Ha jól sejtem elég régóta készül.
Hazai gyártású traumatikus fegyverek
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Sy$@dm1n, Harry Callahan
Re: Kicsi, nagy, rövid, hosszú...
A kép alapján valamilyen fény vagy lézerpuska lehet.művek-1 írta: ↑2020.03.30. 22:24 Legfeljebb házfoglalás közben, biztos fedezék mögül. Nem véletlen a kézifegyverek fejlődése az egylövetű fegyverektől a sorozatlövő fegyverekig. A mi kezünk meg van kötve, maximum ismétlő. Ezért a tömegét leszámítva a HD-M a legjobb választás, ha ez nehéz a ORP a maga töltés nélküli 4 lövésével. Nem csak a lövések száma, de a lövedék átmérője, keménysége és mozgási energiája is fontos, hiába tud 200 J-t valami, ha kicsi az űrmérete, és nagy a lövedék keménysége, de ezt az ügyész részletesen fogja ismertetni a tárgyaláson az érintettel. Még ha csak a lövedék kemény, de nagy a felület becsapódásnál az elmegy, de egyben minden tényező szerintem nem. Nem véletlenül kísérletezünk a Megamax projekttel, 19.3 mm puha ( max.50 shore ) dupla gumigolyó, 6x2, lövés, lövedékenként 130- Joule energiával. Egyenlőre kísérleti fázisban, keressük az alumíniumot, ami kibírja ezt a terhelést. Van más, alvó fejlesztésünk is, csak még nem lett befejezve, 7x130 Joule, 1.7 kg, de egyszer mindennek eljön az ideje! És készül a csodafegyver! (szupertitkos!!!!)
apps.61065.63880563995711673.aa2ee0f7-70bc-4804-92e9-e3dfb7b95026.jpg
Re: Hazai gyártású nem-halálos fegyverek
Természetesen a 2.0 markolat külön is megvásárolhatóBlekk Rájgó írta: ↑2020.03.26. 20:55 Abból mi lenne a módja egy páros megvásárlásának? Nem fődarab...
Viszont a Gen1 verzión még máshol voltak a furatok, be kellene hozni a fegyvert és felillesztjük
06-20-377-37-50, ezen a telefonszámon tudunk időpontot fixálni, 0600-1430-ig
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Ilyen benzinárak mellett LÁNGSZÓRÓT kell fejleszteni!
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
Valamint kedvelem, ha GENERALFELDMARSCHALL-nak szólítanak.
Nem szürke, hanem vörös.
Mottó :Az élet szar, aztán meghalsz...
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy gumis fegyver (GF 19M) betétcsövének töltésekor milyen zsírral érdemesebb dolgozni?
Ezek vannak jelenleg itthon:
- Oxett A2
- Grease L EP 2
Illetve a fegyver mozgó alkatrészeit mivel érdemes kezelni?
Előre is köszi!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy gumis fegyver (GF 19M) betétcsövének töltésekor milyen zsírral érdemesebb dolgozni?
Ezek vannak jelenleg itthon:
- Oxett A2
- Grease L EP 2
Illetve a fegyver mozgó alkatrészeit mivel érdemes kezelni?
Előre is köszi!
Én csak a gumi kenéséhez szólnék hozzá. A tömítésgyári gumikhoz (ami műanyag) mindegy hogy melyik zsírt használod. A Kaucsuk-Profi gumikhoz, ami valóban vulkanizált kaucsukgumi, ahhoz csak a szilikonzsír javasolt, mert az ásványolaj alapú zsír hosszú távon károsítja. Lőtéri mókázáshoz persze jó, de hónapokig-évekig azzal tárolni nem jó. Én már hozzászoktam a szilikonzsírhoz, színtelen-szagtalan, és lőtéri körülmények között is könnyen letörölhető a kézről. Plusz zsuuulokat egyik se hoz
Nyilván elsőre csak egy néhány darabos nullszéria készül. Azt elsősorban bennfentesek fogják megvenni (remélem én is ebbe a körbe tartozom ), megjelennek róla teszt beszámolók, esetleges módosítási javaslatok, aztán remélhetőleg hamarosan, el lesz árasztva a piac az újdonsággal.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
én ilyen mezei, hagyományos, jól bevált, jól eladható megfizethető PITBULLT szeretnek. Nem szuperet, sima atlagosat. Amilyen másfél hónapja nincs lassan.Thomaster írta: ↑2020.03.31. 17:24 Nyilván elsőre csak egy néhány darabos nullszéria készül. Azt elsősorban bennfentesek fogják megvenni (remélem én is ebbe a körbe tartozom ), megjelennek róla teszt beszámolók, esetleges módosítási javaslatok, aztán remélhetőleg hamarosan, el lesz árasztva a piac az újdonsággal.
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
Miből gondolod, hogy sorban állós lesz? Még nem tudjuk az árát (csak annyit, hogy zsebbe nyúlós lesz), nem tudunk róla semmit, közben konkurens termékre is sokan jelentkeztek. Ha nem lesz hatékonyabb, mint a HDM vagy a ORP, akkor már kérdéses a vásárlási motiváció. Mire megjelenik addigra lesznek olyan potenciális vásárlók, akik már 2 hónap jövedelem mínuszban lesznek/lehetnek.
Bocsánat, nem szerettem volna negatív lenni, csak sales-es vagyok.
-
- Fórumtag
Valahogy így!Thomaster írta: ↑2020.03.31. 17:24 Nyilván elsőre csak egy néhány darabos nullszéria készül. Azt elsősorban bennfentesek fogják megvenni (remélem én is ebbe a körbe tartozom ), megjelennek róla teszt beszámolók, esetleges módosítási javaslatok, aztán remélhetőleg hamarosan, el lesz árasztva a piac az újdonsággal.
Az első széria még április hónapban kint lesz, mindenki eldöntheti, hogy kell, megéri, stb. Igen, sajnos a kereslet egy időre vissza fog esni, ezért fog kiéleződni a harc a Vásárlókért, keresletiből, kínálati piacon találjuk magunkat!Route.66 írta: ↑2020.03.31. 17:28 Miből gondolod, hogy sorban állós lesz? Még nem tudjuk az árát (csak annyit, hogy zsebbe nyúlós lesz), nem tudunk róla semmit, közben konkurens termékre is sokan jelentkeztek. Ha nem lesz hatékonyabb, mint a HDM vagy a ORP, akkor már kérdéses a vásárlási motiváció. Mire megjelenik addigra lesznek olyan potenciális vásárlók, akik már 2 hónap jövedelem mínuszban lesznek/lehetnek.
STP-20 ( szuper titkos projekt 2020 )
Tehát S-ikeres T-raumatikus Puska 20lövetű? STP-20.
Ha olyan, meglepetés lesz, mint a Godfather M-19 és ami minőségi ugrást jelent, akkor kapós lehet, figyelembe véve a vélhető előnyeit, például nagyobb kaliber, kettőnél több lövés lehetősége újra töltés nélkül.
Szupertitkos csodafegyver
Wazze Bélabá, aszittem ez lesz az első projekt, ami akkor robban, amikor a boltokba kerül... Jönnek a privátok, meg a messenger üzenetek, hogy mi ez? Mindenkinek csak annyit mondok, hogy igen, tudom mi készül, sőt már a kezemben is volt a protó, de nem mondhatok semmit
Re: Szupertitkos csodafegyver
Hát nem izgi? Titkos elvtárs lettél, de ha most elkotyogod magad, oda a megepetés, szóval kérlek tartsad meg magadnak, ha valakivel beszélni akarsz róla, akkor az legyen a fal, ha nincs füle!Thomaster írta: ↑2020.03.31. 18:55 Wazze Bélabá, aszittem ez lesz az első projekt, ami akkor robban, amikor a boltokba kerül... Jönnek a privátok, meg a messenger üzenetek, hogy mi ez? Mindenkinek csak annyit mondok, hogy igen, tudom mi készül, sőt már a kezemben is volt a protó, de nem mondhatok semmit
Én ma kitoltam vele egy tárat, pontos, van energia, és tetszik.Thomaster írta: ↑2020.03.31. 18:55 Wazze Bélabá, aszittem ez lesz az első projekt, ami akkor robban, amikor a boltokba kerül... Jönnek a privátok, meg a messenger üzenetek, hogy mi ez? Mindenkinek csak annyit mondok, hogy igen, tudom mi készül, sőt már a kezemben is volt a protó, de nem mondhatok semmit
-
- Fórumtag
Ma kaptam fizetésemelést. Erre tessék, van is hova tenni. Pedig azt mondogattam: "Nyárig nem veszek fegyvert, nem veszek fegyvert, nem veszek fegyvert..."
Piréz poéta.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
csak ne fecsegjél, mert jön a:Thomaster írta: ↑2020.03.31. 18:55 Wazze Bélabá, aszittem ez lesz az első projekt, ami akkor robban, amikor a boltokba kerül... Jönnek a privátok, meg a messenger üzenetek, hogy mi ez? Mindenkinek csak annyit mondok, hogy igen, tudom mi készül, sőt már a kezemben is volt a protó, de nem mondhatok semmit
Esetleg a sok újdonság mellett a CNC acél Pitbull 19M is lesz kézzelfogható valamikor?
Előkerült egy ezeréves ismerősöm. Felhívott, hogy én nagy tudója vagyok ezeknek a gumilövedékeseknek, és mostanság ő is szükségét érzi valami otthonvédelminek, mit ajánlanék? Mert ő rendelt Németországból valami revolvert, hogy is hívják... mondom, HDR-50? Azaz. Hát mérnem előbb kérdezel, aztán vásárolsz? Na mindegy, HDR már jön, de hétvégén alighanem eladok neki a készletemből egy Revenge-et. És megmutatom neki az Onesta puskát, meg a Godfather 19-M-et.
Jelenleg a mostani tendencia folytatását várva, nekem a Keserű cuccok jönnek be, úgyhogy inkább 2 darab kell látatlanban a rozsdamentes mellé ebből csodából isRoute.66 írta: ↑2020.03.31. 17:28 Miből gondolod, hogy sorban állós lesz? Még nem tudjuk az árát (csak annyit, hogy zsebbe nyúlós lesz), nem tudunk róla semmit, közben konkurens termékre is sokan jelentkeztek. Ha nem lesz hatékonyabb, mint a HDM vagy a ORP, akkor már kérdéses a vásárlási motiváció. Mire megjelenik addigra lesznek olyan potenciális vásárlók, akik már 2 hónap jövedelem mínuszban lesznek/lehetnek.
Mindig meg van a réteg ami lefedi ezeket a szériákat, én nem aggódnék most
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Thomaster írta: ↑2020.03.31. 20:00 Előkerült egy ezeréves ismerősöm. Felhívott, hogy én nagy tudója vagyok ezeknek a gumilövedékeseknek, és mostanság ő is szükségét érzi valami otthonvédelminek, mit ajánlanék? Mert ő rendelt Németországból valami revolvert, hogy is hívják... mondom, HDR-50? Azaz. Hát mérnem előbb kérdezel, aztán vásárolsz? Na mindegy, HDR már jön, de hétvégén alighanem eladok neki a készletemből egy Revenge-et. És megmutatom neki az Onesta puskát, meg a Godfather 19-M-et.
ráadásul pont Németországból, amikor itthon van 11 j-os is. Az emberek életképtelen faszok.
Szerintem az alu CNC most már, a rozsdamentes acél dobkoszorúval, mindent tud amit tudnia kell. A full stainless, az csak acélfetisisztáknak meg gyűjtőknek való, gyakorlati plusz értéke szerintem nincs. Biztos hogy az örökkévalóságig kibír mindenféle patront és gumit ami belefér... de minek?
Érzem a rejtett kérdést... Csak szólok, marhapatronnal nem érdemes kínozni. Revenge-ből lőttem párat, a rövid csövével nem adott annyival több zsuuult, mint amennyit gondolnánk. Ellenben NAGYON HANGOS!!! Zárt térben garantált halláskárosodás. Namost a Pitbull még kisebb, még rövidebb. Azaz még kevesebb plusz zsuuul, még nagyobb hang. Fölösleges.
Én vettem 2 alut a családnak, de várom a rozsdamentest. Szerintem más-más az előnye mindegyiknek, ha leszűkíteném, egyik erőssége talán a hordhatóság, a másiknak ez elnyűhetetlenség szerintem, de mérete miatt ez is jól hordható.
Lehet van olyan akinek csak szimplán "orgazmust" okoz valamelyik
Ez korrekt!Thomaster írta: ↑2020.03.31. 20:33 Szerintem az alu CNC most már, a rozsdamentes acél dobkoszorúval, mindent tud amit tudnia kell. A full stainless, az csak acélfetisisztáknak meg gyűjtőknek való, gyakorlati plusz értéke szerintem nincs. Biztos hogy az örökkévalóságig kibír mindenféle patront és gumit ami belefér... de minek?
Érzem a rejtett kérdést... Csak szólok, marhapatronnal nem érdemes kínozni. Revenge-ből lőttem párat, a rövid csövével nem adott annyival több zsuuult, mint amennyit gondolnánk. Ellenben NAGYON HANGOS!!! Zárt térben garantált halláskárosodás. Namost a Pitbull még kisebb, még rövidebb. Azaz még kevesebb plusz zsuuul, még nagyobb hang. Fölösleges.
Köszönöm! Marhaerős patront nem tennék én se az alu változatba, csak a 14-es gumihasználattól féltem.Thomaster írta: ↑2020.03.31. 20:33 Szerintem az alu CNC most már, a rozsdamentes acél dobkoszorúval, mindent tud amit tudnia kell. A full stainless, az csak acélfetisisztáknak meg gyűjtőknek való, gyakorlati plusz értéke szerintem nincs. Biztos hogy az örökkévalóságig kibír mindenféle patront és gumit ami belefér... de minek?
- montecarlo
- Fórumtag
Csak idézném a gyártót:
"
Napi gyakorlásra, évi több ezer gumis lövéshez, egyértelműen a rozsdamentes verziót ajánlom
"
"
Napi gyakorlásra, évi több ezer gumis lövéshez, egyértelműen a rozsdamentes verziót ajánlom
"
Thomaster írta: ↑2020.03.31. 20:33 Szerintem az alu CNC most már, a rozsdamentes acél dobkoszorúval, mindent tud amit tudnia kell. A full stainless, az csak acélfetisisztáknak meg gyűjtőknek való, gyakorlati plusz értéke szerintem nincs. Biztos hogy az örökkévalóságig kibír mindenféle patront és gumit ami belefér... de minek?
A kettő nem üti egymást.montecarlo írta: ↑2020.03.31. 20:47 Csak idézném a gyártót:
"
"
Évi több ezer lövést majd leadja 1 ember, tudom.tudom, de nem is életszerű, mert sokba kerül
- WildBear23
- Veterán
CNC Alut, mert az VAN. (Vagy legalábbis volt).
Semmilyen racionális érv nem szól az acél mellett, de félretettem rá a pénzt, kell egy olyan is.
*** Rationaliorem legem de armis scribere necesse est!***
Ennek aki megszállott, nagyon nehéz lesz ellenállni, szvsz!security89 írta: ↑2020.03.31. 19:00 Ma kaptam fizetésemelést. Erre tessék, van is hova tenni. Pedig azt mondogattam: "Nyárig nem veszek fegyvert, nem veszek fegyvert, nem veszek fegyvert..."
Ámen! De az újdonság lehet elsőbbséget fog élvezni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára HW88SA 2020.03.31. 22:10-kor.
Eladta, Dr Úr?WildBear23 írta: ↑2020.03.31. 21:34 CNC Alut, mert az VAN. (Vagy legalábbis volt).
Semmilyen racionális érv nem szól az acél mellett, de félretettem rá a pénzt, kell egy olyan is.
- nemtokregelni
- Veterán
Én pl. semmibe nem tennék soha állatkábító patront, mégis a rozsdamentes kell. Mert csak, észérv nincs. Emlékszem micsoda eufória jött rám, amikor először volt stainless fegyverem...
Sapienti sat.
nemtokregelni írta: ↑2020.03.31. 23:17 Én pl. semmibe nem tennék soha állatkábító patront, mégis a rozsdamentes kell. Mert csak, észérv nincs. Emlékszem micsoda eufória jött rám, amikor először volt stainless fegyverem...
OK. köszönöm mindenkinek a véleményét alu vs. acél kérdésben.
- WildBear23
- Veterán
Az alu Pitbullt?
Dehogy.
Kipróbáltam, és megkértem rá a viselésit.
(Visszaolvastam, a van/volt -ot úgy értettem, hogy a Mintaboltban van/volt.)
Az lett volna a jó időzítés, ha mára elkészült volna a nullszéria, és itt be lett volna mutatva, hogy lehet érte jönni a Művekbe, ezt és ezt tudja, ennyiért. Tuti senki se ment volna érte... peeersze, ilyet, ennyiért, a Keserűtől??? Aztán másnap lett volna állak koppanása a földön, hogy tényleg kapható.
Elnézést!WildBear23 írta: ↑2020.04.01. 07:02 Az alu Pitbullt?
Dehogy.
Kipróbáltam, és megkértem rá a viselésit.
(Visszaolvastam, a van/volt -ot úgy értettem, hogy a Mintaboltban van/volt.)
A pokolba vezető út, jóindulattal van kikövezve, vagy tévedek?Thomaster írta: ↑2020.04.01. 11:15 Az lett volna a jó időzítés, ha mára elkészült volna a nullszéria, és itt be lett volna mutatva, hogy lehet érte jönni a Művekbe, ezt és ezt tudja, ennyiért. Tuti senki se ment volna érte... peeersze, ilyet, ennyiért, a Keserűtől??? Aztán másnap lett volna állak koppanása a földön, hogy tényleg kapható.
-
- Fórumtag
Ez az új dolog megjön áprilisban, azaz a jelenlegi járványos helyzet nem lassítja a megjelenését?
Piréz poéta.
Erre csak azt tudom mondani, hogy semmi sem biztos, hétvégén szokás szerint elmegyek műrepülni és hétfőn, lehet már csak memoár leszek. De addig rajta vagyunk, ha teljes boltzár, vagy egyéb korlátozás jönne, az borítaná a lapokat, de reméljük, erre nem kerül sor nálunk.security89 írta: ↑2020.04.01. 17:38 Ez az új dolog megjön áprilisban, azaz a jelenlegi járványos helyzet nem lassítja a megjelenését?
Most már csak óvatosan a repüléssel! Bár repülni mindenki tud, csak a landolással szoktak gondok lenni...művek-1 írta: ↑2020.04.01. 21:42 Erre csak azt tudom mondani, hogy semmi sem biztos, hétvégén szokás szerint elmegyek műrepülni és hétfőn, lehet már csak memoár leszek. De addig rajta vagyunk, ha teljes boltzár, vagy egyéb korlátozás jönne, az borítaná a lapokat, de reméljük, erre nem kerül sor nálunk.
De NE legyen és mielőbb várjuk az újdonságot!
Ez így van, világversenyeken szokták a bírók mondani, ha minden jól alakul, akkor a felszállások és a leszállások száma megegyezik.
Hát még a pénztárcám, hogy várja!
Ha jól sejtem sokak pénztárcája nem annyira De személy szerint örülök, hogy vannak újdonságok csak így tovább a Lenini úton!
- montecarlo
- Fórumtag
Meg azt se tudjatok, mirol van szo, de mar a penztarca a tema...ilyenkor ertem, miert akarnak olyan sokan cserelni, amikor hasznalt hiedetest ad fel az ember. Elkoltitek a konyhapenzt is elore...
Bocsánat, hogy válaszoltam Béla bá hozzászólására. Írta, hogy az Ő pénztárcája várja erre írtam egy választ, hogy gondolom mivel újdonság, nem lesz olcsó. Ezért többnyire csak olvasom a fórumot és keveset reagálok... Elnézést hogy előfordultam! Senkit nem volt célom megbántani a hozzászólással, még Téged sem!montecarlo írta: ↑2020.04.02. 01:25 Meg azt se tudjatok, mirol van szo, de mar a penztarca a tema...ilyenkor ertem, miert akarnak olyan sokan cserelni, amikor hasznalt hiedetest ad fel az ember. Elkoltitek a konyhapenzt is elore...
Örülök, ha Neked nem tétel mondjuk egy Bock 19M, de attól még ha valaki félretesz rá és megveszi az remélem nem baj?!
Most sokan imádkoznak Önért, hogy hússzú egészséges évek legyenek még ön előtt, a fejlesztések is bejátszhatnakművek-1 írta: ↑2020.04.01. 21:42 Erre csak azt tudom mondani, hogy semmi sem biztos, hétvégén szokás szerint elmegyek műrepülni és hétfőn, lehet már csak memoár leszek. De addig rajta vagyunk, ha teljes boltzár, vagy egyéb korlátozás jönne, az borítaná a lapokat, de reméljük, erre nem kerül sor nálunk.
ámen
Az a legszomorúbb, ha a Tiszavirágnak rossz napja van.
Nagyon sajnálatos, ha a tehetségtelenség szorgalommal párosul.
Nagyon sajnálatos, ha a tehetségtelenség szorgalommal párosul.
OFF
Csak nehogy majd azt mondják: itt fent már majd' 6000-szer volt. Most menjen, nézzen körül odalent is!
"Ha lőni akarsz, akkor lőj! Ne a szádat járasd!" Tuco Benedicto Pacífico Juan María Ramírez
Urak! Akit esetleg érintene, holnap, szombaton, 9-15 óráig a Gyöngysor utcai Mintaboltunk nyitva tart. Cégünk a hivatalos képviselője a Zoraki termékeknek, ami meggyőződésem szerint a piacon a legjobb minőség, és büszkeséggel tölt el, hogy képviselhetem 2006-óta, 14 éve! Nálunk viszonylag kedvező áron megvásárolhatóak, de már csak pisztolyaink maradtak! Viszont tudunk a pisztolyokhoz Walther 120 mg PV és Geco-Ruag 9 mm PAK gáz és riasztótöltényeket is értékesíteni!
Urak! Akit érint, a Gyöngysor utcában megmaradt egy darab , rövid csövű Sniper-19-M . Mostanában nem lesz, ára a régi bruttó, bevizsgálva 65.000.-
-
- Fórumtag
201122ft-ért most kelt el licittel egy Revenge.
Piréz poéta.
- WildBear23
- Veterán
Szerintem saját magának verte fel az árát másodnickkel, hogy ezután a fórumra feltett 80e Ft-os Revenge olcsónak tünjön.
Remélem a Gyöngysorban három műszakban dübörögnek a gyártósorok, percenként indulnak az áruval megrakott kamionok, és Béla bának nem vitorlázó gépe lesz hanem Szputnyikja.
A hozzászólást 7 alkalommal szerkesztették, utoljára WildBear23 2020.04.04. 13:02-kor.
Én hülye, szinte ingyen adom a Gyöngysorban bruttó, bevizsgálva, 42.240.- ért.
A dolgozók kimerültek, túlterheltek, normál műszakok vannak, erre a keresletre nem lehet gyártást szervezni. Megjegyzem, ősszel annyi eladó, olcsó gumis lesz a piacon, hogy mehetünk kényszerszabadságra. Párszor már megéltük, a tücsök és a hangya esete van most is. ( Szputnyikkal csak óvatosan, Lajkának nem volt szerencséje vele )WildBear23 írta: ↑2020.04.04. 12:44 Szerintem saját magának verte fel az árát másodnickkel, hogy ezután a fórumra feltett 80e Ft-os Revenge olcsónak tünjön.
Remélem a Gyöngysorban három műszakban dübörögnek a gyártósorok, percenként indulnak az áruval megrakott kamionok, és Béla bábák nem vitorlázó gépe lesz hanem Szputnyikja!
Én személy szerint sohasem vennék ismeretlen előéletű, használt gumilövedékes fegyvert (kivéve valami Godfather vagy hasonló teljesen acél konstrukciót). Ki tudja korábban ki mivel és hogyan használta.
-
- Fórumtag
Van benne lutri, de van akinek nem közömbös, hogy 45k vagy 25k, vagy feljebb sokkal nagyobb lehet az eltérés. Tücsök, hangya effektus, nyáron és ősszel jön az üresjárat.
Gumi válltámaszt levenni, majd 13-as csőkulccsal lehet kitekerni. A fa tusás átalakítás kemény meló lesz, hacsak nem asztalos mesterrel készítteted el, megfelelő gépekkel. Annak az ára viszont húzós lesz!
Az enyémet magam készítettem, közel két hetembe került, de megérte.
- montecarlo
- Fórumtag
Te miért faragtál rá fából? Így feketére kezelve műanyagnak tűnik.
Amúgy precíz kivitelezés, az látszik.
Amúgy precíz kivitelezés, az látszik.
Cajga írta: ↑2020.04.05. 00:29 Gumi válltámaszt levenni, majd 13-as csőkulccsal lehet kitekerni. A fa tusás átalakítás kemény meló lesz, hacsak nem asztalos mesterrel készítteted el, megfelelő gépekkel. Annak az ára viszont húzós lesz!
Az enyémet magam készítettem, közel két hetembe került, de megérte.