vato írta: ↑2020.11.24. 07:31
ebay-ről is tudsz rendelni ha nem akarsz vele bajlódni, sőt van olyan ami tépőzáras és nem kell megfurkálni a tust;) Bár én a lyukasztás híve vagyok

tépőzár nem illik a kalasnyikov-hoz. Ha meg magad csinálnád akkor kell egy kydex lap meg hőlégfúvó, a többi szerszám minden háztartásban akad;)
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R ... &_osacat=0
vagy ilyen szerelékre teszed a red dot-ot és nem kell bajlódni a pofadékkal (ha találsz ilyet, amit el is küldenek Mo-ba írd meg

)
red dot mount.jpg
Tépőzár - egyetértünk, felejtős. Bolti kydex - láttam, néztem - nekem nem jó - megszűnik a gyári polimer tusa behajthatósága. Infrabakos szerelékkel mindeképpen. Ezért vagy boltit kell reszelni, vagy akkor már igényesebb egy eleve infarbak szerlék kompatibilisnak tervezett DIY project. Majd kísérletezem - most inspirálódtam a példádon
Hol érdemes kydexet venni nem négyzetméternyi mennyiségben?
Alacsony szerelék- nagyon csecse - nem veszíted el a vas irányzékot, ÉS gyárilag co-witness, az új vas fix Á/П állásban ha jól látom - ez igen! Szólok, ha találtam ilyet

Sajnos a pofadékot nem váltja ki, mert mi van, ha távcsövet teszek rá? első világbeli problémák...