Hazai gyártású traumatikus fegyverek
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Sy$@dm1n, Harry Callahan
Re: Hazai gyártású nem-halálos fegyverek
na? napok óta semmi új?
- WildBear23
- Veterán
Ez miben más mint a széria darab?
Fel lett polírozva a "szán"?
Fel lett polírozva a "szán"?
*** Rationaliorem legem de armis scribere necesse est!***
Csak a kép jelent meg a facebookon... Szerintem krómozott.
- WildBear23
- Veterán
Hát, passz.
Az eddigi tapasztalataim (vagy inkább véleményem) az AGS-15M-ről: zsebben hordva nagy és kényelmetlen.
Bőrdzseki zsebében szintén nagy, de főleg nehéz.
Mindenképp tokban kell hordani, de nem találtam olyat tokot otthon, amibe passzolna.
Ha viszont nem hordásra tervezték, akkor miért nem kapott egy kényelmes markolatot?
A sátorvas alatt két újjam fér el a markolaton, de nagyon kényelmetlenül.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
WildBear23 írta: ↑2020.04.07. 11:51 Hát, passz.
Az eddigi tapasztalataim (vagy inkább véleményem) az AGS-15M-ről: zsebben hordva nagy és kényelmetlen.
Mindenképp tokban kell hordani, de nem találtam olyat tokot otthon, amibe passzolna.
Falco Glock19 iwb tokba passzol faszan.
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
Valamint kedvelem, ha GENERALFELDMARSCHALL-nak szólítanak.
- WildBear23
- Veterán
Az pont ninc sitthon.
Viszont a Glock19 markolata egész kényelmes.
Nem lehetett volna azt lemásolni?
Azért készítettem fából, mert így sokkal jobb lett a fogása, stabilabban, kényelmesebben lehet tartani, pofit ki tudom támasztani a tusán, ami szintén növeli a stabil tartást. Ez ugye távcsöves puskánál nem hátrány, plusz növeltem a súlyt is:Dmontecarlo írta: ↑2020.04.05. 00:37 Te miért faragtál rá fából? Így feketére kezelve műanyagnak tűnik.
Amúgy precíz kivitelezés, az látszik.
Feketére azért festettem, mert egy másik tusa volt a donor,és a felesleges részeket el kellett tüntetni, új részekkel kellett kipótolni. Ezért nem lehetett csak pácolni. Festhettem volna barnára, zöldre, terep színűre is, de nekem a fekete tetszett. Természetesen, ha teljesen új készül, ott szabad a gazda.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
WildBear23 írta: ↑2020.04.07. 11:59 Az pont ninc sitthon.
Viszont a Glock19 markolata egész kényelmes.
Nem lehetett volna azt lemásolni?
minek? a G19 kvazi szolgalati meretu pisztoly.
Az AGS-15M a muzealis bullshit ellenere kifejezetten a rejtett viselesrol szol, lapos, kompakt, alig fel kilo.
A markolat ettol meg lehetne kenyelmesebb (korülírtam-rajzoltam hogyan), de nagyobb NE legyen, elveszti az ertelmet az egesz.
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
- montecarlo
- Fórumtag
Nagyon szép munka
Cajga írta: ↑2020.04.07. 12:29 Azért készítettem fából, mert így sokkal jobb lett a fogása, stabilabban, kényelmesebben lehet tartani, pofit ki tudom támasztani a tusán, ami szintén növeli a stabil tartást. Ez ugye távcsöves puskánál nem hátrány, plusz növeltem a súlyt is:D
Feketére azért festettem, mert egy másik tusa volt a donor,és a felesleges részeket el kellett tüntetni, új részekkel kellett kipótolni. Ezért nem lehetett csak pácolni. Festhettem volna barnára, zöldre, terep színűre is, de nekem a fekete tetszett. Természetesen, ha teljesen új készül, ott szabad a gazda.
- montecarlo
- Fórumtag
+ a hordhatóság megnehezítésére tervezték a tárbiztosítót A.K.A. kiálló rugós csavart az oldalán!
WildBear23 írta: ↑2020.04.07. 11:51 Hát, passz.
Ha viszont nem hordásra tervezték, akkor miért nem kapott egy kényelmes markolatot?
A sátorvas alatt két újjam fér el a markolaton, de nagyon kényelmetlenül.
-
- Fórumtag
Tisztelt Vásárlóink! Cégünk megváltoztott telefonszáma, 06-30-2999999, hétfőtől, szombatig 9-17 óráig! Magánszemélyeknek kizárólag a fenti telefonszámon, és időben tudunk információt adni, fegyverértékesdítési ügyben! Megértésüket köszönjük!
Csak a fekete lőporos fegyvereid meg ne lássák,ezt az újat mert féltékenyek lesznek...Cajga írta: ↑2020.04.05. 00:29 Gumi válltámaszt levenni, majd 13-as csőkulccsal lehet kitekerni. A fa tusás átalakítás kemény meló lesz, hacsak nem asztalos mesterrel készítteted el, megfelelő gépekkel. Annak az ára viszont húzós lesz!
Az enyémet magam készítettem, közel két hetembe került, de megérte.
20200303_104152.jpg
20200303_104226.jpg
20200312_180627.jpg
Mottó :Az élet szar, aztán meghalsz...
Gratula!!
Köszönöm!
Van egy "műbútor asztalos" ismerőse az öcsémnek, már készíti hozzá a légmentes (pormentes) fali vitrint, igen szép és exkluzív kivitelben.
Nekem, szerintem, ez a gyűjti megérdemli, hogy ilyen "csomagolásban" legyen a dolgozó szobám dísze.
Mellé kerül majd a marok-fegyverek vitrine (megegyező kivitelben), de abba még nem teljes a gyűjtemény a klasszikusokból.
Ott lesz a helye a tőled vásárolt lövésmentes feka Röhm RG 9-nek is, a nikkeles mellett.
Gratulálok! Szép sorozat! Én nem szeretnék ennyit, csak egy IZS-t a Godfather mellé.
Én köszönöm a bizalmat és a vásárlásokat, Isten tartsa meg jó szokásodat! Kívánom, hogy nagyon sokáig használd őket egészséggel!
Egyenlőre csak revolverekben van rövidcsövű (csutkacsövű) gyűjtemény, de a jövőben semmi sem kizárt?:-)
Főleg így csupa feketében, ahogy a képen is látható.
Csak ne lenne ilyen nehéz hozzájuk jutni.
Nomeg még egy vitrin, hát hol találok annak helyet?
Jön megint belőle rövid és hosszú, csak át kell alakítanunk. Főmérnök Úr biztosan segít Neked! Én is vagyok a készpénzzel, imádom, de nehezen jön, és könnyen megy, mint a gyönyörű nők. Annak idején nekem annyi vitrinem volt, hogy belezavarodtam, de nosztalgiával gondolok azokra az időkre, 1990, sorozatlövő légfegyver-fejlesztések.
Ez nem izgatja a vitrint?:-)művek-1 írta: ↑2020.04.08. 22:27 Jön megint belőle rövid és hosszú, csak át kell alakítanunk. Főmérnök Úr biztosan segít Neked! Én is vagyok a készpénzzel, imádom, de nehezen jön, és könnyen megy, mint a gyönyörű nők. Annak idején nekem annyi vitrinem volt, hogy belezavarodtam, de nosztalgiával gondolok azokra az időkre, 1990, sorozatlövő légfegyver-fejlesztések.
- montecarlo
- Fórumtag
Még ezzel a tesztel "adós" voltam, 80 lövést adtam le vele, ruag gecoval csak, és mindenféle gumival (14 mm, 12,7 mm , 12 mm , keményebb, puhább...). Nem volt dobforgatási, hiba, figyeltem a dobtengely tisztántartására. 4 db csett volt ami másodikra viszont elműködött, ezek a 80 lövésen belül elvétve jelentkeztek.művek-1 írta: ↑2020.03.11. 18:32 Teszteld, én is kíváncsian várom, csak kérem, hogy a dob felrakása utáni forgatási próbát végezd el a harmadik sorozat után. Érdekel, hogy hány lövés után áll be, ha még beáll, mi a nyúzópróbán nem tapasztaltunk ilyet, mert akkor nem engedjük ki a revolvereket. Elnézést kérek az okozott kellemetlenségért, remélem, elmúlik ha a fegyver teszi a dolgát a későbbiekben!
Elégedett vagyok vele, így előlépett a súlya miatt egy tartalék fegyver pozícióba nálam, new york reload
kérdés hogy tartalék dob gyakorláshoz elérhető már a művekben? jóárasított full alu dob is megfelelne (a teszt során azt is használtam, jól forgott)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣠⣴⣶⣶⣤⣤⣤⣤⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣦⣤⣤⡀⠀⠀⣶⠀
⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⢿⣿⡿⠟⢻⣿⣿⡟⠛⠛⠛⠉⠙⠛⠋⠀⠈⠉⠀⠈⠉⠁
⢸⣿⠿⠟⠋⠉⠀⢀⣾⡿⠉⠀⠈⠸⣿⣧⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⠁⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣷⣤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⢿⣿⡿⠟⢻⣿⣿⡟⠛⠛⠛⠉⠙⠛⠋⠀⠈⠉⠀⠈⠉⠁
⢸⣿⠿⠟⠋⠉⠀⢀⣾⡿⠉⠀⠈⠸⣿⣧⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⠁⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣷⣤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
Fain az EDC-d, szerintem én hordani fogom elsődlegesnek is, ha végre, 6 hét elteltével, megkapom rá a viselesit.vato írta: ↑2020.04.09. 11:14 Még ezzel a tesztel "adós" voltam, 80 lövést adtam le vele, ruag gecoval csak, és mindenféle gumival (14 mm, 12,7 mm , 12 mm , keményebb, puhább...). Nem volt dobforgatási, hiba, figyeltem a dobtengely tisztántartására. 4 db csett volt ami másodikra viszont elműködött, ezek a 80 lövésen belül elvétve jelentkeztek.
Elégedett vagyok vele, így előlépett a súlya miatt egy tartalék fegyver pozícióba nálam, new york reload
IMG_1068.JPG
kérdés hogy tartalék dob gyakorláshoz elérhető már a művekben? jóárasított full alu dob is megfelelne (a teszt során azt is használtam, jól forgott)
Mottó :Az élet szar, aztán meghalsz...
- Sztarij granicsar
- Fórumtag
Szeretnék információt kérni olyantóll aki biztosan emlékszik egy fegyver árára.
Mi volt legutóbb a Keserű Godfather-19M bock ára, a gyártó boltjában? Nem a szett ára érdekelne, csak a szóló hosszúcsövű puskáé.
Előre is köszönöm a pontos információt.
Mi volt legutóbb a Keserű Godfather-19M bock ára, a gyártó boltjában? Nem a szett ára érdekelne, csak a szóló hosszúcsövű puskáé.
vato írta: ↑2020.04.09. 11:14 Még ezzel a tesztel "adós" voltam, 80 lövést adtam le vele, ruag gecoval csak, és mindenféle gumival (14 mm, 12,7 mm , 12 mm , keményebb, puhább...). Nem volt dobforgatási, hiba, figyeltem a dobtengely tisztántartására. 4 db csett volt ami másodikra viszont elműködött, ezek a 80 lövésen belül elvétve jelentkeztek.
IMG_1068.JPG
1, köszönöm, a kakasrugó alá ezek szerint kell egy alátét! ( NEM LESZ TÖBB CSETT )
2, díjmentesen adunk 1 darab. alumínium dobot, rozsdamentes dobrózsával , cserébe az alumínium helyett!
Köszönöm, nálam is ez a nyerő a Glock és az Onesta után, táskában hordom, viselem!
120 -1 =Sztarij granicsar írta: ↑2020.04.09. 19:28 Szeretnék információt kérni olyantóll aki biztosan emlékszik egy fegyver árára.
- Sztarij granicsar
- Fórumtag
Én úgy tudom legutóbb 10-el több volt!Sztarij granicsar írta: ↑2020.04.09. 19:28 Szeretnék információt kérni olyantóll aki biztosan emlékszik egy fegyver árára.
Nem szeretnék tényeket illetően vitázni. Én tavaly szeptemberben az első szériából vásároltam, és még blokkot is kaptam róla, ahogy kell. Szóval annyiért vettem, amennyit írtam. Az lehet, hogy 2 hónapja más ára volt. Csak annyit kell tenni, hogy beírod a keresőbe: Godfather 19 M
Eszem ágában sincs vitázni, csak nem túl régen vettem és a kérdező a legutóbbi árat kérdezte és nekem az van a blokkon amit írtamRoute.66 írta: ↑2020.04.10. 21:37 Nem szeretnék tényeket illetően vitázni. Én tavaly szeptemberben az első szériából vásároltam, és még blokkot is kaptam róla, ahogy kell. Szóval annyiért vettem, amennyit írtam. Az lehet, hogy 2 hónapja más ára volt. Csak annyit kell tenni, hogy beírod a keresőbe: Godfather 19 M
Itt van még ez az 1db
Re: Kicsi, nagy, rövid, hosszú...
Az iperialista kèmek megszereztèk a prototipust
Urak! Akit érint, Zoraki gázpisztolyok, olcsó, választékban, riasztó és gáztöltényekkel a Gyöngysore utcából, 9-15 óráig , Hajrá! Konkrétat, kilenctől, a 06-1-3881557 vagy a 06-30-2999 999 számon!
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Thomaster már nyilvános wécére nem mer elmenni, mert mindenki azt figyeli folyton, hogy mit tart a kezében!:-)))))))))))))))))
Előkóstolót nem keresel? Minden sörödnek megiszom a felét
Malo periculosam, libertatem quam quietam servitutem.
A járvány mindent átírt, a közeli jövőben semmi fejlesztésnek nincs itt az ideje, mert teli lesz a piac lövésmentes gumisokkal, ár alatt. Majd ha minden visszaáll, de ez nem mostanában lesz. Egy időre megszűnnek a potenciális vásárlók, akik megengedhették maguknak ezeket a csodákat. Szóval, amiket Tamás látott nálam, kezébe fogott,belefolyt a fejlesztésébe,esetleg lőtt vele, vagy látta , az a "meg sem történt " kategória!
- WildBear23
- Veterán
Rozsdamentes Pitbull-19M Elite Edition lesz azért?
- TotoHU
- Veterán
- Kapcsolat:
Én másra tippelek. Az én tippem az, hogy sokan inkább meg fogják tartani azokat a fegyvereket amiket most pánikszerűen bezsákoltak. Enni nem kér, a gazdasági válság hatásai meg a járvány után is jóval érződni fognak, és sokaknak biztonság érzetet ad a bizonytalan időkben egy ilyen fegyver otthon. (Hamis biztonság érzetet, mert gyakorolni azt úgysem fognak vele) Emiatt egy elhúzódó válságban még tovább is élénk maradhat a fegyvervásárlási kedv. De ez csak tipp.
Az viszont valószínű, hogy a fizetőképes kereslet csökkenni fog.
A szentségit! Hol vannak ezek a vitrinek? Meg lehet nézni őket? Azt már kérdezni sem merem,hogy esetleg "tárlatvezetővel"....
"Ha lőni akarsz, akkor lőj! Ne a szádat járasd!" Tuco Benedicto Pacífico Juan María Ramírez
Üdv az Uraknak, Borsod megyéből hogyan juthatok Sniper -19-M Single betétcsőhöz és távcső szerelék sínhez ?
-
- Fórumtag
TotoHU írta: ↑2020.04.12. 20:12 Én másra tippelek. Az én tippem az, hogy sokan inkább meg fogják tartani azokat a fegyvereket amiket most pánikszerűen bezsákoltak. Enni nem kér, a gazdasági válság hatásai meg a járvány után is jóval érződni fognak, és sokaknak biztonság érzetet ad a bizonytalan időkben egy ilyen fegyver otthon. (Hamis biztonság érzetet, mert gyakorolni azt úgysem fognak vele) Emiatt egy elhúzódó válságban még tovább is élénk maradhat a fegyvervásárlási kedv. De ez csak tipp.
+1
Maga a vírusos dolog se cseng le hamar, utána x évvel esik vissza a gazdaság, kb.2008-ás válságnál szarabb szintre. Ez tűnik a legvalószínűbbnek. Lesz aki eladja a lövetlen gumist, ha kenyérre kell, de aki teheti megtartja, ill. akinek nincs, az vesz. Olyan emberek kerestek meg gumis vásárlási tanácsért akik 1-2 éve őrültnek nézték a vasaim miatt.
Piréz poéta.
Amennyiben lesz bele elsütőszerkezet rozsdamentes acélból igen, ha nem, akkor marad raktáron a szebb idők eljöveteléig.
"egy elhúzódó válságban még tovább is élénk maradhat a fegyvervásárlási kedv"TotoHU írta: ↑2020.04.12. 20:12 Én másra tippelek. Az én tippem az, hogy sokan inkább meg fogják tartani azokat a fegyvereket amiket most pánikszerűen bezsákoltak. Enni nem kér, a gazdasági válság hatásai meg a járvány után is jóval érződni fognak, és sokaknak biztonság érzetet ad a bizonytalan időkben egy ilyen fegyver otthon. (Hamis biztonság érzetet, mert gyakorolni azt úgysem fognak vele) Emiatt egy elhúzódó válságban még tovább is élénk maradhat a fegyvervásárlási kedv. De ez csak tipp.
Az utóbbi 3 évben akkora munkaerő hiány volt, hogy különösebb iskolázottság híján is nagy pénzeket kerestek az emberek. Ennek szerintem egy időre vége lesz. Nekik nem jelentett gondot nettó 300-ból vagy felette egy 30-50 ezres fegyvert megvenni. A drágább fegyverek vásárlóiról már nem is beszélnék, cégvezetők, őstermelők, szóval a 150-200 ezres kategória is pizsit kap egy jó időre. Lehet én tévedek, bár így lenne. Az valóban hab a tortán, hogy akik most tömegesen fegyvert vettek, lassan ráébrednek, hogy használni nem fogják tudni jelen felkészültségükkel, gyakorolni kellene.
Bízom benne, hogy a gazdaságélénkítő programokkal hamar visszaáll minden a régi, megszokott menetébe, de a sötét felhők még gyülekeznek az égen.
Mind a mesébe. A Flóbertes vitrin egy üzletemberhez került, az talán még meg van. 2009-ben, mikor szkanderoztunk a bíróságon a rend őreivel, jobbnak láttam mind megsemmisíteni. Igen, veszteség érte az országot, mert, mikor már csak emlék leszek, ki lehetett volna állítani ezeket a fegyvereket az utókornak.
A mostani roham esetén nagyon sokan vettek mindent össze-vissza amit talán 90% soha ki sem fog próbálni. De az "átlagember" (nem rossz értelemben, hanem akit ez a téma alapból nem is érdekel) aki egyébkét soha nem is járt akár itt vagy másik fórumon az nem is venne soha 100-200e ft-os fegyvert.művek-1 írta: ↑2020.04.12. 21:27 Az utóbbi 3 évben akkora munkaerő hiány volt, hogy különösebb iskolázottság híján is nagy pénzeket kerestek az emberek. Ennek szerintem egy időre vége lesz. Nekik nem jelentett gondot nettó 300-ból vagy felette egy 30-50 ezres fegyvert megvenni. A drágább fegyverek vásárlóiról már nem is beszélnék, cégvezetők, őstermelők, szóval a 150-200 ezres kategória is pizsit kap egy jó időre. Lehet én tévedek, bár így lenne. Az valóban hab a tortán, hogy akik most tömegesen fegyvert vettek, lassan ráébrednek, hogy használni nem fogják tudni jelen felkészültségükkel, gyakorolni kellene.
Bízom benne, hogy a gazdaságélénkítő programokkal hamar visszaáll minden a régi, megszokott menetébe, de a sötét felhők még gyülekeznek az égen.
Egyrészt, főleg mert nem is tudna róla, másrészt rég elfogy mire rátalálna. Eltekintve a mostani néhány olyan vevőtől aki bármit bármennyiért megvenne, mert majd ez megvédi... (persze tudjuk jól, hogy gyakorlat nélkül egy konyhakéssel többre menne pl.)
Ezek véleményem szerint a megszállott célközönségnek szólnak. És szerintem ezen közönség körében azért még bőven lenne kereslet. Nyilván sajnos a válság mindenhová be fog gyűrűzni és teljesen megértem, hogy nehéz tervezni, mert ha nem veszik meg az sem jó, de azért ettől még nem tartanék. De mostanában nagyon jó, új fejlesztések jöttek ki és magam részéről sajnálnám, ha ez emiatt megszakadna! Ha nem is tucat számra, de néhány darabos szériákban én borítékolnám, hogy akár itt el fog kelni bármilyen újdonság! 5-10 darab ha elkel akkor lehetne újabb szériában gondolkozni. Mert gondolom az se jó, ha ott is leáll a gyártás?! De lehet tévedek a gondolatmenetemmel...
-
- Fórumtag
Kicsit félig OFF:
Szóval egy bizonyos rétegnek marad a munkahelye, volt és lesz is igény a hagyományos Keserű-kínálatra, Revenge, Onesta-RP és társai. Több kollégát én "hülyítettem" be velük . Az "agglóba" kiköltözöttek is a besurranóktól, öregezőktől, fosztogatóktól félnek, most is vennék a terméket. Vannak-lesznek még a klasszikus gyártmányok?
Bizonyos szakmákban nemcsak volt, hanem van és lesz is, pl. gépi forgácsoló. Jól dolgozó szakit alig talált a főnökünk (nem a HR-re bízza az ilyet), rendes európai fizetéssel, bejelentve, jó légkörbe.művek-1 írta: ↑2020.04.12. 21:27 Az utóbbi 3 évben akkora munkaerő hiány volt, hogy különösebb iskolázottság híján is nagy pénzeket kerestek az emberek. Ennek szerintem egy időre vége lesz. Nekik nem jelentett gondot nettó 300-ból vagy felette egy 30-50 ezres fegyvert megvenni. A drágább fegyverek vásárlóiról már nem is beszélnék, cégvezetők, őstermelők, szóval a 150-200 ezres kategória is pizsit kap egy jó időre. Lehet én tévedek, bár így lenne. Az valóban hab a tortán, hogy akik most tömegesen fegyvert vettek, lassan ráébrednek, hogy használni nem fogják tudni jelen felkészültségükkel, gyakorolni kellene.
Szóval egy bizonyos rétegnek marad a munkahelye, volt és lesz is igény a hagyományos Keserű-kínálatra, Revenge, Onesta-RP és társai. Több kollégát én "hülyítettem" be velük . Az "agglóba" kiköltözöttek is a besurranóktól, öregezőktől, fosztogatóktól félnek, most is vennék a terméket. Vannak-lesznek még a klasszikus gyártmányok?
- TotoHU
- Veterán
- Kapcsolat:
Én is ezt tapasztalom. Korábban totálisan "békebuzi" ismerősök, családtagok kerestek meg engem is, hogy kéne valam fegyver otthonra. (nyilván mindenkinek gázriasztót javasoltam, úgyse fog gyakorolni egyik se)security89 írta: ↑2020.04.12. 21:09 +1
Maga a vírusos dolog se cseng le hamar, utána x évvel esik vissza a gazdaság, kb.2008-ás válságnál szarabb szintre. Ez tűnik a legvalószínűbbnek. Lesz aki eladja a lövetlen gumist, ha kenyérre kell, de aki teheti megtartja, ill. akinek nincs, az vesz. Olyan emberek kerestek meg gumis vásárlási tanácsért akik 1-2 éve őrültnek nézték a vasaim miatt.
De ezeknek a 30-40 ezres fegyvereknek az eladása szerintem is a legutolsó lépcső egy család költségvetésében, hiszen éppen ezektől remélik a lakásuk/családjuk védelmét! Így a jelenlegi körülmények között én sem számítok arra, hogy szeptemberben tömegesen tolják ki a másodlagos piacokra a lövetlen, nem használt gáz/gumis fegyvereiket.
-
- Fórumtag
Azért az új Keresztapák, Sniperek szerintem a jövőben is kelendőek lesznek. Maga a töltés könnyedsége, valamint a tény, hogy éles konverziók szavatolják, hogy folyamatosan legyen helyük a piacon.
Piréz poéta.
- nemtokregelni
- Veterán
Néhány igazi ínyencség gazdagítja a gyűjteményem azokból a vitrinekből, de eladásra akkor mennek max, ha kenyérre kell.
Sapienti sat.
Most égett bele az emberek tudatába a gumilövedékes fegyver, csak vannak újságírók, akik szerint ölni lehet vele, de ha ez is letisztul, és, hogy nem kell hozzá engedély, talán a távoli jövőben ismét lesz rá fizetőképes, mennyiségi kereslet a hazai piacon.security89 írta: ↑2020.04.12. 21:09 +1
Nem a V6M -et?
- Csatolmányok
-
- c38f1b75-df14-4113-8664-08d76adef674.jpg (33.42 KiB) Megtekintve 48419 alkalommal
Értem, néhány darabos szériára, csak a korábbi kbéla, meg a bolond fejleszt, lehet presztízstermékeket kihozni, de attól nem forog a légcsavar.HW88SA írta: ↑2020.04.12. 21:48 A mostani roham esetén nagyon sokan vettek mindent össze-vissza amit talán 90% soha ki sem fog próbálni. De az "átlagember" (nem rossz értelemben, hanem akit ez a téma alapból nem is érdekel) aki egyébkét soha nem is járt akár itt vagy másik fórumon az nem is venne soha 100-200e ft-os fegyvert.
Egyrészt, főleg mert nem is tudna róla, másrészt rég elfogy mire rátalálna. Eltekintve a mostani néhány olyan vevőtől aki bármit bármennyiért megvenne, mert majd ez megvédi... (persze tudjuk jól, hogy gyakorlat nélkül egy konyhakéssel többre menne pl.)
Ezek véleményem szerint a megszállott célközönségnek szólnak. És szerintem ezen közönség körében azért még bőven lenne kereslet. Nyilván sajnos a válság mindenhová be fog gyűrűzni és teljesen megértem, hogy nehéz tervezni, mert ha nem veszik meg az sem jó, de azért ettől még nem tartanék. De mostanában nagyon jó, új fejlesztések jöttek ki és magam részéről sajnálnám, ha ez emiatt megszakadna! Ha nem is tucat számra, de néhány darabos szériákban én borítékolnám, hogy akár itt el fog kelni bármilyen újdonság! 5-10 darab ha elkel akkor lehetne újabb szériában gondolkozni. Mert gondolom az se jó, ha ott is leáll a gyártás?! De lehet tévedek a gondolatmenetemmel...
-
- Fórumtag
Az új keresztapák, sniperek nem presztízs termékek. 10-es szériákban amint elfogy lehetne újabb adagokban gyártani új török sörétesekből. Ès akkor folyamatosan elérhető lenne. Nagyon sok vidéki NEM tudott még hozzájutni.
Piréz poéta.
- WildBear23
- Veterán
A full acél változatnak mi a tipusneve?
Egy barátom olyat vett anno, csak amikor bejött a Flóbert szigorítás, odaadta egy szlovák ismerősnek megőrzésre.
Folyamatban lévő szállításnál, a szállítási költségek elszálltak, ha mindent ráteszek, vagy nekem nem marad semmi, vagy nem fogják megvenni, egyik sem jó választás, szerintem, most egy kicsit ki kell várni.security89 írta: ↑2020.04.13. 14:35
Az új keresztapák, sniperek nem presztízs termékek. 10-es szériákban amint elfogy lehetne újabb adagokban gyártani új török sörétesekből. Ès akkor folyamatosan elérhető lenne. Nagyon sok vidéki NEM tudott még hozzájutni.
V6M , 6 mm Flóbert Keserű, ha jól emlékszem. Sajnos nekem sincsen, mind eladtam, nem engedhettem meg magamnak, pedig szerettem volna egyet.WildBear23 írta: ↑2020.04.13. 16:58 A full acél változatnak mi a tipusneve?
Egy barátom olyat vett anno, csak amikor bejött a Flóbert szigorítás, odaadta egy szlovák ismerősnek megőrzésre.
A múlt héten 3 fegyverboltban voltam, és nem volt semmilyen gumis fegyverük. Ez mire utal, hogy teljesen elfogyott a vásárlóerő? Az élelmiszer áruházakban 30-40 ezer Forintos kosarakat láttam.művek-1 írta: ↑2020.04.12. 18:36 A járvány mindent átírt, a közeli jövőben semmi fejlesztésnek nincs itt az ideje, mert teli lesz a piac lövésmentes gumisokkal, ár alatt. Majd ha minden visszaáll, de ez nem mostanában lesz. Egy időre megszűnnek a potenciális vásárlók, akik megengedhették maguknak ezeket a csodákat. Szóval, amiket Tamás látott nálam, kezébe fogott,belefolyt a fejlesztésébe,esetleg lőtt vele, vagy látta , az a "meg sem történt " kategória!
letöltés.jpg
Ha nem hiszed, akkor itt van rögtön két üzlet:
https://www.onvedelmibolt.hu/termekcimke/gumilovedekes/
és itt is: https://www.fegyverellato.hu/td09g34j/G ... _432_2.htm
- WildBear23
- Veterán
Üdvözlöm!
Megkérdezem, hogy megvan-e még, ha igen, és érdekli Önt, akkor cserélhetünk!
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Ma voltam az egyik legnagyobb hazai nagykereskedőnél.Route.66 írta: ↑2020.04.14. 00:55 Ha nem hiszed, akkor itt van rögtön két üzlet:
https://www.onvedelmibolt.hu/termekcimke/gumilovedekes/
és itt is: https://www.fegyverellato.hu/td09g34j/G ... _432_2.htm
3 db gáz-riasztó fegyver volt a teljes készlet. Nem 3 tucat, nem 3-féle. Hanem 3 egész darab.
Hiánygazdaság van és szállítási nehézségek mindenütt.
Köszi az infót. Én is erre gondoltam. A kiskereskedők feltöltenék a polcokat, ha lenne utánpótlás.
- Ender Wiggin
- Újonnan regisztrált felhasználó
Én például vennék alu Pitbull 19M-et ha lenne.
Meg gondolom még 100-an akik gumis önvédelmi fegyvert szeretnének venni ebben a készlethiányos helyzetben.
De nincs, mert a gyártó nem gyárt, csak kesereg, hogy szar a helyzet.
Miközben nyitás előtt fél órával már sorszámot kell húzni a bolt előtt, hogy aznap bejuss.
Épp most kéne leCNCzni gyorsan egy 100-as tételt, összerakni, aztán ami nem megy el még a héten, azt a jövő héten eladni miközben forgácsolódik a következő 100-as széria.
1,5 hónap alatt meglenne a tervezett éves forgalom.
Vagy lehet várni még 2-3 hónapot amíg elmúlik a vírus-hiszti, tényleg beüt a válság, és majd csak pár fanatikus vesz majd meg összesen 15 darabot.
Nem értem én ezt...
Meg gondolom még 100-an akik gumis önvédelmi fegyvert szeretnének venni ebben a készlethiányos helyzetben.
De nincs, mert a gyártó nem gyárt, csak kesereg, hogy szar a helyzet.
Miközben nyitás előtt fél órával már sorszámot kell húzni a bolt előtt, hogy aznap bejuss.
Épp most kéne leCNCzni gyorsan egy 100-as tételt, összerakni, aztán ami nem megy el még a héten, azt a jövő héten eladni miközben forgácsolódik a következő 100-as széria.
1,5 hónap alatt meglenne a tervezett éves forgalom.
Vagy lehet várni még 2-3 hónapot amíg elmúlik a vírus-hiszti, tényleg beüt a válság, és majd csak pár fanatikus vesz majd meg összesen 15 darabot.
Nem értem én ezt...
-
- Veterán
Szerintem folyik a bevált, keresett fegyverek gyártása ezerrel, csak az újdonságok vannak egyenlőre pihentetve.Ender Wiggin írta: ↑2020.04.14. 14:53 De nincs, mert a gyártó nem gyárt, csak kesereg, hogy szar a helyzet.
Szeretnék vásárolni betétcsövet a Sniper -19- M Single puskához kb 10 darabot, a Művek mintaboltjában elérhető-e ? Kellemes ,használható kis puska, még csak pár napja vettem, nagyon tetszik, csak a két betétcső nagyon kevés hozzá.Szerintem többet tud,mint amit a Gyártó garantál.
Várható mostanában Pitbull 19M alu vagy rozsamentes verzió?
Ez megint valami "józsefhun" , nem kell észrevenni.parazstaposo írta: ↑2020.04.14. 15:02 Szerintem folyik a bevált, keresett fegyverek gyártása ezerrel, csak az újdonságok vannak egyenlőre pihentetve.
A boltba kellene megkérdezni, szerintem van, de a kolléga már hazament. Mi csak azt írjuk, amit vizsgáltunk, 8 méternél messzebb, alakossal nem tettük, mert csak 8 méterre garantáljuk gömblövedékkel, a 3 cm szórást, és a 25 Joule-t.Steve1964 írta: ↑2020.04.14. 16:58 Szeretnék vásárolni betétcsövet a Sniper -19- M Single puskához kb 10 darabot, a Művek mintaboltjában elérhető-e ? Kellemes ,használható kis puska, még csak pár napja vettem, nagyon tetszik, csak a két betétcső nagyon kevés hozzá.Szerintem többet tud,mint amit a Gyártó garantál.
Köszönöm, holnap telefonálok a boltba.
-
- Fórumtag
Űdv.szeretném kérdezni mikor várható a bock sniper.Bíró Ferenc írta: ↑2020.02.10. 07:28 Sajnos a fórumon nem igazán tudok még eligazodni mert egy kicsit idős vagyok, ezért kérem ne töröljönek.
Üdvözlöm! Júniusban, de még a 2020.évben!
-
- Fórumtag
-
- Fórumtag
Igen én snipere gondolom.