Átraktam a túlélésbe.WildBear23 írta: ↑2025.03.24. 07:37 Tüzeléstechnika a pontos neve, a lőfegyverekhez illik legjobban.![]()
Viccet félretéve; kérlek Modi, tedd át az érintett hozzászólásokat OFF-ba, vagy a túlélésbe.
Köszi, és elnézést az offért.
Moderáció - óhaj, sóhaj, hasfájás
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
- Harry Callahan
- Moderátor
Re: Moderáció - óhaj, sóhaj, hasfájás
Do you feel lucky?
Go ahead, make my day!
Go ahead, make my day!
- Judge Dredd
- Moderátor
Katonaiból töröltem egy hozzászólást pártpolitika miatt.
I am the law.
Már pedig az oka a mostani pezsgesnek. De biztos azért van mert megjöttek a gólyák.
Ha egy hatalomba lévő pártnak az lesz politikai üzenete, hogy lépjen valakivel hadban Magyarország akkor azt is kicenzurázzatok majd politikai üzenet címén?
Nektek nem a pártpolitikai dolgokkal van bajotok. Nektek bizonyos politikailag dolgokkal van bajotok.
Az acélnál senki nem keményebb, az ólomnál senki nem gyorsabb...
Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy elolvastam, még mielőtt töröltétek

Döbbenetes, hogy van akinek mindenről, mindig csak AZ jut az eszébe

ez egy szakmai fórum, vagy mi - nem a Párt orgánuma.
Si vis pacem - CCCLVII magnum… 不战而胜 … μολὼν λαβέ
Nem, aksurv, nem a pilitikai dolgokkal. Hanem azzal, hogy mindenáron - gyakran full oda nem illő módom, mint most is - mindenhol propagandát tolsz, öncélúan. Nem lehet egy kib.szott szakmai témát se kitárgyalni úgy, hogy né csinálj belőle politikai vitát. Mire jó ez?aksurv írta: ↑2025.03.25. 09:34 Már pedig az oka a mostani pezsgesnek. De biztos azért van mert megjöttek a gólyák.
Ha egy hatalomba lévő pártnak az lesz politikai üzenete, hogy lépjen valakivel hadban Magyarország akkor azt is kicenzurázzatok majd politikai üzenet címén?
Nektek nem a pártpolitikai dolgokkal van bajotok. Nektek bizonyos politikailag dolgokkal van bajotok.
Döbbenetes, hogy vannak emberek a fejlett Nyugaton akiknek probléma, hogy másoknak más a véleménye dolgokrol és nem birnak rajta túl lenni aztán simán tovább görgetni, ha amúgy nem akarnak róla véleményt mondani.
Mélységesen leszarja mindenki szegény serultet, kizárólag politikai okból van porondon az ügy., és ez egy "szakmai" fórumon is van, mert ez az igazság.
Ha másokat képeznenk ki ahogy mások teszik, és ott lenne egy ugyanilyen baleset akkor agyon lenne hallgatva ugyanezen orgánumok altal..
Ráadásul ezen a "szakmai" fórumon olyanok okoskodnak róla akik soha egyetlen percet nem töltöttek egyenruhában.
Kiképző beosztásban voltam, fogalmam nincs hány ember kezébe adtam életében először fegyvert lőszert trotilt gyutacsot. Kezdjem el osztani róla az észt, mint a posztban szereplő "kiképző katona" ?
Az acélnál senki nem keményebb, az ólomnál senki nem gyorsabb...
- Judge Dredd
- Moderátor
Aksurv 1 hétre kitiltva.aksurv írta: ↑2025.03.25. 09:34 Már pedig az oka a mostani pezsgesnek. De biztos azért van mert megjöttek a gólyák.
I am the law.
-
- Fórumtag
Félve kérdezem, hogy ezzel a hozzászólásával konkrétan melyik fórumszabály lett megszegve?
- Harry Callahan
- Moderátor
Törölve lett a kivaltó ok, rendes aktuálpolitika, erőteljes stílusban.marcuswolf írta: ↑2025.03.25. 19:44 Félve kérdezem, hogy ezzel a hozzászólásával konkrétan melyik fórumszabály lett megszegve?
De ami utána olvasható tőle - moderáció kritizálása - máshol az is azonnali törlést, tiltást eredményez.
Do you feel lucky?
Go ahead, make my day!
Go ahead, make my day!
- Judge Dredd
- Moderátor
Nem kell félve kérdezni, normális hangnemű kérdésre akármikor szívesen válaszolunk. És hidd el egyáltalán nem érdekelnek a politikai nézeteid, szívesen látott vendég vagy, amíg a kért kereteket, normákat tartod. Sokmindenben magánemberként lehet még egyet is értünk...marcuswolf írta: ↑2025.03.25. 19:44 Félve kérdezem, hogy ezzel a hozzászólásával konkrétan melyik fórumszabály lett megszegve?
Nem egy hozzászólással van a baj, hanem a folyamatos politikai ámokfutással. Sőt még ezt is toleráljuk a Háborús topikban, ami gyakorlatilag miatta lett még létrehozva.
A bután politizáló hozzászólás törlése után a moderációval való kötekedés már a sokadik, az 1 hét tiltás enyhe is. Folyamatosan egyre többet adtunk, és ezen a szinten már túl is lennénk.
I am the law.
Pl. a "ne szólj be a moderátoroknak, amikor épp rád pirítottak"?marcuswolf írta: ↑2025.03.25. 19:44 Félve kérdezem, hogy ezzel a hozzászólásával konkrétan melyik fórumszabály lett megszegve?
Volt már, aki kevesebb tiltás után repült....
Ha valaki saját magát nem képes féken tartani, muszáj másnak.
Nincs önkontroll.
Egy idő után unalmas....
Ha valaki saját magát nem képes féken tartani, muszáj másnak.
Nincs önkontroll.
Egy idő után unalmas....
Fizetett bér-Troll.
Beépített falazóelem, a legtitkosabb titkosügynök.
Beépített falazóelem, a legtitkosabb titkosügynök.
- qqriq
- Peacemaker
- Kapcsolat:
Diktatura, kettosmerce, velemenykorlatozas!!
ingyom bingyom tálib-e?
-
- Fórumtag
Nem olvastam az előzményeket törlés előtt, gondolom az adott hozzászólás eltávolítása a fórumszabályzat alapján történt.Harry Callahan írta: ↑2025.03.25. 20:01 Törölve lett a kivaltó ok, rendes aktuálpolitika, erőteljes stílusban.
De ami utána olvasható tőle - moderáció kritizálása - máshol az is azonnali törlést, tiltást eredményez.
Azonban a "moderáció kritizálása" kitétel nem szerepel a szabályzatban, de még csak utalás sincs e tekintetben.
Lehet, hogy a bárki által létrehozható fészbuk csoportokban "is azonnali törlést, tiltást eredményez" a moderáció kritizálása, de egyrészt azok nagy része elismerten az "alapítók" saját "vallási" homokozója, ahol nem tűrnek ellenvéleményt, másrészt ott a belépés feltételeként el kell fogadni, hogy tilos rosszat mondani a moderátorok/nak/ról, mert azonnali tiltással jár.
Jelen fórum szabályzatában nem találtam efféle kitételt, így javasolnám módosítani a 2018-ban kihirdetett szabályzatot a fentiek fényében, és csak ennek a módosításnak a nyilvánosságra hozatala UTÁN alkalmazni a "moderáció kritizálása" miatti kitiltást a tagokkal szemben, mivel a szóban forgó kitiltás semmilyen tekintetben nincs alátámasztva a szabályzattal, ellenben erős érzelmi - és legkevésbé sem pártatlan - hozzáállást közvetít a többiek felé.
Ott van benne, hogy a moderáció szubjektív. Ők is emberek nem is kell várni, hogy objektívek legyenek, ez egy önkéntesen és ingyen vállalt dolog tőlük. Aksurv-nak nem ez az első pihenője, nála korábban van már a határ.
marcuswolf írta: ↑2025.03.25. 20:50 Nem olvastam az előzményeket törlés előtt, gondolom az adott hozzászólás eltávolítása a fórumszabályzat alapján történt.
Azonban a "moderáció kritizálása" kitétel nem szerepel a szabályzatban, de még csak utalás sincs e tekintetben.
Lehet, hogy a bárki által létrehozható fészbuk csoportokban "is azonnali törlést, tiltást eredményez" a moderáció kritizálása, de egyrészt azok nagy része elismerten az "alapítók" saját "vallási" homokozója, ahol nem tűrnek ellenvéleményt, másrészt ott a belépés feltételeként el kell fogadni, hogy tilos rosszat mondani a moderátorok/nak/ról, mert azonnali tiltással jár.
Jelen fórum szabályzatában nem találtam efféle kitételt, így javasolnám módosítani a 2018-ban kihirdetett szabályzatot a fentiek fényében, és csak ennek a módosításnak a nyilvánosságra hozatala UTÁN alkalmazni a "moderáció kritizálása" miatti kitiltást a tagokkal szemben, mivel a szóban forgó kitiltás semmilyen tekintetben nincs alátámasztva a szabályzattal, ellenben erős érzelmi - és legkevésbé sem pártatlan - hozzáállást közvetít a többiek felé.
"..."
A fórumon teljesen elfogadott, hogy a moderátorokban megbízunk, saját ítélő képességük szerint végzik a moderálást. Privátban lehet jelezni, sőt, NORMÁLIS hangnemben itt is, ha valaki nem ért egyet, vagy szerinte félreértésről van szó, de alapvetően rájuk van bízva, kivel, miért, mit alkalmaznak. Igen, a kivel is! Ugyanis nem mindenkinek jár ugyanazért ugyanaz.marcuswolf írta: ↑2025.03.25. 20:50 Nem olvastam az előzményeket törlés előtt, gondolom az adott hozzászólás eltávolítása a fórumszabályzat alapján történt.
Tiszta baromság lenne, az alapvető tisztesség és józan, megfelelő ítélőképesség hiányát feltételezve a modikról (akik egy-egy sikamlósabb dolgot általában egymás közt egyeztetnek is), ezeket a tulajdonságokat részletes agyonszabályozással próbálni helyettesíteni.
Meg kell tanulni viselkedni a Fórumon, és akkor nincs szankció. Ennyire egyszerű.
Ez itt nem a STASI... Meg nem is a fészbuk.
"Ha lőni akarsz, akkor lőj! Ne a szádat járasd!" Tuco Benedicto Pacífico Juan María Ramírez
- Chuck Norris
- Moderátor
Szia!marcuswolf írta: ↑2025.03.25. 20:50 Nem olvastam az előzményeket törlés előtt, gondolom az adott hozzászólás eltávolítása a fórumszabályzat alapján történt.
A moderáció alapvetően szubjektív. a szabályok csak irányadóak.
Az összes modi úgy próbál moderálni, hogy megőrízzük a fórum függetlenségét,
Chuck
Minden Star Wars filmben főszerepet játszottam.
Én voltam az erő.
Én voltam az erő.
-
- Fórumtag
-
- Fórumtag
Akkor őriznétek meg a fórum függetlenségét, ha függetlenül járnátok el.Chuck Norris írta: ↑2025.03.25. 21:10 Szia!
A moderáció alapvetően szubjektív. a szabályok csak irányadóak.
Az összes modi úgy próbál moderálni, hogy megőrízzük a fórum függetlenségét,
Chuck
Az ilyenek pl. miért maradhatnak?
"Dehát ha le köll jelenteni a járási párttitkár elvtársnak, hogy 100 db majdnemkatona kiképezve , akkor le kell jelenteni." by Petya357
Vagy a Standartenführer baltával faragott beszólásai/alázásai, teljességgel egyoldalú és elfogult véleménye MINDENRŐL, ami nem egyezik a fejében megfogant világképpel (soha nem kapott még törlést/tiltást SEMMIÉRT, pedig kijárt volna neki már sokszor), és még lehetne sorolni napestig, de ennyire azért nem érek rá.
Vagy töröljetek/tiltsatok mindenkit egységesen, vagy ne nevezzétek magatokat függetlennek.
Ez a szerény véleményem, és ezzel be is fejeztem a morális értekezést.
- Harry Callahan
- Moderátor
Amiért tiltásra került, az törlésre került.marcuswolf írta: ↑2025.03.25. 20:50 Nem olvastam az előzményeket törlés előtt, gondolom az adott hozzászólás eltávolítása a fórumszabályzat alapján történt.
Tehát a moderáció kritizálása miatti tiltás nem történt.
Kérlek, ne hasonlíts minket facebook csoportokhoz, és a leghatározottabban visszautasítom, amit az utolsó mondatotban írsz.
Do you feel lucky?
Go ahead, make my day!
Go ahead, make my day!
Meg ha valami nem tetszik, írok a modinak, persze. De PRIVÁTBAN, nem a nagyközönségnek címezve.jó ha van írta: ↑2025.03.25. 21:05 A fórumon teljesen elfogadott, hogy a moderátorokban megbízunk, saját ítélő képességük szerint végzik a moderálást. Privátban lehet jelezni, sőt, NORMÁLIS hangnemben itt is, ha valaki nem ért egyet, vagy szerinte félreértésről van szó, de alapvetően rájuk van bízva, kivel, miért, mit alkalmaznak. Igen, a kivel is! Ugyanis nem mindenkinek jár ugyanazért ugyanaz.
Tiszta baromság lenne, az alapvető tisztesség és józan, megfelelő ítélőképesség hiányát feltételezve a modikról (akik egy-egy sikamlósabb dolgot általában egymás közt egyeztetnek is), ezeket a tulajdonságokat részletes agyonszabályozással próbálni helyettesíteni.
Meg kell tanulni viselkedni a Fórumon, és akkor nincs szankció. Ennyire egyszerű.
Ez itt nem a STASI... Meg nem is a fészbuk.
- qqriq
- Peacemaker
- Kapcsolat:
nah, megerkeztunk

marcuswolf írta: ↑2025.03.25. 21:41 Vagy a Standartenführer baltával faragott beszólásai/alázásai, teljességgel egyoldalú és elfogult véleménye MINDENRŐL, ami nem egyezik a fejében megfogant világképpel (soha nem kapott még törlést/tiltást SEMMIÉRT, pedig kijárt volna neki már sokszor), és még lehetne sorolni napestig, de ennyire azért nem érek rá.
ingyom bingyom tálib-e?
Malo periculosam, libertatem quam quietam servitutem.
-
- Fórumtag
Akkor lehet, hogy félreértettük egymást.Harry Callahan írta: ↑2025.03.25. 21:45 Amiért tiltásra került, az törlésre került.
Tehát a moderáció kritizálása miatti tiltás nem történt.
Kérlek, ne hasonlíts minket facebook csoportokhoz, és a leghatározottabban visszautasítom, amit az utolsó mondatotban írsz.
Ezt írtad:
"Törölve lett a kivaltó ok, rendes aktuálpolitika, erőteljes stílusban.
De ami utána olvasható tőle - moderáció kritizálása - máshol az is azonnali törlést, tiltást eredményez."
Ennek alapján értelmeztem úgy, ahogy írtam.
Aktuálpolitika ----> hozzászólás törlése
moderáció kritizálása -----> azonnali tiltás
Ha nem ezt gondoltad, miért ezt írtad?
-
- Fórumtag
most azt szeretnéd, h bebizonyosodjon, h igazad van, és téged is kipenderítsenek 1 7re?marcuswolf írta: ↑2025.03.25. 21:54 Akkor lehet, hogy félreértettük egymást.
Ezt írtad:
De ami utána olvasható tőle - moderáció kritizálása - máshol az is azonnali törlést, tiltást eredményez."
- Harry Callahan
- Moderátor
Hogy érzékeltessem, a moderáció pártatlanságát.marcuswolf írta: ↑2025.03.25. 21:54 Akkor lehet, hogy félreértettük egymást.
Ezt írtad:
Amikor valaki a szaros csízmáját törli belénk, akkor sem tiltjuk.
Do you feel lucky?
Go ahead, make my day!
Go ahead, make my day!
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
marcuswolf írta: ↑2025.03.25. 21:41 Akkor őriznétek meg a fórum függetlenségét, ha függetlenül járnátok el.
"Dehát ha le köll jelenteni a járási párttitkár elvtársnak, hogy 100 db majdnemkatona kiképezve , akkor le kell jelenteni." by Petya357
Vagy a Standartenführer baltával faragott beszólásai/alázásai, teljességgel egyoldalú és elfogult véleménye MINDENRŐL, ami nem egyezik a fejében megfogant világképpel (soha nem kapott még törlést/tiltást SEMMIÉRT, pedig kijárt volna neki már sokszor), és még lehetne sorolni napestig, de ennyire azért nem érek rá.
Vagy töröljetek/tiltsatok mindenkit egységesen, vagy ne nevezzétek magatokat függetlennek.
GENERALFELDMARSCHALL!
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
Valamint kedvelem, ha GENERALFELDMARSCHALL-nak szólítanak.
Én vagyok a legnagyobb SEGGFEJ ezen a fórumon!
Valamint kedvelem, ha GENERALFELDMARSCHALL-nak szólítanak.
Én vagyok a legnagyobb SEGGFEJ ezen a fórumon!
K..va nagyot tévedsz. De nem vitázok veled, egyszerűen nem vagy vitaképes.marcuswolf írta: ↑2025.03.25. 21:32 Remélem te nem vagy döntéshozó semmilyen területen, ahol emberekről kell dönteni.
És még finom voltam.
Csak hogy rávilágítsak neked, mennyire nem életszerű a "mindenkit teljesen egyformán kell kezelni" utópisztikus ideológiád, itt egy évezredes szabály: Amit szabad Jupiternek, azt nem szabad az ökörnek.
"Ha lőni akarsz, akkor lőj! Ne a szádat járasd!" Tuco Benedicto Pacífico Juan María Ramírez
Mondjuk az esetek többségében, amikor ezt hallottam, éppen nem pozitív értelemben használták, hanem az erő helyzetében lévő személy torkolta le vele a gyengébbet, vagy a gyengébb emlegette fel nem minden irónia nélkül az erősebbnek...jó ha van írta: ↑2025.03.26. 09:28 K..va nagyot tévedsz. De nem vitázok veled, egyszerűen nem vagy vitaképes.
Csak hogy rávilágítsak neked, mennyire nem életszerű a "mindenkit teljesen egyformán kell kezelni" utópisztikus ideológiád, itt egy évezredes szabály: Amit szabad Jupiternek, azt nem szabad az ökörnek.
- Chuck Norris
- Moderátor
marcuswolf írta: ↑2025.03.25. 21:41 Akkor őriznétek meg a fórum függetlenségét, ha függetlenül járnátok el.
Kedves marcuswolf!
Engedd meg, hogy tisztázzak néhány dolgot.
Nem tudom mennyire tűnt fel, de ez a fórum nem az Országgyűlés, ahol mindenkinek egyenlő szavazati joga van. Ez egy magántulajdonban lévő platform, ahol a szabályokat a tulajdonosok és a törzsközönség alapértékei határozzák meg.
És igen, vannak felhasználók, akikkel megengedőbbek vagyunk. Sőt, részrehajlók. Olyanokról van szó, akik évek óta minőségi tartalmat hoznak, szakmai hozzáértéssel építik a közösséget, és akiket sokan személyesen is ismernek és kedvelnek. Ez a közösségi érték elismerése.
Amikor valaki új tagként érkezik, és első dolga vitát generálni, majd a "szólásszabadság" zászlaját lobogtatni, az sajnos nem ugyanaz a kategória, mint a hosszú ideje aktív, értékes tagok olykor-olykor kicsit neccesebb hozzászólásai.
És bocs, de a konkrét példádnál maradva: igen, Petya357-el sokkal de sokkal elnézőbbek vagyunk és leszünk, mint mondjuk veled.
Ez van. Ez itt sajnos D.I.K.T.A.T.Ú.R.A.!
Egyébként hamarosan módosul a fórumszabályzat. A moderációt kritizáló hozzászólások már nem lesznek tolerálva, és mint máshol szokás, azonnali kizárással járhat.
Természetesen bárki elmesélheti majd más fóruokon, hogy "milyen szörnyű hely lett a kék" - de az igazság az, hogy mindössze egy 20 éve jól működő közösséget próbálunk a jogszabályi keretek között fenntartani és megvédeni.
Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor a felhasználói fiókod törlése funkció ott van a felületen a menüben, vagy ha kéred akkor segítünk benne.
üdvözlettel,
Chuck
Én voltam az erő.
Én voltam az erő.
Nem véletlenül hívnak Chuck-nak.
Chuck Norris írta: ↑2025.03.26. 11:03 Kedves marcuswolf!
Nem tudom mennyire tűnt fel, de ez a fórum nem az Országgyűlés, ahol mindenkinek egyenlő szavazati joga van. Ez egy magántulajdonban lévő platform, ahol a szabályokat a tulajdonosok és a törzsközönség alapértékei határozzák meg.
És igen, vannak felhasználók, akikkel megengedőbbek vagyunk. Sőt, részrehajlók. Olyanokról van szó, akik évek óta minőségi tartalmat hoznak, szakmai hozzáértéssel építik a közösséget, és akiket sokan személyesen is ismernek és kedvelnek. Ez a közösségi érték elismerése.
Amikor valaki új tagként érkezik, és első dolga vitát generálni, majd a "szólásszabadság" zászlaját lobogtatni, az sajnos nem ugyanaz a kategória, mint a hosszú ideje aktív, értékes tagok olykor-olykor kicsit neccesebb hozzászólásai.
És bocs, de a konkrét példádnál maradva: igen, Petya357-el sokkal de sokkal elnézőbbek vagyunk és leszünk, mint mondjuk veled.
Egyébként hamarosan módosul a fórumszabályzat. A moderációt kritizáló hozzászólások már nem lesznek tolerálva, és mint máshol szokás, azonnali kizárással járhat.
Természetesen bárki elmesélheti majd más fóruokon, hogy "milyen szörnyű hely lett a kék" - de az igazság az, hogy mindössze egy 20 éve jól működő közösséget próbálunk a jogszabályi keretek között fenntartani és megvédeni.
Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor a felhasználói fiókod törlése funkció ott van a felületen a menüben, vagy ha kéred akkor segítünk benne.
üdvözlettel,
Chuck
"..."
Ettől függetlenül az eredeti jelentése az, ami.
Szia,
Talan jobb pelda erre az, hogy mashogy kezelik azt, aki eloszor 1 millio Ft-ot betett a bankba, majd kesobb 1 millio Ft-tal tavozott a bankbol, mint azt, aki eloszor maszkot huzott, majd kesobb 1 millio Ft-tal tavozott a bankbol.
Bel
-
- Fórumtag
Te a legszebb példája vagy a rendszernek, amiben élünk.jó ha van írta: ↑2025.03.26. 09:28 K..va nagyot tévedsz. De nem vitázok veled, egyszerűen nem vagy vitaképes.
Gratulálok.
-
- Fórumtag
Kedves Chuck, és kedves Piszkos Harry,Chuck Norris írta: ↑2025.03.26. 11:03 Kedves marcuswolf!
üdvözlettel,
Chuck
Hamar eljutottunk a fórum állítólagos "függetlenségétől" addig, amiről beszéltem.
De köszönöm, hogy tisztáztátok az alapelveket, így legalább nem lesznek senkinek sem illúziói, és kíváncsian várom az alapszabály-módosítást, ami majd eligazítja a szólásszabadságban és a demokráciában naivan hívő tagokat.
Én amúgy is csak az adásvételi rész miatt vagyok itt regisztrált tag, mivel a fórum többi része bárki által olvasható, lájkolgatni meg "csak úgy" nem lehet, feleslegesen meg nem +1-ezem a nekem tetsző szakmai hozzászólásokat, így csak akkor szólok valamit, ha az eléri az ingerküszöbömet. De ezentúl nem fogom még ennyire sem elragadtatni magam, vettem az adást.
Standartenführernek üzenem, hogy az általa áhított megszólítást ki is kell ám érdemelni, és ahhoz nem elég a szakmai tudás, hanem a TISZTELET szó ismerete is sokat segít. (lásd még: Erwin Rommel)
Zárszóként, véleményem szerint sokkal inkább az "I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it." hozzáállást kellene alkalmaznotok, mint a "D.I.K.T.A.T.Ú.R.A.!"-t mert így semmiben sem fogtok különbözni a korábban említett fészbuk csoportoktól és az alaptörvényt X az n-ediken-szer módosító és minden ellenvéleményt eltipró jelenlegi rezsimtől.
üdv
marcus
- Harry Callahan
- Moderátor
Marcuswolf egy napra kitiltva.
Do you feel lucky?
Go ahead, make my day!
Go ahead, make my day!
Szerintem soha nem volt ez deklarálva, hogy ez a fórum egy demokratikus intézmény lenne. Hinni sem itt kellmarcuswolf írta: ↑2025.03.26. 21:08
De köszönöm, hogy tisztáztátok az alapelveket, így legalább nem lesznek senkinek sem illúziói, és kíváncsian várom az alapszabály-módosítást, ami majd eligazítja a szólásszabadságban és a demokráciában naivan hívő tagokat.

Malo periculosam, libertatem quam quietam servitutem.
- TotoHU
- Veterán
- Kapcsolat:
+1
Mennyi demokrácia van egy lőtéren?
Na annyi nekem itt pont elég. Ez egy fegyveres fórum, a bírónak vagy lövészet vezetőnek sem állunk le vitatkozni mert az nem annak a helye és ideje.
Politizálni meg szólásszabadságról fingreszelni elmegy az ember valamelyik poli dili fórumra.
Ezzel a nick-kel az egyenlő bánásmód, meg a szólásszabadság mellett kardoskodni, legalábbis visszatetsző. Hogy ne mondjam skizofrénnek...TotoHU írta: ↑2025.03.27. 07:45 +1
Mennyi demokrácia van egy lőtéren?
Na annyi nekem itt pont elég. Ez egy fegyveres fórum, a bírónak vagy lövészet vezetőnek sem állunk le vitatkozni mert az nem annak a helye és ideje.
Politizálni meg szólásszabadságról fingreszelni elmegy az ember valamelyik poli dili fórumra.
- qqriq
- Peacemaker
- Kapcsolat:
- Chuck Norris
- Moderátor
Megtoldottam még egy nappal. Mert igen kedveljük a diktatúrát és eltiporjuk a szólásszabadságot. Itt nem felezés meg harmadolás megy, hanem duplázás!
Én voltam az erő.
Én voltam az erő.
Azért fegyverfórum, nem?Chuck Norris írta: ↑2025.03.28. 06:09 Megtoldottam még egy nappal. Mert igen kedveljük a diktatúrát és eltiporjuk a szólásszabadságot. Itt nem felezés meg harmadolás megy, hanem duplázás!
Gyors duplák.
Én a Mozambik drilltől sem riadtam volna vissza...

és aki ki van tííccsukóva, az olvasni tudja a hozzászólásokat?Chuck Norris írta: ↑2025.03.28. 06:09 Megtoldottam még egy nappal. Mert igen kedveljük a diktatúrát és eltiporjuk a szólásszabadságot. Itt nem felezés meg harmadolás megy, hanem duplázás!
-
- Fórumtag
Te biztosan az a mindenki által utált komplexusos kisgyerek voltál az oviban, aki alattomosan hátulról dobálta kaviccsal a többieket, aztán amikor kérdőre akarták vonni, visítva rohant az óvónéni köpenye mögé árulkodni. Mindenki remélte a környezetedben, hogy egyszer csak kinövöd ezt, de mint a mellékelt ábra is mutatja sajnos nem sikerült.
Ezért kár volt hozzászólni!
marcuswolf írta: ↑2025.03.29. 17:27 Te biztosan az a mindenki által utált komplexusos kisgyerek voltál az oviban, aki alattomosan hátulról dobálta kaviccsal a többieket, aztán amikor kérdőre akarták vonni, visítva rohant az óvónéni köpenye mögé árulkodni. Mindenki remélte a környezetedben, hogy egyszer csak kinövöd ezt, de mint a mellékelt ábra is mutatja sajnos nem sikerült.
"..."
- WildBear23
- Veterán
Nézd, Marcus.marcuswolf írta: ↑2025.03.29. 17:27 Te biztosan az a mindenki által utált komplexusos kisgyerek voltál az oviban, aki alattomosan hátulról dobálta kaviccsal a többieket, aztán amikor kérdőre akarták vonni, visítva rohant az óvónéni köpenye mögé árulkodni. Mindenki remélte a környezetedben, hogy egyszer csak kinövöd ezt, de mint a mellékelt ábra is mutatja sajnos nem sikerült.
Ez a fegyverforum.com egy klub.
Ez nem közintézmény, és nem alkotmányos jog itt hozzászólni.
Mi, klubtagok dobjuk össze a fenntartásának költségeit.
Bárki szabadon olvashatja, de csak az szólhat hozzá, aki betartja az itteni szabályokat.
Írottakat, íratlanokat, józan ész diktáltakat.
Te folyamatosan arra gyúrsz, hogy innen kivágjanak.
Ezt szeretnéd?
Egy szavadba kerül, és a modik teljesítik a kérésedet.
Ha nem, akkor viszont változtass a viselkedéseden!
*** Rationaliorem legem de armis scribere necesse est!***
-
- Fórumtag
Kedves Vadmedve,WildBear23 írta: ↑2025.03.29. 19:35 Nézd, Marcus.
Bárki szabadon olvashatja, de csak az szólhat hozzá, aki betartja az itteni szabályokat.
Ezt szeretnéd?
"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten."
"Minden akciót egy reakció követ."
És itt ki is kapcsoltam a közhely kazettát a magnóban.
Kérlek sorold fel, hogy milyen szabályokat nem tartottam be, amiket más betartott, akinek válaszoltam.
- WildBear23
- Veterán
Itt most nem másokról van szó, hanem rólad.marcuswolf írta: ↑2025.03.29. 19:48 Kedves Vadmedve,
"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten."
"Minden akciót egy reakció követ."
És itt ki is kapcsoltam a közhely kazettát a magnóban.
Kérlek sorold fel, hogy milyen szabályokat nem tartottam be, amiket más betartott, akinek válaszoltam.
Ha már egy kétes hírű kémfőnök nevét választottad nicknévnek, akkor elég okos vagy hozzá hogy tudd magadtól is.
*** Rationaliorem legem de armis scribere necesse est!***
Tudok pár rólad szóló viccet. Így kezdődnek:marcuswolf írta: ↑2025.03.29. 17:27 Te biztosan az a mindenki által utált komplexusos kisgyerek voltál az oviban, aki alattomosan hátulról dobálta kaviccsal a többieket, aztán amikor kérdőre akarták vonni, visítva rohant az óvónéni köpenye mögé árulkodni. Mindenki remélte a környezetedben, hogy egyszer csak kinövöd ezt, de mint a mellékelt ábra is mutatja sajnos nem sikerült.
"Az agresszív kismalac..."
Ezzel a személyeskedéssel kevert okádékkal egyébként remekül írtad le annak gonosz, sunyi seggfejnek a jellemét, akit nicknévnek választottál. Gratulálok, telitalálat volt!
Lassan érdemes lesz nyitnunk egy "Újoncaink bemutatkoznak" topicot.
-
- Fórumtag
Rendben, ne nézzünk másokat akik belém álltak, csak engem.WildBear23 írta: ↑2025.03.29. 20:01 Itt most nem másokról van szó, hanem rólad.
Ha már egy kétes hírű kémfőnök nevét választottad nicknévnek, akkor elég okos vagy hozzá hogy tudd magadtól is.
Szóval milyen "Írott, íratlan, józan ész diktált" szabályokat nem tartottam be?
Nem, nem tudom magamtól, én csak egy buta agresszív kismalac vagyok, kérlek sorold.
-
- Fórumtag
Veled egyáltalán nem akartam kommunikálni, te álltál belém folyamatosan (meg még páran, de azokat figyelmen kívül hagytam) de te különösen irritáló nyomorult vagy, ezért gondoltam, hogy segítek kizökkenni egy kicsit a "Mozambik Drill" álomvilágodból.jó ha van írta: ↑2025.03.29. 20:04 Tudok pár rólad szóló viccet. Így kezdődnek:
"Az agresszív kismalac..."
Ezzel a személyeskedéssel kevert okádékkal egyébként remekül írtad le annak gonosz, sunyi seggfejnek a jellemét, akit nicknévnek választottál. Gratulálok, telitalálat volt!
Lassan érdemes lesz nyitnunk egy "Újoncaink bemutatkoznak" topicot.
Hol álltam beléd, farkasmárkó?marcuswolf írta: ↑2025.03.29. 20:18 Veled egyáltalán nem akartam kommunikálni, te álltál belém folyamatosan (meg még páran, de azokat figyelmen kívül hagytam) de te különösen irritáló nyomorult vagy, ezért gondoltam, hogy segítek kizökkenni egy kicsit a "Mozambik Drill" álomvilágodból.
Amin most is rugózol, azt a modi postjára írtam. Nem neked, mert bármilyen borzasztó fontos szereplője is vagy közösségünknek, nem minden post neked szól. Arról meg végképp nem tehetek, ha
1. Nincs humorérzéked
2. Nem sikerült értő módon összekapcsolnod az én hozzászólásomat a modiéval, akinek válaszul írtam.
Szerintem rajtad kívül kb mindenki értette itt, hogy mire gondoltam az említett postban.
- qqriq
- Peacemaker
- Kapcsolat:
figyu ma' farkaskoma. ha ennyire sz@r ez a forum akkor miert kinzod magad vele 

ingyom bingyom tálib-e?
- Judge Dredd
- Moderátor
Bocsánat a késői reakcióért mindenkitől, de jobb később mint soha. Marcuswolf kitiltva, itt nincs igény ilyen emeberekre.
I am the law.
- Chuck Norris
- Moderátor
Tökéletes összefoglaló volt, köszönöm.WildBear23 írta: ↑2025.03.29. 19:35 Nézd, Marcus.
Ezt szeretnéd?
Végül nem változtatott, de hát ez az ő döntése.
Én voltam az erő.
Én voltam az erő.
+1
Hiányozni fog a céltalan trollkodása…
Ja…. Nem.