kicsit meggörnyedt tőle

https://www.youtube.com/watch?v=NrXBOqFGXpA
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
Kösz, asszem ebből írok egy szösszenetet:-)
Nem arról van szó hogy a TEK akkora balfasz hogy beszart egy nyomorult Zorakitól. Ha fegyver kerül elő ott kötelező a TEK-et értesítenie a rendőrségnek, nincs mérlegelési jogkörük. Ennyi.komesz írta: ↑2020.09.23. 13:46 Itt meg egy egész TEK osztag rohant rá egy szál Zoralkillere.A rendőrök úgy megijedtek a "lűfegyvertől", hogy rögtön a TEK-et riasztották. A rendőrségi videó koreográfiájára külön felhívnám a figyelmet, a végén az ártalmatlanított veszélyes bűnözőre rácsapódó fogdaajtó képével.
https://index.hu/belfold/2020/09/23/ebr ... tek_modra/
Pontosan. Nem lehet tudni. Lehet vitatkozni, hogy mi a nagyobb baj - sok téves vaklárma (a Műegytemi jedi a kedvencem!TotoHU írta: ↑2020.09.23. 14:08 Nem arról van szó hogy a TEK akkora balfasz hogy beszart egy nyomorult Zorakitól. Ha fegyver kerül elő ott kötelező a TEK-et értesítenie a rendőrségnek, nincs mérlegelési jogkörük. Ennyi.
A győri náci bácsinál nem várták meg őket, gondolta az NNI hogy á egy öreg emberrel ők is elbánnak.Nem kell ide a TEK. Meg is lett az eredménye, egy halott rendőr maradt a lövöldözés végére.
+1Petya357 írta: ↑2020.09.23. 14:43 Pontosan. Nem lehet tudni. Lehet vitatkozni, hogy mi a nagyobb baj - sok téves vaklárma (a Műegytemi jedi a kedvencem!) vs kevés, de elkerülhető tragédia (győri bácsi). Egy ilyen ügy kezdetén ritkán egyértelmű, hogy mi lesz a vége. Utólag persze hogy okosak vagyunk. De mit tud ilyenkor a vonuló rendőr? Egy címet, és néhány hiányos, gyakran konkrétan téves, töredékes infót kap a diszpécsertől.
fél-OFF, de a témába vág:
Klasszikus filmművészeti példa a "nem kell ide TEK, mi is elbánunk vele"-re:
https://www.youtube.com/watch?v=Vb6bA4J1Gbg&t=7s
1:30tól
Berdan csapira nemrég linkeltem egy módszert, vagy simán fúrd ki. Amúgy pont a napokban szembesültem én is ezzel, amikor ugyanígy pufferpatront akartam gyártani gázrevkóhoz.
Köszi, Fúrás lesz akkor, nem is jutott eszembe
Csak azt nem értem, hogy a rendőröknek minek kell közölnie a “gyanúsítottal”, hogy ki tette a bejelentést!? A retek klub híradójában az egyik megkérdezett idősebb hölgy a gázpisztolyos nőt az utca fekete bárányának állította be. Jellemző....gvass1 írta: ↑2020.09.23. 10:11 ÚJ CIKK! Rálőtt szomszédaira? ÍGY HAZUDIK A MÉDIA! (Megtörtént esetek)
Most szombaton (2020 szeptember 19.) történt az eset, mely tökéletes pőreségében mutatja meg a rendőrségi sajtóközleményeken alapuló MTI-hírek és a valóság furcsa viszonyát, ami a fegyveres polgári önvédelmi esetek médiabeli tálalását illeti.
http://www.kaliberinfo.hu/cikkek/ralott ... k-a-media/
![]()
Na ja. A valóság és a vágyvezérelt újságírás nem egy bolygón laknak, mondta egyszer egy bölcs.
sztem ezt nem kell túllihegni. Kihívta a sünöket, azok meg gondolom annyit mondtak a zeneakademistáknak, hogy a szomszédok jelezték, hogy csendháborítás forog fenn, innentől nem nehéz kikövetkeztetni, hogy melyik szomszéd, ugye?
OK. köszi. Egyébként van valami híred a Zalánról, hogy készülsz a fogadására?Blekk Rájgó írta: ↑2020.09.26. 17:10 Oktogon önvédelmi bolt. A helyiség valóban cukrászda volt, a google térképen talán még most is az.
Hírem annyi, mint bárki másnak, semmi. Az anyagi fedezetével készülök, kézbevétel és tesztvideó alapján eldöntöm, kell-e.
Értelek ....Blekk Rájgó írta: ↑2020.09.26. 21:15 Hírem annyi, mint bárki másnak, semmi. Az anyagi fedezetével készülök, kézbevétel és tesztvideó alapján eldöntöm, kell-e.
Akciós PAK-ból én is begyűjtöttem, az AGS-be is az kell, szilveszterkor a VZ is eszi rendesen.
Az Oktogon Önvédelmi Bolt cukrászda volt valóban, az Asia ruhabolt, a KÖKI bioélelmiszer és táplálékkiegészítő, a Móricz pedig telefonbolt volt előtte:-)Blekk Rájgó írta: ↑2020.09.26. 17:10 Oktogon önvédelmi bolt. A helyiség valóban cukrászda volt, a google térképen talán még most is az.
Az Oktogonon a cuki az a Vajassütemények Boltja volt..?
Nem! A Vajassüti a Nyugati felé sétálva bal oldalon volt, a halálbolttá vált cukrászda a Blaha felé van menetirány szerint baloldalt!
Jó, azt a cukit nem ismertem.Blekk Rájgó írta: ↑2020.09.28. 00:03 Nem! A Vajassüti a Nyugati felé sétálva bal oldalon volt, a halálbolttá vált cukrászda a Blaha felé van menetirány szerint baloldalt!
Nem,csak egy szimpla cuki fincsi sutikkel es jofajta csocsokkelWildBear23 írta: ↑2020.09.27. 19:47 Az Oktogonon a cuki az a Vajassütemények Boltja volt..?VajasSuti.jpg
Erősen realizált áron jók. Az új áruk görcsös Muhahaaaa!
Ez már a javított kiadás? Barna könyves időszakban volt P99-esem, imádtam viselni, a zörgő tárat leszámítva. Aztán 2-300 lövés és kb. másfél év elteltével kuka. De azóta is ha látok ilyet eszembe jut, milyen jó volt vele.
És már kezd készen lenni:gvass1 írta: ↑2020.09.29. 07:37 FIGYELEM-FIGYELEM!:-))
MA REGGELTŐL ÚJ HELYEN TALÁLOD AZ ÖNVÉDELMI BOLT ASIA CENTERT!
Ugyanabban az épületben, ahol eddig!!! De IMMÁR A FÖLDSZINTEN!!! A lottózó és a fagyizó mellett, DUPLA AKKORA MÉRETBEN, brutális választékkal!
Budapesten 3+1 helyen!!!
HÉTVÉGÉN IS NYITVA:
Asia Center, KÖKI Terminál, Oktogon
*** CSAK HÉTKÖZNAP: ***
ÚJ!!!! MÓRICZ!!!!!!
***** www.onvedelmibolt.hu *****
onv bolt asia FOLDSZINT TERKEP.jpg
Vagy: akciós lottózórabló csomag - török GP, szemeteszsák, álarc, kupon ügyvédhez...
Kiegészítés: "Nálunk nem bízzuk az önvédelmet a szerencsére.Lottózó tőlünk balra."
nemtokregelni írta: ↑2020.09.29. 12:13 Vagy: akciós lottózórabló csomag - török GP, szemeteszsák, álarc, kupon ügyvédhez...
Ez a javított kiadás. Azért a fesztelenítés ezen is mókás.
És milyen fiatal és elpusztíthatatlan voltam én is, istenem!TotoHU írta: ↑2020.09.29. 17:57 = a nagymellű darázsderekú szép arcú szőke, akit nem az eszéért szerettünk, rohadt idegesítő szokásai voltak, nem tudott főzni, k..va rendetlen volt, de azért azokra az éjszakákra a hosszú évek távlatából némi romantikával emlékezik vissza az ember?
Valami ilyesmi hangulata lehetett?![]()
nemtokregelni írta: ↑2020.09.29. 12:13 Vagy: akciós lottózórabló csomag - török GP, szemeteszsák, álarc, kupon ügyvédhez...
Igen, ezért lesznek kicserélve az emelő felületek acélra. A ha teljesen acél lenne a kakas, az a nagyobb tömege miatt szétverné a spiáter ütőszeg furat zárolást, és megszorulna az ütőszeg egy idő után. Ezért lesznek csak a kilincsek acélból. Illetve a fesztelenítő kar, és a nyomócsap lesz acél. Persze ezzel megduplázom a fegyver árát. (Értékét nem) Viszont látok annyi perspektívát a típusbam, hogy érdemes a befektetésre. A fődarabok jók, és a legtöbb tulajdonsága előnyös.
Amire Te gondolsz, az az Uma HK P30 V1. De az aktus után nem elég, hogy hülyeségeket beszél, de még be is menstruál, és ágyba is xarik, annyira ostoba... A P99 ennek a k...va anyja. Ő sem egy észlény, és az aktuson kívül sokminden másra nem jó, azért az ágyba nem xarik még... De ő is olyan mint a legtöbb ostoba liba. Tudni kell időben kihajítani...TotoHU írta: ↑2020.09.29. 17:57 = a nagymellű darázsderekú szép arcú szőke, akit nem az eszéért szerettünk, rohadt idegesítő szokásai voltak, nem tudott főzni, k..va rendetlen volt, de azért azokra az éjszakákra a hosszú évek távlatából némi romantikával emlékezik vissza az ember?
Valami ilyesmi hangulata lehetett?![]()
Mondjuk forma, méret, ergonómia tényleg nagyon eltalált, egyetértek.Mr. Senki írta: ↑2020.09.29. 22:30 Igen, ezért lesznek kicserélve az emelő felületek acélra. A ha teljesen acél lenne a kakas, az a nagyobb tömege miatt szétverné a spiáter ütőszeg furat zárolást, és megszorulna az ütőszeg egy idő után. Ezért lesznek csak a kilincsek acélból. Illetve a fesztelenítő kar, és a nyomócsap lesz acél. Persze ezzel megduplázom a fegyver árát. (Értékét nem) Viszont látok annyi perspektívát a típusbam, hogy érdemes a befektetésre. A fődarabok jók, és a legtöbb tulajdonsága előnyös.
Szerintem ez a diskurzus mehetne a NH topicba.
Mr. Senki írta: ↑2020.09.29. 22:30 Igen, ezért lesznek kicserélve az emelő felületek acélra. A ha teljesen acél lenne a kakas, az a nagyobb tömege miatt szétverné a spiáter ütőszeg furat zárolást, és megszorulna az ütőszeg egy idő után. Ezért lesznek csak a kilincsek acélból. Illetve a fesztelenítő kar, és a nyomócsap lesz acél. Persze ezzel megduplázom a fegyver árát. (Értékét nem) Viszont látok annyi perspektívát a típusbam, hogy érdemes a befektetésre. A fődarabok jók, és a legtöbb tulajdonsága előnyös.
Szerintem ez a diskurzus mehetne a NH topicba.
Mr. Senki írta: ↑2020.09.29. 22:38 Amire Te gondolsz, az az Uma HK P30 V1. De az aktus után nem elég, hogy hülyeségeket beszél, de még be is menstruál, és ágyba is xarik, annyira ostoba... A P99 ennek a k...va anyja. Ő sem egy észlény, és az aktuson kívül sokminden másra nem jó, azért az ágyba nem xarik még... De ő is olyan mint a legtöbb ostoba liba. Tudni kell időben kihajítani...
Poresz fórumtárs segítségével lett egy nekem is végre. Ezúton is köszönöm!
Szívesebben látnék ilyeneket az út szélén, mint a sok politikai hangulatkeltést
ott nincs ilyen egyértelmű megfeleltetés. Ugyanis az effektív hatóanyag mennyiséget (XYZ molekula YX mg/töltetegység) szinte soha nem közlik spray-nél, csak ilyen semmitmondó olajosgyanta térfogatszázalék vagy SHU csípősség. Nem is összehasonlítható korrekten.
gvass1 írta: ↑2020.08.19. 10:14 CSAK AZ ÖNVÉDELMI BOLT ASIA CENTER üzletünkben elérhető termék!
Keserű SZUPERPITBULL (Pitbull-19M) gázGUMIS!!!
CNC-forgácsolt alumíniumtokot és -dobot kapott,
dobforgató koszorúja ACÉL, DAO rejtett kakasos, teljesen acél elsütőszerkezettel!
89.900- Ft
MKH benne van!
9 mm R Knall/12 mm GUMI gáz-riasztó, 6-lövetű, 50-60 joule.
WWW.ONVEDELMIBOLT.HU
keseru pitbull-19m sajat kep kicsi.jpg
Kettő hét múlva korlátlan mennyiségben. :p
Tiszta munka.montecarlo írta: ↑2020.10.08. 16:58 Névtelen-1.jpg
Lőtéri leszámolás luparával
https://www.youtube.com/watch?v=6S2NsNydfZk
GF_2.jpg
montecarlo írta: ↑2020.10.08. 16:58 Névtelen-1.jpg
Lőtéri leszámolás luparával
https://www.youtube.com/watch?v=6S2NsNydfZk
GF_2.jpg
Sziriai T-55 toronygeppuskabol?
Fasza
tanulsagos, köszi!
ez aluból ment sima geco riasztóval
Legközelebb töltök egy dob 15-öset gecoval 100joule-ra a pitbullba, az a revenget is jól szimulálná mutatná
csak egy ilyen 4 literes palackot kell magad elé tartani
Ja, csak a kaliber adott.
Igaz.WildBear23 írta: ↑2020.10.09. 15:02 Ja, csak a kaliber adott.
18mm-esben nem nagyon van hordható méretű cucc.
jó töltővel "növelhető" a kaliberWildBear23 írta: ↑2020.10.09. 15:02 Ja, csak a kaliber adott.
18mm-esben nem nagyon van hordható méretű cucc.
Én hordtam Onestát is.
Szia!
Szétrázódott vagy buherált elsütőszerkezet esetében igen. Gyárilag nem ilyen.montecarlo írta: ↑2020.10.12. 22:04 "A fegyver olyan elsütőszerkezettel van szerelve, ami a két csövet egyszerre tüzeli."
Ilyen van?
Maga a hirdetés érdektelen, 150ért tömködős bock a vatyerkán.
gumilovedekes-bock-atalakitott-soretes-puska-380b_1_big.jpg
Jó két éve fönt van...montecarlo írta: ↑2020.10.12. 22:04 "A fegyver olyan elsütőszerkezettel van szerelve, ami a két csövet egyszerre tüzeli."
Ilyen van?
Maga a hirdetés érdektelen, 150ért tömködős bock a vatyerkán.
Szerintem csak a magyar nyelv finomságai fogtak ki rajta. Aztat akarta írni, hogy egy billentyűvel lehet mindkét csövet elsütni.montecarlo írta: ↑2020.10.12. 22:04 "A fegyver olyan elsütőszerkezettel van szerelve, ami a két csövet egyszerre tüzeli."
Ilyen van?
gvass1 írta: ↑2020.10.13. 10:35 Resizer_16025777032790.jpg
Asia Centerbe megérkezett, 179.900-
www.onvedelmibolt.hu
Na erre kíváncsi leszek! Emlékszem még a régin szóba került egy hasonló koncepció, senki nem hitte el, hogy működhet, én se.gvass1 írta: ↑2020.10.13. 10:35 Resizer_16025777032790.jpg
www.onvedelmibolt.hu
Amint a kezembe fogom a sajat peldanyomat jaaaa
En csak az egyik tesztpeldanyt probalhattam ki de alig akartam visszaadni
Asia Centerben már van, HAMAROSAN A KÖKI TERMINÁLBA IS ÉRKEZIK!gvass1 írta: ↑2020.10.13. 10:35 Resizer_16025777032790.jpg
www.onvedelmibolt.hu
számos ponton módosították, kívülről láthatóan is, de belül is. De lőni még nem lőttem vele, arról nem tudok nyilatkozni.montecarlo írta: ↑2020.10.13. 12:15 A tár is frankón néz ki végül, nem olyan girnyó vékony, mint a protókon.
Többek között ezért várom én is chucky ápolttárs tesztjét. Neki van chrony-ja.montecarlo írta: ↑2020.10.13. 12:25 Zsírzás nélkül továbbra sem értem, hogyan tud erős lenni, miközben eléggé tömített is.
Talán ezzel a gumival?