A Glockban pedig egyetlen jó dolog van: a doboza! Szendvicseket lehet tenni bele horgászathoz!
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
A Glockban pedig egyetlen jó dolog van: a doboza! Szendvicseket lehet tenni bele horgászathoz!
Igen, a Glock egy annyira átgondolt konstrukció, hogy még a doboza is praktikusan használható..
Hány olyan gáz-riasztót hoztak már be, ami így volt betárazva.... És persze "csináljunk vele valamit, mert nem működik....."
https://www.youtube.com/watch?v=Dv8l8TK ... ncommandergvass1 írta: ↑2023.04.26. 14:13 Piaci rés: kifejezetten kéne már LEOPÁRD ellen is árulnunk valamit!
Párbeszéd ma, az egyik Önvédelmi Boltból:
"Bácsi bejön (kb 90x éves), beszélni már alig tud, inkább dadog. Megkérdezi:
-Miért jó ez a gyilkolás? Ő mikor katona volt ő ezt tanulta, de ez mire jó, a gyilkolás? (mutat a fegyverekre)
- Elmagyaráztam neki hogy ezekkel a fegyverekkel nem lehet gyilkolni, hanem amikor valakit megtámadnak hatástalanítani tudja a támadót addig ameddig kell, úgy hogy maradandó kárt nem okoz.
Bácsi fogaskerekei járnak, össze vissza cikáznak.
-Akkor, ha én megyek az erdőben és megtámad a leopárd le tudom lőni!
- Igen, ha a leopárd megtámadja le tudja lőni........"
Egyébként szerintem is a legjobb alternatív fegyver. Van pisztolytól a brutál nagy puskáig, és a legapróbbszemű söréttől kezdve a legbetegebb slug-okig minden kilőhető belőle
Ja, pont mint az MG42 aratógép.
Az nem fűrész volt? ("Hitlerfűrész")
De, az volt, itt csak a mezőgazdasági vonalon vicceskedtem.
The Alec Baldwin
Szerintem "SAS-training"-ként a brit Special Air Service osztag kiképzésére utaltak, nem a SAS versenyekre.Petya357 írta: ↑2023.05.26. 22:35 Szerintem a posztoló nem is sejtette, hogy mekkora hungaricum, és dupla csavar rejtőzik a humorosnak szánt történetében …![]()
IMG_2978.jpeg
(Fordításban sajnos élvezhetetlen - de nagy vonalakban: a SAS versenyekre való felkészítést hasonlítja össze a fókák betanításával - és itt a sportlövők javára billen a mérleg nyelve …)
Ez jó, épp most kevertem be a marhahúst a hamburgerhez.gvass1 írta: ↑2023.05.28. 08:17 Egy kis munkaszüneti napi agyzsibbasztás! Énkérekelnézést...)))
http://www.kaliberinfo.hu/nap-kepe/puff ... s-szovicc/
![]()
Az ára se volt gyanús?WildBear23 írta: ↑2023.05.28. 15:45 Rendeléskor nem tudtam, ha a "paleta" csehül nem darab, hanem raklap..
FB_IMG_1685201317531.jpg
Ingyen ajándék volt, gázpisztoly rendeléshez adták.
Találó!!gvass1 írta: ↑2023.06.06. 06:29 Mára azt hiszem nem tudtam adekvátabb nap képét találni....
D-Day – avagy a Leghosszabb nap, magyar szinkronnal:-))
http://www.kaliberinfo.hu/nap-kepe/d-da ... inkronnal/
![]()
Ez fake vagy nem? Én gugliztam egy darabig de nem találtam meg ezt csak egy facebook oldalon
Szerintem is fake.waltherlg400 írta: ↑2023.06.09. 18:02 Ez fake vagy nem? Én gugliztam egy darabig de nem találtam meg ezt csak egy facebook oldalon![]()
nagyobb poén lenne, ha kiderülne, hogy a fénykép valódi, a sztori mögötte meg valami olyasmi, hogy az illető ezt mondta (poénból), a kivitelező meg kivitelezte, mert ő meg ezért kapja a pénzétWildBear23 írta: ↑2023.06.09. 18:20 Szerintem is fake.
Ha oda mennél diákmunkára, "apród" lenne a titulusod.![]()
Micsoda kaliber...!Petya357 írta:IMG_3100.jpeg
A kép megosztó jellege miatt inkàbb ide tettem
Most ha azzal mentegetőznék, hogy nem is az enyém, hanem a fórumtársé, az minden bizonnyal csak rontana a helyzeten…
Ennél tovább már nem tudnád rontani.Petya357 írta: ↑2023.06.10. 17:23 A kép megosztó jellege miatt inkàbb ide tettem![]()
700 NE. Döbbenetes cucc élőben, “ilyen lőszer márpedig nincs”![]()
Ma GyP OBn összefutottam Chronicus Magnumitisz fórumtársal, és kiderült, hogy egy átlagos szombaton ilyeneket hord a zsebébena gyermeteg csendélet hirtelen felindulásból készült.
Most ha azzal mentegetőznék, hogy nem is az enyém, hanem a fórumtársé, az minden bizonnyal csak rontana a helyzeten…![]()
![]()
Kicsi de játékos, avagy kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni..
A fotó valódi, belsős poén, tudomásom szerint a hölgy már leszerelőben volt. Nem kellett volna kikerülnie, de valaki megint okos volt, így megint indul a botrány...
"The same in english"
Vigyázz a kinyomópisztollyal, elég kemény és nyúlós a sütése!WildBear23 írta: ↑2023.06.19. 12:42 A VIII. kerben lakásfelújítok, leugrottam szilóért az itteni barkácsboltba: itt még a szaniter sziló is "STREETFIGHTER"..![]()
20230619_124059.jpg
Jaja..!
Ez az a SAS pálya, ahol le kell lőni a harci droidot, meginni a koktélt, és boldoggá tenni a lányt..?gvass1 írta: ↑2023.06.24. 08:09 Situational Awareness – ne engedd, hogy elvonják a figyelmedet!:-)
http://www.kaliberinfo.hu/nap-kepe/situ ... gyelmedet/
![]()
Ha a "fordítva" alatt a sorrend értendő, akkor a droidot hagynám a p.csába. Hadd álldogáljon ott...WildBear23 írta: ↑2023.06.24. 08:37 Ez az a SAS pálya, ahol le kell lőni a harci droidot, meginni a koktélt, és boldoggá tenni a lányt..?
Vagy fordítva?
FB_IMG_1687587797274.jpg
Szóval lelövöd a csajt, és megiszod a koktélt, a droid meg marad magának..?
Még mindig jobb, mint lelőni a csajt, és utána tenni boldoggá…WildBear23 írta: ↑2023.06.24. 11:07 Szóval lelövöd a csajt, és megiszod a koktélt, a droid meg marad magának..?![]()
Az úgy PROC..![]()
Tudtam, hogy a medve nem egy okos állat!WildBear23 írta: ↑2023.06.24. 11:07 Szóval lelövöd a csajt, és megiszod a koktélt, a droid meg marad magának..?![]()
Az úgy PROC..![]()
"A medve igen otromba állat, különösen a lába nagy, ami elárulja, hogy nem előkelő származású.
Nono. Az őslakosok a húsa miatt vadásszák a fekete medvét....WildBear23 írta: ↑2023.06.24. 15:32 "A medve igen otromba állat, különösen a lába nagy, ami elárulja, hogy nem előkelő származású.
A hangját dirmegésnek-dörmögésnek mondják, ez a szép hang arra vall, hogy a medve nem megelégedett lélek, amiben hasonlít a
zsörtölődő öregurakhoz.
A medve bőrét medvebőrnek használják, amin igen szeretnek henteregni a gyerekek, mivel a
legvadabb medve sem bántja őket bőrkorában. Ilyenkor azután kedveskedésük jeléül mackónak hívják, és simogatják.
A medve húsát nem eszik meg, de talpát, az elemi iskolai olvasókönyvek szerint a vadászok
kitűnő csemegének tartják."
Az még azokban az időkben volt, amikor a medvék nem lőttek vissza..
Hmm coathanger:D egy ilyen kis x.arert rarugjak az emberre az ajtót a jenkik
Az Oppenheimer-őrületre is készültök már uránporos gumilövedékkel?gvass1 írta: ↑2023.07.23. 07:23 Ne lásd RÓZSASZÍNBEN a világot! (Felülünk a Barbie-őrületre:-))
http://www.kaliberinfo.hu/nap-kepe/ne-l ... a-vilagot/
![]()
Nem.