Illetve azért sem, mas targynak álcázott tűzfegyver…

Még szerencse, hogy a többi része full legális
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
Illetve azért sem, mas targynak álcázott tűzfegyver…
Nem.
Sokkal inkább egy 1907-es Dreyse pisztoly koncepciójának újragondolása. Amint a német modellnél nem használtak ki (csőtengely vonalába eső megtámasztás), itt annál inkább éltek vele. Gyanús az a reteszelésnek látszó kis fém betét a szán alján. Ezek szerint akár 9x19 mm-es is lehet, egy P38-as Walther jellegű billenő reteszeléssel.
Jó az irány! Reteszelt záras.hegyespenge írta: ↑2025.04.26. 08:49 Sokkal inkább egy 1907-es Dreyse pisztoly koncepciójának újragondolása. Amint a német modellnél nem használtak ki (csőtengely vonalába eső megtámasztás), itt annál inkább éltek vele. Gyanús az a reteszelésnek látszó kis fém betét a szán alján. Ezek szerint akár 9x19 mm-es is lehet.
Nagyon közel vagy, tkp. körülírtad, de a kontinens az ááámerika, tehát .45 ACP "bullseye pistol".hegyespenge írta: ↑2025.04.26. 09:05 Akkor az erősen sportpisztolyos felépítés miatt valami nagyobb kaliberű lőlaplyukasztó lőszerre tippelnék. Mondjuk .38 Spec. Wadcutter.
A francba, gondolhattam volna, hogy Ian erről is készített videót!gvass1 írta: ↑2025.04.26. 13:37 Nagyon közel vagy, tkp. körülírtad, de a kontinens az ááámerika, tehát .45 ACP "bullseye pistol".
Walther P38 billenő retesztestet felismerted, ehhez van még mögötte 2 vékony helyretoló rugó. A lényeg az volt, hogy a csőtengelyvonal minél alacsonyabbra kerüljön.
George Wilson/Hi-Standard pisztolya, csak 3 db készült. De mivel volt a Forgotten Weaponson, aszittem vki már látta.
https://www.forgottenweapons.com/other- ... -match-45/
Sajnos nem, nagyon hideg!
Ez egy fémes sínnek tűnik, műanyag héjba ágyazva.
Sajnos az irány sem jó.
Gratulálok! A Humán kategóriát Te nyerted.
Kár, hogy csak most néztem be. Lőttem vele, írtam róla.
Ez a fegyver elérhető még valahol idehaza kipróbálás céljából?hegyespenge írta: ↑2025.04.27. 21:47 Kár, hogy csak most néztem be. Lőttem vele, írtam róla.
Ez a furcsa első irányzék a gyakorlatban (lőtéren) egyáltalán nem volt rossz. A két fényes oldalsó lejtő úgy adott kontrasztos irányzékképet, hogy mindegy volt, milyen színű a cél. (Ha próbáltál már tiszta fekete irányzékot fekete célon rendezni, akkor érteni fogod a koncepciót.)
Arról nem is szólva, hogy ha leesett a fegyver, és sérült az első irányzék valamelyik sarka, az sem befolyásolta az irányzást.
Thx! Az jó hely. Azt mondják…
hegyespenge írta: ↑2025.04.27. 21:47 Kár, hogy csak most néztem be. Lőttem vele, írtam róla.
Ez a furcsa első irányzék a gyakorlatban (lőtéren) egyáltalán nem volt rossz. A két fényes oldalsó lejtő úgy adott kontrasztos irányzékképet, hogy mindegy volt, milyen színű a cél. (Ha próbáltál már tiszta fekete irányzékot fekete célon rendezni, akkor érteni fogod a koncepciót.)
Arról nem is szólva, hogy ha leesett a fegyver, és sérült az első irányzék valamelyik sarka, az sem befolyásolta az irányzást.
Nem. Tartó, ez tény - de a többi hideg.
A biztosító fordítva van rajta.
ez enyhébb, van egy ordító muhahaha rajta.
Bizony, a narancsszín lóf@sz nem a csövön van, hanem felette a szánon.
Valami sportelsütőszerkezet dobozolva? (Ezért baj, h megint semmi nincs a méretarány végett mellette...)
Igen, jó az irány!!
de, ÉN lőttem ilyennel...?:-) Ismerős, csak nem AK-ba való?
Nem AK,
Nem AK,
Ez szerintem egy egyenes billentyűs sport AR sütés lesz, de hogy pontosan milyen márka az passz.
Grat, nyert!
Önmuhahahaha, ezt túlgondoltam.