Maffiafilmekből tetszett meg a duplacsövű sörétes. Ja, mi is a fantázianeve? Godfather?
36 cm-es a cső most, 71.5 volt. Pontosság és erő nem változott, bitang.
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Sy$@dm1n, Harry Callahan
Fotók?
Jól látom a képen, hogy volt ahol azért valamennyire befogta a barnító, és volt ahol egyáltalán nem?montecarlo írta: ↑2020.03.14. 23:06 Most bosszant egy kicsit ez a cső téma, majd inkább ha orvosolva lesz.
Nagy monitoron nézve ez nem karcolás, hanem valamilyen folyásnyom. Bocs a kérdésért, egész biztos nem volt rajta a csőlevágás előtt? Illetve a levágás helyét megpróbálta lebarnítani a mester?montecarlo írta: ↑2020.03.15. 00:03 Nem, ez ilyen volt a cső levágása után. Van ahol halványabb, van ahol nem.
Semmit nem fogott a hidegbarnításom rajta.
Deee, szerintem változott az erő. Erősebb lett. Amikor vettem a Godfather 19-M szettet, első dolgom volt lemérni az erejét rövid és hosszú csővel. A rövid csővel erősebb. Ezt akkor meg is írtam itt. Úgy látszik, a riasztótöltény a hosszú csőben már nem tudja végig gyorsítani a gumit.montecarlo írta: ↑2020.03.14. 21:08 Így néz ki jól. Meg persze, könnyű vele manőverezmi és nem húzza le a hosszú cső súlya az elejét.
Maffiafilmekből tetszett meg a duplacsövű sörétes. Ja, mi is a fantázianeve? Godfather?
36 cm-es a cső most, 71.5 volt. Pontosság és erő nem változott, bitang.
Thomaster írta: ↑2020.03.15. 13:40 Deee, szerintem változott az erő. Erősebb lett. Amikor vettem a Godfather 19-M szettet, első dolgom volt lemérni az erejét rövid és hosszú csővel. A rövid csővel erősebb. Ezt akkor meg is írtam itt. Úgy látszik, a riasztótöltény a hosszú csőben már nem tudja végig gyorsítani a gumit.
ööö... lehet hogy a saját méréseimről már nem is írtam, mert Bélabá előbb mérte le.montecarlo írta: ↑2020.03.15. 15:29 Na ezt nem gondoltam volna.
Érzetre annyi változott, hogy egy picike hátrarúgás / megmoccanás lett, hosszú csővel nem volt. Én betudtam annak, hogy kisebb lett a tömeg, hajszálpontosan 0.5 kg a levágott cső. Akkor ehhez még lehet társult egy kis erőnövekedés is.
Mik voltak az adatok nálad? Nem láttam azt a bejegyzést.
Tessék csak rendesen elolvasni azt a rendeletet. Igaz hogy 3-kor be kell zárni, de már hajnali 6-kor ki lehet nyitni!gvass1 írta: ↑2020.03.17. 06:11 FONTOS SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY - AMEDDIG NYITVA LEHET LENNI, NYITVA VAGYUNK!
Tehát mától az alábbi kormányrendelet visszavonásáig 10-15 óra KÖZÖTT tartózkodhat csak vevő üzleteinkben!
A 46/2020 kormányrendelet értelmében A MAI NAPTÓL:
" 6. § Az élelmiszert, az illatszert, a drogériai terméket, a háztartási tisztítószert, a vegyi árut és a higiéniai papírterméket árusító üzlet, továbbá a gyógyszertár, a gyógyászati segédeszközt forgalmazó üzlet, az üzemanyag-töltőállomás és a dohánybolt kivételével a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvény 2. § 27. pontja szerinti üzletben (a továbbiakban: üzlet) 15.00 óra után 06.00 óráig az ott foglalkoztatottak kivételével tartózkodni tilos."
Budapesten 3 helyen is - HÉTVÉGÉN IS NYITVA!
Asia Center, KÖKI Terminál, Oktogon
www.onvedelmibolt.hu
Jól sejtem, hogy gumilôvedék és patron azért még maradt? Egy lövés, egy halál ugye.gvass1 írta: ↑2020.03.19. 12:00 Dolgozunk, nyilatkozunk - Index-hír a hazai fegyverfelvásárlási pánikról:
http://www.kaliberinfo.hu/hirek/index-h ... -panikrol/
Rosszul. Csak éppen nálunk vett fegyverhez adunk töltényt, gumi se nagyon.
Dolgozunk rajta, hogy legyen ismét választék, de minden szempontbol vészhelyzet van.
Amikor a "stressz-től" nem bírsz aludni, de még korán van hogy mehess bevásárolni
Pedig én rendületlenül várom,hogy jöjjenek a gumisok kintről Talán majd a következő apókapixisnél azt is lehetgvass1 írta: ↑2020.03.20. 11:43 MAI NAPON ISMÉT SOKFÉLE GÁZPISZTOLY ÉRKEZETT AZ ÖNVÉDELMI BOLTOKBA! _GUMIS_ NEM JÖTT!
www.onvedelmibolt.hu
onv bolt oktogon1.jpg
A kép illusztráció!
Nagyon sokszor bizonyított, jó cucc. Mondjuk picit felszaladt az ára ennek is mostanra, de nem fogyóeszköz, vesz 3-at az ember, 1-et abból elfúj.WildBear23 írta: ↑2020.03.20. 15:16 Én minden "amatőr" ismerősömnek ezt a Pfeffer KO spray-t ajánlom.
(+figyelmeztetve őket hogy KKVE)
Németeknél is elszabadult a felvásárlás, most olvasom. Majdnem olyan, mint a 2015-os migráncspánik.
kár h ezekre a termékekre nem vonatkozik a kiszállítás könnyítése....gvass1 írta: ↑2020.03.23. 05:47 Tisztelt Vásárlóink!
Az COVID-19 válsághelyzet miatt az Asia Center ÜZLETHÁZ határozatlan időre zárva tart, így az Önvédelmi Bolt Asia Center sem tud kinyitni!
Az Önvédelmi Bolt KÖKI Terminál és Oktogon (Teréz Krt. 5.) üzleteink ameddig lehet nyitva tartanak, jelenleg 10-15 óra között a vészhelyzeti intézkedések értelmében.
www.onvedelmibolt.hu
És mi lesz, amikor az újonnan felfegyverzett Chuck Rambo elkezd unatkozni? És nekiáll a fegyverét "feljavítani"...
Jaj nem kell rémeket látni. A fiók mélyén lesz elfelejtve szinte az összes ilyen eszköz.
A 90%-a biztosan. De a saját praxisomból, és kollégák elmondása alapján is van egy roppant kreatív réteg, akik jobban tudják, minek hogy kellene működnie. Közülük most sokan otthon vannak és ráérnek.
Egy hujje ismerősömtől idezek:"a gáz a szahr, f.ingani én is tudok.." A gumis balesetektől én is egy hangyányit azért tartok...gvass1 írta: ↑2020.03.20. 11:43 MAI NAPON ISMÉT SOKFÉLE GÁZPISZTOLY ÉRKEZETT AZ ÖNVÉDELMI BOLTOKBA! _GUMIS_ NEM JÖTT!
www.onvedelmibolt.hu
onv bolt oktogon1.jpg
A kép illusztráció!
Ilyenkor kéne felajánlani hogy ha a gáz szar, akkor szívesen arcon f.ngod, mondjuk 2x120 mg PV-vel.
Egy vagy két hete megfogalmazódott bennem erre a válasz, most nem tudom megállni, hogy ideírjam, ha már újra előkerült. Mint a mellékelt valóság mutatja, többen sajátos módon nagyon élvezik, teljesen be vannak zsongva attól, hogy végre preppereset és túlélőset játszhatnak unásig megszokott életük helyett. "Végre történik valami! Jaj de izgi!"
"
OFFPoresz írta: ↑2020.03.23. 13:38 Egy vagy két hete megfogalmazódott bennem erre a válasz, most nem tudom megállni, hogy ideírjam, ha már újra előkerült. Mint a mellékelt valóság mutatja, többen sajátos módon nagyon élvezik, teljesen be vannak zsongva attól, hogy végre preppereset és túlélőset játszhatnak unásig megszokott életük helyett. "Végre történik valami! Jaj de izgi!"
Ponthogy pánikolnak, nem élvezetből vásárolgatnak össze átgondolatlanul random dolgokat.Poresz írta: ↑2020.03.23. 13:38 Egy vagy két hete megfogalmazódott bennem erre a válasz, most nem tudom megállni, hogy ideírjam, ha már újra előkerült. Mint a mellékelt valóság mutatja, többen sajátos módon nagyon élvezik, teljesen be vannak zsongva attól, hogy végre preppereset és túlélőset játszhatnak unásig megszokott életük helyett. "Végre történik valami! Jaj de izgi!"
Az igazi felkészülők pont hogy most nem vásárolgatnak.
OFF
gvass1 írta: ↑2020.03.23. 14:49 Mai komolytalan médiamegjelenés - MEGHALLGATHATÓ 06:45-től:
https://www.radio1.hu/musor/balazsek/
03. Balázsék - Viszik a legális fegyvereket nálunk is, mint a cukrot
igen, ha 1%-hoz eljutott, hogy "dicsák, he a gázpisztolyhoz nem kell engedély", már volt értelme:-)montecarlo írta: ↑2020.03.23. 15:54 Meghallgattam, talán valami hasznos infó is átment nekik / a hallgatóknak
Biztosan érdekes volt, nekem csak a zene jön, a műsort nem lehet visszahallgatni, sajnos.gvass1 írta: ↑2020.03.23. 14:49 Mai komolytalan médiamegjelenés - MEGHALLGATHATÓ 06:45-től:
https://www.radio1.hu/musor/balazsek/
03. Balázsék - Viszik a legális fegyvereket nálunk is, mint a cukrot
próbálja másik böngészőből és a felső kék (nem az alsó lila) csíkban, és a 3. (fegyveres) blokkot 06:45-ig előretekerve.
Nem látod az összefüggést, Toto! Ha már van elég liszted, tudsz pisztolyt rántani vazze! Csak még tojás meg morzsa kell hozzá!
Állat!!gvass1 írta: ↑2020.03.24. 06:14 Bekerültünk a nemzetközi mainstream-médiába is:-)))
Magyar gáz/gumis-fegyver felvásárlási rohamról a nemzetközi médiában – Reuters
http://www.kaliberinfo.hu/hirek/magyar- ... n-reuters/
ASIA van fotokon, az tenyleg nem nagy.
Idiota angolok, az egész cikkből sugárzik, hogy mar a civil gázspray is atomvillanas nekik.gvass1 írta: ↑2020.03.24. 06:14 Bekerültünk a nemzetközi mainstream-médiába is:-)))
Magyar gáz/gumis-fegyver felvásárlási rohamról a nemzetközi médiában – Reuters
http://www.kaliberinfo.hu/hirek/magyar- ... n-reuters/
"Vass, the gun shop owner, said even small weapons not requiring a license were very dangerous in the wrong hands, given that even non-combat gas pistols can be lethal at close range, and the interest does not stop there."
nyilvan nem mondtam ilyet, kertem is pontositast. Telefoninterju, tobben belenyultak a szerkesztett anyagba lathatoan.Fortitu írta: ↑2020.03.24. 09:10 "Vass, the gun shop owner, said even small weapons not requiring a license were very dangerous in the wrong hands, given that even non-combat gas pistols can be lethal at close range, and the interest does not stop there."
Ilyeneket mondtál volna? Vagy ott is direkt összemossák a dolgokat...
Combat gas pistol...
Ezek imádnak hazudni, a németek is ezt művelték 2016-ban, szerintük a gumilövedékes veszélyesebb mint a terroristák Kalasnyikovjai, agyrém!gvass1 írta: ↑2020.03.24. 09:14 nyilvan nem mondtam ilyet, kertem is pontositast. Telefoninterju, tobben belenyultak a szerkesztett anyagba lathatoan.
Lasd:
Kedves Vass úr,
Elnézést, ez szerkesztésben kerül bele. Intézkedem.
M
Reuters Budapest
From: @direxmedia.hu>
Sent: Monday, March 23, 2020 3:28:29 PM
To: @thomsonreuters.com>
Subject: Re: Retuters cikk - Helyreigazitas, pontosítás kerese
Tisztelt ... Úr,
Ezt az alábbi részt viszont HATÁROZOTTAN NEM HAGYTAM JÓVÁ, KÉRNÉM TÖRÖLNI. Ilyet én biztosan nem mondtam, sőt kifejezetten az ellenkezőjét, miszerint ezekkel a nem halálos fegyverekkel kifejezetten NEM LEHET ÖLNI.
https://www.reuters.com/article/us-heal ... acm-wy9bVY
"Vass, the gun shop owner, said even small weapons not requiring a license were very dangerous in the wrong hands, given that even non-combat gas pistols can be lethal at close range, and the interest does not stop there."
gvass1 írta: ↑2020.03.24. 10:38 Kisebb csoda keretében A MAI NAP FOLYAMÁN ÉRKEZIK _GUMILÖVEDÉKES_ Atlas AGS-15M muzeális pisztoly a KÖKI TERMINÁL Önvédelmi Boltba, nagyon korlátozott mennyiségben!
9 mm PAK/15 mm gumi, 100 Joule, 2-lövetű, 2 töltényűrblokkal, teljesen acélépítésű: 69.900- Ft
MKH benne van
+töltényűrblokk: 8900- Ft
Budapesten 2 helyen MÉG NYITVA LEHETÜNK 10-15 ÓRA KÖZÖTT - HÉTVÉGÉN IS!
KÖKI Terminál, Oktogon
www.onvedelmibolt.hu
Noga forgózenkoló.Thomaster írta: ↑2020.03.24. 12:26 Kipróbálásra odaadhatom, ha van hol lövöldöznöd... nálam csak a fiókban áll.
Amúgy működik 16-os puha gumival is, és úgy erősebb is... meg pontatlanabb is. Meg a puha gumiból a csőfar időnként lehámoz egy kis forgácsot, és akkor szpás kirángatni a töltényűrtömböt. A csőfart lesorjázni meg nem tudom ott a doboz mélyén.
Na, ez fejlődés!
a fejlodes az, ha meg is kapja epelmeju, jopgszeru hataridon belul. Nem pedig kap egy idezest 2 honap mulva, hogy szemelyesen jelenjen meg.
A Jóisten tartsa meg ezt a szokásukat a pánikidőszak után is!gvass1 írta: ↑2020.03.25. 13:27 Meg nem erősített info (Tóth Róberttől, EGY NEM HALÁLOS FEGYVERES FACEBOOK-CSOPORTBÓL) arról, hogy a víruspánik idején hogyan megy a gp-viselési kiváltása.
"
Tehát a GÁZ-RIASZTÓ FEGYVER VISELÉSI KIVÁLTÁSÁNÁL AZ ügymenet jelenleg a következő:
1. https://ugyintezes.police.hu/
Bejelentkezés ügyfélkapuval.
2. Új ügy indítása/ igazgatásrendészet / polgári lőfegyver ügyintézés/ RI-0600 űrlap kitöltése.
3. Csatolmányok pdf formátumban feltöltése.
3.1 MKH Kártya pdf feltöltése
3.2 fegyver lefényképezése vonalzóval azon az oldalán ahol látszik a gyártási száma, feltöltés szintén pdf formátumban.
4. Űrlap beküldése
5. Fizetés kártyával vagy utalás az ügyszámra hivatkozva közlemény rovatban.
Személyesen nem kell bemenni. Postán küldik az engedélyt."
Ez a vonalzó mellett lefényképezés sztem a Kaliber Jog és fegyver rovat áldásos hatása:-)))
dolgozni kell, nincs idő bélyeget nyalogatni:-)))
gvass1 írta: ↑2020.03.25. 13:27 Meg nem erősített info (Tóth Róberttől, EGY NEM HALÁLOS FEGYVERES FACEBOOK-CSOPORTBÓL) arról, hogy a víruspánik idején hogyan megy a gp-viselési kiváltása.
"
Tehát a GÁZ-RIASZTÓ FEGYVER VISELÉSI KIVÁLTÁSÁNÁL AZ ügymenet jelenleg a következő:
2. Új ügy indítása/ igazgatásrendészet / polgári lőfegyver ügyintézés/ RI-0600 űrlap kitöltése.
3.2 fegyver lefényképezése vonalzóval azon az oldalán ahol látszik a gyártási száma, feltöltés szintén pdf formátumban.
4. Űrlap beküldése
Ez a vonalzó mellett lefényképezés sztem a Kaliber Jog és fegyver rovat áldásos hatása:-)))
ZOLKET írta: ↑2020.03.25. 16:11 Én ezekkel a dolgokkal mindig szkeptikus voltam. De miért is ne érne meg egy próbát mivel van még egy RATAY X1 amire nincs viselésim.
Minden nagyon megfelelően a leírtakkal kapcsolatban ment, űrlap kitöltve, pdf-ben a képeket felraktam. Végén minden elfogadva erre...
Képernyőfelvétel (43).png
Valamit elszúrtam mégis mert azóta csak ezt az infót dobja fel.
Valamit elronthattál, mert a rendszer működik.....ZOLKET írta: ↑2020.03.25. 16:11 Én ezekkel a dolgokkal mindig szkeptikus voltam. De miért is ne érne meg egy próbát mivel van még egy RATAY X1 amire nincs viselésim.
Minden nagyon megfelelően a leírtakkal kapcsolatban ment, űrlap kitöltve, pdf-ben a képeket felraktam. Végén minden elfogadva erre...
Képernyőfelvétel (43).png
Valamit elszúrtam mégis mert azóta csak ezt az infót dobja fel.
Talán a befizetésnél?
Most,hogy mindenkin maszk meg sokakon szemüveg is van kicsit nehézkes az önvédekezés gázfegyverrel meg spray-velgvass1 írta: ↑2020.03.26. 10:38 ÚJRA ÉRKEZETT: az egyik legtutibb megfejtés mindennapos önvédelemre!
Ekol Viper 2,5" kombatmarkolattal, A MINDENEVŐ 9 mm PAK-képes 6-lövetű, ACÉLdobbal:
31.900- Ft fekete
32.900- Ft nikkel
MKH benne van
MÉG nyitva lehetünk 2 helyen 10-15 óra között MINDEN NAP:
KÖKI Terminál, Oktogon
*** www.onvedelmibolt.hu ***
ekol viper - fekete 2,5 mindenevo.jpg
Sziasztok, én is ez előző héten kértem viselésit online ügyintézéssel a fenti folyamattal, némi hiánypótlás után 1 héten belül megjött a végzés, hogy hozza majd a postás a kártyát.gvass1 írta: ↑2020.03.25. 13:27 Meg nem erősített info (Tóth Róberttől, EGY NEM HALÁLOS FEGYVERES FACEBOOK-CSOPORTBÓL) arról, hogy a víruspánik idején hogyan megy a gp-viselési kiváltása.
"
4. Űrlap beküldése
Köszönöm a megerősítést...csak azt nem értem miért nem lehetett ilyen már évekkel ezelőtt.Crouch írta: ↑2020.03.26. 16:09 Sziasztok, én is ez előző héten kértem viselésit online ügyintézéssel a fenti folyamattal, némi hiánypótlás után 1 héten belül megjött a végzés, hogy hozza majd a postás a kártyát.
A kitöltésre és a fájlok feltöltésére azért figyelni kell, de összességében most elég egyszerű és gyors a folyamat, plusz a rendőrségi előadó is segítőkész volt.
Tényleg kellett a fotó egy vonalzó mellett?Crouch írta: ↑2020.03.26. 16:09 Sziasztok, én is ez előző héten kértem viselésit online ügyintézéssel a fenti folyamattal, némi hiánypótlás után 1 héten belül megjött a végzés, hogy hozza majd a postás a kártyát.
A kitöltésre és a fájlok feltöltésére azért figyelni kell, de összességében most elég egyszerű és gyors a folyamat, plusz a rendőrségi előadó is segítőkész volt.
A sajtó hatalma, káccci!
Jog és fegyver rovat. Rendőrnéni, f.aszméret stb.
GYENGE, MINT A SZAR!security89 írta: ↑2020.03.27. 13:27 Fiocchi 9mm r knall-ról van tapasztalata valakinek gumizáshoz? Gyenge vagy átlagos esetleg. Ha gyenge, gyakorolni érdemes attól még vele, ha olcsóbban jutok hozzá, nemde?