Kontrolle13 írta: ↑2022.10.04. 06:29 Meg a jó öreg. 44 magnu... Akarom mondani 9mmK 12 gumigolyó sokat segít![]()
OFF topik
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
Re: OFF topik
Mottó :Az élet szar, aztán meghalsz...
Ilyen már 1988-ban is volt a Marcali laktanyában... Csak hamar kimerült a perion elem
Kollégám mesélte, hogy pár napja éjszaka valaki elkezdte rángatni az ajtaját, meg kulcsokat próbálgatni bele. Panelban lakik, egyedül. Hasonló lehetett a szitu, mint a rendőrkéselős esetnél. Kikiabálásra nem reagált az ürge, bár azt mondja, valamit kiabálgatott, de nem volt tiszta. Kihívta a zsarukat, de mire kiértek, az ember már lelépett, vagy megtalálta a saját lakását.
Láttam már én is hasonlót, meg hallottam is már hasonlóról, amikor a bemindenezett ember eltéveszti a tömböt, emeletet, ajtót. Mindig zárjátok az ajtót, és legyen normális minőségű is.
Láttam már én is hasonlót, meg hallottam is már hasonlóról, amikor a bemindenezett ember eltéveszti a tömböt, emeletet, ajtót. Mindig zárjátok az ajtót, és legyen normális minőségű is.
Malo periculosam, libertatem quam quietam servitutem.
Hogy az ilyen sose tud belefutni egy ketrecharcos terminátorba, hogy a saját taknyán csússzon ki az épület elé...Fortitu írta: ↑2022.10.04. 10:32 Kollégám mesélte, hogy pár napja éjszaka valaki elkezdte rángatni az ajtaját, meg kulcsokat próbálgatni bele. Panelban lakik, egyedül. Hasonló lehetett a szitu, mint a rendőrkéselős esetnél. Kikiabálásra nem reagált az ürge, bár azt mondja, valamit kiabálgatott, de nem volt tiszta. Kihívta a zsarukat, de mire kiértek, az ember már lelépett, vagy megtalálta a saját lakását.
-
- Fórumtag
Egy pár éve jártam úgy fényes nappal, hogy a kis telkemen a kertbe tettem vettem....Fortitu írta: ↑2022.10.04. 10:32 Kollégám mesélte, hogy pár napja éjszaka valaki elkezdte rángatni az ajtaját, meg kulcsokat próbálgatni bele. Panelban lakik, egyedül. Hasonló lehetett a szitu, mint a rendőrkéselős esetnél. Kikiabálásra nem reagált az ürge, bár azt mondja, valamit kiabálgatott, de nem volt tiszta. Kihívta a zsarukat, de mire kiértek, az ember már lelépett, vagy megtalálta a saját lakását.
Felfigyeltem, hogy a kutya ugat, mondom megnézem már mi van blökivel! Látom egy fószer vadul feszegeti a kertkaput, próbálgatja a kulcsokat.... Gondoltam ráköszönök már, meg megkérdem kit keres! Nincs válasz csak dógozik tovább mintha ott se lennék, na mondom akkor kamera indul...
Odaszoltam neki, hívom a rendőrséget engedem a kutyát! Mikor látta nem viccelek a kutya indult elsomfordált...
Szerintetek a rendőrök megtalálták? Á dehogy... De énse láttam többet....
Inkább harcos a kertben, mint kertész a harcban
Na, a mi kutyánk nem hiszem hogy elijesztette volna...Kontrolle13 írta: ↑2022.10.04. 11:44 Egy pár éve jártam úgy fényes nappal, hogy a kis telkemen a kertbe tettem vettem....
Felfigyeltem, hogy a kutya ugat, mondom megnézem már mi van blökivel! Látom egy fószer vadul feszegeti a kertkaput, próbálgatja a kulcsokat.... Gondoltam ráköszönök már, meg megkérdem kit keres! Nincs válasz csak dógozik tovább mintha ott se lennék, na mondom akkor kamera indul...
Odaszoltam neki, hívom a rendőrséget engedem a kutyát! Mikor látta nem viccelek a kutya indult elsomfordált...
Szerintetek a rendőrök megtalálták? Á dehogy... De énse láttam többet....
-
- Fórumtag
Azért Ő is tud bolond lenni, a telekszomszédomnak is ilyenek vannak, ketten simán elkergetik az enyémet kerítéstől...
Nekem egy németjuhász/roti keverékem van...
Amúgy ártalmatlan, mert egy simogatásért a lelkét odaadja bárkinek

-
- Fórumtag
https://metropol.hu/aktualis/csepeli-ke ... 1664865535
Még kutyával együtt sem volt esélye a késselőkkel szembe...
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Ez inkább (kic)családon belüli erőszak, és nyilván semmise úgy történt, főként nem csak ártatlan kutyasétáltatás volt ez...Kontrolle13 írta: ↑2022.10.04. 15:08 https://metropol.hu/aktualis/csepeli-ke ... 1664865535
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
Valamint kedvelem, ha GENERALFELDMARSCHALL-nak szólítanak.
Én vagyok a legnagyobb SEGGFEJ ezen a fórumon!
Azért ez nem az kutya volt ami véd a késelő ellen.Kontrolle13 írta: ↑2022.10.04. 15:08 https://metropol.hu/aktualis/csepeli-ke ... 1664865535
Van viszont olyan kutya amittől tartanak.
Pl az enyém. Nagyjából azok ismerik közülük a fajtát akik hordták már a jellegzetes mintájú ruhát.
Ők viszont valamiért nagyon respektálják.
Az acélnál senki nem keményebb, az ólomnál senki nem gyorsabb...
Szegényemet, én védtem meg kétszer is...németjuhász támadás ellen, gp- vel.. Persze, bátor állat (puli-pumi keverék), de nem egy harci jószágKontrolle13 írta: ↑2022.10.04. 14:06 Azért Ő is tud bolond lenni, a telekszomszédomnak is ilyenek vannak, ketten simán elkergetik az enyémet kerítéstől...
Nekem egy németjuhász/roti keverékem van...
Amúgy ártalmatlan, mert egy simogatásért a lelkét odaadja bárkinek![]()
![]()
Malinois.
De nagyon nem javaslom tartani, mert nagyon nagy tapasztalat kell hozzá és nagyon mozgásigenyes fajta.
Ilyesmikre használják.
https://youtu.be/EbYjhwb2vW0
És ezt teszi egy emberrel ha idiótán alkalmazzák, vagy nem tudják uralni. 18+
https://youtu.be/c5qzcdMxhAM
Az acélnál senki nem keményebb, az ólomnál senki nem gyorsabb...
Durvaaksurv írta: ↑2022.10.04. 15:52 Malinois.
De nagyon nem javaslom tartani, mert nagyon nagy tapasztalat kell hozzá és nagyon mozgásigenyes fajta.
Ilyesmikre használják.
https://youtu.be/EbYjhwb2vW0
És ezt teszi egy emberrel ha idiótán alkalmazzák, vagy nem tudják uralni. 18+
https://youtu.be/c5qzcdMxhAM
ha valami gyanúsat hallokFortitu írta: ↑2022.10.04. 10:32 Kollégám mesélte, hogy pár napja éjszaka valaki elkezdte rángatni az ajtaját, meg kulcsokat próbálgatni bele. Panelban lakik, egyedül. Hasonló lehetett a szitu, mint a rendőrkéselős esetnél. Kikiabálásra nem reagált az ürge, bár azt mondja, valamit kiabálgatott, de nem volt tiszta. Kihívta a zsarukat, de mire kiértek, az ember már lelépett, vagy megtalálta a saját lakását.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣠⣴⣶⣶⣤⣤⣤⣤⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣦⣤⣤⡀⠀⠀⣶⠀
⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⢿⣿⡿⠟⢻⣿⣿⡟⠛⠛⠛⠉⠙⠛⠋⠀⠈⠉⠀⠈⠉⠁
⢸⣿⠿⠟⠋⠉⠀⢀⣾⡿⠉⠀⠈⠸⣿⣧⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⠁⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣷⣤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
- nemtokregelni
- Veterán
- nemtokregelni
- Veterán
Sapienti sat.
Killroy was hereszöged írta: ↑2022.10.04. 20:52 mi olvasható itt?
https://www.google.hu/maps/@34.3289877, ... !1e3?hl=hu
Nem szó szerint katonai, nem is sportlövészet. Ha csak nekem volt új, sorry:
https://www.youtube.com/watch?v=1449kJKxlMQ
és
https://www.youtube.com/watch?v=hsw70VfSFFw
és
- nemtokregelni
- Veterán
Volt itt is sztori hazai esetről 1-2 éve, mintha meg is sérült volna rendesen.AndyA írta: ↑2022.10.07. 22:59 Nem szó szerint katonai, nem is sportlövészet. Ha csak nekem volt új, sorry:
és
Sapienti sat.
- qqriq
- Peacemaker
- Kapcsolat:
a bordai kozul szedtek ki a zarat

nemtokregelni írta: ↑2022.10.08. 16:26 Volt itt is sztori hazai esetről 1-2 éve, mintha meg is sérült volna rendesen.
ingyom bingyom tálib-e?
- qqriq
- Peacemaker
- Kapcsolat:
abc porral oltoban mi az a feher por?
jo valamire vagy ontsem ki?
nekem csak a tartaly kell
jo valamire vagy ontsem ki?
nekem csak a tartaly kell

ingyom bingyom tálib-e?
ABC porral oltó esetében ez a két port alkalmazzák:
ammónium-szulfát és ammónium-foszfát
Jó műtrágya
Fizetett bér-Troll.
Beépített falazóelem, a legtitkosabb titkosügynök.
- qqriq
- Peacemaker
- Kapcsolat:
Mi lesz belőle ?
Bár?
- Csatolmányok
-
- thumbs_112499-uploads.jpeg (15.57 KiB) Megtekintve 16657 alkalommal
Fizetett bér-Troll.
- waltherlg400
- Fórumtag
- Kapcsolat:
Szia,
Tuzoltasra jo.

Regen szodabikarbona volt (ezzel nem biztatlak arra, hogy sutemenybe tedd

ui. meglepoen sokretuen hasznalhato dolog a szodabikarbona: neha venasan adjak be az embernek (10 dkg-ot mar lattam), neha ezzel takaritjak le a nagyon odaegett etelt, lazitja a sutemenyeket, es tuzoltasra is kivaloan hasznalhato.
Bel
- qqriq
- Peacemaker
- Kapcsolat:
Ez eleg regi, lehet hogy ebben is az van?
bel írta: ↑2022.10.08. 18:52 Szia,
Tuzoltasra jo.
Regen szodabikarbona volt (ezzel nem biztatlak arra, hogy sutemenybe tedd).
ui. meglepoen sokretuen hasznalhato dolog a szodabikarbona: neha venasan adjak be az embernek (10 dkg-ot mar lattam), neha ezzel takaritjak le a nagyon odaegett etelt, lazitja a sutemenyeket, es tuzoltasra is kivaloan hasznalhato.
Bel
ingyom bingyom tálib-e?
- qqriq
- Peacemaker
- Kapcsolat:
szurohaz lesz a pince legcserelojeben, pont passzol bel a ruszki atomszuro betet
https://www.youtube.com/watch?v=rxH-6vNjzBw

https://www.youtube.com/watch?v=rxH-6vNjzBw
ingyom bingyom tálib-e?
- waltherlg400
- Fórumtag
- Kapcsolat:
Üdv tudja valaki hogy a hüvelyvonó hogyvan csehül?
köszi
köszi
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Vytahovac
(cs-vel a végén, kalapos c)
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
- waltherlg400
- Fórumtag
- Kapcsolat:
Re: Katonai és rendvédelmi
Lanyomek iskolajaban ma reggeli tortenet. Az ember esze megall, a sok agyament, hulyegyerek:
https://www.police.hu/hu/hirek-es-infor ... zepiskolas
Ilyen nálunk is volt, késelés a kapu előtt. Középiskolába co2 légfegyverrel, majd gázpisztollyal jártam.Mzoli írta: ↑2022.10.10. 11:09 Lanyomek iskolajaban ma reggeli tortenet. Az ember esze megall, a sok agyament, hulyegyerek:
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
OFF
(Meg a többi, ami azóta elévült, háháhá)
ON
mindezek+csilliárdos gázsprayhegyek, flóbertek, mindenféle bicskák, csavarhúzók:-)))
(Meg a többi, ami azóta elévült, háháhá)
ON
A fiam egyik osztálytársa csavarhúzóval támadott a többiekre. És ez nem egy rossz suli. Szerencsére ( a véletlenen, ás a támadó bénaságán múlt) pár karcolásnál nem esett nagyobb baja senkinek - nem is lett belőle újsághír. A derék, gépészetre fogékony legény pedig megúszta egy figyelmeztetéssel

Edit: a kölök emlékeztetett, hogy a támadó mindeközben torokkszakadtából üvöltötte, hogy “megöllek!!!”. Ha felnőtt tette volna, már az előzetesben csücsülne.
Si vis pacem - CCCLVII magnum… 不战而胜 … μολὼν λαβέ
- TotoHU
- Veterán
- Kapcsolat:
Ez inkább az OFF-ba illik.
Ma MVM ügyfélszolgálaton voltam ügyet intézni - amúgy mindent online intézek, de másfél hónapja vakok és süketek párbeszédébe bonyolódtam az MVM írásos ügyfélszolival, így kellett egy élő ember akivel megbeszéltük mi a hiba, ez lényegtelen most.
A lényeg: amíg megoldottuk a bonyodalmat, 20-30 perc alatt csak három beszélgetést hallottam mellettem, ahol többnyire egyszerűbb és idősebb ügyfelek lobogtatták az 50-70 ezres számlájukat, hogy ez nekik hogy jöhetett ki?
Hónapok elteltek a kommunikáció óta, a csapból is ez folyik, mindenki erről beszél, tele van a net kalkulátorokkal - szinte forintra pontosan ki lehet számolni hogy ki hogyan mennyit fog fizetni augusztustól, mégis rengetegen vannak akiknél se kép se hang, mintha egy másik bolygón élnének! Pedig pont a látott időseknek lett volna fontos pontosan képben lenniük a rezsi számlájukkal, de abszolút nem tudták és értették, mi miért történik?
Nem általánosítok, mert nem mindenki ilyen, anyósom pl. öt évig megőriz minden befizetett csekket, tűpontos adminisztrációt vezet otthon, már minden szobában tart gázspray-t, és rövidesen a nem használt revolvert is elfogadja tőlem. De megdöbbentően sok full tájékozatlan ember él, akiknél szinte nulla tudatosság figyelhető meg az élet számtalan területen.
Érdeklődnék, hogy Miskolcról, vagy környékéről van-e itt fórumtárs?
"Akinek az ágyú átlövi a fejét, nem megy má' a közértbe!"
Van.
"Ha lőni akarsz, akkor lőj! Ne a szádat járasd!" Tuco Benedicto Pacífico Juan María Ramírez
-
- Fórumtag
Nincs véletlenül valamelyikőtöknek lövedék sebesség mérő eszköze?
"Akinek az ágyú átlövi a fejét, nem megy má' a közértbe!"
-
- Fórumtag
Bíborszél, a mennyire ott van! Az énekes hangja, különlegesen jó!
Csipom őket!
-
- Fórumtag
Sziasztok!
Nincs bárkinek bármiféle bevált módszere vagy kontaktja fegyverkiegészítők rendeléséhez USA-ból? (nem alkatrész, csak kiegészítő)
Köszönöm!
Nincs bárkinek bármiféle bevált módszere vagy kontaktja fegyverkiegészítők rendeléséhez USA-ból? (nem alkatrész, csak kiegészítő)
Köszönöm!
R.I.P. Pilóta Keksz
Túlságosan egyértelműen mutatta a Föld valós formáját, csak ürügyre vártak, hogy eltüntessék. Ahogy föntről valóban láthatja egy "pilóta". Még a hosszúsági körök is láthatóak voltak rajta, és a felső napos, és az alsó részt is egyértelműen ábrázolták. Aki nem vak, látja.
Nyisd ki a szemed, Poresz!
Ébredjetek!
Tűpontoszora írta: ↑2022.10.13. 12:58 Túlságosan egyértelműen mutatta a Föld valós formáját, csak ürügyre vártak, hogy eltüntessék. Ahogy föntről valóban láthatja egy "pilóta". Még a hosszúsági körök is láthatóak voltak rajta, és a felső napos, és az alsó részt is egyértelműen ábrázolták. Aki nem vak, látja.
Nyisd ki a szemed, Poresz!
Ébredjetek!
- WildBear23
- Veterán
PONTOSAN.Zsotrám írta: ↑2022.10.14. 09:14 +1
Nem véletlenül jött létre ez a topik. Ha vkinek ezzel vmi baja van, nem tetszik ne irkáljon bele vitagerjesztő véleményeket, stb.
Engem a tapasztalatok érdekelnek és kész. Aki egyébként meg ölni akar az így is úgy is talál ennél 1000-szer egyszerűbb és biztosabb dolgokat amik közül nyugodtan válogathat...
Az meg, hogy ha nem beszélünk róla, nem terjed annyira és nem lesz olyan nagy veszélye a társadalomra ez már számos országban, számos témában bebizonyosodott, hogy teljes, totális baromság és örültség és ez a homokba dugni a fejünket című dolog mindig pont az ellenkezőjét hozza ki az emberekből és a társadalomból. (lásd itthon pl.: kábszi téma)
FIGYELEM!!! Az ebben a topikban leírtak kipróbálása a gyakorlatban a fegyver azonnali garanciavesztésével-, súlyos személyi sérüléssel-, anyagi kárral-, másnak történő sérülés okozása esetén büntetőjogi felelősségre vonással is járhat! A topikban leírtak kipróbálásáért sem a hozzászólók, sem a fórum üzemeltetői nem vállalnak semmiféle felelősséget!
Ha egyszer semmi nem tiltja, akkor az ég világon senki nem kérheti számon, hogy miért.
Azért bakker, mert nem tilos.
Akinek nem tetszik, nem muszáj az adott topikot olvasgatni.
*** Rationaliorem legem de armis scribere necesse est!***
- Morcosrobot
- Fórumtag
Azon lepődtem meg hogy ezt még nem szervezték ki külföldre, mint a "GYŐRI" termékeket Lengyelországba. Vagy a Boci csokit a csehekhez.
Bár az abszolút favorit a Balaton szelet felirata volt:
-gyártva: EU-n kívül.

A következő lépés a :
-gyártva: Föld bolygó lett volna. Nem kell itt pontosítgatni, meg kérdezősködni...

Put your trust in God, my boys, and keep your powder dry!
??
A Pilóta Kekszből azért van hiány, mert Ukrajnában, Lembergben leálltak a gyárak.
- Morcosrobot
- Fórumtag
?? tudtommal a székesfehérvári üzemben gyártják.
Put your trust in God, my boys, and keep your powder dry!
Meglehet igazad van, talán kevertem a Balaton szelettel.
- nemtokregelni
- Veterán
Bírtam azokat a Spyderco késeket, ahol a pengén a gyártás helyeként rajta volt a FöldMorcosrobot írta: ↑2022.10.14. 18:51 A következő lépés a :
-gyártva: Föld bolygó lett volna. Nem kell itt pontosítgatni, meg kérdezősködni...![]()
![]()

Sapienti sat.
- WildBear23
- Veterán
Golden, Colorado, USA, Earth.nemtokregelni írta: ↑2022.10.14. 20:47 Bírtam azokat a Spyderco késeket, ahol a pengén a gyártás helyeként rajta volt a Föld(mondjuk az ország, állam is, de akkor is jópofa)

Elő is keresem..

Ukrajnában gyártják a Balaton szeletet. "hungarikum"Morcosrobot írta: ↑2022.10.14. 18:51 Azon lepődtem meg hogy ezt még nem szervezték ki külföldre, mint a "GYŐRI" termékeket Lengyelországba. Vagy a Boci csokit a csehekhez.
Bár az abszolút favorit a Balaton szelet felirata volt:
-gyártva: EU-n kívül.![]()
A következő lépés a :
-gyártva: Föld bolygó lett volna. Nem kell itt pontosítgatni, meg kérdezősködni...![]()
![]()
https://hvg.hu/kkv/20220513_ukrajna_bal ... boci_csoki
Szia,cujoe írta: ↑2022.10.14. 21:47 Ukrajnában gyártják a Balaton szeletet. "hungarikum"
https://hvg.hu/kkv/20220513_ukrajna_bal ... boci_csoki
De legalabb a masolatat ("Balcsi szelet") nem Kinaban, hanem Magyarorszagon gyartjak.

Bel
Tényleg, elárulod, hogy a nem-Sportszelet ipari kiszerelésű "sportszeletet" hol szerezted? (Talán az áprilisi SAS versenyen ez volt a desszert.) - Már nem emlékszem a címkére.
Köszi!

- WildBear23
- Veterán
Ha szereted a Sport szeletet, próbáld ki a Sportszelet-tortát!
https://www.nosalty.hu/recept/sportszelet-torta
(A diabetológusok, fogorvosok és dietetikusok ajánlásával..

- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
mert a retardújságíró kihagyta az eredeti Ügyészségi hírből, hogy 7,5 j fölé voltak barkácsolva a légpuskák. Anélkül meg értelmetlen a hír, de hát ez a 44444 nevű propaganda- és vicclap.blint írta: ↑2022.10.17. 12:31 https://444.hu/2022/10/17/illegalis-feg ... erfi-ellen
Nem volt rájuk engedélye!!!44négy
https://youtu.be/WK8yJjYPkS8WildBear23 írta: ↑2022.10.17. 11:54 Ha szereted a Sport szeletet, próbáld ki a Sportszelet-tortát!
https://www.nosalty.hu/recept/sportszelet-torta
(A diabetológusok, fogorvosok és dietetikusok ajánlásával..![]()
Гелик
https://open.spotify.com/episode/2qwSKo ... =copy-link
Kis színes (szűk másfél óra) az orosz szervezettségről, katonai morálról, felkészültségről. Igaz, 100 évvel ezelőttről.
Kis színes (szűk másfél óra) az orosz szervezettségről, katonai morálról, felkészültségről. Igaz, 100 évvel ezelőttről.
-
- Veterán
Cseh fegyvertartás II. rész
Nem tudom melyik topikba volt berakva, de itt a második rész.
https://www.youtube.com/watch?v=sVJWfj8 ... ernational
https://www.youtube.com/watch?v=sVJWfj8 ... ernational
- waltherlg400
- Fórumtag
- Kapcsolat:
Azt tudja valaki hogy minek minősül (haditechnika-e) hogy ha veszek egy elektromos (vagy bármilyen) kohót és azzal töltényhüvelyt öntök.

- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
HA kereskedelmi célból teszed és központi gyújtású, akkor egyértelműen AZ. Lásd Bokros doktor utóbbi pár Jog és fegyver rovata.waltherlg400 írta: ↑2022.10.20. 12:43 Azt tudja valaki hogy minek minősül (haditechnika-e) hogy ha veszek egy elektromos (vagy bármilyen) kohót és azzal töltényhüvelyt öntök.
![]()
(De a hüvelyt nem öntik, hanem mélyhúzzák.)
- WildBear23
- Veterán
Eközben Budapesten..
Meglopták a részeg buszsofőrt igazoltató járőröket, majd a tolvaj rendőrségi mellényben flangált a Józsefvárosban
Értesüléseink szerint az éjszaka kellős közepén egy turistabusz vezetője úgy döntött, hogy busszal indul el egy éjjel-nappal nyitva tartó trafikba vásárolni. Az úton furcsán közlekedő buszt meglátva az Illés utcában leintették őt a járőrök, majd igazoltatták. Amíg a rendőrök intézkedtek, valaki odasurrant a lezáratlan járőrautóhoz, és lenyúlta a holmijukat.
Az elkövetőnek annyira megtetszett a járőrautóban talált rendőrségi mellény, hogy fel is kapta magára, és abban flangált tovább nagy büszkén a nyolcadik kerületben. Az öröme azonban nem tartott sokáig, ugyanis nem sokkal később lekapcsolták az igazi zsaruk, és így a mellényt is le kellett vennie.
Megkerestük a BRFK-t a kabaréba illő esettel kapcsolatban. Válaszukban azt írták, hogy egy turistabusz vezetőjével szemben intézkedtek október 11-én hajnali egy óra körül az Illés utcában. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda ittasságot jelzett, ezért előállították a férfit.
Ám az intézkedés közben valaki a leállított, de kulccsal le nem zárt szolgálati gépkocsiból ellopott egy rendőrségi mellényt, kiszakította a menetrögzítő kamerát, és elvitte a jármű kézikönyvét is.
Meglopták a részeg buszsofőrt igazoltató járőröket, majd a tolvaj rendőrségi mellényben flangált a Józsefvárosban
Értesüléseink szerint az éjszaka kellős közepén egy turistabusz vezetője úgy döntött, hogy busszal indul el egy éjjel-nappal nyitva tartó trafikba vásárolni. Az úton furcsán közlekedő buszt meglátva az Illés utcában leintették őt a járőrök, majd igazoltatták. Amíg a rendőrök intézkedtek, valaki odasurrant a lezáratlan járőrautóhoz, és lenyúlta a holmijukat.
Az elkövetőnek annyira megtetszett a járőrautóban talált rendőrségi mellény, hogy fel is kapta magára, és abban flangált tovább nagy büszkén a nyolcadik kerületben. Az öröme azonban nem tartott sokáig, ugyanis nem sokkal később lekapcsolták az igazi zsaruk, és így a mellényt is le kellett vennie.
Megkerestük a BRFK-t a kabaréba illő esettel kapcsolatban. Válaszukban azt írták, hogy egy turistabusz vezetőjével szemben intézkedtek október 11-én hajnali egy óra körül az Illés utcában. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda ittasságot jelzett, ezért előállították a férfit.
Ám az intézkedés közben valaki a leállított, de kulccsal le nem zárt szolgálati gépkocsiból ellopott egy rendőrségi mellényt, kiszakította a menetrögzítő kamerát, és elvitte a jármű kézikönyvét is.
- WildBear23
- Veterán
Nem, mert akkor mindem nőt megbüntethetnének..

A kereskedelmi célú gyártásról van szó.
- nemtokregelni
- Veterán
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Most akkor tényleg nem érted?
Példabeszéd:
- légpuskát szabadon tarthatsz 7,5 J alatt bármennyit
- de ha egy boltban kiraksz egyet árcédulával, akkor az már kőkeményen engedélyköteles, forgalmazási tevékenység
- ha gyártod akkor is engedélyköteles
Na, pont ugyanez van a töltényhüvellyel: ha van otthon csappantyúzatlanul egy raklap, senkit nem érdekel (illetve: dikk, színesfém, kácci). Ha ilyent GYÁRTASZ ÉS FORGALOMBA HOZOL, akkor máris engedélyköteles haditech.
Mivel eddig olyasmit árultam csak, amit nem kötöttek ilyesmi szabályok (számítógép, elektronika, ilyesmi), és amit gyártani is szabad volt, így nem értettem.gvass1 írta: ↑2022.10.21. 06:30 Most akkor tényleg nem érted?
Példabeszéd:
- légpuskát szabadon tarthatsz 7,5 J alatt bármennyit
- de ha egy boltban kiraksz egyet árcédulával, akkor az már kőkeményen engedélyköteles, forgalmazási tevékenység
- ha gyártod akkor is engedélyköteles
Na, pont ugyanez van a töltényhüvellyel: ha van otthon csappantyúzatlanul egy raklap, senkit nem érdekel (illetve: dikk, színesfém, kácci). Ha ilyent GYÁRTASZ ÉS FORGALOMBA HOZOL, akkor máris engedélyköteles haditech.

- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Hát, számítógépnél és elektronikánál is nagyon könnyen beleszaladhatsz a kettősfelhasználású történetbe, csaxólók. (Sőt, esetleg egy erősebb vírusirtó szoftver is már haditech. az ML lista alapján.)
Az lehet, de én lennék a legboldogabb, ha tudnék olyat itthon gyártani, és már csak ez lenne a forgalmazás egyetlen akadálya.

- WildBear23
- Veterán
4/6-os villamos
20 perccel ezelőtt vettem fel.
https://drive.google.com/file/d/1hfkpM3 ... p=drivesdk
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Re: 4/6-os villamos
WildBear23 írta: ↑2022.10.25. 10:44 20 perccel ezelőtt vettem fel.
4_6 vill.jpg

Mondjuk ilyenkor legokosabb villámgyorsan arrébb húzni és leszállni, hátha komolyan gondolja.
Nem úgy tűnik, mintha őszinte lenne a mosolya...WildBear23 írta: ↑2022.10.25. 10:44 20 perccel ezelőtt vettem fel.
4_6 vill.jpg
Gazdag lelki világú rejtett erőforrásunk. Valami hasonlóval volt már nekem is élményem. Az a szomorúbb, hogy ezeknek általában hosszú priuszuk is van már, a környezete tudja róla, hogy mekkora állat, aztán mégis azt csinál amit akar.WildBear23 írta: ↑2022.10.25. 10:44 20 perccel ezelőtt vettem fel.
4_6 vill.jpg
Sajnos kies kis hazánkban általában csak akkor vetnek véget egy ámokfutó ámokfutásának, amikor már belehalt valaki. Addig hiába szólnak százan ezerszer, a legritkább esetben történik bármi érdemleges.

mert nem jelentik fel elégszer
ez tökéletes példája a garázdaságnak
- montecarlo
- Fórumtag
+1
Ilyen közelről még egy uzi is lehetett volna medve kollégánál, ha a tag előkap egy bökőt akkor nincs menekvés:S
((Anno BKV-n mindig leghátul utaztam, szkenneltem a tömeget, soha nem ültem le... igaz nem csak a szefósok miatt, hanem a kallerokat is figyeltem

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
- WildBear23
- Veterán
Nem háttal álltam, hanem a másik oldalon ültem, sréhen vele szemben. A táskámmal takartam a telefont, amíg felvettem. Nyilván nem fordítanék hátat egy potenciális veszélyforrásnak.

Aztán felálltam és arrébb mentem, hogy a pasi háta mögött legyek.
Közben kameráztam, hogy legyen bizonyíték, ha balhé van, de aztán leszálltam.
Itt látszik a videón az ülés, ahol ültem amikor felszállt a tag.
https://drive.google.com/file/d/1htfBTW ... p=drivesdk
WildBear23 írta: ↑2022.10.25. 19:50 Nem háttal álltam, hanem a másik oldalon ültem, sréhen vele szemben. A táskámmal takartam a telefont, amíg felvettem. Nyilván nem fordítanék hátat egy potenciális veszélyforrásnak.![]()
Meg hát a felvételről nem is lehet latni, hogy a pitbull csöve a kabátzsebedben végig a szefós fejére mutat, “ravaszon” a mutatóujjaddal

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
Na, szép... A népek meg lapitanak, nehogy kihúzzák a gyufát, a szegény felháborodott figuránál... Kényelmetlen helyzet, az egyszer biztos... Szerintem én is lapítottam volna, mint a széklet darab a fűben... Mit lehet ilyenkor mást csinálni?WildBear23 írta: ↑2022.10.25. 19:50 Nem háttal álltam, hanem a másik oldalon ültem, sréhen vele szemben. A táskámmal takartam a telefont, amíg felvettem. Nyilván nem fordítanék hátat egy potenciális veszélyforrásnak.![]()
-
- Fórumtag
- WildBear23
- Veterán
A jól bevált Pfeffer KO-ra markoltam rá a zsebemben, hogy ha helyzet van, gyorsan lehessen rántani.
Lőni nem szivesen lőnék a 4/6-oson, mert abból szinte biztosan "ügy" lesz.
Ilyen helyzetekben jobb pofánfújni egy bő adag pepperrel, és szüks.esetén rásuhantani még egyet a kezére.. az csendes.

Nem nézett ki drogosnak... Nem tűnt szociopatának sem..
Szerintem valahol kib@sztak vele, kitették a melóhelyről, vagy ilyesmi...aztán így vezette le a feszültséget...En inkább önveszelyésnek láttam, mint közveszélyesnek... Nyilván egyik pillanatról a másikra ez megváltozott volna... Nehéz helyzet...
Néhány évvel ezelőtt nyáron kisváros főutcáján egy közismerten szefos alkesz inzultálta azt aki éppen elment mellette. Mikor mellé értem, rám szólt, hogy adjak cigit, mondtam nem dohányzom... Akkor azt mondta legalább fogják vele kezet, mondom, semmi akadálya... Jól megropogtattam az izületeit,hüvelykujjal megnyomkodtam a kézfejét..(ezt még a katonaságnál tanultam pesti pincérektől) .majdnem bepisilt szegény... Aztán tovább mentem..
Azóta elvitte az alkohol, szegény flótást...
Igen, első lépcső, a gázdeóWildBear23 írta: ↑2022.10.25. 20:50 A jól bevált Pfeffer KO-ra markoltam rá a zsebemben, hogy ha helyzet van, gyorsan lehessen rántani.
Lőni nem szivesen lőnék a 4/6-oson, mert abból szinte biztosan "ügy" lesz.
Ilyen helyzetekben jobb pofánfújni egy bő adag pepperrel, és szüks.esetén rásuhantani még egyet a kezére.. az csendes.![]()
20221025_204736.jpg