Igazán nincs mit. Általában nálam is ez van a fegyvervideókkal. Örülök ha csak pár pillanatra de most fordított volt a helyzet!

Én is remélem. Arra is kíváncsi leszek hogy pl a Keserű Művek miket fog gyártani 2023 után...Blekk Rájgó írta: ↑2022.03.15. 22:49 Remélem, 2023-tól se lesz gond az átfaragott lőfegyver-fődarabokat tartalmazó muzeális fegyver gyártása.
Nm! Nagyon szuper fegyvereket készít az említett Mester: Most van még nálam egy egylövetű ARME puska is. Aminél a töltés mód lett jól megoldva, mert összességében kevésbé tökölős mint a töltényűrös/adapterhüvelyes startpatronosok.Blekk Rájgó írta: ↑2022.03.15. 22:49 Köszi! Meg itt-ott láttam a Mester munkáit felbukkanni, pl. Hungaroarms. Meg a sárgáról, hirdetési oldalakról vadássza le a selejt lőfegyvereket.
Ólom be a felső likon, patron be az alsóba, becsukásnál pedig a patron a helyére tolódik:
Tisztítani is egyszerű mert itt a piszok leginkább a csőbe megy. A 22-es csőkígyó pedig egy az egyben végigmegy rajta, nem kell takarítani a töltényűröket, a töltényűr helyét majd külön a csövet, mint mondjuk a 19M Sniper-nél... Bár amiket láttam abból arra következtetek hogy ez az én hülyeségem, hogy legyen kitakarítva elrakva a fegyó és tartozékai...