WildBear23 írta: ↑2022.09.14. 17:55
A Mintaboltban 99e Ft volt, ezek szerint a viszonteladó bolt dob rá egy laza 60 ezret.
Talán tőlük kellene megkérdezni, hogy miért teszik rá haszonkulcsnak egy havi szakmunkás minimálbér felét..
Uraim, maradjunk a realitás terén.
A mintaboltban NINCS. És amikor van, akkor is csak egy törpe kissebségnek elérhető. Aki nem ezzel tölti a napot, hogy a fészbúkot olvassa, állandóan! (vagy van ilyen, megbízható barátja
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
) - annak NINCS. Órákról beszélünk, nem napokról. Konkrétan órákról. Aki vidéki - annak SOSINCS. Ez az út a lakosság nagy részének, a gyakorlatban teljes egészében járhatatlan.
Más boltokban örömmel hallom, hogy egyáltalán VAN. Ezt nem tudtam - köszi, hogy megosztottad. EZT az árat lehet más termékekhez hasonlítani. Nem csak a teliholdkor, Igaz Látás enchanttal renddlkező, rugalmas munkaidőben dolgozó Budapestieknek talán elérhető sonderangebotot.
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Számomra felfoghatatlan, hogy a gyártó miért nem adja drágábban, cserébe állandóan elérhető is lenne a termék a mintaboltban - de ez az ő dolguk - semmi közöm hozzá. Annak is örüljünk, hogy egyáltalán létezik.
Ár - szerintem minden annyit ér, amennyit adnak érte. Úgy vélem, hogy ha egyáltalán VAN HD21M, akkor még 159 000-ért is megéri, mert jelenleg ez a legjobb, a piacon elérhető HD fegyver ma. Ha nem kert volna olyan, aki segít szerezni olcsóbban - azt is megvenném. Mint ahogyan az itt off éles Kalashnyikovomat is megvettem laza 360 000-ért, mégis qrvaélet, hogy a gyártónak nem került többe, mint 50 000
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)