Pl. egy 30-06-ot 180gr S&B SPCE-vel kihozok alig több, mint 1 Euróból.
Jah de egyike vagy az egy kézen megszámolható keveseknek akiknek két országban is van engedélye. Ez a konkrét lőszer 980 Ft/db itthon (Harmónia) Ez meg 2,38 euró.
Chronicus Magnumitis írta: ↑2024.11.25. 16:52
Köszönöm mindenkinek! Egy elszomorító van csak abban, ha tartani akarom a számokat: lassan át kell állnom elöltöltősre (.54, .58, .72).
Meg kell érni a tüzérségi, meg a hk kalibereket...
"Ha lőni akarsz, akkor lőj! Ne a szádat járasd!" Tuco Benedicto Pacífico Juan María Ramírez
Az a baj, hogy nem szeretnék se 505, se 577, se 700 évig élni, nem vagyok én bonsai.
Az 56-56 Spencer peremgyújtású, kiesik. Marad a 70-150 Winchester, de nem sok esélyt látok, hogy egyhamar CIP-esítve lesz... De már kezdünk offtopicosodni, megyek is az újratöltőbe.
TotoHU írta: ↑2024.11.26. 08:58
Jah de egyike vagy az egy kézen megszámolható keveseknek akiknek két országban is van engedélye. Ez a konkrét lőszer 980 Ft/db itthon (Harmónia) Ez meg 2,38 euró.
AndyA írta: ↑2024.11.26. 13:06
Tölteni lehet otthon is. Boltban itt sem 1 Euró.
Lehet.
Én pl nem töltök,de ahogy itt olvasom a topiktársaktól, a töltésnek sem az a kimenetele hogy egy lőszerre vetítve olcsóbban jössz ki (főleg ha hozzáadod a tanfolyam+vizsga árát, a kieső munkaidődet, és az eszközöket) hanem ugyan annyit költesz a nap végén lőszerre, csak többet tudsz lőni.
TotoHU írta: ↑2024.11.26. 14:45
Lehet.
Én pl nem töltök,de ahogy itt olvasom a topiktársaktól, a töltésnek sem az a kimenetele hogy egy lőszerre vetítve olcsóbban jössz ki (főleg ha hozzáadod a tanfolyam+vizsga árát, a kieső munkaidődet, és az eszközöket) hanem ugyan annyit költesz a nap végén lőszerre, csak többet tudsz lőni.
Lehet.
Ez pontosan így van. Aki nem szeret lőni, az ne is töltsön!
Lehet.
Mint ahogy a német mondja: Sparen, egal was es kostet.