qqriq írta: ↑2023.06.06. 11:49
szemelyes tapasztalat vagy csak megint idebofogtel valamit?
en akarhanyszor voltam beiratni az ugyintezo messzirol megmondta milyen fegyver, egybol tudta hol keresse a fegyverszamot es ertelmesen lehetett vel beszelgetni fegyverekrol.
szoval jah, nem analfabetak hozza...
az okmanyirodai ugyintezok tobbsegerol meg inkabb ne is beszeljunk mert eleg hatarozott velemenyem van a temaban.
nekem azért volt negatív tapasztalatom
sok éve eladtam egy relatív rövid csövő pump action sörényest és a vevő mikor be akarta íratni (vadászati cél az eladói és a vevői oldalon is), akkor nekem kellett felhívnom az illetékes fegyverügyest és megmagyarázni neki, hogy ebbe a célszerszámba nem kell tárreduktor még vadászathoz sem, nemhogy kötelező jelleggel folyamatosan, meg hogy mi a különbség az ismétlő, meg a félauto között, meg hogy ez a fegyver a laminátum szerint mégis miért esik ugyanabba a kategóriába, mint amibe a félautók szoktak, meg ha mégis ennyire ragaszkodik hozzá, hogy bejegyzés nélkül elküldi a sporttársat a fenébe, akkor adjon már róla vmi papírost neki, hogy járt ott, mert ugye a 8 nap, az akkor is 8 nap volt (...szerencsétlennek meg az első fegyvere volt, nem igazán tudta, hogy merre van orral előre)
miután én úgysem érthetek hozzá koszos civilként (ezt azért így nem mondta ki, de ráutaló magatartás azért volt), megkértem, hogy legyen kedves felhívni azt a munkatársát, aki nekem bejegyezte, mikor évekkel korábban azt az eszközt vásároltam, és kérdezze már meg őt, ha nekem nem hisz
utána minden rendben ment
a negatív tapasztalat tehát szerencsére NEM a saját fegyverügyesemmel kapcsolatos
ő maximálisan segítőkész
ezúton is köszönet neki, ha véletlenül olvasná