bel írta: ↑2024.10.30. 18:50
Szia,
Szerintem
O is.
Nem ismerem, csak az MSSz honlapon meglattam az eredmenyet. Respect!
Bel
Riszpekt!
pláne ennyi évesen !
Csak nekem fura, hogy az MSSZ nél nyilvános adat , ki hány centi magas? És főleg hány kilós?
pocakos, melynövésű hobbitként zavarna ilyen mértékű transzparencia
de tényleg - van olyan szakág, ahol ez számít? Domináns szeme - jobb - remek, nagyon hasznos infó -de most akkor barna vagy kék - nem fair ilyen kételyeket hagyni a nyájas olvasóban.
Tisztára mint egy randi oldal - jó hogy nem kell csillagjegyet és kedvenc zenekart megadni
Na de kanyarodjunk vissza az emdéeleszhez. Kíváncsivá tettél!
Megnéztem: idén 54 verseny (meg nincs vége az évnek).
A többsége persze kisebb háziverseny, és van pár verseny amit direkt külön írnak ki, pedig egy helyen, egy szervező (nyilván a 3 verseny előírás igen kreatív feldolgozása
- de azért volt benne 6 OB , és a túlnyomó többség valóban tök más verseny - nem érzem alibinek azt mondani , hogy “heti egy biztosan.”
A korábbi évek sem voltak unalmasak: 58, 47, 38 (akkor kezdtem). Előtte 20 év MSSZ, ahol évi 3-6 versennyel toltam - mert unalmas volt a 25m pont , más pedig csak mutatóba volt a klubunkban
Ha levonjuk a kötelező hármat, akkor sem éreném jogosnak a kritikát , hogy “ennek csak fegyver kell, nem is sportol”
Azt sem lehet mondani, hogy kivételezek. Minden szakágban igyekszem tartani ha nem is a színvonalat, de legalább a lelkesedést.
a statikusok jobban mennek, a dinamikusabbak kevésbé jól - pedig azt jobban szeretem.
Biztosan legalább egy fegyvernemben .. hat nem. Nincs hozza türelmem.
Ez nem hiszem, hogy reprezentatív példa lenne…
Nyilván sokkal ertelmesebb lenne, ha valami egyre koncentrálnék - egy szakág, egyfajta fegyver - de az uncsi. Tudom, a reneszánsz ember helye pedig a Reneszánsz korszakban volt … de lesz.rom. Nem az Olimpia a cél , hanem jól érezni magunkat. Ha pedig versenyzünk, akkor legalább próbáljunk valami vállalhatót lőni, és ne DQzzanak.