Félve írom ide, de most már az van a fejemben, hogy ha korszerű hazai gumissal találnám magam szembe, úgy járnék el, mintha késsel támadnának rám, mert az eszköz simán lehet emberélet kioltására alkalmas állapotban. Sőt, ahogy mostanában látom inkább az az alapértelmezett állapot.gvass1 írta: ↑2020.05.23. 17:14 +1
ez a tipikusan "asssszem nem lesz halálos....hoppááá, 5 év végrehajtandó" történetnek néz ki.
És ha már ezen kell agyalni, akkor meg nem merem használni, amikor meg kéne, (és a biztosan 50 J/12 mm-essel bátran 4x mellkason lőttem volna a parasztot), és abba én nyúvadhatok ki.
Hazai gyártású traumatikus fegyverek
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
Re: Hazai gyártású nem-halálos fegyverek
Igeen, elsodleges nem halalosnak biztos nem hordanam, hordom.gvass1 írta: ↑2020.05.23. 17:14 +1
ez a tipikusan "asssszem nem lesz halálos....hoppááá, 5 év végrehajtandó" történetnek néz ki.
És ha már ezen kell agyalni, akkor meg nem merem használni, amikor meg kéne, (és a biztosan 50 J/12 mm-essel bátran 4x mellkason lőttem volna a parasztot), és abba én nyúvadhatok ki.
Spray+Alfa g020 utan ( ha nem eleg )ugy gondolom hogy nincs mar hova finomkodni....
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣠⣴⣶⣶⣤⣤⣤⣤⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣦⣤⣤⡀⠀⠀⣶⠀
⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⢿⣿⡿⠟⢻⣿⣿⡟⠛⠛⠛⠉⠙⠛⠋⠀⠈⠉⠀⠈⠉⠁
⢸⣿⠿⠟⠋⠉⠀⢀⣾⡿⠉⠀⠈⠸⣿⣧⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⠁⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣷⣤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
Részemről teljesen mindegy mivel találom magam szemben. Ha támadás, fújom, lövöm, vágom azzal amim van. Inkább a szitu előtt próbálok úgy felkészülni, hogy a szituban már ne kelljen agyalogni. Az ugyanis kapásból vesztett helyzetet fog eredményezni.zora írta: ↑2020.05.23. 17:21 Félve írom ide, de most már az van a fejemben, hogy ha korszerű hazai gumissal találnám magam szembe, úgy járnék el, mintha késsel támadnának rám, mert az eszköz simán lehet emberélet kioltására alkalmas állapotban. Sőt, ahogy mostanában látom inkább az az alapértelmezett állapot.
Viszont ha a nyitány már halálos lehet, akkor agyalogni fogok. Ha nem agyalgok, lesz belőle 5 év sitt. Ha agyalgok, irány a stiglickert...
A 100J-ra szerintem azért a 15mm már dukál.
Ezért lenne jobb, ha engedélyeznék a szereltet. Ott nem a paraszt varriál, hanem a gyártó határozza meg mi mire képes. Aztán ráteszi a cetlit. Így viszont meg ki tudja miből mi lehet?
Valaha Martin Riggs voltam, de már csak egy Senki vagyok. Annyira senki, hogy még a fegyverem is "ISMERETLEN".
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Egy ott járt vásárlónk szerint a valós szám: NYOLC.
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
Valamint kedvelem, ha GENERALFELDMARSCHALL-nak szólítanak.
Én vagyok a legnagyobb SEGGFEJ ezen a fórumon!
- WildBear23
- Veterán
Szerintem is.
Én is inkább a nagy, puha gumi + sok Joule kombót választanám.
*** Rationaliorem legem de armis scribere necesse est!***
A szereltről nagyon sok videó van és én még egyet sem láttam amire azt mondanám,hogy "na ez tényleg hatásos". Ezek hobby lövészetre poénosak de önvédelemre nagy gumi ami hatásos lehet inkább.A 18-as gumi 100 zsuzsival biztos,hogy elveszi a kedvét bárkinek a további keménykedéstől.Főleg ha több találatot is bekap.15-öst tesztelni fogom az biztos.Mr. Senki írta: ↑2020.05.23. 17:46 Részemről teljesen mindegy mivel találom magam szemben. Ha támadás, fújom, lövöm, vágom azzal amim van. Inkább a szitu előtt próbálok úgy felkészülni, hogy a szituban már ne kelljen agyalogni. Az ugyanis kapásból vesztett helyzetet fog eredményezni.
Viszont ha a nyitány már halálos lehet, akkor agyalogni fogok. Ha nem agyalgok, lesz belőle 5 év sitt. Ha agyalgok, irány a stiglickert...
A 100J-ra szerintem azért a 15mm már dukál.
Ezért lenne jobb, ha engedélyeznék a szereltet. Ott nem a paraszt varriál, hanem a gyártó határozza meg mi mire képes. Aztán ráteszi a cetlit. Így viszont meg ki tudja miből mi lehet?

Ha nem gyakorolsz,akkor hiába vagy felkészült és tök mindegy miket viselsz... 

A guminál én még egy videót sem láttam, ami megállítitta vil a a támadót, vagy értelmes időre elvette volna a kedvét a dzemétkedéstől. Ettől persze nem állítom, hogy nem hatásos. Csak még nem láttam erről bizonyító érvényű dokumentálást.chucky írta: ↑2020.05.24. 07:53 A szereltről nagyon sok videó van és én még egyet sem láttam amire azt mondanám,hogy "na ez tényleg hatásos". Ezek hobby lövészetre poénosak de önvédelemre nagy gumi ami hatásos lehet inkább.A 18-as gumi 100 zsuzsival biztos,hogy elveszi a kedvét bárkinek a további keménykedéstől.Főleg ha több találatot is bekap.15-öst tesztelni fogom az biztos.![]()
A fejlövéseket ne keverjük ide, az a nem kívánatos kategória.
Részemről maradok a gáznál. Ott lehetrk LKNBF, és tudjuk, hovy bizonyos peremfeltételek mellett hatásos. A gumiról ugyanezt csak reméljük, gondoljuk.
Valaha Martin Riggs voltam, de már csak egy Senki vagyok. Annyira senki, hogy még a fegyverem is "ISMERETLEN".
WildBear23 írta: ↑2020.05.24. 07:08 Szerintem is.
Én is inkább a nagy, puha gumi + sok Joule kombót választanám.
28 mm-es duplán gumizva?
- WildBear23
- Veterán
Egész strapabírónak tűnik

Köszönjük, nagyon hasznos adatok! (Ha már én lustulok elfele mérésügyileg...)
Onesta RP: úgy tűnik hogy akárkinek, akármivel, mindig jó.
Pitbull 19-M:
A 12,7-es vasporos után kíváncsi lennék a 12,7-es nemvasporosra is (sima paintball "reball"). Puhább mint a vasporos, 1,36-1,40 gramm, tehát nem egy taktikai atomtöltet, de boltban kapható, és hátha hoz pár plusz zsuuult, meg hátha nagyon jó lesz a szórása. A hátránya az, hogy nekem kéne lemérni, mert erre a célra kaptam belőle 30 darabot...
Az Orczy úti 14-est úgy tűnik el lehet felejteni. Macerás a beszerzése, pláne hogy még súlyra is válogatni kell, és nem a legjobb a szórása. Ráadásul neked nem hozta a 100 J-os álomhatárt.
Tömítésgyári 12-es: érdekes, annak a szórása nekem (illetve lőni tudó fórumtársaknak) teljesen jó volt, 5 méterről úgy 15 centi.
Biztosan strapabíró, de én a kinézetével valahogy nem vagyok megbarátkozva... Az a tár alul nem illik egy pump action puska látványához... Amúgy a koncepció király lett! Jó lett volna, ha valami gépkarabély kinézetű dolgot csináltak volna hozzá. De ez csak az én véleményem..
- qqriq
- Peacemaker
- Kapcsolat:
Köszönjük a teszt eredményeket!15-ös gumival,biztos kemény lenne a pitbull.Kíváncsiságból belepróbáltam egyet,de kb 2-3mm hosszan kilóg a dobból.chucky írta: ↑2020.05.24. 07:53 A szereltről nagyon sok videó van és én még egyet sem láttam amire azt mondanám,hogy "na ez tényleg hatásos". Ezek hobby lövészetre poénosak de önvédelemre nagy gumi ami hatásos lehet inkább.A 18-as gumi 100 zsuzsival biztos,hogy elveszi a kedvét bárkinek a további keménykedéstől.Főleg ha több találatot is bekap.15-öst tesztelni fogom az biztos.![]()
Levágtam a felesleget és a vágott felével lefelé töltöttem vissza.
Jó lenne azokkal a töltényekkel és lövedékekkel operálni, hozzászólásokat szerkeszteni, amik a póóóóóóórnépnek leginkább hozzáférhetőek, a fegyverekkel együtt, ugyanazon a helyen kaphatóak, mert a többség így tudja beszerezni!Thomaster írta: ↑2020.05.24. 17:34 Köszönjük, nagyon hasznos adatok! (Ha már én lustulok elfele mérésügyileg...)
Pitbull 19-M:
A 12,7-es vasporos után kíváncsi lennék a 12,7-es nemvasporosra is (sima paintball "reball"). Puhább mint a vasporos, 1,36-1,40 gramm, tehát nem egy taktikai atomtöltet, de boltban kapható, és hátha hoz pár plusz zsuuult, meg hátha nagyon jó lesz a szórása. A hátránya az, hogy nekem kéne lemérni, mert erre a célra kaptam belőle 30 darabot...
Az Orczy úti 14-est úgy tűnik el lehet felejteni. Macerás a beszerzése, pláne hogy még súlyra is válogatni kell, és nem a legjobb a szórása. Ráadásul neked nem hozta a 100 J-os álomhatárt.
Tömítésgyári 12-es: érdekes, annak a szórása nekem (illetve lőni tudó fórumtársaknak) teljesen jó volt, 5 méterről úgy 15 centi.
Thomaster írta: ↑2020.05.24. 17:34 Köszönjük, nagyon hasznos adatok! (Ha már én lustulok elfele mérésügyileg...)
Pitbull 19-M:
Az infrakapus chrony-m alpvetően lőfegyverekhez van, azokkal nem gond egy 4cm x 17 cm-es kapun keresztül lőni 1,5 méterről. gumis fegyvereknél valamelyiken ez már kifog főleg az oldalirányban 4cm-es táv.. Alfával, onestával, pitbullal 12.7-es razor gumival gond nélkül át lehet lőni ezen a kapun.
Helyesbítenék a 12-es tömítésgyárival a kapura lőttem csak, papírra külön nem, lehet hogy máshová hord és a szórása jó, nem tudom. A kapun nem találtam be 1.5 méterről..
Igen a sima reball 12.7-es érdekes lehet még, várjuk a méréseidet

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
- WildBear23
- Veterán
Ja, a rokettapisztoly jó cucc..Route.66 írta: ↑2020.05.24. 14:47 Ezt a filmet nem láttad?
https://www.youtube.com/watch?v=3eIEhydyyp8
De sajnos csak egylövetű, és egy kézzel csak a jugó változatot tudom gyorsan felhúzni.
Még egy kiegészítés, ezek 1.5 méteren mért energiák, az E0 nyilván kicsivel magasabb érték.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
- WildBear23
- Veterán
Lemérem szivesen!
- WildBear23
- Veterán
Bocsi, úgy értettem hogy a TÖMEGÉT meg tudom mérni 0,0001g pontossággal.
Tudom.Olyan sok minden csak nem valtozik a szeriagyartasnal.Az mikor lesz azt nem tudni

Aki gumist tart es ezt a szorast hozza annak nincs miert aggodnia

Na? Hol vannak a beigert ujdonsagok? Vagy a hatterben ezerrel duborog a sorozatgyartas? 

Hogyne.Teszteles szempontjabol olcsobb az uzemeltetese es meg az egyedi igenyekhez is egyszerubb az atformalasa.

A tok tetejéről leszedném a railt.Sokat próbáltam a red-dot-ot gumisokon de ilyen kis lőtávolságra engem csak zavart.Előre tenném a lámpa rögzítéséhez.A lámpa bal oldalra kerülne mert nincs front grip.Kipróbálnám gáztölténnyel is a fegyvert és ha használható,akkor egy plusz tárat is beszereznék amit a fegyveren tartanék.Persze ha le lehetne zárni a csőtárat és egyszerűen csak tárcserével átváltani gáztöltényre,akkor attól elég multifunkciós lenne

A Benelli M4 féle "airsoft" válltámaszt és pisztolymarkolatot próbálnám felszerelni amitől kicsit rövidülne és biztosabb fogást kapna.
A végére pedig jöhet a bevált álcázófestés ami alig akar lekopni a revolverpuskámról is

chucky írta: ↑2020.05.29. 15:26 A tok tetejéről leszedném a railt.Sokat próbáltam a red-dot-ot gumisokon de ilyen kis lőtávolságra engem csak zavart.Előre tenném a lámpa rögzítéséhez.A lámpa bal oldalra kerülne mert nincs front grip.Kipróbálnám gáztölténnyel is a fegyvert és ha használható,akkor egy plusz tárat is beszereznék amit a fegyveren tartanék.Persze ha le lehetne zárni a csőtárat és egyszerűen csak tárcserével átváltani gáztöltényre,akkor attól elég multifunkciós lenne![]()
A Benelli M4 féle "airsoft" válltámaszt és pisztolymarkolatot próbálnám felszerelni amitől kicsit rövidülne és biztosabb fogást kapna.
A végére pedig jöhet a bevált álcázófestés ami alig akar lekopni a revolverpuskámról is![]()
Látom, hogy nem viccelsz. Komoly terveid vannak. Valamelyik boltnál feliratkoztál erre a fegyverre?
Ha elkezdik gyártani,akkor majd veszek egyet a Cukrászdában

Milyen festéket használtál ?chucky írta: ↑2020.05.29. 15:26 A tok tetejéről leszedném a railt.Sokat próbáltam a red-dot-ot gumisokon de ilyen kis lőtávolságra engem csak zavart.Előre tenném a lámpa rögzítéséhez.A lámpa bal oldalra kerülne mert nincs front grip.Kipróbálnám gáztölténnyel is a fegyvert és ha használható,akkor egy plusz tárat is beszereznék amit a fegyveren tartanék.Persze ha le lehetne zárni a csőtárat és egyszerűen csak tárcserével átváltani gáztöltényre,akkor attól elég multifunkciós lenne![]()
A végére pedig jöhet a bevált álcázófestés ami alig akar lekopni a revolverpuskámról is![]()
ennyi dobbal könnyű gyakorolni, párat még beszerzek és akkor nem kell zsírban úszni a lőtéren

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
Erről van szó

Fizetett bér-Troll.
Beépített falazóelem, a legtitkosabb titkosügynök.
Puttyantottam ma egy párat a Pitbullal,a 12.7 mm-es Razor valóban meggyőző pontosság és átütőerő szempontjából,illetve a 15 mm-es vágott gumi is odavert rendesen,bár nem ütötte át...Lőtáv 4 méter.
Megérkezett az új "családtag"
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Magyar gyártmányú KUKRI?;-)))))))))))
(Amugy ez a fegyverlámpa így mennyire stabil rajta? Lőni próbáltál már így vele?)
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
Upsz, a razor az télleg zorall.. "Billy a kölyök elég zorall volt, de ismertem olyant aki többet gyilkolt..." Zoli örökbecsű sorai ide illenek... Sztem.
Mottó :Az élet szar, aztán meghalsz...
Nem'tom, ki emlékszik még, a zorakiler R1GG.,hosszú csövü változatára, abból 11-es gumit mértünk lapuaval az is olyan 90-100 Zsuzsit tudott, de kár, hogy eladtam...
- TotoHU
- Veterán
- Kapcsolat:
11mm és 100 joule? Azt jobb is hogy eladtad, ilyen kicsi laszti méretbven az szerintem simán behatol.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
+1
A kukri home-made, saját gyártás.
Még nem próbáltam, szűz a pisztoly. A lámpa alapból kotyogott a felhelyezéskor. Két réteg szigetelőszalagot kapott a sín alja, amitől már passzosan ment fel a lámpa.
Há' igen a 15-ös guminak szép nagy horpadása van.A guminál meg ez a lényeg,hogy nagy felületen üssön

Én meg kidobtam mert a sok 12-es gumitól eltekeredett a tok

Van ilyen lámpa szerelékem és vagy nem megy fel a rail-re vagy lötyög.Sajnos a szerelék a hunyó

Vagy nem oda való. Nem lehet hogy más sín méret, vagy más sín tipus?
Fizetett bér-Troll.
Sokféle sínre próbáltam amire más szépen felmegy.Aztán elkezdtem faragni és a ződ lézernek maradt a szereléke.A fém szerelék szépen illeszkedik a fém sínre de a műanyagokkal gondok adódnak mert béna a gyártása

A sisak rail-en is az egyiken lötyög a fültok szerelék a másra rászorul

Én most konkrétan a Weaver és a Picatinny sínekre gondoltam, ráadásus a Weaverből van vagy 20 féle réseléssel.chucky írta: ↑2020.06.02. 15:12 Sokféle sínre próbáltam amire más szépen felmegy.Aztán elkezdtem faragni és a ződ lézernek maradt a szereléke.A fém szerelék szépen illeszkedik a fém sínre de a műanyagokkal gondok adódnak mert béna a gyártása![]()
A sisak rail-en is az egyiken lötyög a fültok szerelék a másra rászorulA sok száz dolláros biztosan jó.......de ez csak airsoft
![]()
Fizetett bér-Troll.
Weaver síneket használok inkább.Picatinny asszem régen az M15-ön volt és arra minden szépen ráment mert CA gyártmány volt és méretpontos.
Ez a lézer szerkó 22mm széles és a weaver sínen lötyög ami az Onesta RP-n van.Persze itt minden kínai airsoft alkatrész ami persze cnc-vel készült

Támadt pár ötletem az AGS-15M-nél.
1.Fluoreszkáló festékkel megfestettem a celzókat. 2. Relatíve kis kezem van, de nekem is kényelmetlen a markolat kétujjas fogása, ezért - egyenlőre csak két oldalú ragasztószalaggal - felhelyeztem egy műanyag PA63 tárfeneket. Ezen már szűken meg tud pihenni a kis ujjam.
1.Fluoreszkáló festékkel megfestettem a celzókat. 2. Relatíve kis kezem van, de nekem is kényelmetlen a markolat kétujjas fogása, ezért - egyenlőre csak két oldalú ragasztószalaggal - felhelyeztem egy műanyag PA63 tárfeneket. Ezen már szűken meg tud pihenni a kis ujjam.
Egész jó lettFG írta: ↑2020.06.02. 19:38 Támadt pár ötletem az AGS-15M-nél.
1.Fluoreszkáló festékkel megfestettem a celzókat.
IMG_20200602_165542.jpg
2. Relatíve kis kezem van, de nekem is kényelmetlen a markolat kétujjas fogása, ezért - egyenlőre csak két oldalú ragasztószalaggal - felhelyeztem egy műanyag PA63 tárfeneket. Ezen már szűken meg tud pihenni a kis ujjam.
IMG_20200602_165542.jpg

Ezen a kihajtható válltámaszon tényleg elméláztam. Nem oldható meg valahogy szerintetek az általam használt megoldás helyett, és ha igen akkor hogy, vagy hagyjam inkább az egészet? Mármint maga a válltámasz beszerzése is rögtön egy olyan akadály amin fennakadok, nemhogy még a kicserélése, felszerelése.művek-1 írta: ↑2020.02.29. 19:32 De mára, a hazai gumilövedékes fegyvertörténelem egyik legszebb emléke lett!![]()
![]()
DSCF0037.JPG

Renault az autó?FG írta: ↑2020.06.02. 19:38 Támadt pár ötletem az AGS-15M-nél.
IMG_20200602_165542.jpg
2. Relatíve kis kezem van, de nekem is kényelmetlen a markolat kétujjas fogása, ezért - egyenlőre csak két oldalú ragasztószalaggal - felhelyeztem egy műanyag PA63 tárfeneket. Ezen már szűken meg tud pihenni a kis ujjam.
IMG_20200602_165542.jpg
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
ezek mind faszak.FG írta: ↑2020.06.02. 19:38 Támadt pár ötletem az AGS-15M-nél.
IMG_20200602_165542.jpg
Ha a satorvas-markolat talalkozásánál felreszelsz még 2 mm-t sokkal jobb lesz a fogása, és a markolat elejét-hátulját érdesítsd meg. Skateboard tape vagy forrasztópáka...
Ha jól rémlik elég vastag a tok vége és vagy szépen felhegeszteném a válltámasz csövét vagy befúrnék és csavarral rögzíteném.Azért is nem szeretem a behajthatókat mert a betolós akkor is betámasztható ha be van tolva.A lámpát a cső mellé tenném mert ad némi fényt az első irányzékra és a cső vonalát is megvilágítja. Olcsó airsoft válltámaszokat itthon is be lehet szerezni.Nem vészes a felszerelése.Marcinko írta: ↑2020.06.03. 11:56 7797653232.jpg
Ezen a kihajtható válltámaszon tényleg elméláztam. Nem oldható meg valahogy szerintetek az általam használt megoldás helyett, és ha igen akkor hogy, vagy hagyjam inkább az egészet? Mármint maga a válltámasz beszerzése is rögtön egy olyan akadály amin fennakadok, nemhogy még a kicserélése, felszerelése.![]()
![]()

Viszont a G36-hoz van ami behajtható és betolós egybenchucky írta: ↑2020.06.03. 14:15 Ha jól rémlik elég vastag a tok vége és vagy szépen felhegeszteném a válltámasz csövét vagy befúrnék és csavarral rögzíteném.Azért is nem szeretem a behajthatókat mert a betolós akkor is betámasztható ha be van tolva.A lámpát a cső mellé tenném mert ad némi fényt az első irányzékra és a cső vonalát is megvilágítja.
s2.jpg
stock.jpg
Olcsó airsoft válltámaszokat itthon is be lehet szerezni.Nem vészes a felszerelése.
Az a legszomorúbb, ha a Tiszavirágnak rossz napja van.
Nagyon sajnálatos, ha a tehetségtelenség szorgalommal párosul.
Sima "tomitesgyari " 12-es gumival, a nitros gecoval mennyi zsuzsit tudhat a szuper putbil? Valyon...
Új Pitbull gyártásról, vásárlásra való jelentkezés módjáról tud valaki valamit? FB-on megkérdeztem tőlük, de nemes egyszerűséggel válasz nélkül kitörölték.
Hm...meg is találtam a kép forrását. 12 ropi. Ez bejövős, passzolna is a tactical imidzshez.

A kérdés már csak az, hogy illeszkedne-e rá úgy ahogy elképzelem, és amúgy is, hogy kellene felraknom. Valaki írta itt a hegesztést.
Egyébként köszönöm a hozzászólásokat.
mindjárt küldök képet a gyári csatakozásról
Na még egy mókolás AGS-15M vonalon.
Ahogyan azt Gábor is megfogalmazta, a pisztolyon található sín mini mivolta miatt nem szerelhető rá, csak extra kis méretű lámpa.
Több pisztoly lámpával is próbálkoztam, de olyan volt rajta az összes mint tehénen a pisztolytáska
A lámpa kiválasztása volt az első. Olight 1r-re esett a választásom. Pici belső akksis mini USB-ről tölthető, 130 lumen a max fényerő.
Ezután barátom közreműködésével készült el hozzá a szerelék. Szerintem elsőre egészen jó lett. Köszönöm, hogy elolvastátok. Íme a fotók:
Ahogyan azt Gábor is megfogalmazta, a pisztolyon található sín mini mivolta miatt nem szerelhető rá, csak extra kis méretű lámpa.
Több pisztoly lámpával is próbálkoztam, de olyan volt rajta az összes mint tehénen a pisztolytáska
A lámpa kiválasztása volt az első. Olight 1r-re esett a választásom. Pici belső akksis mini USB-ről tölthető, 130 lumen a max fényerő.
Ezután barátom közreműködésével készült el hozzá a szerelék. Szerintem elsőre egészen jó lett. Köszönöm, hogy elolvastátok. Íme a fotók:
Ez szerintem, a fegyver kialakításából adódó hátrányokat figyelembe véve, egy hibátlan megoldás! Az a pici lámpa elég erős is. Grat!FG írta: ↑2020.06.04. 14:41 Na még egy mókolás AGS-15M vonalon.
IMG_20200604_142900.jpgIMG_20200604_142929.jpgIMG_20200604_142943.jpgIMG_20200604_143007.jpg
Szia! Ez igen jó kis cuki dolog lett. És hasznos is lehet. Gratulálok!FG írta: ↑2020.06.04. 14:41 Na még egy mókolás AGS-15M vonalon.
IMG_20200604_142900.jpgIMG_20200604_142929.jpgIMG_20200604_142943.jpgIMG_20200604_143007.jpg

-
- Fórumtag
Gratula! Köszönöm a tippet, ötletet lopom!FG írta: ↑2020.06.04. 14:41 Na még egy mókolás AGS-15M vonalon.
Ezután barátom közreműködésével készült el hozzá a szerelék. Szerintem elsőre egészen jó lett. Köszönöm, hogy elolvastátok.
Onesta markolatok
Nemazér mer én terveztem*, de qrvajó a fogása. Nem csak elfogadhatóvá teszi az Onesta fogását, hanem kifejezetten kényelmes. És a legrövidebbtől a leghosszabbig mindegyiknek jól áll.
A 8"-oson a Műveknél kapható fa, a röviden egy roland7 fórumtárs által 3D nyomtatott műanyag.
* dehogynem
A 8"-oson a Műveknél kapható fa, a röviden egy roland7 fórumtárs által 3D nyomtatott műanyag.
* dehogynem

Re: Onesta markolatok
Nekem fehér grip van a rövidebb változaton, elég zorall lett így a slukker kulcsinye...Thomaster írta: ↑2020.06.04. 18:43 Nemazér mer én terveztem*, de qrvajó a fogása. Nem csak elfogadhatóvá teszi az Onesta fogását, hanem kifejezetten kényelmes. És a legrövidebbtől a leghosszabbig mindegyiknek jól áll.
grips.jpg
* dehogynem![]()
Van már AR-15-höz is ilyen bár nem értem mi a lényege mert behajtott válltámasznál nem lehet használni a buffer miatt.
Max szállításhoz ideális azt' ennyi.

- WildBear23
- Veterán
Hanyadik vagy a listán?
Nem tudom, nem derült ki. Alighanem sokadik, azért iratkoztam fel az alutokosra is.
- WildBear23
- Veterán
Lehet, hogy érdemes őket megkérdezni.
Ha 40 darab készül, akkor ha 40 alatti vagy, kapsz, ha 40 feletti, nem.
Szerintem.
Ebben van némi logika.WildBear23 írta: ↑2020.06.06. 07:56 Lehet, hogy érdemes őket megkérdezni.
Ha 40 darab készül, akkor ha 40 alatti vagy, kapsz, ha 40 feletti, nem.
Szerintem.![]()

- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
ÚJRA KAPHATÓ GUMILÖVEDÉKES OTTHONVÉDELMIEK!
A PUSKA és LUPARA az Atlastól!
4-Matic 17,6 mm-es gumilövedékes kétcsövű, 80-120 joule, 10 méter hatótáv, 2 db betétcsőpárral, full acél és fa: 99.900- Ft

A megfizethető és 2x2x2-lövetű átfordítható töltényűrköteges OMERTA-TG a Keserű Művektől!
18 mm gumi, 100-120 joule, full acél és műanyag: 75.900- Ft
MKH benne van

Budapesten ÚJRA 3 helyen is - HÉTVÉGÉN IS NYITVA!
Asia Center, KÖKI Terminál, Oktogon
NORMÁL NYITVATARTÁSSAL MÁJUS 18.-TÓL.
***** www.onvedelmibolt.hu *****
A PUSKA és LUPARA az Atlastól!
4-Matic 17,6 mm-es gumilövedékes kétcsövű, 80-120 joule, 10 méter hatótáv, 2 db betétcsőpárral, full acél és fa: 99.900- Ft

A megfizethető és 2x2x2-lövetű átfordítható töltényűrköteges OMERTA-TG a Keserű Művektől!
18 mm gumi, 100-120 joule, full acél és műanyag: 75.900- Ft
MKH benne van

Budapesten ÚJRA 3 helyen is - HÉTVÉGÉN IS NYITVA!
Asia Center, KÖKI Terminál, Oktogon
NORMÁL NYITVATARTÁSSAL MÁJUS 18.-TÓL.
***** www.onvedelmibolt.hu *****
Nos ujra engedtem a csabitasnak, ujfent eladtam a lelkemet az ordognek. Kifejezetten tetszik az uj toltenyur koteg, par helyen az elek nagyon elesek, polirozni kell majd. Korabbi luparamhoz kepest a minosegi elteres nem szamottevo, az elso peldany szineben volt elterobb es vastagabb volt a lakkozas a fa reszeken. A cso vegen a hegesztes megmunkalasa, csiszolas nyomok csunyak mindket oldalt, egy ket helyen a rozsda mar most megjelent. A fem lemez festes elotti elokeszitese nem volt 100 % -os ez helyenkent latszik. A mukodest nem befolyasolja. Aprosagokat leszamitva, kellemes fogasu szepen megtervezett, kivitelezett fegyver. A loves leadasa utan a kakas nyugalmi allapotban az utoszegeket teljesen benyomja, ebben az esetben a fegyver ujra toltese elott a kakast biztonsagi allasba kell helyezni, mivel a toltenyur koteg a cso lenyitasa soran az utoszegbe utkozne. Ez meg nem kerult modositasra. Gyari gumilovedekkel ajanlott hasznalni.
Egyedül annyit változtatnék ezen a puskán, hogy áttervezném belső kakasosra, amúgy fasza kis puska!Coop írta: ↑2020.06.06. 15:18 Nos ujra engedtem a csabitasnak, ujfent eladtam a lelkemet az ordognek. Kifejezetten tetszik az uj toltenyur koteg, par helyen az elek nagyon elesek, polirozni kell majd. Korabbi luparamhoz kepest a minosegi elteres nem szamottevo, az elso peldany szineben volt elterobb es vastagabb volt a lakkozas a fa reszeken. A cso vegen a hegesztes megmunkalasa, csiszolas nyomok csunyak mindket oldalt, egy ket helyen a rozsda mar most megjelent. A fem lemez festes elotti elokeszitese nem volt 100 % -os ez helyenkent latszik. A mukodest nem befolyasolja. Aprosagokat leszamitva, kellemes fogasu szepen megtervezett, kivitelezett fegyver. A loves leadasa utan a kakas nyugalmi allapotban az utoszegeket teljesen benyomja, ebben az esetben a fegyver ujra toltese elott a kakast biztonsagi allasba kell helyezni, mivel a toltenyur koteg a cso lenyitasa soran az utoszegbe utkozne. Ez meg nem kerult modositasra. Gyari gumilovedekkel ajanlott hasznalni.
20200606_145157.jpg20200606_145050.jpg20200606_151048.jpg