Elnézést a kellemetlenségért, egy nem várt hiba okozta a szolgáltatáskiesést.
Kárpótlásul jóvártunk plusz egy hónap előfizetést a profiljára!
Üdvözlettel
Kelemen Alajos
SysAdmin
TurboP írta: ↑2023.12.02. 14:01
Ó hogy nem veri telibe, leírtam egy fél oldalt a hangtompító tesztről, és persze ment a levesbe az egész.
Képkivágás.JPG
Nem lehetne kitakarítani a kat-rendvéd témával teleszemetelt jogi topikot?
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla. Valamint kedvelem, ha GENERALFELDMARSCHALL-nak szólítanak.
A bal felső sarokban lévö célkeresztet hogy lehet mozgatni , hogy le lehessen lőni a hulló hópelyheket ?? Vagy nem ez volt a cél ? Mégis csak fegyverfórum ....
Trailm írta: ↑2023.12.06. 12:09
A bal felső sarokban lévö célkeresztet hogy lehet mozgatni , hogy le lehessen lőni a hulló hópelyheket ?? Vagy nem ez volt a cél ? Mégis csak fegyverfórum ....
Nyomva tartott gombbal le tudtam venni, de amikor lőni akarok és elengedem a gombot, azonnal eltűnik...
nekem celkereszt van de nem jottem meg ra hogyan lehet loni vele
Trailm írta: ↑2023.12.06. 12:09
RatRace írta: ↑2023.12.07. 09:36
Hát...
Nem enged klikkelni sehová, csak nagy kínlódások árán lehet megnyitni a topikokat.
Az infósunk próbálkozott (úgy látszik unatkozik mostanában, de legalább itt kreatívkodik többet ), de nem sikerült jól, ezért sztornozva is lett a dolog. Ha valakinél "beragad", akkor a korábban leírt módon törölje a gyorsítótárat.
AndyA írta: ↑2023.12.07. 13:03
A kurzor nyíl bal felső sarkával kell kattintani, úgyhogy itt is a célkereszt ikon négyzetének bal felső sarkával, praktikusan a "semmivel".
A topik cím közepén jó volt a felső széle is, így nekem ez elég volt. Aki a bal szélén akarta az így járt.
Privát üzeneteimbe szeretnék belépni, de ez fogad:
SQL ERROR [ mysqli ]
Disk full (/tmp/#sql_d1a6e_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") [1021]
An SQL error occurred while fetching this page. Please contact the Board Administrator if this problem persists.
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla. Valamint kedvelem, ha GENERALFELDMARSCHALL-nak szólítanak.
Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért, a hibát elhárítottuk.
Sajnos a sok nagy méretű csatolmány miatt mentés közben elfogyott a tárhely, lassan el kell gondolkodni a bővítésen.
Üdvözlettel
Kelemen Alajos
SysAdmin
gvass1 írta: ↑2023.12.10. 08:33
Privát üzeneteimbe szeretnék belépni, de ez fogad:
SQL ERROR [ mysqli ]
Disk full (/tmp/#sql_d1a6e_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") [1021]
An SQL error occurred while fetching this page. Please contact the Board Administrator if this problem persists.
Sjani86 írta: ↑2023.12.16. 18:00
Bazzeg, na ez az amire egy angol fogadóirida nagyobb ODDS-or adott volna mint anno a Magyarország-Andorra meccsen Andorra győzelmére..
A fórum szabályok az őstagokra is vonatkoznak, sőt rájuk igazán! Kik mutassanak példát a civilizált kommunikáció és együttélés szabályaiból, ha nem ők?
A fórumozótól többször kértük a napi politika és a nagyívű világmegfejtések kerülését valamint az alig bújtatott kötözködés mellőzését, mert ez egy fegyveres fórum nem politikai vitaműhely. Erre vannak megfelelő oldalak máshol.
Szakmai hozzászólást mostanában egyáltalán nem láttunk tőle.
Minden Star Wars filmben főszerepet játszottam.
Én voltam az erő.
Chuck Norris írta: ↑2023.12.17. 11:48
A fórum szabályok az őstagokra is vonatkoznak, sőt rájuk igazán! Kik mutassanak példát a civilizált kommunikáció és együttélés szabályaiból, ha nem ők?
A fórumozótól többször kértük a napi politika és a nagyívű világmegfejtések kerülését valamint az alig bújtatott kötözködés mellőzését, mert ez egy fegyveres fórum nem politikai vitaműhely. Erre vannak megfelelő oldalak máshol.
Szakmai hozzászólást mostanában egyáltalán nem láttunk tőle.
Ja, nem is a moderációval van gond, hanem pont Toto az, akiről el nem tudtam volna ezt képzelni
AndyA írta: ↑2023.12.26. 13:22
Most új égősor van, amit nem lehet kilőni. Viszont úgy megpörgeti a processzort, hogy nyüszít a ventilátor a noteszemben...
Azt meg lehet oldani, hogy tetszőleges linkre kattintva egy hozzászólásban új ablakot nyisson? Persze. én is meg tudom oldani, de fórum szinten egyszerűbb lenne. Rákattintok, nyílik, megnézem, becsukom - azután lesek szomorú arccal, mert a fórum ablakomat csuktam be, nyithatom vissza, és léphetek vissza róla a fórumba. Vagy szándékosan nem így van?
AndyA írta: ↑2024.01.22. 08:44
Azt meg lehet oldani, hogy tetszőleges linkre kattintva egy hozzászólásban új ablakot nyisson? Persze. én is meg tudom oldani, de fórum szinten egyszerűbb lenne. Rákattintok, nyílik, megnézem, becsukom - azután lesek szomorú arccal, mert a fórum ablakomat csuktam be, nyithatom vissza, és léphetek vissza róla a fórumba. Vagy szándékosan nem így van?
Az egér középső gombjával klikkelj, vagy jobb klikk, új lapon megnyitás.
Malo periculosam, libertatem quam quietam servitutem.
AndyA írta: ↑2024.01.22. 08:44
a teljesen szétoffolt Nem halálost takarítani kéne lassan...
kösz
Tudom hogy volt már téma a kéretlen kiléptetésről mobilról fórumozás közben, de nekem az asztali kezdte el (win 11 Pro 64 bit friss op telepítve +Chrome) ha nem is sűrűn, 5-6 naponta a kilépést. Mármint gépindulás, kávé szürcsölés, klikk a könyvjelzősávban a fórum ikonra és hoppáré. Nem vagyok bejelentkezve. Tudom apróság, de bosszant. OVBM megvolt, (két oldalt ) + keresőszóra próbálgatás de.... utálom a tech szöttyögést. Kérhetek szánkónhúzást?
Put your trust in God, my boys, and keep your powder dry!
Morcosrobot írta: ↑2024.01.22. 15:32
Tudom hogy volt már téma a kéretlen kiléptetésről mobilról fórumozás közben, de nekem az asztali kezdte el (win 11 Pro 64 bit friss op telepítve +Chrome) ha nem is sűrűn, 5-6 naponta a kilépést. Mármint gépindulás, kávé szürcsölés, klikk a könyvjelzősávban a fórum ikonra és hoppáré. Nem vagyok bejelentkezve. Tudom apróság, de bosszant. OVBM megvolt, (két oldalt ) + keresőszóra próbálgatás de.... utálom a tech szöttyögést. Kérhetek szánkónhúzást?
Továbbítom a kérdést az infósunknak, de ha megjegyzi a böngésződ a jelszavadat, akkor egy kattintás után bent vagy.
Judge Dredd írta: ↑2024.01.22. 21:31
Továbbítom a kérdést az infósunknak, de ha megjegyzi a böngésződ a jelszavadat, akkor egy kattintás után bent vagy.
Köszi!
Idén az alábbi időpontokban történt authentikáció, ezeket nem a fórum kényszerítette ki:
FROM_UNIXTIME(last_login)
2024-01-22 23:09:49
2024-01-21 20:51:58
2024-01-17 15:06:05
2024-01-10 22:25:05
2024-01-09 10:57:23
2024-01-05 23:19:41
2024-01-03 15:56:12
Kérem nézze át a böngészője biztonsági beállításait.
Idén az alábbi időpontokban történt authentikáció, ezeket nem a fórum kényszerítette ki:
FROM_UNIXTIME(last_login)
2024-01-22 23:09:49
2024-01-21 20:51:58
2024-01-17 15:06:05
2024-01-10 22:25:05
2024-01-09 10:57:23
2024-01-05 23:19:41
2024-01-03 15:56:12
Kérem nézze át a böngészője biztonsági beállításait.
Üdvözlettel
Kelemen Alajos
SysAdmin
Köszönöm, marad a B terv, kerítek egy kockát
Szeretnék rendbe tenni pár dolgot. A shit-posztok (= szándékosan oda nem illő offtopik posztok) es trigger-posztok (= megosztó témákat tudatosan és rendszeresen érintő posztok) mostanában megfigyelhető terjedését szeretnénk megállítani. Ezért ezzel kapcsolatban egyre kevésbé toleráns a moderáció.
Azaz ha pl. valaki állandóan minden szaktopicban csak csöcsös nőket tartalmazó képeket posztol, vagy minden kérdésben behozza az ukránorosz háborút, esetleg következetesen valamilyen politikai témánál köt ki, ott a hsz-eket törölni fogjuk, majd figyelmezésre és tiltásra is sor kerülhet. Akkor is, ha a hozzászólás egy része ténylegesen tartalmaz ontopik hozzászólást, de a farvizen bekerül valamelyik triggerelő téma.
Minden Star Wars filmben főszerepet játszottam.
Én voltam az erő.
Azaz ha pl. valaki állandóan minden szaktopicban csak csöcsös nőket tartalmazó képeket posztol
Haverom kérdezi, hogy ilyen esetben nem lehetne várni 1-2 napot a törléssel? Nem mindenki tud állandóan a fórumon lógni egész nap, van aki dolgozik is!
marcuswolf írta: ↑2024.01.29. 17:37
Haverom kérdezi, hogy ilyen esetben nem lehetne várni 1-2 napot a törléssel? Nem mindenki tud állandóan a fórumon lógni egész nap, van aki dolgozik is!
Vadászati topicban a mai első hozzászólásomtól kezdve arénásítást kérnék. Úgy tűnik ma senki se értette a viccet, illetve én hittem viccnek azt amit nem annak gondoltak.
Sparrow írta: ↑2024.02.04. 17:00
Vadászati topicban a mai első hozzászólásomtól kezdve arénásítást kérnék. Úgy tűnik ma senki se értette a viccet, illetve én hittem viccnek azt amit nem annak gondoltak.
Talán normális mederbe terelődött a beszélgetés. Maradjon is így ha lehet.
WildBear23 írta: ↑2024.02.10. 15:20
Szerintem érdemes lenne azért ezt a témát végigbeszélni, legalább addig jussunk el, hogy melyik konkrét termékekről (forgalmazókról) van szó.
Már az első posztja alatt leírhatta volna, és nem ment volna át - gvass-t idézem és szerinte is - fingreszelésbe.
Megnéznétek tegnap írtam egy Privátot Andy-nak, de nincsen sehol.
Mi történhetett?
20:30 előtt előtt írtam egyet, majd mégegyet, a második megvan az az előtti sehol.
Megnéznétek tegnap írtam egy Privátot Andy-nak, de nincsen sehol.
Mi történhetett?
20:30 előtt előtt írtam egyet, majd mégegyet, a második megvan az az előtti sehol.
Szia!
A privát üzeneteidre így nem látok rá, de általában az szokott lenni a gond, hogy a "Kimenő" mappában van, mert még nem nyitotta meg a címzett, a felhasználó meg az "Elküldöttben" keresi.
A privát üzeneteidre így nem látok rá, de általában az szokott lenni a gond, hogy a "Kimenő" mappában van, mert még nem nyitotta meg a címzett, a felhasználó meg az "Elküldöttben" keresi.
Jah nem nincsen sehol, mert a amit azután írtam neki arra már válaszolt.
WildBear23 írta: ↑2024.02.15. 15:46
Gratulálok a 3 perces reakcióidőhöz!
Sajnos majdnem 2 órás reakcióidő - akkor reportoltam először:-)
Azalatt sikeresen szétbasztuk az NH-t. Bocs.
WildBear23 írta: ↑2024.02.10. 15:20
Szerintem érdemes lenne azért ezt a témát végigbeszélni, legalább addig jussunk el, hogy melyik konkrét termékekről (forgalmazókról) van szó.
WildBear23 írta: ↑2024.02.15. 12:03
Abból nem lehet baj, ha valakit arcon/szemen lőnek egy ilyen acélmagvas pepperballal, abban a tudatban hogy csak egy pepperball..?
Valaki mutatott ilyen paintball lövedéket, abban szemből kiállt a csapágygolyó.
Ezt vissza lehet állítani?
Vagy valamiért fórumszabályba ütközik ez a hozzászólásom?
Köszönöm.
*** Rationaliorem legem de armis scribere necesse est!***