El.
Van más is az adveszben...
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Sy$@dm1n, Harry Callahan
Mex írta: ↑2023.04.09. 11:43 Megrendelésre behoztam néhány nem túl gyakran kapható fegyvert. Az utolsó képen látható két fegyvert egy kedves fórumtársunk megrendelésére hoztam. Kitaláljátok, ki lehet az?
Frommer Stop (1).jpg
Frommer Stop (2).jpg
Mauser C96 (1).jpg
Mauser C96 (2).jpg
Ruger - Hammerli.jpg
Köszönöm! : )
de akkor minek teszik le a mocsokba? értékes, nem értékes a hsz, attól még tény marad.montecarlo írta: ↑2023.05.23. 19:51 Újabb értékes hozzászólás tőled az utóbbi időben. Nyugodtan tartsd magadban
Szoktál lőtéren járni? Mindegyik így néz ki.
A helyszín oké, de letehetne előbb egy raklapot
Nekem amúgy különösebben nincs bajom a képpel, csak visszautaltam egy régi klasszikus beállításra.
A vad Glockok így élnek!
, van aki a pinát!
ez lehet hogy valami fétis nálam
Ettől a csajtól kétszer kaptam pofont.
Mondjuk bátor a csaj, hogy egy _Vad_medvét csak úgy felképel, ráadásul kétszer egymás utánWildBear23 írta: ↑2023.05.24. 22:01 Ettől a csajtól kétszer kaptam pofont.
Lövészet közben láttam hogy kinn van a melle, odanyúltam, visszaigazítottam a ruhába ==> első pofon.
Oké, megértettem, ő így szeret lőni.
Köv. alkalommal lövészet közben nem volt kinn a melle, odanyúltam, és előzékenyen kivettem a blúza alól ==> második pofon.
A fene érti a nőket..
A lőszer... nem stimmel
Nem látszana a cső alatt a mechanika meg se mondanám hirtelen,hogy mi ez
--és raklap nélkül, ráadásul okostelefonnal? Hát hová lesz így a világ?:-)))
Cseh barátainknak AK-val sikerült ezt kivitelezni.
És mindezt kb. 300e banánfillérnek megfelelő CZK-ért. Mert ott van piac.Balintix írta: ↑2023.06.08. 11:17 Cseh barátainknak AK-val sikerült ezt kivitelezni.
https://www.zelenysport.cz/en/rifles/ak ... fle-komise
Nekem már megszokta a szemem, főleg hosszú a magic stick-el kurta csővel, elég b.aszó kinézete van tec 9 jut eszembe róla..
Van “rendes” tárral is, Ez elvileg 9 para, nem is olyan huzos az ara..
Aha.vato írta: ↑2023.06.08. 17:31 Van “rendes” tárral is, Ez elvileg 9 para, nem is olyan huzos az ara..
https://eshop.bestpatron.eu/cmmg-banshe ... ht-bronze/
96520E4B-8769-412D-8491-FC92412EC392.png
Gratulálok!Poresz írta: ↑2023.06.21. 21:21 Újabb megvalósult régi álmom.
PPSD-41 régi álom (2023. 06. 20.).JPG
Így jár az ember fia, ha a cimborája lőtérre hívja azon a napon, amikor a új munkahelyén lejár a próbaideje. Mindefélét a kezébe nyomnak.
Na jó, ez valójában 9×19 mm Luger kaliberű. A csigatár módosítatlan. Állítólag ívtárral nem működik, túl nagy a tárajkak nyílása. Nem világhábortús német - ForgottenWeapons: Germany Adopts the PPSh in 9mm: the MP-41(r) -, hanem kortárs átalakítás. Szépen működött az 50 lövés során (Fiocchi). Pedig gyanúsan jól követhető volt a felhúzókar mozgása.
Nekem pont ellentétes a tapasztalatom: dob/csigatárral előfordult, hogy egy lövésre akár 1-nél több akadály is jutott - aztán ugyanaz a fegyver, ugyanazzal a lőszerrel az ívtárral hibátlanul ment tovább. Mondtam is az ügyfélnek, hogy most már tudjuk, a Szovjetunió miért vesztett 20 millió embert a második világháborúban...Poresz írta: ↑2023.06.21. 21:21 Na jó, ez valójában 9×19 mm Luger kaliberű. A csigatár módosítatlan. Állítólag ívtárral nem működik, túl nagy a tárajkak nyílása. Nem világhábortús német - ForgottenWeapons: Germany Adopts the PPSh in 9mm: the MP-41(r) -, hanem kortárs átalakítás. Szépen működött az 50 lövés során (Fiocchi). Pedig gyanúsan jól követhető volt a felhúzókar mozgása.
Itt kifejezetten a 9x19-re átcsövezett PPS-ről volt szó. Olyat nem sokat használhatott a Szovjetunió.G.D írta: ↑2023.06.22. 11:23 Nekem pont ellentétes a tapasztalatom: dob/csigatárral előfordult, hogy egy lövésre akár 1-nél több akadály is jutott - aztán ugyanaz a fegyver, ugyanazzal a lőszerrel az ívtárral hibátlanul ment tovább. Mondtam is az ügyfélnek, hogy most már tudjuk, a Szovjetunió miért vesztett 20 millió embert a második világháborúban...
Én is olyanról írtam.
En meg ezt simogatom, csattogtatom az utóbbi napokban
Fűű ha
Sajnos már tompa.
vagy ez a revolver k.rvakönnyű...?:-)
Ez?
Valld be csak a nyálad csorgatod, mert nem lesz ilyened, egyikse….
Van olyan szerencsém, hogy csak az egyikre irigykedek.
Tényleg, ez is Jacketed, vagy elég nehéz hozzá, hogy lőhető belőle az ólom mag is? Mi van ráírva kaliberjelzésként?
Az M60 simán 357 Magnum. Bár az már fáj belőle.
Mert pehelysúlyban a visszarugás kirázHATJA a nem jacketedet, és szorulHAT a revolver - amiNAGYON ciki önvédelmi helyzetben
Hát... Egy keményólom lövedékhoronyba krimpelt hüvely szerintem bőven jó kell legyen, de így már értem.Petya357 írta: ↑2023.07.12. 22:09 Mert pehelysúlyban a visszarugás kirázHATJA a nem jacketedet, és szorulHAT a revolver - amiNAGYON ciki önvédelmi helyzetben
Persze van az a krimp, és lövedék horony, ami a puha ólmot is stabilan fogja - de általában emiatt írják rá. Gyártói tapasztalat + pereskedés megelőzése.
Nem engem kell meggyőzni, hanem szmiszendvesszonékat … egy olyan országban, ahol a konkurens Rugerekre már szinte komplett használati utasítást, és veszélymondatokat ütnek bele…
Nomen est omen - máris a szívembe foglaltam.