aki tudja az nem jaccik

Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
(Megtörli a homlokát)
jajj ne már, pedig múltkorában a taurus dzsudzsal feküdtem, keltem
Asszonnyal rosszban vagytok?..
Ha nálad van az ezzel szerelt lőszer, betöltve, akkor valóban NO Para!
ohh ezeken már meg sem lepődik, rezdül
Nálam is a megértő a Zaszonny- de az már ő sem tolerálná, ha egy brazil bíróval hálnék - mint némelyek itt a fórumon…
Csak a szád jár
Petya357 írta: ↑2022.11.03. 23:05 Csak a szád jár![]()
Asszony random rátok nyit, de ezt észre sem veszed a szakmázás közben:
“Nálatok szokás bevinni a Taurus mintaboltba dobot illeszteni, vagy simán a konyhaasztalon alátétezed a régit?”
“A paradox huzagolású csőből, anakonda ellen milyen szórást tud csapágygolyóval?”
“Taurus úr is a piranhák elé veti azt, aki kritizálni meri a Judgeot, vagy jól fogadja a felhasználói visszajelzéseket?”
![]()
Szlávia 631.
Egyik sem, de az utóbbi közel jár.
A legendás VZD!
Német gyártmány
Ööö... Légpuska?
A Keserű Művek egyik új fejlesztése..?
Jah, így már könnyű... és a nickneved is segít!
50 BMG Gepárd? Nem a sima, hanem az olimpiai változat, amivel Igali Diana aranyérmet nyert biatlonból
Szerintem inkább örülj, és tanulj.
Ugyan már, Isten hozott itt a köreinkben!
Pedig az még elő sem került, h a Sherwood Vadászboltban csak 39.900 Ft akciósan az LG400!WildBear23 írta: ↑2022.11.05. 12:54 Ugyan már, Isten hozott itt a köreinkben!![]()
Szoktunk viccelődni, és ugratni egymást. Ne sértődj meg ezen.![]()
Örülök, hogy a fiatal korosztály is képviseltetve van itt!
Barátsággal; Vadmedve
Műanyag hüvelyes 380R Blanc?
…és mi a hajítótöltete?
Hogy is írta a jogalkotó... "gyúlékony hajtóanyag" .
És ilyen formában engedély nélkül tarthat valaki .209-es csapit?? 3d nyomtatott huvelyekbe dugdosva, 380r blanknak mondva?
: )
Írnál részleteket erről a töltényről?
Sajnos már leírtam mindent amit tudok róla.WildBear23 írta: ↑2022.11.05. 15:36 Írnál részleteket erről a töltényről?
(Nem kell itt, mehet a szaktopikba.. bár azt ne kérdezd, hogy épp melyik az.![]()
Persze.
A dobozt nem láttam, de a többi passzol. Valószínűleg igen, ez az.WildBear23 írta: ↑2022.11.05. 15:51 Nem ez az?
Plastova-nabojka-razi-9mm-(380-R)-Blanc-[www_repliky_info]-photo-detail-snail-380blanc (1).jpg
OFF
Van ilyen műanyag 38-as is, ami large rifle csappantyúval működik, és gumidugót lő ki pár méterre.WildBear23 írta: ↑2022.11.05. 15:36 Írnál részleteket erről a töltényről?
(Nem kell itt, mehet a szaktopikba.. bár azt ne kérdezd, hogy épp melyik az.![]()
Volt a kezedben - nem fogadtam volna rá, hogy Magyarországra eljutott akár csak egy példány -, és felismerted, csak a típus neve nem ugrott be: fél pont.
Poresz írta: ↑2022.11.05. 21:22 Apropó, erről megfeledkeztem…
Volt a kezedben - nem fogadtam volna rá, hogy Magyarországra eljutott akár csak egy példány -, és felismerted, csak a típus neve nem ugrott be: fél pont.
Ez egy Browning Double Automatic öntöltő sörétes puska, 2 (kettő!) lőszeres kapacitással. Egy csőre töltve, egy az adogatókanálon. Erős a gyanúm, hogy a Beretta UBG X-celt ez inspirálta. Ennél már csak a Mauser GEHA extrémebb az egyetlen lőszeres tárkapacitású beépített szekrénytárával.
Az üres fegyver zárját a zárakasztó hátsó helyzetben tartja. A töltőkapun betöltött lőszer kioldja a zárakasztót, az adogatókanál felemeli, a zár pedig csőre tölti. Csőre töltés után az adogatókanál lebillen, a töltőkapun át betölthető a következő - egyben a betölthető utolsó - lőszer. A töltőkapun mindig pótolható a csőre töltött lőszer. - Közös jellemző a Browning B-2000 öntöltő sörétes puskával, ami már csőtáras.
J. M. Browning fiának, Val Allen Browningnak a találmánya, az alapját képező szabadalom: Carrier latch for repeating firearms, US2586509.
Gyorsan tanulsz
Csináltattál magadnak egy gumis derringert aranyozva?
dikk, drága tezsvírem, nem. De közel vaty, gácci.
Maxtact?
Valami pepperball kilövő..?
egyáltalán nem
Egy bizonyos revolver lesz.
7,62x38R-nek néztem, de nagyon nem az