Jellemző betűk, összevissza sorrendben: T S A M B
Jól gondolom?
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Sy$@dm1n, Harry Callahan
Jellemző betűk, összevissza sorrendben: T S A M B
Volt ilyen a kezemben, fura ortopéd "háromszög" alakú tokba van illesztve a cső, es egy Colt markolat - elsütőszerkezet van ráapplikálva. Elöltöltős, hátul a tűzfalban lőkúp.
zora írta: ↑2024.09.25. 00:02 Volt ilyen a kezemben, fura ortopéd "háromszög" alakú tokba van illesztve a cső, es egy Colt markolat - elsütőszerkezet van ráapplikálva. Elöltöltős, hátul a tűzfalban lőkúp.
Gyakorolni lehet revolverrel is, precíz lövészethez a hátsó irányzék nem valami jó. Szóval nem tudom, ki volt a célközönség.
(Szerintem én adtam is el ilyet:-))zora írta: ↑2024.09.25. 00:02 Volt ilyen a kezemben, fura ortopéd "háromszög" alakú tokba van illesztve a cső, es egy Colt markolat - elsütőszerkezet van ráapplikálva. Elöltöltős, hátul a tűzfalban lőkúp.
Gyakorolni lehet revolverrel is, precíz lövészethez a hátsó irányzék nem valami jó. Szóval nem tudom, ki volt a célközönség.
Kiskés-kártya. Még vmikor nyereményként sorsoltuk is.
Nyert. Sejtettem , hogy nem fog sokáig tartani, de 5 percen belülre nem gondoltam
De csak azért volt ilyen lassú a válasz, mert éppen színházjegyet vettem.
Te is bizalomgerjesztőbb voltál 20 éve
Meleg!
Forró. Ezt elfogadom, elég konkrét.
Az a plexilap nem egy HUD véletlenül?Petya357 írta: ↑2024.09.28. 08:42 57mm-es szovjet helikopter-rakéta alapú , házilag készített raketavető - a szegény ember Javelinje. Állítólag Iraki lázadóktól zsákmányoltak 2009-ben.
A magasság, és oldalirány állítása az indító platformként szolgáló harcos nyakával történik. A célzás mindennemű elektronikai zavarás ellen védett - t.i. közvetlen. A felhasználó kényelméről egy arcvédő plexilap gondoskodik. Az indítás egy 9Vos elemmel történik. 4 piros gomb = 4 halál. Bátor ember, aki ezt bevállalja.
De! Filccel (vélhetően) rá van festve egy célzó háló, és - kapaszkodj - “ahova odanéz a helikopteriplóta, oda megy a lövés” rendszer… nem is kell célozni, joystickezni. ijesztő ez a modern technológia.
Úgy könnyű ám, ha a túloldalon ott vár a hetvenhét szűzPetya357 írta: ↑2024.09.28. 11:50 De! Filccel (vélhetően) rá van festve egy célzó háló, és - kapaszkodj - “ahova odanéz a helikopteriplóta, oda megy a lövés” rendszer… nem is kell célozni, joystickezni. ijesztő ez a modern technológia.
Egyébként élcelődés ide, lesajnalas oda - az, aki ezt bevállalja, nagyon bátor ember lehet (vagy nagyon hülye, de nekem a bátor jobban tetszik). Ez bezzeg nem nem gyerekeket és nőket lőni AKval, ehhez valóban tökösnek kell lenni.
Akkor győztest hirdetek: talált.
Nyertél.
Nem, nem a nyomdai fórumon vagyunk, hahó!
Jelzőrakétát nem tud
Segítek inkább: Izsevszk fele nézelődjetek!
Papírlap takarja a lényeget, mert túl könnyű lenne.
Elektromos gőzmozdony, vagy mi más lenne. Ez a gőzmozdony villamos energiát használ a kazánban lévő víz felmelegítésére, amiből majd aztán a lesz a vízgőz. Valszeg a 2. világháborús nyomás miatt szénhiány és / vagy szénáremelkedés miatt volt erre szükség. Talán Svájcban volt is ilyen gőzös.
Pontosan!tornas78 írta: ↑2024.10.07. 10:12 Elektromos gőzmozdony, vagy mi más lenne. Ez a gőzmozdony villamos energiát használ a kazánban lévő víz felmelegítésére, amiből majd aztán a lesz a vízgőz. Valszeg a 2. világháborús nyomás miatt szénhiány és / vagy szénáremelkedés miatt volt erre szükség. Talán Svájcban volt is ilyen gőzös.
+1
Észak-Balkáni behatolásjekző/riasztó berendezés?
Mivel megoldás nem született, itt a válasz: Csavarhúzó.
Mehetett volna a túlélésbe is megoldás.20241005_125811.jpg
Mehetett volna a túlélésbe is megoldás.20241005_125811.jpg
Ez állat! A gyerekekkel most már van célja az életünknek - építeni kell egy ilyet
Ez tényleg kemény volt, minden nap tanulhat valami újat az ember. Mi meg vacakolunk itt a munkavédelmi hülyeségekkel, szigetelt cuccok, fülvédő meg ilyen baromságok...
Gyanús.
Ezt néha a fórummotor csinálja, nem a feltöltő bűne.AndyA írta: ↑2024.10.08. 21:02 Ez tényleg kemény volt, minden nap tanulhat valami újat az ember. Mi meg vacakolunk itt a munkavédelmi hülyeségekkel, szigetelt cuccok, fülvédő meg ilyen baromságok...
Viszont légyszi legközelebb ha ilyen szöveges kép van, forgassuk már be irányba, 2024-ben ez már csak nem olyan bonyolult
Nem.
Nyert! Gratulálok.
Emlékszem, amikor legutóbb feljött a téma, a jutub hetekig öntödei lövöldözéses videókat dobált még fel.
Ílyennel: a izzó kohóban “lekaparják” a rágyógyult salakot a falaktól. Úgy használják, mint a Kärcher magasnyomású vízzel tisztítót - csak nagyobb nyomáson dolgozik, mint amivel a teraszt takarítjuk, és nehezen hozzáférhető részeket lehet vele “takarítani”.
Céjókettő darts kilövő?