Csak nem 1911-et (is) hordasz?

Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
Csak nem 1911-et (is) hordasz?
csak egy fotó, mert jól néz ki a cucc:-) A bőr tokban a classic 911 meg remek kontraszt a modern, műanyagos Gulfmasterhez.
Igazi-e az a iwc pilot chrono? Nem úgy tűnik
Üdv itt is!
A HW88-at, mert a Night Hawk-ot sajnálnám ha lefoglalnák egy használat után. A Revenge-t itthonra vettem, azt nem viszem sehová csak néha gyakorolni.WildBear23 írta: ↑2020.04.28. 10:48 Üdv itt is!
Gratula a Night Hawk-hoz!
Melyiket hordod önvédelemre?
Szúrás, ütésálló. Nem tudom, ezt én még a 2006-os zavargásokkor vettem, de már akkor is rohadt drága volt.
Lenyúltad az iróasztalomról???Mr. Senki írta: ↑2020.05.12. 09:45 Jelentem egy bizony Bond Jakab nevű angol állampolgárságú személynél, ruházatátvizsgáláskor találtuk ezt a pisztolynak látszó pisztolyt. Gyanús körülmény, hogy 5 különböző útlevél volt nála, de fegyverviselési engedélyt nem tudott felmutatni. Az intézkedésnek ellenállt, ezért előállítottuk garázdaság vétségének alapos gyanújával, és 2 hét karanténba tettük az infektológiai osztályra.
Ríksz Márton r. százezredes
Kiemelt főnyomizó
IMG_20200512_093542.jpg
Tehát a gyanúsított lopta a maroklőpisztolyt.
Jah, még valami, az Ekol Gediz, Alp jó kis pisztoly... Értem??
Mintha már láttam volna
Nem mindenkinek teszi az íróasztalára személyesen Hruscsov a TT-t.
Szépen megcsináltad ezt a töltőállványt!
A hallásodon biztosan!
Klassz nagyon, főleg abban a dobozban kifejezetten gusztusos.
Köszi!nemtokregelni írta: ↑2020.06.09. 12:39 Klassz nagyon, főleg abban a dobozban kifejezetten gusztusos.
Cattleman elöltöltős:-) és a dobból látszik, hogy az övön a lőszerek csak díszek hozzá:-) Jó kis cucc!
Igen kicsit furának tartottam a dobon lévő szögletes nyílásokat......de olyan élethű a sok lőszer
Már majdnem karabély
ööö, kékszános, csak riasztó...te UK-ben vagy?
Istenem, brit idiotizmus... nem baj, rövidesen tényleg kilépnek. Annyival is kevesebb fanatikus fegyver- és önvédelem ellenes őrült lesz az únióban.
Francba, hogy anno nem volt nikkelesben amikor vettem a sajátomat... Nikkelben ez inkább hozza a klasszikus Rugeres formát, és színvilágot. Most meg csak egy felületkezelés miatt már nem veszek egy másik csúzlit. A típusmegjelölés különbségei miatt meg nem is lehetne a fódarab cseréket megcsinálni, mindenképpen újravizsga a vége. Úgy meg már egyszerűbb, ha egy új viselésit kérek. Viszont egy színváltozás miatt kicsit sok lenne ennyi áldozat.
Régit elad, nikkelest megvesz.Mr. Senki írta: ↑2020.06.28. 12:41 Francba, hogy anno nem volt nikkelesben amikor vettem a sajátomat... Nikkelben ez inkább hozza a klasszikus Rugeres formát, és színvilágot. Most meg csak egy felületkezelés miatt már nem veszek egy másik csúzlit. A típusmegjelölés különbségei miatt meg nem is lehetne a fódarab cseréket megcsinálni, mindenképpen újravizsga a vége. Úgy meg már egyszerűbb, ha egy új viselésit kérek. Viszont egy színváltozás miatt kicsit sok lenne ennyi áldozat.
Ezt csak azért írtam le, hogy aki most morfondírozik a vásárlásban, annak okulásul szolgáljon az én történetem.
-Engedély lead,
Az optika saját. Két tár és egy tisztitókészlet járt hozzá.
Félcédulát is adtak a pénztárnál?
Ez csak termeszetes, nagyot fog nezni holnap a bejegyzesnel a szerv:)))