Érdekes cucc, szeretem az ilyen innovatív eszközöket.
Viszont én utcán SD-re hordok sprayt. Oda minek a lámpa?
Otthonvédelemre (ahová jó a lámpa) lehet sokkal ütősebb eszközt tartani.
Fog vagy jet?
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
Érdekes cucc, szeretem az ilyen innovatív eszközöket.
Amivel spricceltünk:-)) az jet. Töltve rakták ki gyakorlóval, de törölgethették a pultot egész nap a standon:-)))WildBear23 írta: ↑2023.03.03. 07:10 Érdekes cucc, szeretem az ilyen innovatív eszközöket.
Fog vagy jet?
MIlyen spray megy bele? Gondolom, valami saját, spéci, nem? Annak mennyi az ára?
Ezek a hatótávok mind KAMUK.
Ez még mindig random melléhord?gvass1 írta: ↑2023.03.03. 07:37 ugyanaz, ami a PDP-be. 5-6k Ft.
https://www.onvedelmibolt.hu/termek/pepper-gel/
Van hozzá spray (fog) és jet töltet is, meg tiszta vízzel gyakorló is.WildBear23 írta: ↑2023.03.03. 07:10 Érdekes cucc, szeretem az ilyen innovatív eszközöket.
Fog vagy jet?
Na, az akkor egy fokkal jobb.
A foam és jet között nincs különbség alkalmazasban annyi hogy a foam szélérzékenyebb.WildBear23 írta: ↑2023.03.03. 10:18 Na, az akkor egy fokkal jobb.
A JET sugaras spray kényszerítőeszköz, nem önvédelmi, önvédelemre a FOG, vagy a FOG+JET hibrid jó, amiből bő, széles sugárban jön az áldás.
Viszont nagyon picike a töltete (11 ml), és a pepper miatt KKVE.
Ha már bevállalod a pepper miatt a KKVE-t, akkor egy normális, 4-5x ekkora töltetű FOG vagy FOAM spray többet ér szvsz, az kutya ellen is működik.
+amiket próbáltam spray-ket, ott a FOAM szélesebb sugárban fújta a habot (a First Defense MK3 FOAM-ot videóztam le kifújáskor), én ezért a FOAM-ot jobbnak tartom, némileg könnyebb vele eltalálni a támadó arcát.
Állítólag a foam lassabban hat. Nem tudom mennyire igaz.WildBear23 írta: ↑2023.03.03. 11:13 +amiket próbáltam spray-ket, ott a FOAM szélesebb sugárban fújta a habot (a First Defense MK3 FOAM-ot videóztam le kifújáskor), én ezért a FOAM-ot jobbnak tartom, némileg könnyebb vele eltalálni a támadó arcát.
Ami lényeges még, az a töltet térfogat.
Nagyon hamar kifogynak ezek a spray-t.
A FOG is működik zárt térben, de gyorsan el kell húzni onnan.
Közben megtaláltam.
50 milliliteres First Defense Red Pepper FOAM.
First Defense Red Pepper FOAM 50ml.gif
Szerintem nincs különbség.
Szerintem a foam, jet, gel spray-k azért hatnak kevésbé, mert a célszemély nem fogja belélegezni, csak a szemére hat, ha belemegy. Anno próbáltam gel spray-t, a taknyosra fújt lőlapot közelről szaglászva se éreztem semmit. Megnyalva persze csípett. Úgyhogy a fog kivételével az összes többivel el kell találni a célszemély szemét.
Azért az rosszul néz ki, amikor a felvétel végén elkezd fújni a szél, és szembefordul a permet vége...WildBear23 írta: ↑2023.03.03. 11:13 +amiket próbáltam spray-ket, ott a FOAM szélesebb sugárban fújta a habot (a First Defense MK3 FOAM-ot videóztam le kifújáskor), én ezért a FOAM-ot jobbnak tartom, némileg könnyebb vele eltalálni a támadó arcát.
Ami lényeges még, az a töltet térfogat.
Nagyon hamar kifogynak ezek a spray-t.
A FOG is működik zárt térben, de gyorsan el kell húzni onnan.
Közben megtaláltam.
50 milliliteres First Defense Red Pepper FOAM.
First Defense Red Pepper FOAM 50ml.gif
Aha!
Dzsungel Sas? Szirti Sas?
Van éles eredetije, és az egyben meghatározza a megcélzott piacot is.
bcsob írta: ↑2023.03.05. 15:42 Urak, húzzatok kicsit szánkón légyszi.
Én úgy emlékeztem, hogy (az umarex Glock gázpisztolyt leszámítva) a Retay G19 a legélethűbb Glock másolat a piacon. Viszont szétnéztem az előbb és Retay Glock-al már nem találkoztam csak Kuzeyal. Fegyvervideókat megnézve én műszailag nem sok különbséget látok.
Mi a difi a kettő között a gyártót leszámítva?
2021.08.27. 07:11
groeg13 írta: ↑
Az Ekol Gediz és a Kuzey GN19 mennyire drop safe vasak? Ugyanúgy bírják az ejtegetést, mint a Retay G17/G19C?
Na, ha senki többet:
Pfejj, de rusnya teremtés, ha valaki elémrakná tuti az lenne a reakcióm, hogy mi ez a gázpisztoly
Cocoball kilövő, .68-as...
Érdekes formavilág.
Nekem az érdekes érdesítések és hibrid formavilág okán konkrétan Quetzalcóatl - vagy Kukulkán - jutott eszembe róla, a híres/hírhedt azték tollas kígyóisten, akinek a derék aztékok embereket áldoztak. Ennek az interpretációnak még helyi vonatkozása is lenne. (Bár Kolumbia picit délebbre fekszik mint a néhai azték birodalom, de oda se neki, ennyi tévedés K-Európából elfér.)
Én Jerichos formákat véltem felfedezni.
OFF
12 gauge. Más kaliberben nincs?
Ó de ki csajozós....
A gumis gáz-riasztók tűnnek el, ahogy elfogy mindenütt a 2022-ben vizsgázott mennyiség. Utána (sztem ez pár hét már csak) már csak muzeálisgumist lehet gyártani/vizsgáztatni/szemléztetni/újonnan megvenni.
Volt előzménye is:gvass1 írta: ↑2023.03.09. 11:49 Nab@zmeg kategória. MIÉRT VISELÜNK ÖNVÉDELMI ESZKÖZT? Az ilyenek miatt:
https://444.hu/2023/03/09/torott-sorosu ... l-tamadott
"Egy férfi több utastól kábítószert követelt, majd miután nem kapott, dühében egy törött sörösüveggel megsebesített két utast a Budapest-Monor vonalon közlekedő vasárnap esti vonaton, írja a Police.hu. A 31 éves H. André azt ismételgette, hogy „[m]egöllek titeket!", majd ámokfutásba kezdett. Az elkövető az először megtámadott férfi tenyerén könnyebb, az ő segítségére siető második nyakán súlyos sérülést okozott."
Ennek aztán nyújthatott volna kezet és mutatkozhatott volna be DoktorVÉGHedvan...b+
ez nem előzmény, ez UTÓzmány:-)WildBear23 írta: ↑2023.03.09. 12:06 Volt előzménye is:
https://www.police.hu/hu/hirek-es-infor ... tepertek#4
"Egy monori férfi tárcsázta a segélyhívót 2023. március 5-én nem sokkal éjfél után. Elmondta, hogy otthonában megjelent -egy általa névről ismert helybéli férfi-, előkapott egy kést és pénzt követelt tőle, miközben ordítozta „Tedd ki a pénzt, vagy megöllek!”
A férfi nem engedelmeskedett, dulakodni kezdtek, miközben támadója a késsel jobb combját megvágta. Könnyű, hámsérülést szenvedett. A sértett alvó barátnője felriadt a történtek hallatán, az elkövetőt közösen, a rendőrök kiérkezésig visszatartották. Az egyenruhások a helyszínen elfogták.
Időközben egy másik rendőri egység egy Budapest felől Monor irányába közlekedő személyvonaton helyszínelt. Összeértek a szálak, az ott elkövetett bűncselekménnyel is a 31 éves H. Andrét hozták összefüggésbe. Adataink szerint a férfi pár órával elfogása előtt a vonaton kötött bele több utasba. Tőlük kábítószert követelt, miközben kísértetiesen hasonló mondatát ismételgette: „Megöllek Titeket!”."
Csak nem...gvass1 írta: ↑2023.03.09. 12:10 ez nem előzmény, ez UTÓzmány:-)
Vagyis ha jól értem a vonatos volt előbb, ott nem kapták el a sünök, aztán továbbment és jött a késelős sztori valakinek a lakásában. Ott sem a rendőrök fogták el, hanem a sértettek tartották vissza, amíg a hatóság kiért. (Most várhatóan csoportos garázdaság és személyes szabadság korlátozása miatt fogják őket gyanúsítottként kihallgatni.)
Ebből valamelyik kedves ismerősöm tudna hozni kettő darabot?gvass1 írta: ↑2023.03.09. 14:26 Gumigerinc Speciál:-)))
ÚJRA ÉRKEZETT! Egyelőre csak az Önvédelmi Bolt ASIA Center üzletünkben elérhető!
Maximum KÖNNYGÁZ, No para! Szabadon viselhető TRIPLA HATÓANYAGTARTALMÚ 240 mg CS FOG gázspray!
KKS 3XCS, 15 g FOG szórófej, 1,5 m hatótáv: 3990- Ft
*** Made in Germany ***
Budapesten 4+1 helyen!!!
HÉTVÉGÉN IS NYITVA:
Asia Center, KÖKI Terminál, Oktogon, ÚJ! SUGÁR/Örs
*** CSAK HÉTKÖZNAP: ***
!!!! MÓRICZ!!!!!!
***** www.onvedelmibolt.hu *****
3xcs uj ar 3990ft.jpg
Beszéljünk privátban.
Régen is így volt, hogy felvonuláson, demonstráción, tüntetésen nem lehet nálad.theHassan írta: ↑2023.03.11. 16:23 Ide írom, de a jogtopicba is beleférne. Kis értelmezést kérnék, mert nekem gyanús, amit a rendőr mond.
Az alább linkelt cikkben azt mondja az ORFK, hogy (kiemelés tőlem):
Gázspray – magánszemély esetében, legfeljebb 20 gramm töltőanyag tömegű – csak közterületen, nyilvános helyen – ideértve az ott lévő járművek belső tereit is –, valamint közforgalmú közlekedési eszközön birtokolható”, de a közterületen vagy nyilvános helyen szervezett rendezvényeken nem,
Erre én nem emléxem a kkve rendeletben. A rendezvény házirend mondhat ilyet, de akkor egyrészt a bika húzza a szarvára őket, másrészt ez nem rendőri, hanem polgári ügy (megszegem a házirendet, az üzletvezető kikísér).
Jól látom? Ha igen, írok az újságírónak.
https://444.hu/2023/03/11/a-zaklatas-ne ... gunk-lenne
3. § (1) Jogszabály eltérő rendelkezése hiányában tilos a közbiztonságra különösen veszélyes eszközt közterületen, nyilvános helyen - ideértve az ott lévő járművek belső tereit is -, valamint közforgalmú közlekedési eszközön birtokolni.theHassan írta: ↑2023.03.11. 16:23 Ide írom, de a jogtopicba is beleférne. Kis értelmezést kérnék, mert nekem gyanús, amit a rendőr mond.
Az alább linkelt cikkben azt mondja az ORFK, hogy (kiemelés tőlem):
Gázspray – magánszemély esetében, legfeljebb 20 gramm töltőanyag tömegű – csak közterületen, nyilvános helyen – ideértve az ott lévő járművek belső tereit is –, valamint közforgalmú közlekedési eszközön birtokolható”, de a közterületen vagy nyilvános helyen szervezett rendezvényeken nem,
Erre én nem emléxem a kkve rendeletben. A rendezvény házirend mondhat ilyet, de akkor egyrészt a bika húzza a szarvára őket, másrészt ez nem rendőri, hanem polgári ügy (megszegem a házirendet, az üzletvezető kikísér).
Jól látom? Ha igen, írok az újságírónak.
https://444.hu/2023/03/11/a-zaklatas-ne ... gunk-lenne
Upsz. Ez az utolsó tagmondat kimaradt. Köszönöm. Akkor nem a rendőr, hanem a jogalkotó kapja a nemtetszésemet.AndyA írta: ↑2023.03.11. 16:32 3. § (1) Jogszabály eltérő rendelkezése hiányában tilos a közbiztonságra különösen veszélyes eszközt közterületen, nyilvános helyen - ideértve az ott lévő járművek belső tereit is -, valamint közforgalmú közlekedési eszközön birtokolni.
(2) * Nem vonatkozik az (1) bekezdésben foglalt tilalom
e) a pelargonsav-vanillilamid és az olajosgyanta-tartalmú kapszaicin hatóanyagot nem tartalmazó, legfeljebb 20 gramm töltőanyag tömegű gázsprayre, kivéve a közterületen vagy nyilvános helyen szervezett rendezvényeket.
Szia,
A kettő közül számomra még mindig az amerikai megoldás tűnik a kisebbik rossznak.
Ööö... nem igazán látom az összefüggést. A cikk ugye a szórakozóhelyi zaklatásról (köznapi, nem jogi értelemben) és támadásról szól. Mi köze ehhez a tüntetésen AR-nek?
Szia,theHassan írta: ↑2023.03.11. 19:08 Ööö... nem igazán látom az összefüggést. A cikk ugye a szórakozóhelyi zaklatásról (köznapi, nem jogi értelemben) és támadásról szól. Mi köze ehhez a tüntetésen AR-nek?
Az meg az abszurditás csimborasszója, hogy ha a lányommal elmegyek a faluházban a gyöngyfűződélutánra, akkor nem lehet nálam CR, de lehet a Viper hat patronnal a dobban.
Értelek, de nem a tárgy, hanem az ember felől kellene megfogni a dolgot a jogalkotónak. Mert pár héttel ezelőtt jól láttuk, hogy a kkve rendelet max annyit ér, hogy az ítélkező bíró majd felfelé tér el a középmértéktől a büntetés kiszabásakor - ez mocskosul nem segített azon, ali ott feküdt a spray meg a kalapács alatt.bel írta: ↑2023.03.11. 20:16 Szia,
Az elso pontban van igazsagod, de ettol meg ez jutott az eszembe.
A 2. bekezdesed elso felevel teljesen egyetertek; szerintem is jobb lenne, ha nem lenne ilyen megkotes.
Abban viszont latom a logikat, hogy leellenorzott emberek tobbet tehessenek meg, mint barki, ellenorzes nelkul (gyk. gazpisztoly eleve csak akkor lehet nalad, ha leellenorizte a hatosag a buntetlen eloeletet).
Bel
A leírásból a "nagy mellű" kimaradt. Különben egyetértek.theHassan írta: ↑2023.03.12. 14:00 Értelek, de nem a tárgy, hanem az ember felől kellene megfogni a dolgot a jogalkotónak. Mert pár héttel ezelőtt jól láttuk, hogy a kkve rendelet max annyit ér, hogy az ítélkező bíró majd felfelé tér el a középmértéktől a büntetés kiszabásakor - ez mocskosul nem segített azon, ali ott feküdt a spray meg a kalapács alatt.
De ugyanez a kkve rendelet bizony visszatartja azt az (elképzelt) 29 éves, 169 cm magas, 57 kilós, hadtudományi doktorátussal rendelkező védelempolitikai elemző csajt, aki bukná a nemzetbiztonsági bevizsgálást és ezzel az állását a HM-ben, ha egy buliban igazoltatáskor van nála egy 3xCS.
Ha jól tudom, a paprika spray 2003-ban lett KKVE, amikor a huligánok körében az az infó ment körbe, hogy a rendőrlovakat paprikaspray-el kell lefúni.theHassan írta: ↑2023.03.12. 14:00 Értelek, de nem a tárgy, hanem az ember felől kellene megfogni a dolgot a jogalkotónak. Mert pár héttel ezelőtt jól láttuk, hogy a kkve rendelet max annyit ér, hogy az ítélkező bíró majd felfelé tér el a középmértéktől a büntetés kiszabásakor - ez mocskosul nem segített azon, ali ott feküdt a spray meg a kalapács alatt.
De ugyanez a kkve rendelet bizony visszatartja azt az (elképzelt) 29 éves, 169 cm magas, 57 kilós, hadtudományi doktorátussal rendelkező védelempolitikai elemző csajt, aki bukná a nemzetbiztonsági bevizsgálást és ezzel az állását a HM-ben, ha egy buliban igazoltatáskor van nála egy 3xCS.
2007 volt az, mert ugye 2006 ban volt a TV székhàz ostrom, utána meg okt 23-án a tüntetések, amitket lovas rohammal csaptak szét. Utána 2007 elején terjedt hogy MÚK...WildBear23 írta: ↑2023.03.12. 17:57 Ha jól tudom, a paprika spray 2003-ban lett KKVE, amikor a huligánok körében az az infó ment körbe, hogy a rendőrlovakat paprikaspray-el kell lefúni.
Zseniális ötlet: ne lehessen paprikaspray-t hordani.![]()
Az nem zavarta a jogalkotókat, hogy a rendőrlovak hagyományos könnygáztól (CS, CR) is megbokrosodnak (helló, Bokros doki!), sőt, ha darázsírtó sprayt fújsz a szemükbe, attól is, vagy vizipisztolyba töltött akku savtól is..
Meg hát a "rosszfiúkat" nem szokta az zavarni, hogy valami KKVE: pofánfújom vele vele a rendőrlovat, és behajítom egy kocsi alá az üres sprayt.
Talán nem az eszköz közterületen birtoklását kellene tiltani, hanem a rendőrök (rendőrlovak, lovasrendőrök, és hasonló kentaurok) megtámadását, BÁRMIVEL.
A másik állatság a tömegrendezvényen tiltottság: ha tömegrendezvényre (pl. éjféli mise) megyek, akkor onnan valszeg JÖVÖK is, késő este, amikor fokozottan szükséges lehet az önvédelmi eszköz..
Ez urban legend. Valódi ok egy kiba.szott félrefordítás volt.
Dehogy.
Military List (haditechnikai lista/EU)
Igaz, emléxem, írtad már. Köszönöm.
Az FB bejegyzésetek után ez volt a következő videó az Aktíve Self Protection csatornán. .gvass1 írta: ↑2023.03.13. 13:03 SIKERES GÁZPISZTOLYOS ÖNVÉDEKEZÉS (2 nő támadott meg harmadikat egy bolt pénztáránál), úgy tűnik meglepő módon a védekező ellen nem indult eljárás.
(FIGYELEM: A TÁMADÓK BŐRSZÍNÉRE VONATKOZÓ MEGJEGYZÉSEKET MELLŐZZÜK!)
"a két nő kicsivel később visszament, megint szidalmazni kezdték, majd az arcát is megütötték és a hajánál fogva megrángatták. A megtámadott nő, aki ekkor már a földre esett, ekkor elővette a nála lévő, engedéllyel tartott, a csípőjére erősített tokban tárolt gáz-riasztófegyvert, és azzal nem célzott lövést adott le, ekkor a két nő abbahagyta a bántalmazását."
http://ugyeszseg.hu/verekedes-az-aruhaz ... ozlemenye/
gp onved ugyeseg kepkocka.jpg
(Sajnos a lövés maga nem látható)
Ez is vidám.aksurv írta: ↑2023.03.13. 13:08 Az FB bejegyzésetek után ez volt a következő videó az Aktíve Self Protection csatornán. .![]()
Pepper spray több támadó ellen.
https://youtu.be/hhrtnBaeKS0
Lehet, hogy csak az játszik szerepet, hogy a férfiak ugyanazért a bcs-ért mindig súlyosabb büntetést kapnak. Valahogy ilyen téren nem szoktak reklamálni a női egyenjogúság harcosai
Valszeg nem akart újabb, súlyosabbakat...montecarlo írta: ↑2023.03.13. 20:31 "A vádlottak a sértettnek az orrán nyolc napon belül gyógyuló hámsérülést okoztak, emiatt sértett nem kérte megbüntetésüket."
Úgy látszik, ilyen opció is létezik sértettként.
Még mindig szokásban van az, hogy a kiküldött iratok alján ott van mindenkinek a lakcíme..?
Szerinted?WildBear23 írta: ↑2023.03.13. 20:43 Még mindig szokásban van az, hogy a kiküldött iratok alján ott van mindenkinek a lakcíme..?
Amikor ezzel először szembesültem nem akartam elhinni.WildBear23 írta: ↑2023.03.13. 20:43 Még mindig szokásban van az, hogy a kiküldött iratok alján ott van mindenkinek a lakcíme..?
Semmi köze a GDPR-nak a bü adatkezeléshez, azt tagállami körben kell szabályozni külön.
Üdv!montecarlo írta: ↑2023.03.13. 20:31 "A vádlottak a sértettnek az orrán nyolc napon belül gyógyuló hámsérülést okoztak, emiatt sértett nem kérte megbüntetésüket."
Úgy látszik, ilyen opció is létezik sértettként.
Attól függ, kinek milyen az eljárásjogi helyzete. Pl. ha mindenki gyanúsított, akkor egy megszüntető határozatot az kap, akinek köze van hozzá.WildBear23 írta: ↑2023.03.13. 20:43 Még mindig szokásban van az, hogy a kiküldött iratok alján ott van mindenkinek a lakcíme..?
Freddy Haflin írta: ↑2023.03.13. 21:29 Üdv!
Van. Ha és amennyiben a sérülés könnyű, és orvosszakértőileg sem állt fenn a súlyos sérülés bekövetkezésének lehetősége, akkor az csak könnyű testi sértés, ami magánindítványra büntetendő.
...
Freddy Haflin írta: ↑2023.03.13. 21:37 Attól függ, kinek milyen az eljárásjogi helyzete. Pl. ha mindenki gyanúsított, akkor egy megszüntető határozatot az kap, akinek köze van hozzá.
Ha van sértett, akkor a sértett megkapja a gyanúsított teljes adatát tartalmazó iratot.
A "határozatot kézbesíteni kell:" résznél csak a név szerepel, és az eljárásjogi pozíció (XY sértett), nincs cím.
Mármint, ha a kolléga normálisan írja meg, vagy ha szarul, akkor a kiadmányozó legalább észreveszi és javíttatja.
Bár, láttam olyat is, amikor az iratmásolat kiadása is kihívást jelentett valakinek (mert a kiváló eljárásjogi törvényünk alapján ugye a gyanúsított kevés kivétellel szinte minden iratot megismerhet, már az eljárás során), és nem takarta ki a személyes adatokat, mondjuk egy kihallgatási jkv.-ről.
Remélem, most már betartják.montecarlo írta: ↑2023.03.13. 22:08 Köszönöm az infókat. Ha nem történik hiba, a gyanúsított nem tudhatja meg a védekező címét ezek szerint.
Nagyon köszönöm!
Ez a 12,7 Joule hogy jött ki?
Már sokszorvót.WildBear23 írta: ↑2023.03.18. 07:18 Ez a 12,7 Joule hogy jött ki?
A kalibere .50, az 12,7mm, de a torkolati energiát tizedre megadni elég fura.
Máshol 14 Joule-t írnak.
gvass1 írta: ↑2023.03.22. 10:54 ISMÉT ÉS ÚJRA!!! Utószilveszter+P, vagy előre bevásárlás!
Ismét érkezik majd 9 mm PAK Victory/Maxxtech riasztópatron az ÖNVÉDELMI BOLTOKBA. Egyelőre az ASIA és a SUGÁR üzleteinkben érhető el!
A következő lesz az ára:
EGYESÉVEL: 120 Ft/db
(50-es csomag tehát: 6000 Ft)
-- jelenleg ennyiért sem nagyon van már sehol ---
DE, ISMÉT ITT A CSOMAGKEDVEZMÉNY. Dö Pekidzs!
200 db (4 csomag) vásárlása esetén: 13.990- Ft (kevesebb, mint 70
Ft/db). VERHETETLEN, UGYE?:-)))
Budapesten 4+1 helyen!!!
HÉTVÉGÉN IS NYITVA:
Asia Center, KÖKI Terminál, Oktogon, ÚJ!!! SUGÁR/Örs
*** CSAK HÉTKÖZNAP: Móricz ***
victrory 9 mm pak szuperolcso.jpg
Kizárt.
Ööö. Csak nem Főnire gondolsz?
Juhúúúúúúúgvass1 írta: ↑2023.03.22. 10:54 ISMÉT ÉS ÚJRA!!! Utószilveszter+P, vagy előre bevásárlás!
Ismét érkezik majd 9 mm PAK Victory/Maxxtech riasztópatron az ÖNVÉDELMI BOLTOKBA. Egyelőre az ASIA és a SUGÁR üzleteinkben érhető el!
A következő lesz az ára:
Budapesten 4+1 helyen!!!
HÉTVÉGÉN IS NYITVA:
gvass1 írta: ↑2023.03.22. 10:54 ISMÉT ÉS ÚJRA!!! Utószilveszter+P, vagy előre bevásárlás!
A következő lesz az ára:
Budapesten 4+1 helyen!!!
HÉTVÉGÉN IS NYITVA:
Sikerült 3x venni köszi, hogy szereztél.gvass1 írta: ↑2023.03.22. 10:54 ISMÉT ÉS ÚJRA!!! Utószilveszter+P, vagy előre bevásárlás!
A következő lesz az ára:
Budapesten 4+1 helyen!!!
HÉTVÉGÉN IS NYITVA:
Köszönöm szépen.