Van már valakinek ilyen pisztolya?
Milyen élőben?
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
Van már valakinek ilyen pisztolya?
van. elég "csiszolatlan". pl. a sátorvasat nem tudom, miért kellett levágni, így beleakad az ember ujja. a markolat sem túl kényelmes, szerintem fölösleges volt rátenni az ujjelválasztó bütyköt. a kakasfeszítő rugót is lehetett volna diszkréten rejteni, alulról látszik. a laposfejű csavarok sem tetszenek, nyilván ez csak esztétikai dolog, de zavar. a cső is csak egy ponton van odahegesztve a billenőmechanizmushoz. nyilván elég erős ez a hegesztés, de nem bizalomkeltő. a kakas két lemezfélből van összehegesztve, az ütőszegre csapó felület nem mindenhol sík. nyilván a felületkezelések is lehetnének szebbek, de akkor a duplájába kerülne a fegyver. lőni még nem lőttem vele, nincs hol.
Eszembe sem jutna egylövetű fegyvert tartani otthonvédelemre.Poénkodásra viszont igenThunder írta: ↑2020.12.12. 17:45 a gyári 'promo' videoban ugye a tesztelo a asztalrol szedegeti fel a 37mm-s toltenyt meg a riasztopatront, amik katonas sorban vannak kihelyezve. Ez tesztnel mutatos.
Egy eles otthonvedelmi szituacioban azert kivancsi lennek, hogy ezt hogy gondolta megoldani a mester? Marmint az ujratolest. Bal zsebben a 37 mm-es, jobb zsebben pedig a 9mm riaszto? Zakatolo adrenalinnal? 15%-on mukodo motoros funkciokkal, remego kezzel? hmm ...
Az eredeti rendvedelmi megoldasnal ugye egybeszerelt loszert hasznalnak a sunok - lathato volt tobb francia utcai tuntesen hasznaltak ilyesmit, talan tussal, dottal - ott popec kis loszertarto ov volt a tartozek. Egy kilo, uj kipattint az ovbol, behelyez, tuz. Eleg flott folyamatnak es meggyozonek tunt ugy egyben.
Egyebekent en szemely szerint reszben orulok ennek az eszkoznek, hogy megszuletett, mert azt gondolom, hogy a megallito ereje brutal - bar erre jo lenne pl egy fel disznos tesztet latni - masreszt meg sztem ez amolyan 'elso csapas'-ra lehet mukodokepes, a problemas ujratoltes miatt, backup fegyvernek egy gumis forgo lehet opcio. Tehat ket joszaggal indul a tulaj ellenorzni a gyanus zajt
Azt egyevkent lehet tudni h ez miert nem keszul tussal? Vagy tervben van? Ugy adna magat - es akkor mar nagyon hajazna Schwarzenegger kis granatvetjore a T2-bol
Ha jól látom (jól látom) ez a markolat sima mezei airsoft aeg m4 markolat. Tele vannak a boltok ezer meg egy fajtával, olyanra cseréli az ember amilyenre csak akarja. Gondolom ez sem véletlenül lett így kitalálva.
Ha már ilyen fórum,akkor legyen a nevén megnevezve minden.
Mindenki olyanra formálja amilyenre akarja
evolvens_design írta: ↑2020.12.12. 20:10 Kedves fórum tagok!
Nagyon köszönjük a hozzászólásokat. Negatív, pozitívokat egyaránt.
Időről időre fejlesztünk valami. Természetesen folyamatosan fejlődünk. A következő állomás az MX-micro, melynél nagyon fontos megegyezni, hogy elsősorban azért fejlesztettük mert ebben a kaliberben, 150-200 Joule-os kategóriában nem volt jelenleg kínálat, de a visszajelzések alapján igény volt rá.
Önvédelmi szempontból mindenképpen másodlagos fegyver egy többlövetű mellet. Ugyanakkor - ha van találat, ha nincs (adott esetben a támadó nem tudja, hogy nincs következő lövés) mindenképpen hatásos.
Nehéz terepen vagyunk, hiszen elérhető áron kell kínálni egy nem gyenge áfa és bevizsgálási költség mellett, hazai beszállítók és gyártók közreműködésével. Elsődleges szempont a megbízhatóság volt. A masszív reteszelés, hosszú, egyértelmű sütés fontos pontok voltak a fejlesztés során. (kakas biztonsági állásakor a billentyű meghúzása nem működteti el a töltényt)
Élmény szempontjából egészen újszerű a fegyver használata. Tisztességes hátrarúgása és valóban gyors újratöltése nem halálos fegyverek piacán kivételes.
(Ezen a területen várható még pár újítás! )
Bízunk benne, hogy jól fogadjátok az MX-micro-t és aki valóban kézbe veszi és lő vele érzi a igazi erejét!
Tisztelettel,
Evolvens Group
Nagyra értékelem az erőfeszítéseket, de így csak egy lövetű, helyzetben nem tölthető újra, és ahhoz robusztus, hogy cipeljem, én inkább egy érdekességnek tartom.evolvens_design írta: ↑2020.12.12. 20:10 Kedves fórum tagok!
Időről időre fejlesztünk valami. Természetesen folyamatosan fejlődünk. A következő állomás az MX-micro, melynél nagyon fontos megegyezni, hogy elsősorban azért fejlesztettük mert ebben a kaliberben, 150-200 Joule-os kategóriában nem volt jelenleg kínálat, de a visszajelzések alapján igény volt rá.
Önvédelmi szempontból mindenképpen másodlagos fegyver egy többlövetű mellet. Ugyanakkor - ha van találat, ha nincs (adott esetben a támadó nem tudja, hogy nincs következő lövés) mindenképpen hatásos.
Nehéz terepen vagyunk, hiszen elérhető áron kell kínálni egy nem gyenge áfa és bevizsgálási költség mellett, hazai beszállítók és gyártók közreműködésével. Elsődleges szempont a megbízhatóság volt. A masszív reteszelés, hosszú, egyértelmű sütés fontos pontok voltak a fejlesztés során. (kakas biztonsági állásakor a billentyű meghúzása nem működteti el a töltényt)
Élmény szempontjából egészen újszerű a fegyver használata. Tisztességes hátrarúgása és valóban gyors újratöltése nem halálos fegyverek piacán kivételes.
Bízunk benne, hogy jól fogadjátok az MX-micro-t és aki valóban kézbe veszi és lő vele érzi a igazi erejét!
Tisztelettel,
Evolvens Group
Nem lehetett volna ezt is ilyan betéttöltenyesre csinálni, mint az új Keresztapákat?
Nem. És nem árulhatom el hogy miért nem, pedig az évtized szánalmasan nevetséges indoklása volt.WildBear23 írta: ↑2020.12.13. 14:36 Nem lehetett volna ezt is ilyan betéttöltenyesre csinálni, mint az új Keresztapákat?800px-M32_Grenade_Loading.jpg
Hát, íze.... Nekem nem teccik... Mert egylövetű, meg olyan játékfegyveres formavilága van... Bezzeg ha forgótáras lenne... Na, akkor... De, nem az...Coop írta: ↑2020.12.12. 12:13 A kipróbálás nekem is jövő hétre marad. A kidolgozás itt ott lehetne szebb, néhány munkaóra ráfordításával. A töltényűr behegesztés elmunkálásánál látszik igazán. Nekem a markolattal nincs bajom, a sátorvas elsőre nem tetszett, de ebben a formában nincs útban az ujjamnak legalább. Külön öröm bal kezes révén, hogy a mutató ujjal a csőbillenését biztosító csavart szépen tudom működtetni, nem kell újratöltésnél fogást váltanom. Igazán masszív darab, a leírásból kimaradt a kakas biztonsági állása melyből elsütve a fegyvert az ütőszeg nyomot hagy a csappantyún valószínű a lövés be is következne.
MX40_micro-1000.jpg
A piaci bevezetés valószínűleg jól sikerült, mert elkelt - talán - minden példány. Várjuk a további fejlesztéseket! Természetesen az itteni publikációt is.evolvens_design írta: ↑2020.12.12. 20:10 Kedves fórum tagok!
Tisztelettel,
Evolvens Group
Nyilván nem tetszhet mindenkinek minden, ezzel nincs is baj. Egylövetű lévén nem elsődleges otthonvédelmi eszköz, de meglepően gyorsan újratölthető, cserélhető töltényűrrel szerintem még többen vásárolnák. Mint minden fegyverrel, ezzel is gyakorolni kell. Stressz helyzetben nem vacakolnék a második lövéssel, hanem az illető buráját szét **** vele , vagy felkapnám a többi gumis puskám egyikét ... mint az AGS15M, ez is kötelező darab a gyűjtibe.
...kötöcköggyémán... otthon megálmodtam, most meg volt egy szabad órám. Idén már nem folytatom, holnap vagyok a dolgozóban utoljára.
Szerintem megint valami laminálóhivatal- vagy igrend-környéki indokból nem lehetett meglépni ezt az abszolút magától értetődő, és logikus lépést.WildBear23 írta: ↑2020.12.13. 14:36 Nem lehetett volna ezt is ilyan betéttöltenyesre csinálni, mint az új Keresztapákat?800px-M32_Grenade_Loading.jpg
TotoHU írta: ↑2020.12.14. 15:17 Szerintem megint valami laminálóhivatal- vagy igrend-környéki indokból nem lehetett meglépni ezt az abszolút magától értetődő, és logikus lépést.
Mert ugye miért is ne lehetne egyfajta üzemanyaggal működő termékcsaládja ugyan annak a gyártónak? Hát mert tökéletesen logikus lenne és adná magát, csak azért nem?
Egyébként meg 2 nap alatt elkapkodták a 100 db-ot, vagyis a népnek tökmindegy és viszik mint a cukrot így is.
A gyártó FB oldalán volt erről infó, de valszeg én értettem félre, "bevezető ár az első 100 db-ra".montecarlo írta: ↑2020.12.14. 16:19 Szerintetek tényleg elment 100 db Micro MX-ből? Én azt gyanítom, hogy elkészítettek esetleg annyit, vagy tervezik, de nem adtak el ennyit.
Ennél sokkal praktikusabb fegyverek nem fogynak el mostanában hetekig.
evolvens_design írta: ↑2020.12.12. 20:10 Kedves fórum tagok!
Tisztelettel,
Evolvens Group
Rubber Meteor 21-M?gvass1 írta: ↑2020.12.15. 11:27 Most, hogy végre nem csak képen láthatom (és az utolsó 2 eladó darab landolt az Asia és KÖKI Önvédelmi Boltban:-)), van egy pozitív felfedezésem az MXM-mel kapcsolatban! Ez bizony TŰZKÉSZEN tartható, mert a kakas hátsó "felhúzott" állásában sincs single actionbe teljesen megfeszítve, hanem onnan még kb. 10+ mm billentyűúttal és a kakast is bőven hátramozgatva, azzal teljesen felhúzva történik csak meg a sütés!
Véletlenül nem süthető el, olyan, mint egy lágyabb revolver-sütés DA-ban!
(Most akkor ebből kérnék kettőt egymás mellé hegesztve kétcsövűként!:-)))
Reagálva az utolsó mondatodra ,egy idézettel "A BL nem kívánság műsor"..gvass1 írta: ↑2020.12.15. 11:27 Most, hogy végre nem csak képen láthatom (és az utolsó 2 eladó darab landolt az Asia és KÖKI Önvédelmi Boltban:-)), van egy pozitív felfedezésem az MXM-mel kapcsolatban! Ez bizony TŰZKÉSZEN tartható, mert a kakas hátsó "felhúzott" állásában sincs single actionbe teljesen megfeszítve, hanem onnan még kb. 10+ mm billentyűúttal és a kakast is bőven hátramozgatva, azzal teljesen felhúzva történik csak meg a sütés!
Véletlenül nem süthető el, olyan, mint egy lágyabb revolver-sütés DA-ban!
(Most akkor ebből kérnék kettőt egymás mellé hegesztve kétcsövűként!:-)))
Majd mérhetem le a különböző patronokat hány J-t tudnak..
Csatlakoztam.
És végre elhagyták a fölösleges ejektor imitációt. Jól néz ki, nyugodtan elhagyhatnák a nagyról is.montecarlo írta: ↑2020.12.17. 13:27 Ha csak PAK, gumi nélkül, akkor inkább a Keserű Mopsz (Pitbull 20-M)
mopsz.jpg
felOFF
chucky írta: ↑2020.12.17. 15:27 Az Atlas-nál nagyot alakítottak ez már nyáron kiderült amikor lehetőségem nyílt a Zalán tesztelésére.A lehető legjobb választás volt részükről egy ilyen fegyvert elkészíteni ami működik is rendesen.Nem halálos,többlövetű és ezt mind legálisan!
Köszönöm a lehetőséget és a névre szóló példányt
Eddig csak az Alfa revolvereket láttam bezacsizva a dobozban.Itt is szépen minden egyesével be van csomagolva és még véletlenül sem karcolódik össze semmi szállítás közben.
Zalan.jpg
Hamarosan bevetésre kerül a zombie-k ellen
Van 1200 gumi és 1200 PAK Ha tavasz közeledne nem a tél,akkor hamar elfogyna mindenmontecarlo írta: ↑2020.12.17. 15:47 Tippeket kérek, hány ezer lövés lesz benne 1 hónapon belül .D
789-re tippelek
p.s. a szakállas túlélőnél voltál tesztelni?
Ja tényleg ezeknek ki van reszelve a sorozatszáma is "POÉN,NE NYOMTASD KI SASSZEM!"
Néha már kezdek elcsábulni egy zalánra:D de vannak kétségeim, megvárnám a hardcore tesztelésedet előtte:)
Már megvettem hozzá ezt-azt
Ahhoz a keserű evolvens mx40 jobban passzolna:Dmontecarlo írta: ↑2020.12.17. 00:02 ....
p.s. Most láttam a csatornád nevét, say hello to my li'l pitbull
Maaar faragtak is egyet a művekben ez lesz a jó
Még egy sóhaj:) legyen szűkebb a lövedékkamra átmérője (10,5mm helyett 9mm) akkor a PAK erejével biztos nem lesz gond szerintem
méréseket nem osztanád meg? illetve a tapasztalatokat? megbízhatóság?
jóval olcsóbb gyakorolni, illetve a PAK-ból van megbízható CS és pepper patron is ha valaki gázosnak akarná..WildBear23 írta: ↑2020.12.17. 19:26 Azt lehet tudni, hogy miben jobb/rosszabb a 9mm PAK verzió?
Az energia más lehet?
Vagy mi lehetett az indíttatás?
Olcsóbb üzemanyag és remélhetőleg picit több erő, így lenne igazán értelme.WildBear23 írta: ↑2020.12.17. 19:26 Azt lehet tudni, hogy miben jobb/rosszabb a 9mm PAK verzió?
Az energia más lehet?
Vagy mi lehetett az indíttatás?
Tojástartó lett a tálcából
veszel 8db MX Micro-t, és szigszalaggal összefogatod, és kész.
Stainlessből tudok olyanról, amiben 1000+ lövés van. Mondjuk a kolléga kertvárosban él, van lőtérként használható melléképülete, és haveri társasággal együtt hozták össze ezt a lövésszámot.
500 lövésnél volt nagytakarítva (de nem volt semmi akadály a működésbe, viszont utánna érezhetően megint finomabban járt)
Pentastar írta: ↑2021.01.14. 15:44 Egy kis érdekesség.
Egy régebbi típusú, tömködős Atlas Glob-Z luparát próbálgattam. Csak kaucsuk 19mm-es gumi volt itthon.
A Ruag Geco patronok mindegyike végigrepedt. Tapasztalt már valaki ilyesmit? Én még nem. Valószínű ez a méretű és keménységű gumi túl nagy fojtást ad neki, plusz a patronnak a furat is kissé lötyögősre sikerült, így gondolom oldalirányba nincs, ami "összetartsa". Ettől még kb. 110J-t lead.
IMG_20210114_153225_881.jpg
Jöttek a fákról zombie mókusok?montecarlo írta: ↑2021.01.14. 16:11 A Keserű Dragonom repesztette, kivétel nélkül mindegyiket. Jó erősnek tűnt ennek ellenére, nem láttam hátrányát.
Lehet csak annyit jelent, hogy bitang erősen csap a kakas az ütőszegre, az meg a töltényre, én erre jutottam akkoriban, lehet f*szság. Ha így van, elsüt legalább minden sz*r töltényt.
2019-12-08 09.58.32.jpg
A mai napig keresek egy 40mm-es gumilasztit amit a Meteorite tesztnél nem találtunk meg Hátha egyszer belebotlok a homokban.Coop írta: ↑2021.01.14. 17:02 Év vége felé MX40 micro-val pusztítottuk a zombikat egyik lövésnél hatalmas füst a fegyverből, inkább hátrafelé mint a csövön. Szemmel láthatóan épp hogy kiköpte a lövedéket a Geco patron, látszott ahogy távozik a csőből, 3 méterre földet érve pattogott a pom lövedék. A hüvely alig volt kinyílva. Néhány lövésnél igen meglepő visszarúgás volt tapasztalható. Persze tök sötétben gyenge fénynél lövöldöztünk, két napig kerestem a pom lövedékeket a kertben, persze a gumis végű lövedékekből a laszti is kirepül. Lehet venni bele másikat, de sokkal puhább a gyárinál. A céltárgy kapott rendesen.
Azét jó, hogy akkorát üt (félre) mint a barom, mert így legalább működik.
Előfordul sokszor (nálam pitbull19m, alfa, gf 19), csillagperem mentén végigreped, túlméretes/nehezebb/ keményebb gumi és vagy laza töltényűr. Meg a geco sem egy vastag anyagbol van. Viszont nem tapasztaltam hogy gyengébb lenne amikor ilyet mértem.Pentastar írta: ↑2021.01.14. 15:44 Egy kis érdekesség.
Egy régebbi típusú, tömködős Atlas Glob-Z luparát próbálgattam. Csak kaucsuk 19mm-es gumi volt itthon.
A Ruag Geco patronok mindegyike végigrepedt. Tapasztalt már valaki ilyesmit? Én még nem. Valószínű ez a méretű és keménységű gumi túl nagy fojtást ad neki, plusz a patronnak a furat is kissé lötyögősre sikerült, így gondolom oldalirányba nincs, ami "összetartsa". Ettől még kb. 110J-t lead.
IMG_20210114_153225_881.jpg