most meg úgy csinálsz, mintha nem te lennél a személyeskedő troll
persze én meg az etetés hibájába estem
kapsz egy pirospontot, ha erre nem reagálsz
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Sy$@dm1n, Harry Callahan
Részemről befejezten veled.
alapvetően igaza van gvassnak abban, hogy azért vitatkozol, hogy legyen vitaaksurv írta: ↑2023.05.28. 12:50 Részemről befejezten veled.
Egy a ruszkikkal semmilyen kapcsolatban nem lévő témában neki álltál ügynöközni. Teljesen jogos volt az admin figyelmeztetése, mert én meg voltam olyan idióta, hogy reagáltam rá.
Ehhez nincs mit hozzá tenni.
Hálás lennék, ha ignorálnál és nem reagálnál a hozzászólásaimra, én törekedni fogok erre a tieiddel kapcsolatban.
Szerintem ezt ne kezdjük újra!
Mitől haverom?
Egy ilyenbe-ből átszerelni mekkora meló, mennyi időbe telik? Gondolom, azért nem úgy megy, hogy egy kallantyút kiakaszt az ember, és kirántja alóla a Glockot.gvass1 írta: ↑2023.07.21. 08:22 Na, ez már tényleg PUSKA!:-) Recover Tactical P-IX+PFA 16″ karabély átalakító
http://www.kaliberinfo.hu/hirek/recover ... atalakito/
Ez ismét az "ANDYA BARÁTUNK, B+, MIÉRT NEM NÉZED MEG A _BELINKELT_ VIDEÓT, mielőtt kérdezel?" tipikus esete.
No, akkor sorban.gvass1 írta: ↑2023.07.21. 08:48 Ez ismét az "ANDYA BARÁTUNK, B+, MIÉRT NEM NÉZED MEG A _BELINKELT_ VIDEÓT, mielőtt kérdezel?" tipikus esete.
http://www.kaliberinfo.hu/fegyvervideok ... ios-szett/
(Egyébként az alapmodellbe kb. 3 perc betenni a stukkert, ha nem sietsz nagyon.)
Egy csövet kicserélni pár másodperc, itt egyedül a csőszájfék okozhat némi extra tennivalót, gondolom le kell szerelni a csőről beépítés előtt. És hát ki kell cserélni, persze, a gyári csövet nehéz lehet 16"-osra nyújtani még profi sodrófával isAndyA írta: ↑2023.07.21. 20:08 No, akkor sorban.
A cikkben nincs semmilyen video linkelve, csak egy másik, hasonló szett cikkjére mutató link, amiben amúgy valóban van egy videó - arról a másik szettről.
Az viszont nem ez. Erről, a 16-os csővel készülő változatról némi guglizás után netszerte sem találtam érdemi képet vagy videót, hogy hogyan is alakulna át bele a Glock.
A gyártó weboldalán a leírás szerint "replace" a Glock csövét egy 16-osra, a cikk is cserecsövet említ. Ez azt jelenti, hogy szét kell szedni a Glockot és kidobni a csövét, belerakni ezt a 16-ost a szettből? Mert akkor meg végleg köszönöviszonyban sincs a korábban bemutatott "sima" tokba való beépítéssel (pár fül bekattintásával) a 16-os szettre átépítés, így az azt bemutató video sem különösebben releváns információforrás.
Gvass1, te jössz újra.
Szerintem két dolog keveredik.
AndyA írta: ↑2023.07.21. 20:08 No, akkor sorban.
A cikkben nincs semmilyen video linkelve, csak egy másik, hasonló szett cikkjére mutató link, amiben amúgy valóban van egy videó - arról a másik szettről.
Az viszont nem ez. Erről, a 16-os csővel készülő változatról némi guglizás után netszerte sem találtam érdemi képet vagy videót, hogy hogyan is alakulna át bele a Glock.
A gyártó weboldalán a leírás szerint "replace" a Glock csövét egy 16-osra, a cikk is cserecsövet említ. Ez azt jelenti, hogy szét kell szedni a Glockot és kidobni a csövét, belerakni ezt a 16-ost a szettből? Mert akkor meg végleg köszönöviszonyban sincs a korábban bemutatott "sima" tokba való beépítéssel (pár fül bekattintásával) a 16-os szettre átépítés, így az azt bemutató video sem különösebben releváns információforrás.
Gvass1, te jössz újra.
Ezt most így kapásból visszalőhetném neked, csak minek.gvass1 írta: ↑2023.07.22. 06:35 No, akkor sorban.
(Nagyon hülyén áll neked, amikor elkezded magyarázgatni miért is voltál hülye. Mert ha első alkalommal kérdeznél faszságot az még okés lenne, de mindannyian ismerünk, és ez nálad egyfajta hobbi, másnak is feltűnt.)
Mostani szösszeneted alapján most akkor az a nagy büdös kérdésed lecsupaszítva, hogy mennyi idő csövet cserélni egy Glockban? (mert csak ennyi a különbség a kettő között.) Tényleg?
Linkeljek videót egy Glock részleges szétszereléséről és összerakásáról, vagy fog menni magadnak is?
De akkor segítek MÉG, a hírben ott volt a cserecső gyártója:
http://www.igbaustria.com/carbine-conversion.html
Annak pedig a leírása a cserecsőről:
" IGB Barrels are not a 1:1 copy of a Glock Barrel. In some configurations
the geometry is altered to enhance the movement of the slide and to support
a reliable bullet feed of the barrel, especially at 16" IGB Barrels."
WildBear23 írta: ↑2023.07.22. 07:45 Tényleg azt kérdezte hogy a csőcserés kitnél mekkora meló a pisztolyt ki/be rakni.
Screenshot_20230722-072337_Chrome.jpg
Ami jogos kérdés, én sem láttam még ilyen csőcserés kitet, meg Glockot sem messze kilógó 16"-os csővel.
Egyátalán újratölt vele?? Hiszen sokszorta nehezebb, mint az eredeti cső, és ugye rövid csőhátrasiklásos zárolású, ahol a cső is hátramozog, tehát szempont a súlya..
Erre "válaszként" kapta a B+ -et, a hülyézést, a f.aszságot, meg hogy nem lehet a csövet sodrófával kinyújtani.
Miért nem lehet normálisan válaszolni egy normálisan feltett kérdésre..?
Milyen képet fest ez a fórumunkról, ha valaki újoncként belép?
Mer majd kérdezni..?
Tőlem tegnap kérdezte meg egy beteg, hogy a mieloma és a melanoma ugyanaz-e.
Nem kezdtem habzó szájjal kioktatni, hanem pár szóval elmondtam neki, hogy nem, az egyik a csontvelő, a másik a bőr kóros sejtosztódási folyamata.
Békesség, türelem!
Igen, de nem ezt kérdezte!
Ez annyira evidens, hogyha a hírben le van írva, hogy CSERECSŐ, akkor annak berakása az CSŐCSERE. Ezt ugyan miért kellett megkérdeznie? És itt a gond.WildBear23 írta: ↑2023.07.22. 08:53 Igen, de nem ezt kérdezte!
"2. a hosszabb cső beszerelése = csőcsere egy Glockban, tehát normál részleges szét/összeszerelés (+opcionálisan a csőszájfék feltekerése)"
Ezt kérdezte.
Ezt nem lehetett volna normális, civilizált ember módjára megírni neki..?
Hát...gvass1 írta: ↑2023.07.22. 07:58 AndyA-nak majd ha arénásítva lesz:-)
De megkapta a korrekt választ (csak hisztizik és MEGMAGYARÁZZA). Leírtuk:
1. ott a videóban hogyan/mennyi idő alatt kell betenni egy normál csőhosszúságú glockot (3 perc)
2. a hosszabb cső beszerelése = csőcsere egy Glockban, tehát normál részleges szét/összeszerelés (+opcionálisan a csőszájfék feltekerése)
3. hogy öntöltőként működik-e, arra nézve is ott volt már a válasz, de te is lusta voltál elolvasni, követni a linket (a cserecső gyártójáét), inkább jön az önérzeteskedés, a kamu fórum-image féltés.
(Szerintem ez is aréna. És megint Andyka kezdte a sztorit ugye. Tehát trollkodik.)
Tudom: mindenkivel úgy beszéljünk a fórumon, mint való életben. De én való életben sokkal durvább szoktam lenni a hülyékkel.
AndyA írta: ↑2023.07.22. 11:06 Hát...
Jelenleg te vgy az, aki magadból félig kikelve, habzó virtuális szájjal próbálod magyarázni a bizonyítványt. Ennyit arról, hogy ki hisztizik.
1. 3 perc. Végre egy értelmes adat, de ehhez 4 hozzászólas kellett tőled. Elsőre is biztosan ment volna. Legközelebb megpróbálhatnád. Tehát ennek megfelelően a kérdésemre az a válasz, hogy "nem". Nem húzható ki egy mozdulattal a burkolat alól a Glock. Még egyszer: ehhez négy hozzászólás, és nem kevés személyeskedés kellett a részedről. Tutter biztos, hogy az én készülékemben van a hiba, biztos, hogy ezt a másik három megelőző írásod nélkül nem lehetett volna leírni?
2. Ez is végre egy értelmes info. A többit (négy hozzászólás stb.) már az előbb leírtam.
3. Abban Vadmedvének meg nagyon igaza van, hogy ha csak olyan kérdést lenne szabad itt feltenni, amire sehol az interneten nincs válasz, akkor elég szegényes lenne a forgalom. Értem én, írtam már, hogy neked láthatóan levegőt venni is nehéz úgy, hogy nincs egy-két fegyver 3 m sugáron belül, és ennek megfelelő szintű szakmai és személyes tapasztalattal rendelkezel ezen a téren. De ez egyben hátrány is, mert nem tudsz azon felülkerekedni, hogy bizony létezik egy halom olyan ember, akinél ez nem így van, és ez a sok hülye (te írtad így!) képes néha olyan kérdést is feltenni, ami neked annyira magátl értetődő, hogy nyilván csak azért tehette fel az illető (akár en is), hogy veled trollkodjon. Nem, néha tényleg érdekli ezeket az embereket is a tudásod, ha lehülyézés helyett hajlandó lennél velük - velünk - megosztani azt. De ezzel a stílussal, szorgos munkával el tudod érni, hogy lassan, de biztosan egyre kevesebben tegyenek fel neked kérdéseket. Akkor azután megnyugodhatsz. Nem azért, mert kevesebb a hülye körülötted, hanem azért, mert végre úgy érezheted, nem zaklatnak. Ennek az ellentéte az, hogy megpróbálsz érdemben válaszolni, és akkor az a hülye legalább annyival kicsit kevésbé lesz hülye, és talán legközelebb már értelmesen fog kérdezni.
Nota bene, ahogy már javasoltam, az is megoldás, ha a feltett kérdésre (akkor is, ha a te hozzászólásodra írt válaszban hangzik el) nem akarsz mindenáron azonnal válaszolni, nem érzed magad feltétlenül megszólítva. Egyrészt, mert a legritkább esetben sikerül érdemben válaszolnod, helyette inkább szemyéleskedésbe és hülyézésbe fulladnak az írásaid, másrészt így megspórolhatnál magadnak egy csomó idegeskedést, mint pl. az én hozzászólásaim olvasása. Hagyd másra, hogy válaszoljon, ha akar.
Írtam már azt is, hogy a stílus maga az ember. Mivel személyesen nem ismersz, egyszer szívesen kipróbálnám, hogyan viselkedsz, amikor bemegyek a boltodba, és úgy, hogy nem tudod, ki vagyok, felteszek neked pár "okos" kérdést gázpisztoly témában (lásd még: nagyburetta). Na, az _tényleg_ trollkodás lenne, nem ez itt.
Szerintem take it easy, azért vagyunk itt, hogy beszélgessünk.qqriq írta: ↑2023.07.22. 11:52 Nem igazan erdekel meg kozom se sok van hozza de azert ize.
A kollega mar lassan ket eve itt van egy fegyveres forumon ahol aktiv tagnak szamit, fegyvertarto es loszertolto.
Aztan neha olyan kerdeseket/felveteseket ir fegyveres temaban amitol tulhevul az ember processzora
Na de kérlek, én szerintem tényleg a tőlem telhető legkorrektebb választ igyekeztem adni a kérdésre, amit nem is egészen értettem. Ez a kis a sodrófás humorizálás férjen már el a végére.WildBear23 írta: ↑2023.07.22. 07:45 Tényleg azt kérdezte hogy a csőcserés kitnél mekkora meló a pisztolyt ki/be rakni.
Screenshot_20230722-072337_Chrome.jpg
Ami jogos kérdés, én sem láttam még ilyen csőcserés kitet, meg Glockot sem messze kilógó 16"-os csővel.
Egyátalán újratölt vele?? Hiszen sokszorta nehezebb, mint az eredeti cső, és ugye rövid csőhátrasiklásos zárolású, ahol a cső is hátramozog, tehát szempont a súlya..
Erre "válaszként" kapta a B+ -et, a hülyézést, a f.aszságot, meg hogy nem lehet a csövet sodrófával kinyújtani.
Miért nem lehet normálisan válaszolni egy normálisan feltett kérdésre..?
Milyen képet fest ez a fórumunkról, ha valaki újoncként belép?
Mer majd kérdezni..?
Tőlem tegnap kérdezte meg egy beteg, hogy a mieloma és a melanoma ugyanaz-e.
Nem kezdtem habzó szájjal kioktatni, hanem pár szóval elmondtam neki, hogy nem, az egyik a csontvelő, a másik a bőr kóros sejtosztódási folyamata.
Békesség, türelem!
hanem veled, aki az első válaszon besértődött, mint egy óvodás, és végig sem olvastad.
A 3 perc tényleg benne volt - az a 3 perces adat, ami nem a bemutatott modellre vonatkozik, hanem a másira, ahol nincs cserecső. Ezenkívül anyáztál benne egy sort bármilyen érdemi válasz helyett, pusztán megszokásból.
Te.
Így.
Ez mi / ki?
Te ismered Traut?
Ezert vallom ugy itt Kolumbiaban hogy barmilyen fizikai konfrontacio soran azt fogom hasznalni ami leghatekonyabb es nalam van, ha gp akkor azt, ha glock19 akkor azt. Ha csak lefujod gazzal is jogi szoporoller lesz belole szoval felesleges visszatartani magat az embernek es serulest stb kockaztatni.gvass1 írta: ↑2023.08.17. 07:04 De MIÉRT tetted ezt ide? Mi SZERINTED ebből a tanulság?
Szerintem:
1. az küzdősportoló MÚLT az nem küzdősportoló JELEN, és gyakran okoz felesleges és már okafogyott magabiztosságot, esetleg balhéba felesleges belemenést.
2. mindig okosabb távolságot tartani.
3. 2. esetben lesz mód (tér, idő) agresszív fellépés esetén távolabbról ható eszközzel védekezni, HA van olyan a sértettnél.
4. de késsel szemben még az sem biztos, biztos az csak a 12-es sörétes puska. DE akár egy peppersprayvel is okosabb lett volna hatástalanítani az agresszív vendéget, mint belemenni kézitusába ott, ahol késelés lett a vége.
1. és aztán van-e nálad tényleg klokktizenkilenc?gabor86 írta: ↑2023.08.17. 11:30 Ezert vallom ugy itt Kolumbiaban hogy barmilyen fizikai konfrontacio soran azt fogom hasznalni ami leghatekonyabb es nalam van, ha gp akkor azt, ha glock19 akkor azt. Ha csak lefujod gazzal is jogi szoporoller lesz belole szoval felesleges visszatartani magat az embernek es serulest stb kockaztatni.
Te mihez nyulnal? Sprayhez vagy ovtokodhoz?gvass1 írta: ↑2023.08.17. 11:33 1. és aztán van-e nálad tényleg klokktizenkilenc?
2. bármilyen fizikai konfrontáció esetén egyből gyilkolás? Hát, sok sikert.
Erről írtam már, javaslom elolvasni:
http://www.kaliberinfo.hu/cikkek/ostoba ... emenycikk/
Kérdésre ne kérdéssel felelj, mert az tipikusan a kamuzás jele:-)
Mindekinek mas a helyezete elmondom egy tavoli ismerosomet aki messze messze el mas kontinensen.
gabor86 írta: ↑2023.08.17. 11:47 Mindekinek mas a helyezete elmondom egy tavoli ismerosomet aki messze messze el mas kontinensen.
Mi az alap tanacs? Fujd le szaladj el. Mondjuk ismerosom jo fizikai allapotban van, neki ez jo tanacs LENNE, de parja/gyereke/hatodik unokaoccse mondjuk mozgasserult aki biztos nem fog elszaladni mert nem tud. Adott ismerosom akkor hogyan vedekezzen? Hagyja ott dedapjat aki nem kepes elmenekulni tamadoval akit talan meghatott a spray talan nem? Erted.
Neeem, most még csak a bekamuzott klokkal wannabe gyilkolósdi fázisban vagy egy deklaráltan nem halálos eszközös topikban.
TRUE. Lásd előzmények:
Irhattam volna azt is hogy HA egy javelin vagy HA egy 18. szazadi szablya. Nemertem mi a problemad.gvass1 írta: ↑2023.08.17. 12:13 TRUE. Lásd előzmények:
" Ezert vallom ugy itt Kolumbiaban hogy barmilyen fizikai konfrontacio soran azt fogom hasznalni ami leghatekonyabb es nalam van, ha gp akkor azt, ha glock19 akkor azt. Ha csak lefujod gazzal is jogi szoporoller lesz belole szoval felesleges visszatartani magat az embernek es serulest stb kockaztatni. "
1. és aztán van-e nálad tényleg klokktizenkilenc?
"Te mihez nyulnal? Sprayhez vagy ovtokodhoz? "
KAMUGÉP ALERT.
A kés NEM, ismétlem: NEM tökéletes önvédelmi eszköz.
Köszönjük az ex cathetra kijelentést.
Jaja, nyilván nem nulla megállítóereje van a késnek, főleg ha vág vele az ember (arcra, homlokra).aksurv írta: ↑2023.09.01. 22:34 Köszönjük az ex cathetra kijelentést.
Csak én nem erről beszéltem, kizárólag egyetlen hozzászólásomban szerepel ami vagy 50 hozzászólásból lett önkényesen kiragadva.
Az én eredeti véleményem az volt, hogy hülyeség azt állítani, hogy a késnek nulla megállitó ereje van minden más hozzászólás kizárólag ennek az egy véleménynek bizonyítására szolgált.
Tehát szíveskednel a kés. nulla megállitó erejéről is nyilatkozni, azaz, hogy ebben mi az aktuális követendő hittétel?
nulla v. nem nulla?
+1WildBear23 írta: ↑2023.09.01. 22:45 Jaja, nyilván nem nulla megállítóereje van a késnek, főleg ha vág vele az ember (arcra, homlokra).
Van egy késem, aminek hosszú, hullámos, fogazott pengéje van (ColdSteel Vaquero Grande), azzal egy húzott vágás elég fájdalmas lehet.
Én inkább azt mondanám, hogy a kés sokkal inkább életveszélyes, mint amennyire megállító ereje van.
Egy pepper spraynek nagyobb a megállítóereje, és közel nulla a veszélyessége.
Illetve a késnek elég nagy az elrettentő ereje.
De szerintem senki nem is gondolja így... Egyszerűen csak látjuk az árnyalatokat ezekben a kérdésekben, ezek nem ideálisak.
Szia,
A megállitó erő az amerikaiak szerint az, ami megallítja az adott tevékenységet. Ha egy támadás akkor azt, ha egy sörözés akkor azt.bel írta: ↑2023.09.02. 18:52 Szia,
Azt a fontos dolgot felejted ki, hogy mit tekintunk megallito eronek?
Pl. ha azt tekintjuk megallito eronek, hogy a tamadot megallitja, mielott kontakt tavolsagra erne, akkor eleg nyilvanvaloan es konkretan 0 a kes megallito ereje (hiszen azt kontakt tavolsagon kivul csak cirkuszban lehet alkalmazni).
Szemben a gazpisztollyal, aminek 2-3 m-es hatasos tavolsaga van, igy _kiteressel egyutt_ alkalmazva nagy valoszinuseggel megallitja a tamadot, mielott az kontakt tavolsagba erne.
A gazspray a maga harmad* hatasos tavolsagaval kisebb valoszinuseggel allitja meg a nagyon elszant tamadot - de a gazspraytesztek alapjan ez is eleg jo ertek.
Keses/boxeres tamado eseten szerintem indokolt igy definialni a megallito erot.
* szerintem (nyilvan ebben tevedhetek is) FOG eseten kb. 1 m, ahova olyan kis nyomassal fujja ki a hatoanyagot, mint a gp. 3 meterre (ez eleg a latas kikapcsolasara); akkora nyomassal, mint amit 2 m-en a gp produkal, meg nem rendelkezik a spray (ez meg sokkal jobban megtori a tamadast a tudo ingerlesevel). A JET eseteben mindegy, milyen messzirol fujunk melle.
Bel
Megjegyzem: én továbbra sem értem, hogy miért nem a KÉSES SZAKtopikban van ez a téma.
A világ 90 % a lőfegyver nem létező dolog önvédelemre.gvass1 írta: ↑2023.09.03. 07:26 Megjegyzem: én továbbra sem értem, hogy miért nem a KÉSES SZAKtopikban van ez a téma.
Mert ha JOGILAG teljesen necces és ellenjavallt is, a puszta technikai részletek (hova szúrni/vágni, hányszor, mekkora és milyen pengével) oda valóak.
---
Persze az olyan bődületes állatságokat ott sem kéne a világba ordítani, hogy a "kés TÖKÉLETES önvédelmi fegyver", "késes ellen a kés a leghatékonyabb", "Ha pedig elfogy a távolság ami ami gyakran előfordul akkor valószínűleg a leghatekonyabb eszközök egyike."
Mert ezek pont az a kategória, amikor a kocsmába bemenve elordítod magad, hogy "aki nem tejet iszik az kö.csögg" és csodálkozol mit kapsz:-))
Ezek sima trollkodások, triggerelések egy FEGYVERES fórumon. Mert 2 másodperc gondolkodással helyből cáfolhatóak, és dühítően semmibe veszik az elemi logika szabályait. És akkor jön az, hogy a vitában az lesz az "ellenérv", hogy "Amerikában nem tudnak lőni a rendőrök és verik a négereket, esetleg Csubakka".
"kés TÖKÉLETES önvédelmi fegyver", "késes ellen a kés a leghatékonyabb", "Ha pedig elfogy a távolság ami ami gyakran előfordul akkor valószínűleg a leghatekonyabb eszközök egyike." "ha biztosan tudnánk, hogy élethalál harcba kell menni, akkor nem sprayt választanánk a kés helyett. "
Köszönjük a tényellenőrzest, szia uram Lakmusz érdekel?gvass1 írta: ↑2023.09.03. 08:42 "kés TÖKÉLETES önvédelmi fegyver", "késes ellen a kés a leghatékonyabb", "Ha pedig elfogy a távolság ami ami gyakran előfordul akkor valószínűleg a leghatekonyabb eszközök egyike." "ha biztosan tudnánk, hogy élethalál harcba kell menni, akkor nem sprayt választanánk a kés helyett. "
És baszki, tényleg ez folyik itt. Hogy érdemi vita helyett más témával TERELÉS. Leírja, hogy nem írta le, amit tőle (és barátaitól) beidéznek, aztán kéri, hogy teljesen mást egy harmadik dologgal cáfoljak. Na, ez a része tényleg az arénába illik.
Megint miről beszélsz? Milyen tényellenőrzés? A dőlt betűseket majdnem mind TE MAGAD írtad, aztán azt írtad, hogy nem írtad. WTF?aksurv írta: ↑2023.09.03. 09:07 Köszönjük a tényellenőrzest, szia uram Lakmusz érdekel?
Az alábbi úr cikke a rendőrök KÉSES védekezéséről.
https://www.activeresponsetraining.net/ ... ade-knives
Szíveskedj őt is tényellenőrízni.
Bizony.
Most terelsz. Én tényleg nem értem miért olyan szuper megerőltető egy másik topicban válaszolni a jogi kérdésre, mi viselhető mekkora méretben, mi vásárolható és mi nem? Az arra vonatkozó tartalmat ugyanis ott fogják keresni majd, nem az önvédelmi topikban.WildBear23 írta: ↑2023.09.05. 11:42 A topik témájával (önvédelem) kapcsolatban felmerült a hatóanyag és méret kérdése.
Ha gondolod, átrakathatod a jogba, de szerintem felesleges ez a pakolgatás.
Neked mi a bevált gyakorlatod az otthoni/utcai önvédelemre? Hogy ontopic is legyen.
Nemtudokregelni fórumtárs hozta fel a méret kérdését, a nevében nem tudok nyilatkozni, beszéljétek meg.TotoHU írta: ↑2023.09.05. 13:12 Most terelsz. Én tényleg nem értem miért olyan szuper megerőltető egy másik topicban válaszolni a jogi kérdésre, mi viselhető mekkora méretben, mi vásárolható és mi nem? Az arra vonatkozó tartalmat ugyanis ott fogják keresni majd, nem az önvédelmi topikban.
(Ezért is másoltam át pl a választ ide, hogy ne a másik topikot fossam tele az offtopik tartalommal. Ez pont kettő másodperces művelet volt, kicsit sem megerőltető.)
Igen, bocsánat, mea culpa, egyébként is hülye kérdés volt, mert csak p.ts voltam elolvasni a nyomi rendeletet, miközben máskor sokkal bonyolultabb jogszabályokkal, ítéletekkel is dolgozom.WildBear23 írta: ↑2023.09.05. 13:36 Nemtudokregelni fórumtárs hozta fel a méret kérdését, a nevében nem tudok nyilatkozni, beszéljétek meg.
Én sem szeretem (nem vagyok én b.zi hogy egy férfit szeressek, én a lányokat szeretem, főleg a nagymellű szőkéket), viszont tisztelem Keserű Bélát a számtalan találmánya miatt, és hogy hogy 30+ éve folyamatosan gyárt, rengeteg fajta fegyvert.Judge Dredd írta: ↑2023.09.06. 08:37 Töröltem pár hozzászólást a nemhalálosból. Keserűt a legtöbben nem szeretik, de ne keltsük feleslegesen a feszültséget.
Nemár itt is az 50-es évek stílusú dicsőítés menjen, mert éppen eleget hányunk ettől mostanában naponta máshol.WildBear23 írta: ↑2023.09.06. 15:50 Én sem szeretem (nem vagyok én b.zi hogy egy férfit szeressek, én a lányokat szeretem, főleg a nagymellű szőkéket), viszont tisztelem Keserű Bélát a számtalan találmánya miatt, és hogy hogy 30+ éve folyamatosan gyárt, rengeteg fajta fegyvert.
Ha jól számoltam, 14ezer követője van.
És azért azt se felejtsük el, hogy évtizedeken keresztül sok boltos megkereste a kalácsravalót a K. termékek forgalmazásával..
Egészségedre!
Töröltem az eredeti választ, mert nem érdekel.WildBear23 írta: ↑2023.09.07. 07:59
(Nekem egy véleményem van, azt mondom mindenkinek a háta mögött is, és a szemébe is.)
Mi lenne, ha a Keserűvel szembeni személyes problémádat közvetlenül neki mondanád el?
LOL!WildBear23 írta: ↑2023.09.08. 07:24 Mi lenne, ha a Keserűvel szembeni személyes problémádat közvetlenül neki mondanád el?
Személyesen, telefonon, emailen, facebookon.
Csak mert az egész fórumunkat kicseszel, ahogy itt vele szemben gyűlölködsz..
Akkor hogy ezt megállapítottuk, akár abba is lehetne hagyni a témát. Kezd tinilányok hajtépése lenni valami "kpop sztár" miatt.
Érthető, és bocsi mindenkitől az offért!
Írtam már, hogy ha a Keserű Bélával (mint emberrel) bajod van, keresd meg, és mondd meg neki személyesen!TotoHU írta: ↑2023.09.08. 07:43 LOL!
Lásd válaszom első fele. Nem véletlenül tőled idéztem.
Figyi! Ahányszor leírod nagy negédes ömlengö posztokban hogy de csodás a munkája és de szuper hogy vannak nekünk a termékei, én annyiszor meg fogom jegyezni hogy szerintem meg SZAR FOS IPARI HULLADÉK a cuccai, mert nekem mint fogyasztónak ez a véleményem! Ehhez pedig jogom van, ez a felület pont azért jött létre hogy az előző fórummal ellentétben ezt szabadon megtehessuk.
Akinek a szabad véleménynyilvánítás nem tetszik, az becsókolhat. A gyűlölködés szó definícióját meg keresd meg az értelmező szótárban és olvasgasd légy szíves.
Én szivesen összehoznám őket egy találkozóra (Keserű Bélát és Totót), de élőben nyilván nem lenne ilyen nagylegény vele.
A névtelen bejelentésekre, feljelentésekre, a szerverünk támadására gondolsz?WildBear23 írta: ↑2023.09.08. 17:22 És légy szíves, hagyd ki ezt a fórumot a gyűlölködésedből!
A termékeiről beszélhetünķ, az a fórum témája, a Te személyes acsargásod nem.
Mert ezzel az egész fórummal kicseszel.
Ha továbbra sem érted, kérdezd meg a moderátorokat..
Köszönöm, én is így gondolom!Judge Dredd írta: ↑2023.09.08. 17:39 A névtelen bejelentésekre, feljelentésekre, a szerverünk támadására gondolsz?
A mi részünkről ezek ellenére is nyugodtan megírhatja mindenki a valós tapasztalatait a termékekkel kapcsolatban, de igen, a személyes ellentéteket, parttalan vitákat, veszekedéseket nem látjuk szívesen.
Az izraeli fegyvertartas mai lazításával szóba kerültek a koreai puskasok ezzel az izraeli helyzet.
Ja, akkor miért nem ott folytattad a válaszolás direkt kimásolásával??? Mert mindenhova be kell tenned az ukránorosz faszságokat, mindenről csak az jut eszedbe...KIVÉVE A SZAKTOPIKBAN.aksurv írta: ↑2023.10.10. 10:53 Az izraeli fegyvertartas mai lazításval szóba kerültek a koreai puskasok ezzel az izraeli helyzet.
At kell tenni a katonaiba, mert semmi köze liberohoz vagy Ukrajnahoz.
Kapcsolat annyi ugyanazt a gyorsan mozgó taktikát alkalmazták mint ott, valamint hogy a drónokkal iktattak ki az automatikus géppuskat és a figyelő rendszereket illetve a merkavakat.
Az izraeliek nem tanultak ebből pedig kellett volna ahogy nekünk is kellene, de rohadt gyorsan.
Nem kell hisztizni.gvass1 írta: ↑2023.10.10. 10:59 Ja, akkor miért nem ott folytattad a válaszolás direkt kimásolásával??? Mert mindenhova be kell tenned az ukránorosz faszságokat, mindenről csak az jut eszedbe...KIVÉVE A SZAKTOPIKBAN.
Én meg szeretnék mindenhova PIN@T berakni, mert nekem meg mindenről az jut eszembe, és sokat olvastam róla, meg volt is a kezemben. Azt miért nem szabad?
DE CSAK SZERINTED. Kifejezett moderátori kérdés volt, hogy a téma csak ott legyen. Te meg direkt mindenhova befosod, kifejezetten oda is, ahova TE MAGAD IS TUDOD, HOGY NEM VALÓ EGYÁLTALÁN.
Légyszíves írj egy szótárt minek kell ott lenni.
direkt nem érted meg. Valamint:aksurv írta: ↑2023.10.10. 11:20 Légyszíves írj egy szótárt minek kell ott lenni.
Mert akkor máshol nem lehet szó drónok vezette tüzérségről v. fpv drónokrol védelmi vonalakrol meg tobbi ott használt dologról.
De gondolom ha szóba kerül a kijevi csirkemell vagy at orosz krémtorta annak is ott helye.
Mindenki számára nyilvánvaló hogy hamasz támadásrol van szó ami hasonlít ahhoz támadáshoz pl rendkívül gondos felderítés, gyors több irányú mozgékony támadás stb.
Most tényleg feleslegesen kelted a feszültséget.
Ne told túl.
Miattam jöhet...
Hát, ez elég primó eszköz lenne a további érvek-ellenérvek megbénítására...
Köszi!
WildBear23 írta: ↑2023.10.19. 08:28 Köszi!
Egy kicsit sok volt már szöged fórumtárs sebzett vadkanjaiból.
A medvével sem lehet viccelni, mert roppant udvariatlan és FÉLBESZAKÍT!