Martin Riggs írta: ↑2018.11.09. 06:41 A BLow Ruger LC9 utánérzése kifejezetten felvillanyozott...
Kár, hogy ütőszeg tip szerkezetű! Viszont ha normális ára lesz, akkor kell egy belőle! Bár okulva az új török modellek eddigi jelenségein, nem az első szállítmányból fogok venni... (ha kibírom.) Vagy ha igen, akkor nagyon nagyon végignagyítózom a boltban, mielőtt pénzt adok érte.
Hozzáteszem, hogy a Blow eddig a CZ75 koppintásán kívül nagy szemetet eddig még talán nem dobott piacra.
Jól láttam, hogy ez egy kb Ekol ALP méretű pisztoly?
Az ukránoknál már van ára a TR914-02-nek.
https://ihunt.prom.ua/p757815770-starto ... -blow.html
Ez kb 20k. Itthon valószínű drágább lesz, mert ugyi a hazai állami maffiaszervezet védelmi pénzei (ÁFA stb) magasabbak, mint kb bárhol a világon! Tehát én 30k alatti árra számolok ezek alapján.
Sztem kisebb ez a Blow TR914, mint az ALP, hosszban es vastagsagban is.
Viszont en rendeltem, de sajnos nem szallitjak a tipust, igy nem nagyon latok ra eselyt, hogy a kozeljovoben (par honap) erkezik. Ha megis, akkor kell nekem is egy:-)
Arakrol tehat fogalmam nincsen, de a vilagrekord afa es a laminatum miatt miatt itthon minden brutalisan dragabb lesz a vegen.
(Ukranoknal csak top-firing legalis, illetve a szerlet loszeres gumis, de az csak engedelyre.
MOD: az ukranoknal SINCSEN, hiszen: Нет в наличии)