qqriq írta: ↑2021.09.23. 17:38
bocsika, leirnad ugy hogy en is megertsem?
Nekem semmilyen használható információt nem ad ez és az ehhez hasonló hírek, csak jól felhúz a tehetetlen düh ha gyengébb passzban vagyok.
Valószínűsítem Te is így vagy ezzel.
A közmegegyezés szerint ez és az ehhez hasonló hírek nem tartoznak a bulvárba, pedig hasznosságuk miatt pont oda valók. Emlékeztető nélkül is tudom, hogy jobb ha vigyázok magamra.
gvass1 írta: ↑2021.09.23. 18:39
"nincsen tévém, azon is csak klasszikus zenei koncerteket nézek"
Hogyan találtad ki?
Igen, ez abszolút megvan bennem.
qqriq írta: ↑2021.09.23. 19:24
Persze, es elete vegeig en etessem, cigiztessem, gyurmaztassam?
TotoHU írta: ↑2021.09.23. 20:04
Ez az a pont ahol a humánus lelkületűek és a bosszúra szomjazók is egyetérthetnek. Fogd fel úgy, hogy a pénzedért cserébe élete végéig szenvedni fog, sokkal tovább és sokkal jobban, mintha egyszerűen gyorsan kinyírták volna.
Nekem ez egy kicsit drága élvezet.
Már csak a történelmi érdekesség kedvéért megjegyzem, kb. 150-200 éve az elítéltek a börtönben fizettek az ellátásukért, vagy ha nem tudtak, arra voltak utalva amit a rokonoktól, barátoktól, egyháztól, jótékonysági szervezetektől kaptak.
Simán bevezetném, hogy nem időtartamra szólnak a börtönbüntetések, hanem a kár, a fájdalomdíj, és az ellátás költségeinek megtérítéséig. A munkára ösztönzést pedig úgy oldanám meg, ahogy a pápaválasztást katalizálják a konklávén: munkakerülés esetén egyre csökkenő fejadaggal.