A Kalasnyikov Konszern is csatlakozott a süküdüm divathoz: sörétes vadászpuskát öltöztetnek M16-gúnyába. És olcsó is. Ott.
http://www.kaliberinfo.hu/hirek/m16-ala ... nszerntol/
![Kép](http://www.kaliberinfo.hu/wp-content/uploads/2018/07/kalasnyikov-tg1.jpg)
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
Tyűha! Ez vadászatra vajjon beiratható-e? (sörétes pukkából nincs minősítésem, mert minek alapon...)gvass1 írta: ↑2018.07.31. 07:12 Fortitu figyelmébe!:-)))
A Kalasnyikov Konszern is csatlakozott a süküdüm divathoz: sörétes vadászpuskát öltöztetnek M16-gúnyába. És olcsó is. Ott.
http://www.kaliberinfo.hu/hirek/m16-ala ... nszerntol/
![]()
Nem. Kiveheto taras ontolto soretes!
a tár jó? nekem Volt olyan hogy régi, elhasználódott volt a tár és xarul adta fel az adogatópályára, és rendre benyomódtak a lövedékek a hüvelybe (hozzáértek a csőfarhoz egy picit / vagy megkoccolták jobban az adogatópályát...)
Glock tár, nem észleltem rajta deformálódást. Ki- és betárazva többször voltak ezek a lőszerek, valószínűleg akkor érte valami.
Ez igen, loszert is toltesz mar ? Az ott kozepen az elso kiserlet volt, gondolom...
Ez egy tok gyakori jelenseg, csak eppen ellovod a pitsaba, nem nezegeted, ritkan toltesz csore 1-nel tobbszor loszert, kiveve, ha viseled az adott fegyvert, es ez van csovon rendszeresen.
Szinte szép ahogy szétnyilik.Fortitu írta: ↑2018.08.06. 18:58 Új önvédelmi .38-as lőszer kedvenc önvédelmi lőszer márkámból, ami persze nálunk nem kapható sehol az égvilágon, és önvédelmi fegyverben még tilos is viselni: Federal HST
BP-en a Frommerben szokott lenni sörétes Hatsan. Vagy ha megvan a konkrét típus, akkor a Reintex-szel meg lehet beszélni a budapesti fizetést és átvételt, pl. a Frommerben.
Király, nagyon szépen köszi, akkor a Frommerrel beszélek nemsokára.gaijin írta: ↑2018.08.07. 12:57 BP-en a Frommerben szokott lenni sörétes Hatsan. Vagy ha megvan a konkrét típus, akkor a Reintex-szel meg lehet beszélni a budapesti fizetést és átvételt, pl. a Frommerben.
vagy: https://fegyver.bolt.hu/fo-menu/partnereink
Whoa! Ilyet kérek full moon clippel traumatikusba!gvass1 írta: ↑2018.08.09. 10:25 Taurusék belepréseltek még egy töltényűrt a J-tokméretű harmincnyolcasukba:
http://www.kaliberinfo.hu/hirek/taurus- ... -revolver/
![]()
Full moon, de 9mm Luger
Зачем???
Barátunk azt szeretné tudni, hogy milyen információd van a Szovjetunio előretöréséről?
Hát, te traumatikust akarnál ebből a .38-asból full moon clippel (lásd: Taurus Lom-13), de az Banánisztánban ugye teljesen tilos, ezért érdeklődtem, hogy Putyin elvt. alattvalójának jelentkeztél-e be?:-)
Én meg nem kergetek utópiákat, cinikus realista vagyok.
Kreatív nép vagyunk. A gumist tömködjük, a vadász és sportfegyver meg törvény szerint is lehet otthonvédelmi. És nagyon sokat léptünk előre az utóbbi pár évben, amiben neked is van munkád nem kevés.gvass1 írta: ↑2018.08.09. 13:43 Én meg nem kergetek utópiákat, cinikus realista vagyok.
Véssük az eszünkbe!
3 dolog soha nem lesz Banánisztánban:
- gyűjteményi célú lőfegyvertartás
- szerelt lőszeres gumilövedékes fegyverek legalizációja
- bármilyen pozitív változás önvédelmi/lakásvédelmi lőfegyver vonalon
Nyilván lehet olyan forgatókönyvben reménykedni, hogy egyszerre éri taktikai atomcsapás a teve utcát meg a BM-et ünnepi állománygyűlés idején, és az új garnitúrával majd minden jobb lesz, de a lottó ötösben is sokan reménykednek. Azt legalább néha kihúzzák.))
Apropó, valaki nem ismer ügyes kezű észak-koreai mérnönöket?:-))
![]()
Na akkor megvan a hiba oka, szarul krimpelték.
layman írta: ↑2018.08.16. 20:36 Urak,
Egyelőre csak terv szinten, de szeretnék majd beszerezni egy .22-es öntöltő kistesót is a közeljövőben.
Revkók nem érdekelnek
Mit ajánlanátok ami nem MCM?![]()
Tudom, hogy jó meg olcsó és alaktrész is van hozzá fillerékért, de nem jött be egyáltalán...
Tehát mik lennének az elérhető javallatok?
Nem óckodom a műanyag tokosoktól sem, csak ne spinyáter szános bóvli legyen, hanem valami megbízható
darab amihez azért elérhető szükség esetén alkatrész is...
előre is köszi és üdv!
Pedig az Alfát mondtam volna...
Ha meg nem az, akkor MCM-etMit ajánlanátok ami nem MCM?![]()
Igen tudom a kadet kit fasza,
layman írta: ↑2018.08.16. 22:03 Igen tudom a kadet kit fasza,
viszont majdnerm annyiba kerülne mint maga a stuki...
éshát jobban szeretnék egy dedikált darabot![]()
amiket nézegettem és bejönnek (igaz sosem próbáltam egyiket sem)
-Walther Colt 911-esek
-PPQ M2
-S&W M&P22 COMPACT
vélemény esetleg ezekről?
Mind spiáter, hahó! És ahhoz képest félelmetesen drágák.layman írta: ↑2018.08.16. 22:03 Igen tudom a kadet kit fasza,
viszont majdnerm annyiba kerülne mint maga a stuki...
éshát jobban szeretnék egy dedikált darabot![]()
amiket nézegettem és bejönnek (igaz sosem próbáltam egyiket sem)
-Walther Colt 911-esek
-PPQ M2
-S&W M&P22 COMPACT
vélemény esetleg ezekről?
CinK-alu%-tol fuggetlenul ezek eldobos froccsontott jatekok amcsi kamaszoknak! Kb. Gazpisztoly muszaki tartalom sokszoros arert. Es .22-essel nem annyit losz mint gp-vel.
Értem, és köszi!
Hasznalt Kadet szettek/komplett pisztolyok azert boven 100e alatt elerhetoek szoktak lenni.
Cool!gvass1 írta: ↑2018.08.17. 10:01 X01: PDW-átalakító szett SIG P320 pisztolyhoz
http://www.kaliberinfo.hu/hirek/x01-pdw ... sztolyhoz/
![]()
Szép meg minden, de Itt egy standard átalakító szett helyett amibe kb csak becsattintod a pisztolyt és ketyeg, kb szét kell szedni a pisztolyt majd úgy beilleszteni az egészet.gvass1 írta: ↑2018.08.17. 10:01 X01: PDW-átalakító szett SIG P320 pisztolyhoz
http://www.kaliberinfo.hu/hirek/x01-pdw ... sztolyhoz/
![]()
Igen, ezt irtam is, de - ezt ugyan nem probaltam - de a tobbibol sokfelet igen, es azok bizony gyakran nyeklettek-nyaklottak, instabilak voltak. Itt meg elvileg ezt kikuszoboli ez a megoldas. Ki kene probalni.Kolonics írta: ↑2018.08.19. 11:20 Szép meg minden, de Itt egy standard átalakító szett helyett amibe kb csak becsattintod a pisztolyt és ketyeg, kb szét kell szedni a pisztolyt majd úgy beilleszteni az egészet.
Jó pofa holmi, csak mondjuk 1 Kidon vagy CAA kevésbé komplikált, ott úgy tudod ezt a PDW -t megcsinalni, hogy nem kell a pisztolyt szét szedni ....
És a fent említett márkáknal lehet kapni ehhez a típushoz is szettet.
Van rá lehetőség!
???
Áhhh
layman írta: ↑2018.08.16. 20:36 Urak,
Egyelőre csak terv szinten, de szeretnék majd beszerezni egy .22-es öntöltő kistesót is a közeljövőben.
Revkók nem érdekelnek
Mit ajánlanátok ami nem MCM?![]()
Tudom, hogy jó meg olcsó és alaktrész is van hozzá fillerékért, de nem jött be egyáltalán...
Tehát mik lennének az elérhető javallatok?
Nem óckodom a műanyag tokosoktól sem, csak ne spinyáter szános bóvli legyen, hanem valami megbízható
darab amihez azért elérhető szükség esetén alkatrész is...
előre is köszi és üdv!
Poresz írta: ↑2018.09.08. 21:12 Pár éve - emlékeim szerint 2011-2015 között - Egerben gyártottak alumínium hüvelyes 9×19 mm lőszert és .38 Special alumínium hüvelyeket: nem emlékszem a cég nevére, a régi fórumon lévő hozzászólásaim pedig elvesztek. (Igen, naivan azt gondoltam, hogy felfoghatom kommentálható jegyzetfüzetemként a fórumot, mert tovább bírja, mint a merevlemezeim és SSD-m.)
Ez a CZ-nek a valamilye?
Pótolni kell a tengelyt, magát a szánaksztót meg elfelejteni. Talán ez a legegyszerűbb megoldás.
Melyik Cz?
Koszi.
Pedig a spiáter régi jó barátunk már... (nem)
Dehogyis! Ezen a CZ-n még minden fém acél. Csak a csőtengely falvastagsága elég kicsi, ehhez képest a hátracsapódó szán a szánakasztó tengelyen keresztül adja át az energiáját a toknak. Emiatt általános jelenség ezeknél a tengelytörés, a csőtengely ráadásul felül be is van vágva, az a fészke a rugónak, és kiváló feszültséggyüjtű pont, ahonnan elindulhat a repedés. Időnként cserélni kell, ennyi.
Errol beszelek. Csak te olyan szepen mondtad el.zora írta: ↑2018.09.10. 14:06 Dehogyis! Ezen a CZ-n még minden fém acél. Csak a csőtengely falvastagsága elég kicsi, ehhez képest a hátracsapódó szán a szánakasztó tengelyen keresztül adja át az energiáját a toknak. Emiatt általános jelenség ezeknél a tengelytörés, a csőtengely ráadásul felül be is van vágva, az a fészke a rugónak, és kiváló feszültséggyüjtű pont, ahonnan elindulhat a repedés. Időnként cserélni kell, ennyi.
Azoknak akik nem tudjak elkepzelni:
erre most kivernem, ha mar nem vertem volna ki in situ.
A vezeték megy a 20 kilós akksihoz, amit a hátizsákban kell hordani?
Nekem ugyanezt csinálta.... A gyárit nem szabad beletenni, mert max egy évet bír normál használattal. Van más gyártónak jobb minőségben. Az AT 2000 sphinx szánakasztója nekem már régen bírja. Kapott kb 1500 lövést, és 2 évet. Azóta lekopogom, nincs baja.
Majd ha kitalálják a mobil fúziós generátort, és a szobahőmérsékleten működő szupravezetőt, akkor lesz életképes a mágnesfegyver. Illetve nem ártana egy olyan ferromágneses anyag sem, ami lehetőleg nem telítődik...Fortitu írta: ↑2018.09.20. 16:40 Egyelőre még csak játék, de egy kis videó a korábban már itt is említett Gauss puskáról:
Glock-ból még nem tudtak olyat gyártani ami ne tetszene, bár még nem tudtam megfejteni mi értelme a rövid cső-szán, hosszú markolat kombónak.gvass1 írta: ↑2018.09.24. 11:00 Új negyvenötös Glock, ami nem .45-ös mégsem, hanem fekete G19X, némi módosításokkal:
http://www.kaliberinfo.hu/hirek/uj-glock-g45-pisztoly/