(Nyilván a pepperspray csak egy forgalomtól elzárt, sebességhatár nélküli német autópályán. )
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla. Valamint kedvelem, ha GENERALFELDMARSCHALL-nak szólítanak.
Én vagyok a legnagyobb SEGGFEJ ezen a fórumon!
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla. Valamint kedvelem, ha GENERALFELDMARSCHALL-nak szólítanak.
smith15 írta: ↑2021.10.18. 10:41
Beszállok én is
Egyedi Evolvens, Custom Spyderco Para 3 és egy kismacska
Ha már Evolvens, akkor legyen minden hazai a képen!
qqriq írta: ↑2021.10.19. 11:56
balnalovas fele boko?
Bizony!
qqriq írta: ↑2021.11.20. 12:14
Szeker fele kence me' nincs mellette?
Szekér vót, kence nemvót
Sziasztok!
Eddig három kaliberben készítettünk AR-15-ös fegyvereket. .223 Rem., .300 AAC Blackout, és egy harmadik kaliberben. Kitaláljátok a harmadik kalibert a lőszerekről készült kép alapján?
Mex írta: ↑2021.11.23. 18:30
Sziasztok!
Eddig három kaliberben készítettünk AR-15-ös fegyvereket. .223 Rem., .300 AAC Blackout, és egy harmadik kaliberben. Kitaláljátok a harmadik kalibert a lőszerekről készült kép alapján?20211123_164956.jpg
Sziasztok!
Eddig három kaliberben készítettünk AR-15-ös fegyvereket. .223 Rem., .300 AAC Blackout, és egy harmadik kaliberben. Kitaláljátok a harmadik kalibert a lőszerekről készült kép alapján?20211123_164956.jpg
Nekem nem ér
Mex írta: ↑2021.11.23. 18:56
Neked semmit sem ér. Főleg úgy, hogy meséltem róla...
Meg vót a kezemben is
Sziasztok!
Az alja olyan, mint a .458 HAMR. De a nyaka nem.
450 Bushmaster?
Mex írta: ↑2021.11.23. 20:18
Tádáááám!
Ez gyorsan ment. Telitalálat!
FélOFF: mindig rácsodálkozom, hogy a mostoha jogszabályi környezet, az alacsony fizetőképes kereslet, és a "homeopátiás" mennyiségű sportlövész (a vadászok ehhez túl konzervatívak + jogi kötöttségek) ellenére mik nem találnak utat hazánkba.
Poresz írta: ↑2021.11.24. 09:04
FélOFF: mindig rácsodálkozom, hogy a mostoha jogszabályi környezet, az alacsony fizetőképes kereslet, és a "homeopátiás" mennyiségű sportlövész (a vadászok ehhez túl konzervatívak + jogi kötöttségek) ellenére mik nem találnak utat hazánkba.
Ez a fegyver nem hazai, hanem német piacra készült. Ott a vadászoknak is beírják a félautómata AR-eket, ezt is arra fogják használni. Nem sok esélye lesz a disznóknak...
A .300 AAC Blackout itthon nagyon ritkán eladható, mert a lőszere arany árban van. Ellenben a németeknél nagy a piac, mert különösen jól hangtompítható. Ott a vadász, és a sportlövő is birtokolhat, és használhat hangtompítót.
Mex írta: ↑2021.11.24. 15:18
Ez a fegyver nem hazai, hanem német piacra készült. Ott a vadászoknak is beírják a félautómata AR-eket, ezt is arra fogják használni. Nem sok esélye lesz a disznóknak...
A .300 AAC Blackout itthon nagyon ritkán eladható, mert a lőszere arany árban van. Ellenben a németeknél nagy a piac, mert különösen jól hangtompítható. Ott a vadász, és a sportlövő is birtokolhat, és használhat hangtompítót.
Nagy tisztelettel, de csak a vadász. Az ott is übermensch.
Andor88 írta: ↑2021.11.28. 17:43
Hogy sikerült felrögzíteni-mert az USP-n ugye nincs keresztben vágat mint a picatinny sínnél?
Csavarral oldható a kis "pöcök" ami megakad a picatinny sínben.
Ha azt leveszed simán felmegy szerencsére. Nem akartam volna még a lámpa árát megközelítő összegért adaptert venni.
Csatolmányok
usp lampa.JPG (26.39 KiB) Megtekintve 35349 alkalommal
captaINstraiTJacket írta: ↑2021.11.28. 17:28
Nem rossz de ezen van hely egy PL2 vagy PL Pro számára is.
Nem is néztem őket, hogy őszinte legyek.
De világít ez is, mint az állat. (Messzebbre ellátok vele, mint amilyen messzire pontosan tudnék lőni, pláne stresszhelyzetben )
tvsmaci írta: ↑2021.11.28. 18:05
Nem is néztem őket, hogy őszinte legyek.
De világít ez is, mint az állat. (Messzebbre ellátok vele, mint amilyen messzire pontosan tudnék lőni, pláne stresszhelyzetben )
Ez a kép jobb, mint az első, amit posztoltál! Meggyőző a fényerő, világosan bemutatja mire képes a cucc, az összhatás pedig egy jobbféle FPS videójátékra emlékeztet . Tecc.
Mex írta: ↑2021.11.29. 20:26
Az Olight-nak brutál fénye van...
Az Biztos!
Bár a 600 Lumenes Klarus 25 ért bőven elég otthonra! Igazából az olight pl2 mini helyett vettem, mert kellett valami kicsi a Sigre. Az is vakít ám rendesen. Viszont az olight az oda ver keményen. Előttem erdő van, vak sötét…. Valami brutális, hogyan lesz nappal 1 pillanat alatt.
G.D írta: ↑2021.12.02. 18:12
Majd ha kisüt a nap, csinálok normális képet róla, de addig is itt egy sz@r telefonos...
Ezúton is köszönöm sama kartácsnak a lehetőséget
Gratula a fegyverhez!
Le tudnád mérni a dobfuratot?
*** Rationaliorem legem de armis scribere necesse est!***
Canik TP9 - úgy űtnik törökök már nem csak gázpisztolyban kezdik felmosni a padlót a régebbi gyártókkal...
TotoHU írta: ↑2021.12.03. 15:52
Azért az a fekete-arany szín összeállítás... Hát az nagyon dzsamós!
Ettől persze a pisztoly maga még lehet nagyon jó.
Na, pont az az arany cső amerikai
Ott ez divatos.
hegyespenge írta: ↑2021.12.05. 08:51
Azt viszont még nem értem, hogy miért fordulnak el a képek amikor hozzászólok. Elég gyenge vagyok angolból. (Pedig állítólag átállítottam magyarra.)
Próbáld meg ne csak feltölteni a képet mellékletbe, hanem szúrd is be a hozzászólásba (Place inline gomb). Szerintem úgy is el lesz forgatva, de egy próbát megér, hátha.
hegyespenge írta: ↑2021.12.05. 08:51
Azt viszont még nem értem, hogy miért fordulnak el a képek amikor hozzászólok. Elég gyenge vagyok angolból. (Pedig állítólag átállítottam magyarra.)
Próbáld meg eleve fordítva feltölteni, így talán irányba fordulva jelenik meg. Ez csak egy tipp.
WildBear23 írta: ↑2021.12.13. 09:48
Pontosan. Bár én kettéosztanám a reteszeletlen súlyzáras, és a reteszelt, rövid csőhátrasiklásos tipusokra (mint a Colt M1911).
Annak a leginkább egyszerűsített, célszerűsített változata szerintem a TT33.
A TT-pisztolyban azt szeretem, hogy átgondolt, letisztult konstrukció. Megbízható, jól tűri a koszt (a tisztítás hiányát), tipikus hadi pisztoly.
És rengeteget legyártottak belőle, fillérekért dobják utánad.
(Na jó, már nem. )
WildBear23 írta: ↑2021.12.13. 15:29
A TT-pisztolyban azt szeretem, hogy átgondolt, letisztult konstrukció. Megbízható, jól tűri a koszt (a tisztítás hiányát), tipikus hadi pisztoly.
És rengeteget legyártottak belőle, fillérekért dobják utánad.
(Na jó, már nem. )
20211213_151248.jpg
20211213_151440.jpg
Eddig nem utáltalak...
Ez mind éles?
Az állítható irányzékhoz kellett a szánt marni?
"Ha lőni akarsz, akkor lőj! Ne a szádat járasd!" Tuco Benedicto Pacífico Juan María Ramírez
jó ha van írta: ↑2021.12.13. 20:23
Eddig nem utáltalak...
Ez mind éles?
Az állítható irányzékhoz kellett a szánt marni?
9mm PAK konverzió mindegyik.
Igen, az állítható irányzékosnál marni kellett a szánt. Sajnos magyar TT-ből csak ilyet tudtam beszerezni.
A szovjetek sok fegyvert m-zároltak. Aztán 15-20 éve eladták.
WildBear23 írta: ↑2021.12.13. 20:51
9mm PAK konverzió mindegyik.
Igen, az állítható irányzékosnál marni kellett a szánt. Sajnos magyar TT-ből csak ilyet tudtam beszerezni.
A szovjetek sok fegyvert m-zároltak. Aztán 15-20 éve eladták.
Ha vmelyik szovjetet esetleg már nagyon unnád...
"Ha lőni akarsz, akkor lőj! Ne a szádat járasd!" Tuco Benedicto Pacífico Juan María Ramírez
Kojak írta: ↑2021.12.13. 21:17
A gyűjteményi TT-jét már lestoppoltam.
Mindegyik mellett ott van a "halálom esetén felbontandó" boríték, hogy ki kapja meg.
(Csak nehogy a feleségem annyiért adja el őket, amennyit mondtam neki hogy mennyiért vettem.. )