Köszönöm!Petya357 írta: ↑2022.09.23. 21:06 Bevallom, soha sem értettem, pontosan mire is jók ezek a startpatronos fegyverek, és valszeg már nem is fogom. Sajnos nem jön be a kategória.
Viszont:
- műszakilag nagyon érdekes a konverzió
- a videó atom jó lett - infomatív, igényes kamaramunka, profi vágás, zúzós odaillő zene - wow! Így kell ezt![]()

Ezek csak egyszerűen otthoni célbalövésre-mókázásra valók. Otthon/kertben/telken nagyobb élmény startpatronossal lőni mint bármi más szabadon tartható cuccal. (Oké a gumis muzeális még lehet fun de otthon azzal azért nem lövünk csak úgy... Vagy nem mindenki teheti meg...)
Van hang, van füst, van szag és nem utolsó sorban erő. Egy 7,5J cst alatti légpuskához vagy még annál is gyengébb légpisztolyhoz képest nagyobb élmény ilyennel plinkelészni. A légfegyvereknek is megvan a varázsuk, de mostanában inkább csak úgy gondolom hogy olcsóbb velük a lövészet mint élmény...
Volt olyan hogy nagy airsoft-os unokaöcsém kis túlzással a gatyájába élvezett amikor kipakoltam elé a startpatronosokat és sorban kipróbálhatta őket, aztán meg nézett hogy hogy belement lövedék a deszkába és hogy átvitte a teli macskakonzervet... Szabadon tarthatóként. A másik hogy ezekhez nem kell semmilyen elköteleződés, -vizsga vagy minősítés, nem kell ügyintézős köröket futni, a fegyver nem kér enni, gond nélkül megörökölhetik a kölkök ha elpatkolok stb... - Sokak számára ezek is számítanak... (Nekem mondjuk már nem annyira mert rábuzultam eléggé a lövészet témákra és elindultam a lejtőn... még próbálom magam fékezni de már egyre kevésbé...