Bejön, legyen!
Riggs gun Holster`s & Bikini`s
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
Bejön, legyen!
Hmmm......csinos darabokG.D írta: ↑2020.05.31. 08:56 Én ilyennel festettem le előző munkahelyemen több fegyvert, majd később a robogómat is, nagyon tartós cucc ez is.
https://legiosmilitary.hu/termek/alcaha ... re-sisakra
Szia, én Tőle vettem: https://www.facebook.com/groups/938856886164050/WildBear23 írta: ↑2020.06.09. 14:54 Sziasztok!
Pitbull 19M-hez tudtok ajánlani jobbkezes, belső tokot?
Lehetőleg J-Hookosat, és nem túl drágán.
Kydex?Ben77 írta: ↑2020.06.09. 15:08 Szia, én Tőle vettem: https://www.facebook.com/groups/938856886164050/
Perfekt!
Igen, és igen
A korábban linkelt oldalon az a tok van amit vettem.
Köszi! Jól néz ki!Ben77 írta: ↑2020.06.09. 17:29 A korábban linkelt oldalon az a tok van amit vettem.
Ezek az én tokomról készültek: https://www.facebook.com/SnekTactical/p ... ater&ifg=1
Tudod állítani, szépen áll benne, mondhatni pont jó, könnyű rántani, de stabil. Árat privátban írom.WildBear23 írta: ↑2020.06.09. 17:46 Köszi! Jól néz ki!
Mennyibe került? Mennyire passzentos benne a fegyver?
Klassz lett...megérdemelne egy jobb fotót meg több oldalról is. Pl. hátulról.
Jaja, majd lesz. Csak most reggel meló előtt gyorsan még rápróbáltam. A formát nagyjából én terveztem, a nyomtatást meg a modellt kooperációban egy kollegina intézte. Még lehet egy pici igazítás kell rajta, van egy kis rés az illesztésnél, de ez már abszolút használható, kényelmes.
Az egy fegyvertok, a másik meg.... f... csupasz pisztoly tok...
Én ezt használom, tökéletesen elégedett vagyok:
Peltor Optime III
Ez éles, vagy AS?
A PLA nagyon rosszul reagál a hőre. AZ ABS, és PETG valamivel jobb, de.szerintem az sem fogja szeretni ezt a terhelést.
Ez PETG, majd kiderül a gyakorlatban. Én inkább a kemény visszarúgástól féltem, hogy lereped róla hamar. Gyorspont verseny után, 20 lövésnél azért még nem veszélyes a cső, amikor utánam egy sporttárs is végiglőtt egy sorozatot a puskával, akkor azért mi is pihentettük picit tokba tevés előtt. Nem tudom hány fokos lehet a cső, valszeg ez túlaggódás, mert kézzel még ekkor is hozzá lehet érni.Mr. Senki írta: ↑2020.07.09. 17:50 A PLA nagyon rosszul reagál a hőre. AZ ABS, és PETG valamivel jobb, de.szerintem az sem fogja szeretni ezt a terhelést.
Anno nekem a CZ-n a markolathély is megvetemedett PLA-ból. Peddig abban kicsit kevesebb anyag ég el. A sörényesnek egy GYP verseny után azért sokszor rendesen meleg a csöve. Ha nem volna rajta hűtőlemez, akkor kéne 10-15 percet várni mire megint tokba tehetem a fegyvert, mert rákozmál a műanyag tok.
A PLA 50C fok fölött már deformálódik. A PETG ugyanezt 65 fok körül csinálja. Az ABS 70-80 fokig bírja, de már ott kicsit lágyul.Fortitu írta: ↑2020.07.09. 18:07 Ez PETG, majd kiderül a gyakorlatban. Én inkább a kemény visszarúgástól féltem, hogy lereped róla hamar. Gyorspont verseny után, 20 lövésnél azért még nem veszélyes a cső, amikor utánam egy sporttárs is végiglőtt egy sorozatot a puskával, akkor azért mi is pihentettük picit tokba tevés előtt. Nem tudom hány fokos lehet a cső, valszeg ez túlaggódás, mert kézzel még ekkor is hozzá lehet érni.
Ez most számomra is egy érdekes kísérlet lesz, de bizakodó vagyok. Köszi az infókat!
Nekem a Remington 870 hosszú csővel megfoghatatlan a 20 lövés után. Érzésre 60-70 fok kb (sose mértem, csak fájt). Én egyébként decathlonos mágneses hivizt tettem rá.Fortitu írta: ↑2020.07.09. 18:07 Ez PETG, majd kiderül a gyakorlatban. Én inkább a kemény visszarúgástól féltem, hogy lereped róla hamar. Gyorspont verseny után, 20 lövésnél azért még nem veszélyes a cső, amikor utánam egy sporttárs is végiglőtt egy sorozatot a puskával, akkor azért mi is pihentettük picit tokba tevés előtt. Nem tudom hány fokos lehet a cső, valszeg ez túlaggódás, mert kézzel még ekkor is hozzá lehet érni.
Ez most számomra is egy érdekes kísérlet lesz, de bizakodó vagyok. Köszi az infókat!
Szia,
Na igen, az már melegít :)bel írta: ↑2020.07.10. 10:34 Szia,
Egyszer reges-regen a soretes psukammal egyetlen Steel-Challenge versenyen 9-en indultunk (illetve 8-an, de en 2 divizioban). Legalabb 4 palya volt, vagyis 900 volt a minimum lovesszam. :-)
Az utan forro es koszos volt. :-)
Bel
A konkluzió ugyanaz. Lősz vele rendesen, és ha nem esik le, vagy mászik el, akkor jó!Fortitu írta: ↑2020.07.10. 10:40 Na igen, az már melegít
Nálam akkor melegedett át leginkább, amikor többen korongoztunk, kiment pár doboz gyors egymásutánban. Amikor kellemetlen volt hozzáérni a csőhöz, akkor pihent picit. Az ilyennel lehet valóban vigyázni kell ennél a szereléknél, de szerintem 1-2 dobozt egyhuzamban bírnia kell. Én inkább a lerepedéstől félek, de majd kiderül. Szombaton szívesen indulnék is vele, csak hát belőni nem tudtam még, meg ciki lenne, ha verseny közben 2. lövésnél lerepül az irányzék![]()
Lécci nekem ne emlegesd a robotzsarut semmilyen formában sem.
Úgy látom, átadtam a vírust, vagy a bótban tett látogatás volt fertőző
Köfi!
Klassz lett! Látom volt időd bőven!
Ja, Te hülyítettél meg...
Kértem, hogy ne dumáld ki a fürdőszobai dolgaimat...
Pedig ha kinyilna a combod,akkor az pont jo tok lenne hozza
Tervezem én is a revkó tokot főleg Viperre, de nincs rá időm egyenlőre. Jól látom, hogy ez balos?
Az előző verzió még a tokban letört a fegyverről, amikor eldőlt a puska.
Nem lágyult meg a cső melegétől?
Egyelőre tök stabil, semmi probléma vele.
Az faja.
OFF
montecarlo írta: ↑2020.08.07. 11:56 Egyedi fegyverkoffernél (képek hamarosan) szivacsot kéne ragasztanom nagy felületeten, 30 X 60 cm, falaphoz.
Jó árú ragasztót ajánljatok, amiből nem 10,000 ft egy kis kiszerelés mondjuk.
Ragasztó sprayt ajánlom. Sok féle van 1-2 ezer Ft-tól, barkácsáruházakban is.montecarlo írta: ↑2020.08.07. 11:56 Egyedi fegyverkoffernél (képek hamarosan) szivacsot kéne ragasztanom nagy felületeten, 30 X 60 cm, falaphoz.
Jó árú ragasztót ajánljatok, amiből nem 10,000 ft egy kis kiszerelés mondjuk.
Kíváncsi vagyok, milyen lesz az ezzel a módszerrel felületkezelt Alfa - aztán meg a Pitbull!
És milyen lesz az olyan, Wild elvtárs?WildBear23 írta: ↑2020.08.09. 22:47 Kíváncsi vagyok, milyen lesz az ezzel a módszerrel felületkezelt Alfa - aztán meg a Pitbull!![]()
Ratrace ilyenre tervezi az Alfát:
Szerintem nem nagyon létezik flip up AK profilú hátsó irányzék irányzék (elsőt azt tudok). De ez talán olyasmiként tudod használni (tetején a bevágást)pogessor írta: ↑2020.08.15. 16:12 Üdv
Segítsen valaki, kérem.
Létezik-e és kapható-e bárhol karabélyra és szereléksínre való, felhajtható, AK-jellegű irányzékképű nyílt irányzék? (Kiegészíteni reflex irányzékot, vagy valami hasonlót, lemerülő elem esetén.)
Kerestem arra, hogy flip up open sights, de a hátsó irányzékok (nézőkék) mind gyűrűs(?) (ghost ring) típusúak. Amit én nem szeretek. Tudom, én hibám.
FélOFFvato írta: ↑2020.08.15. 17:24 Viszont szerintem az alábbi a legjobb megoldás ha AK-d van és a red dot mellé még hagyomanyos iranyzékot is akarsz, co-witness olyan 1/3-nál a red-doton keresztül, nem kell bajlodni a felhajtassal sem. Minden más megoldásnál túl magasra kerül az irányzék így a fejed is ( bár sportlövészetnél majdnem mind1)
Nem találkoztam még vele, hogy nyílt irányzék mögé nagyítót téve lőnek, kipróbáltam első irányzékkal az előbb:Poresz írta: ↑2020.08.17. 11:11 FélOFF
Annak idején volt egy olyan kérdésem, lehet-e a mechanikus nyílt irányzék mögé szálkereszt nélküli távcsövet helyezni, és így a nagyítást kihasználva rendezni az irányzékokat?
Ennek a rendhagyó ötletnek az volt az ihletője, hogy a Kaliber csapata SzVD-vel lőtt, és nyílt irányzékkal jobb eredménnyel a távcső rögzítése miatt. Meg ugye Franco Nero.
Tudtommal holoval jobban működik, mert ott nem nagyítja magát a dotot. Red dotnál maga a pont is nagyobb lesz.
Igen, rémlett, hogy valami olyasmi gond van vele, hogy nem lehet fókuszálni az irányzékokra. Talán ez összefügg azzal, hogy a red dot és a holo sight "szálkeresztje" alapesteben is élesen látható a cél éles képén. Ez valami optikai mifene.
2moa red dot-tal próbáltam a 3x nagyítómat 100 méterre, akkor nem vettem észre hogy a pont nagyobb lett volna. Nagyon jól működött. De ha a pontot fel is nagyítja az eredeti arány változatlan marad mert a cél is 3x nagyobb:)
Utána olvastam és valóban:
Szia,
Kapcsoló nyomogatás egy pisztolyalakú valamin. Ez nem lövészet...gvass1 írta: ↑2020.08.19. 11:14 ÚJ VIDEÓ! Lőgyakorlat akárhol: LASERLYTE
http://www.kaliberinfo.hu/fegyvervideok ... laserlyte/
és
http://www.fegyvervideo.hu/logyakorlat- ... laserlyte/
Az sokaknak okoz gondot, hogy hol gyakorolják a lövészetet, hiszen logikusan több gyakorlásra van szükség (illetve javasolt), mint ahányszor a nem-profi lövész le tud menni a lőtérre. A szárazedzés nagyon hasznos, de a valós találat nélkül gyakran csak a rossz habitus beidegződéséhez vezet. Az élethű légfegyverek, airsoftok kézenfekvő megoldás, de azokhoz is kell egy zárt kert, udvar, vagy pince, padlás, garázs vagy hasonló. A LaserLyte gyakorlóeszközei azonban - mivel nincsen lövedék és szinte zaj sem - gyakorlatilag akárhol, például egy irodában is bevethetőek. Sokféle variációban érhetőek el a külföldi webshopokból, mi most egy körkörös találatjelzőt és viccesen izgő-mozgó-villogó dobozokat mutatunk be. Tényleg nagyon hasznos gyakorlási segédlet, jelentős mókafaktorral - akár rendvédelmi képzésben is felettébb jól hasznosítható. És mivel teljesen veszélytelen (hacsak nem nézünk bele direktben a lézerbe), kezdők részére a lövészeti, fegyverkezelési alapok elsajátítására is zseniális opció.
Egy apró szépséghiba akad azonban: egy ilyen szett több száz dollárba kerül!
Az amerikai cég weboldala:
https://laserlyte.com/laser-training
Nincs új a nap alatt, 1990-es évek közepén már volt ilyen cucc, magyar fejlesztésben, Laser Fighter néven. Végig mutatta a teljes célzási és elsütési folyamatot. Gyári hatástalanítású FÉG Para (pontosan nem emlékszem, melyik) volt a fegyver, amire épült az egész.
Az volt, amit régen Múzeumok Éjszakáján a Rendőrségtörténeti Múzeumban is ki lehetett próbálni?Blekk Rájgó írta: ↑2020.08.19. 19:47 Nincs új a nap alatt, 1990-es évek közepén már volt ilyen cucc, magyar fejlesztésben, Laser Fighter néven. Végig mutatta a teljes célzási és elsütési folyamatot. Gyári hatástalanítású FÉG Para (pontosan nem emlékszem, melyik) volt a fegyver, amire épült az egész.
A SCATT sem rossz, ott a teljes folyamat pontosan lathato grafikusan abrazolva.
Sztem ez inkább gyerekeknek/fiataloknak való játék az alapok megismerésére, amihez nem szükséges semmilyen lőfegyver.
Ezen "kifogások" majdnem mind elhangzanak a videóban, meg a hozzá tartozó szövegben:-)))TotoHU írta: ↑2020.08.19. 22:11 Sztem ez inkább gyerekeknek/fiataloknak való játék az alapok megismerésére, amihez nem szükséges semmilyen lőfegyver.
Fegyverrel rendelkezőknek sokkal inkább megéri a saját fegyverükkel gyakorolni, aminek a súlya, fogása, sütése is pontosan az mint amire éles lövészet során szükségük lesz.
Erre pedig már minden gyakoribb pisztolykaliberekhez kaphatók pártíz dolláros, a csőbe meglepően pontosan illeszkedő lézeres kütyük amik csak sütésre villannak fel, az ingyenes mobilappal pedig figyelhetők a találatok.
Pl: iTarget - igen, nekem is ilyen van, ezért tartom én is jónak.![]()
https://www.itargetpro.com/
Köszi a tippet! In-line elöltöltővel is lehet így szárazgyakorolni.TotoHU írta: ↑2020.08.19. 22:11 Pl: iTarget - igen, nekem is ilyen van, ezért tartom én is jónak.![]()
https://www.itargetpro.com/
Hát nemtom, azért nézd meg alaposan. Ezek kifejezetten a népszerű szerelt lőszeres pisztoly kaliberekhez készültek plusz .223/5.56 Hogy egy inline elöltöltősbe illeszthető-e, azt nem látom magam előtt.Blekk Rájgó írta: ↑2020.08.20. 08:47 Köszi a tippet! In-line elöltöltővel is lehet így szárazgyakorolni.