WildBear23 írta: ↑2022.11.08. 20:53
"random rájön a népre és mindent megvesznek ami tartós kaja."
Hát.. valahol meg is értem őket.
Én is megértem. Amit nem értek, az csak az, hogy miért néha nagyon igen, néha pedig nem. Most akkor vagy parázunk (ezért nekünk sem kell a szomszédba menni

) és módszeresen készletet halmozunk, vagy nem. Néha elfogy a lóvé, és akkor szünetel a “prepperkedés”? (Zora tippje)
WildBear23 írta: ↑2022.11.08. 20:53
A legnagyobb WTF az, hogy a rendelt 149 Ft-os liszt helyett 499 Ft-os lisztet szállítottak ki..
WTF - szerintem - minimum kettő van. Az egyik pontosan az, amit írtál. Azért vettem, mert x, erre kapok 3x-ért. Szerencsére lehet nem átvenni, mert a csere ugye opcionális. A másik pedig az, hogy eleve három db a korlát, és abból is csak egyet

hoznak ki. Kinek melyik része fáj jobban. Van, akinek az ár. Van, akinek sz, hogy nem kap elég lisztet - semennyiért.

A közös bennük, hogy még nem is túl régen gyk. nem létezett ilyen jelenség, és mindkettő probléma.
Ami kellemesen meglepett, az maga a Tesco. Régen nagyon utáltam, mert sorozatosan rossz tapasztalataim voltak - később már elengedtem ezt a zsigeri ellenszenvet. Most - szerintem - igyekeznek kihozni a helyzetből a maximumot. Ha Béla, Pista és Géza rendelnek 3-3 tejet, és nincs elég, akkor a lusta, és egyáltalán nem rossz megoldás az lenne, hogy az elsőnek odaadni mind a hármat (first come - first served), és a többitől elnézést kérni. E helyett veszik a fáradságot elosztani, hogy mindenkinek jusson valamennyi. Ez meglep, és bevallom nem tudnék jobb megoldást mondani. Tesco kap egy lájkot.