+1
Egyébként nagyon vagány kép - ilyennel jól lehet pilótát toborozni
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
+1
Ez gyors volt. Gratulálok!
Köszi!
Nem jól tudod.
Nekem is van, de szines kijelzős.
2008 szeptemberében vettem 2 db-ot a Keleti pu.-nál GunBoxban. (Kollégista lettem, és ez kevésbé volt feltűnő.) Keserű WunderWaffe/WW volt a neve. Az akkor kapott (és szeretett) Nokia E51-esem szélesebb volt, szóval lehetett volna négylövetű is.
Ez semmi módon nem tölthető újra?Poresz írta: ↑2025.01.20. 13:46 2008 szeptemberében vettem 2 db-ot a Keleti pu.-nál GunBoxban. (Kollégista lettem, és ez kevésbé volt feltűnő.) Keserű WunderWaffe/WW volt a neve. Az akkor kapott (és szeretett) Nokia E51-esem szélesebb volt, szóval lehetett volna négylövetű is.
Egyiket próbaképpen/gyakorlásképpen kilőttem: brutálisan kemény rugója volt - félig bírtam hátrahúzni -, amit nagyon pici felületen keresztül lehetett mozgatni. A második a mai napig megvan, az kétlövetű: ugyanúgy töltve van mindhárom cső, csak az egyik elsütőgombja nem mozdítható. Gondolom kifolyt egy kis ragasztó szereléskor. (Emlékszem ez is mekkora hír volt a régi kékes Keserű-topikban, hogy több kísérlet után talált olyan ragasztót, ami a spiáterhez és a műanyaghoz is ragad.)
2.000 Ft volt akkor, egy RG59 pedig huszonpárezer forint.