Hazai gyártású traumatikus fegyverek
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Sy$@dm1n, Harry Callahan
- montecarlo
- Fórumtag
Re: Hazai gyártású nem-halálos fegyverek
A Zalán várható piacra kerülése sokakat érdekelne úgy
gondolom.
A bock elrendezésű, pump action kinézetű puska sem jelent meg még a tavalyi Fehova óta, azt is sokan várják.
gondolom.
A bock elrendezésű, pump action kinézetű puska sem jelent meg még a tavalyi Fehova óta, azt is sokan várják.
- TotoHU
- Veterán
- Kapcsolat:
Örülünk a jelenlétnek!! Biztosan színesíteni fogják a fórumot.
Nekem az AGS 15-el kapcsolatban lenne kérdésem. Tervezik-e a jövőben a gáz-riasztó minősítésű változat gyártását is?
Szerintem számos itteni tag gondolja úgy, hogy a lapos formájú fegyver gumizható gáz-riasztóként nagy reménység lenne, így viszont muzeális fegyverként ha választani kell vásárláskor, akkor érhető módon azt választja a fogyasztó, amit viselési engedéllyel az utcán is tud hordani. Vagy ha már muzeális, akkor otthonra egy nagyméretű és több lövetű revolver vagy revolver puska.
Nem köll beszarni, amíg a szar nem jön... Egyik ismerősöm mesélte, hogy kutyát sétaltatott a falu szélén elég kihalt helyen, az egyik portáról, a kerítés alól kimaszott, és megtamadta őket egy nagytestű, jogoszlav farkasölö, éppen nála volt az új pitbullja, kétszer oldalba rittyentette a dögöt, az meg sputozott is vissza, ahonnan jött,, tehát 1-2 hibás példány után, azért ne temessukel el ezt a fain, prémium terméket, könyörgöm...
Mottó :Az élet szar, aztán meghalsz...
- WildBear23
- Veterán
Gumival küldte meg?The Gent írta: ↑2020.03.09. 15:16 Nem köll beszarni, amíg a szar nem jön... Egyik ismerősöm mesélte, hogy kutyát sétaltatott a falu szélén elég kihalt helyen, az egyik portáról, a kerítés alól kimaszott, és megtamadta őket egy nagytestű, jogoszlav farkasölö, éppen nála volt az új pitbullja, kétszer oldalba rittyentette a dögöt, az meg sputozott is vissza, ahonnan jött,, tehát 1-2 hibás példány után, azért ne temessukel el ezt a fain, prémium terméket, könyörgöm...
Gratula, akkor megvolt az első sikeres önvédelem az új Pitbullal.
*** Rationaliorem legem de armis scribere necesse est!***
Persze, hogy gumival, az benne a poén, sima geco patronal, azt mondta hogy kicsit nyuszitett a banga nagy dög, aztán spurizott mert nem erre számított. Szerinte nem látszott a kutyán különösebb kulsérelmi nyom.. Viszont, ha nincs nála semmi... A kis kutyujanak sachter, meg lehet, hogy neki is...WildBear23 írta: ↑2020.03.09. 15:28 Gumival küldte meg?
Gratula, akkor megvolt az első sikeres önvédelem az új Pitbullal.
Ma megvolt az első tesztem az új Pitbull 19M-el. Minden fizetett reklám és részrehajlás nélkül mondom,hogy nagyon jó volt
Kb 80at lőttem vele úgy,hogy fele-fele acél és alu dob. 1-1 dob gumi és 2 alu dob + 1 acél dob MaxxTech riasztó. MaxxTechnél volt 2 csett, de semmi,koszosan még jobban vitte
Összességében hibátlan volt,úgy is ha gyorsan lőttem, meg úgy is ha lassan "pontot". Kb 2-3 tölténynél látszott hogy nem csont középre ment,de ennyi. Mindegyiken szép, rendes beütés volt. A képek 25-25 lövés után lettek.
Első az alu dob,második az acél.
Nagyon meg vagyok elégedve!
Kb 80at lőttem vele úgy,hogy fele-fele acél és alu dob. 1-1 dob gumi és 2 alu dob + 1 acél dob MaxxTech riasztó. MaxxTechnél volt 2 csett, de semmi,koszosan még jobban vitte
Összességében hibátlan volt,úgy is ha gyorsan lőttem, meg úgy is ha lassan "pontot". Kb 2-3 tölténynél látszott hogy nem csont középre ment,de ennyi. Mindegyiken szép, rendes beütés volt. A képek 25-25 lövés után lettek.
Őszintén örülök neki, remélem sokáig fogja használni egészséggel!smith15 írta: ↑2020.03.09. 17:20 Ma megvolt az első tesztem az új Pitbull 19M-el. Minden fizetett reklám és részrehajlás nélkül mondom,hogy nagyon jó volt
Végre elkészült az új markolat a Megamaxra , de tökéletes a régi Onestákra is! Kézbe véve sokkal jobb, mint a gyári műanyag! Jövő héten lesz diófából is, azután kezdődik a sorozatgyártás is. Megkérdeztem időközben, a revolverpuskából a tőcsavart ki lehet tekerni és utána felszerelhető rá!
-
- Újonnan regisztrált felhasználó
Tisztelt Művek!
Pitbull 19M acél dobbal tökéletesen működik nálam, 3 méterről meglepően pontos is. (Pontosabb, mint a 3''-as régi.)
Kitámasztott kemény fedeles könyvből kb. 250-300 oldalt beszakít tömítésgyárival, ennél más gumisom se tud többet.
Viszont alu dobbal néhány lövés után megakad a revolverezés. Nem szorulás, sem elcsettenés, hanem határozott akadás.
Visszaengedve a ravaszt, párszor újra próbálkozva aztán megy tovább. A hiba stabilan előáll.
Nyilván az alu dobbal lehet valami gond...
Ezt leszámítva a termék nagyon tetszik, és szándékozok újra vásárolni a magyar ipar eme remekeiből.
Pitbull 19M acél dobbal tökéletesen működik nálam, 3 méterről meglepően pontos is. (Pontosabb, mint a 3''-as régi.)
Kitámasztott kemény fedeles könyvből kb. 250-300 oldalt beszakít tömítésgyárival, ennél más gumisom se tud többet.
Viszont alu dobbal néhány lövés után megakad a revolverezés. Nem szorulás, sem elcsettenés, hanem határozott akadás.
Visszaengedve a ravaszt, párszor újra próbálkozva aztán megy tovább. A hiba stabilan előáll.
Ezt leszámítva a termék nagyon tetszik, és szándékozok újra vásárolni a magyar ipar eme remekeiből.
36 lövésen vagyok túl a Pitbull 19M-el. 0 hiba, nagyon határozott sütés. Én csak erről tudok beszámolni.művek-1 írta: ↑2020.03.09. 13:41 Teljes értetlenséggel állok a dolog előtt! Természetesen, ha visszahozzák és megtudom mi volt a baj, nem titkolom el. Azon gondolkodom, hogy a régit fogom inkább gyártani, üzletileg nagyobb hasznot hoz, és kevesebb bajjal jár, lassan táblát akaszthatok magamra, vagy a művek-1, et lecserélhetem a balek-1-re.
Tisztelt Uram!nynfuscorporation írta: ↑2020.03.09. 20:38 Tisztelt Művek!
Kérem, hozza vissza, ha a dob rossz, cseréljük azonnal és garanciába. Sajnos az alumíniumdob, alumínium dobrózsával úgy tűnik, hogy csak gáztöltényekhez jó tartósan. Ezért rendeltem , alumíniumdobokat, rozsdamentes dobrózsával, reményeim szerint a hét közepétől elérhetőek lesznek.
Köszönöm a leírtakat, kívánom, használja sokáig, egészséggel!
művek-1 írta: ↑2020.03.09. 18:00 Végre elkészült az új markolat a Megamaxra , de tökéletes a régi Onestákra is! Kézbe véve sokkal jobb, mint a gyári műanyag! Jövő héten lesz diófából is, azután kezdődik a sorozatgyártás is. Megkérdeztem időközben, a revolverpuskából a tőcsavart ki lehet tekerni és utána felszerelhető rá!
20200309_163006.jpg20200309_163314.jpg
Ha a puska formációt vesszük, amely nem a jelenlegi Onesta fa tartozékaira épül, akkor arról már van végleges elképzelés vagy rajz?
Üdv!montecarlo írta: ↑2020.03.09. 14:45 A Zalán várható piacra kerülése sokakat érdekelne úgy
gondolom.
atlas-zalan-12.png
A Zalán megjelenése reményeink szerint április vége. de ez nagyban függ partnereink kapacitásától.
Ennek okán a Pump Action csak ez után tud elkészülni.
Üdvözlet!TotoHU írta: ↑2020.03.09. 15:06 Örülünk a jelenlétnek!! Biztosan színesíteni fogják a fórumot.
Nekem az AGS 15-el kapcsolatban lenne kérdésem. Tervezik-e a jövőben a gáz-riasztó minősítésű változat gyártását is?
Szerintem számos itteni tag gondolja úgy, hogy a lapos formájú fegyver gumizható gáz-riasztóként nagy reménység lenne, így viszont muzeális fegyverként ha választani kell vásárláskor, akkor érhető módon azt választja a fogyasztó, amit viselési engedéllyel az utcán is tud hordani. Vagy ha már muzeális, akkor otthonra egy nagyméretű és több lövetű revolver vagy revolver puska.
Nem tervezzük gáz-riasztó minősítésű gumilövedékes fegyverek gyártását mert jogszabályilag nem egyértelmű a dolog. Éppen ezért a cégvezetés elzárkózik ettől. Második kérdésre a válasz a Zalán.
A PA-ről egy rövid összefoglalót, anyagok, űrméret/ek (esetleges változatok), egyéb nyilvánossá tehető technikai info, várható ár, stb. kaphatnánk?
"Ha lőni akarsz, akkor lőj! Ne a szádat járasd!" Tuco Benedicto Pacífico Juan María Ramírez
Akkor veszek még egyet én meg, mert ami beválik, abból nekem mindig legalább kettő kellThe Gent írta: ↑2020.03.09. 15:50 Persze, hogy gumival, az benne a poén, sima geco patronal, azt mondta hogy kicsit nyuszitett a banga nagy dög, aztán spurizott mert nem erre számított. Szerinte nem látszott a kutyán különösebb kulsérelmi nyom.. Viszont, ha nincs nála semmi... A kis kutyujanak sachter, meg lehet, hogy neki is...
Más hányas gumi volt benne 12 v. 14mm?
Már várom, nekem ezek a forgók jönnek be, várhatóan mikor lesz vásárolható, ha Isten is úgy akarja?művek-1 írta: ↑2020.03.09. 18:00 Végre elkészült az új markolat a Megamaxra , de tökéletes a régi Onestákra is! Kézbe véve sokkal jobb, mint a gyári műanyag! Jövő héten lesz diófából is, azután kezdődik a sorozatgyártás is. Megkérdeztem időközben, a revolverpuskából a tőcsavart ki lehet tekerni és utána felszerelhető rá!
20200309_163006.jpg20200309_163314.jpg
Hát azt nem kérdeztem, de szerintem 12-es...
Ígéretemhez híven, a tegnapi, első esetről beszámolok. A forgatási hibát a kollégám tájékoztatása szerint a dobtengelyre és a dobfuratba lerakódott szennyeződés okozta. Miután a tengelyt és a furatot megtisztította, a revolver ismét hibátlanul működött. Okulva a tegnapi esetből, erre külön felhívjuk a figyelmet, hogy a dob felrakásakor, amennyiben nem az első sorozat, a dob szabadkézzel való forgatásával, pörgetésével, ellenőrizni kell, hogy még nem olyan szintű a szennyeződés a dobtengelyen és a dobfuratban, ami már akadályt fog jelenteni lövészet közben. Továbbá , még a nap folyamán egy másik bejelentést is fogok tenni a Pitbull-19-M alumínium revolverrel kapcsolatban. Röviden, tömören, tárgyilagosan.Fortitu írta: ↑2020.03.09. 11:23 Sajnos nem egyedi eset lesz. A hétvégén voltam lőtéren, az egyik lövész akkor próbálta ki a Pitbullját. Hasonló csettes, timeingos hibát produkált. Geco tölténnyel próbálta. Korábban is meg volt elégedve a Művek garanciális ügyintézésével, azt mondta vissza fogja vinni megnézetni. Keserű úr, ha visszatalálnak ezek az eszközök, be tudnál számolni róla, hogy mi lehetett a hiba gyökéroka? Köszönjük!
Köszönjük szépen! Akkor úgy tűnik ez a konstrukció erre érzékeny. Thomaster példányánál is ez volt a hibajelenség, meg jó eséllyel akkor a 3. darabnál is ez lesz amiről tudunk.művek-1 írta: ↑2020.03.11. 10:14 Ígéretemhez híven, a tegnapi, első esetről beszámolok. A forgatási hibát a kollégám tájékoztatása szerint a dobtengelyre és a dobfuratba lerakódott szennyeződés okozta. Miután a tengelyt és a furatot megtisztította, a revolver ismét hibátlanul működött. Okulva a tegnapi esetből, erre külön felhívjuk a figyelmet, hogy a dob felrakásakor, amennyiben nem az első sorozat, a dob szabadkézzel való forgatásával, pörgetésével, ellenőrizni kell, hogy még nem olyan szintű a szennyeződés a dobtengelyen és a dobfuratban, ami már akadályt fog jelenteni lövészet közben. Továbbá , még a nap folyamán egy másik bejelentést is fogok tenni a Pitbull-19-M alumínium revolverrel kapcsolatban. Röviden, tömören, tárgyilagosan.
IMG_20191216_144237.jpg
Malo periculosam, libertatem quam quietam servitutem.
Túl precíz lett.
Kérem! Azért ez viszonylag könnyen orvosolható, nekem evidencia volt, hogy mindig megpörgetem a dobot, még az 500 S&W-n is, és ellenőrzöm, hogy a dob becsukódott és a dobfurat csőre áll, a rekesztő a fészkébe bekapcsolódott. Még nem teljes a téma, délután, folytatom.
A PumpAction kompatibilis a Gshoot 4matic család töltőpatronjaival (380R Blank riasztó és 17,6 mm-es gumi) viszont a patroncsere iránya miatt nem tölthető duplagumira
Teljesen acél építésű, fa tusával és előaggyal (egyéb csőhossz és markolat kialakítás nincs kizárva )
Felső cső 120J, alsó cső 100J
Egybillentyűs, automata váltással, feszítést az előágyszán végzi
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Ide, a gyártói topikba is illik:
ÚJ VIDEÓ! ATLAS AGS-15M gumilövedékes 2-lövetű pisztoly
http://www.kaliberinfo.hu/fegyvervideok ... -pisztoly/
ÉS
http://www.fegyvervideo.hu/atlas-ags-15 ... -pisztoly/
Az Atlas Network/Globserver cégcsoport által gyártott 15 mm-es gumilövedékes muzeális kétlövetű derringerrel, melynek öntöltő pisztoly alakja van, egy mini tesztcikkünkben már foglalkoztunk online felületünkön, lásd: http://www.kaliberinfo.hu/cikkek/mini-t ... derringer/
Most videóban tekinthető meg mit tapasztaltunk tesztelésekor. Alapvetően a sokak által ekézett csutka markolat és nem kislányos sütés ellenére 5 méterig stabilan eltaláltuk a mellalakot (sőt), de ez rendszeres gyakorlás nélkül érthetően kihívás lesz sokaknak. Mondjuk a rendszeres gyakorlás minden lövedékes önvédelmi eszközre kötelező előfeltétel a hatékony védelemhez. 7 méterről már a mellalaknál nagyobb a szórás, 12 méterről meg inkább szerencsejáték (persze onnan már a 100 joule környéki energia fele-kétharmada is elfogyna.)
A masszív, acél-alu konstrukciójú, de alig fél kiló körüli eszközön van kritizálnivaló (hegesztési nyomok, sorjás műanyag, szánból kiálló töltényűrköteg-rögzítő), a legtöbben azonban azért támadják, mert kiváló viselhetősége ellenére MUZEÁLIS, nem pedig gáz-riasztó kategória, így közterületi viselésére nem lehet engedélyt kérni:-(((((. Vagy bekockáztatja a nem csak lakás/birtokvédelemben gondolkodó a szabálysértési bírságot, mint egy gyorshajtásnál.
ÚJ VIDEÓ! ATLAS AGS-15M gumilövedékes 2-lövetű pisztoly
http://www.kaliberinfo.hu/fegyvervideok ... -pisztoly/
ÉS
http://www.fegyvervideo.hu/atlas-ags-15 ... -pisztoly/
Az Atlas Network/Globserver cégcsoport által gyártott 15 mm-es gumilövedékes muzeális kétlövetű derringerrel, melynek öntöltő pisztoly alakja van, egy mini tesztcikkünkben már foglalkoztunk online felületünkön, lásd: http://www.kaliberinfo.hu/cikkek/mini-t ... derringer/
Most videóban tekinthető meg mit tapasztaltunk tesztelésekor. Alapvetően a sokak által ekézett csutka markolat és nem kislányos sütés ellenére 5 méterig stabilan eltaláltuk a mellalakot (sőt), de ez rendszeres gyakorlás nélkül érthetően kihívás lesz sokaknak. Mondjuk a rendszeres gyakorlás minden lövedékes önvédelmi eszközre kötelező előfeltétel a hatékony védelemhez. 7 méterről már a mellalaknál nagyobb a szórás, 12 méterről meg inkább szerencsejáték (persze onnan már a 100 joule környéki energia fele-kétharmada is elfogyna.)
A masszív, acél-alu konstrukciójú, de alig fél kiló körüli eszközön van kritizálnivaló (hegesztési nyomok, sorjás műanyag, szánból kiálló töltényűrköteg-rögzítő), a legtöbben azonban azért támadják, mert kiváló viselhetősége ellenére MUZEÁLIS, nem pedig gáz-riasztó kategória, így közterületi viselésére nem lehet engedélyt kérni:-(((((. Vagy bekockáztatja a nem csak lakás/birtokvédelemben gondolkodó a szabálysértési bírságot, mint egy gyorshajtásnál.
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
Valamint kedvelem, ha GENERALFELDMARSCHALL-nak szólítanak.
Már vissza is kaptam a kollégájától, köszönöm a probléma gyors, korrekt intézését.
Kiprobalom egy 100 lövéses teszttel.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣠⣴⣶⣶⣤⣤⣤⣤⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣦⣤⣤⡀⠀⠀⣶⠀
⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⢿⣿⡿⠟⢻⣿⣿⡟⠛⠛⠛⠉⠙⠛⠋⠀⠈⠉⠀⠈⠉⠁
⢸⣿⠿⠟⠋⠉⠀⢀⣾⡿⠉⠀⠈⠸⣿⣧⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⠁⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣷⣤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
- TotoHU
- Veterán
- Kapcsolat:
GR-ként kellene, most azonnal mennék is érte. Muzeálisként számomra nem érdekes, itthonra már van revolverem. A szabs bevállalása nem opció, nem csak a barna könyv miatt hanem egyébként is, és sztm az nem eladási érv hogy annyit ér a közterületi viselése mint egy gyorshajtást, sokan szeretnek jogkövető életmódot élni.gvass1 írta: ↑2020.03.11. 15:39 A masszív, acél-alu konstrukciójú, de alig fél kiló körüli eszközön van kritizálnivaló (hegesztési nyomok, sorjás műanyag, szánból kiálló töltényűrköteg-rögzítő), a legtöbben azonban azért támadják, mert kiváló viselhetősége ellenére MUZEÁLIS, nem pedig gáz-riasztó kategória, így közterületi viselésére nem lehet engedélyt kérni:-(((((. Vagy bekockáztatja a nem csak lakás/birtokvédelemben gondolkodó a szabálysértési bírságot, mint egy gyorshajtásnál.
Persze tudjuk, ha az áldozat bármiféle eszközt mer használni azonnal begyanúsítják valamivel, de ettől még mindig nem csábultam el erre az eszközre.
Az egyik vitában leírtam egy hasonlatot is hogy miért - számomra olyan ez a fegyver mint egy tisztán elektromos hajtású Ferrari, amivel 450 km/órával is lehet menni akár - ám 20 km-enként meg kell állni tölteni ami 4 óráig tart - tehát így nem sok értelme van.
Teszteld, én is kíváncsian várom, csak kérem, hogy a dob felrakása utáni forgatási próbát végezd el a harmadik sorozat után. Érdekel, hogy hány lövés után áll be, ha még beáll, mi a nyúzópróbán nem tapasztaltunk ilyet, mert akkor nem engedjük ki a revolvereket. Elnézést kérek az okozott kellemetlenségért, remélem, elmúlik ha a fegyver teszi a dolgát a későbbiekben!
Aki korábban alumíniumdobos verziót vásárolt, amint bejöttek a dobok a csiszolóból és levizsgáztak, gyártási szám alapján az első szériában, talán 50 gyártási számig, - DÍJMENTESEN KICSERÉLJÜK- egy ilyen alumíniumdobra, melyben a dobrózsa rozsdamentes acélból van. A cseréket, hétfőtől, csütörtökig, 9-16 óra között tudjuk úgy elvégezni, hogy a revolvert meg lehessen várni. Úgy gondoljuk, hogy ezzel a Pitbull-19-M, egyetlen hibáját kijavítottuk, a rozsdamentes anyagból készült dobváltó a későbbiekben nem tudja a szintén rozsdamentes dobrózsát elkoptatni. A dob cseréjért mindenkitől itt és most elnézést kérek, sajnos ez a nyúzópróbán nem jött elő. Amint a dobok a műhelybe lesznek, azonnal jelentem, és lehet jönni, szerintem kedd, vagy szerda magassága a jövő héten. Remélem ezzel a dobbal tovább növeltük a revolver használhatóságát az eredeti áron! A későbbiekben , minden Pitbull-19- csak ilyen dobbal jön ki alapból.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
művek-1 írta: ↑2020.03.11. 19:10 20200311_161821.jpg20200311_161844.jpg20200311_161929.jpg
Elkészültek az alumínium dobok,rozsdamentes dobrózsával. A polírozás után vizsgáztatjuk, majd vihetőek. A készleten maradt 7 Pitbull-19-M már ilyen dobbal van szerelve, csak a polírozás lemaradt, de akinek így is megfelel, egy alumíniumdobbal, rozsdamentes dobrózsával, és egy rozsdamentes dobbal, 76.000.- vihető.
Aki korábban alumíniumdobos verziót vásárolt, amint bejöttek a dobok a csiszolóból és levizsgáztak, gyártási szám alapján az első szériában, talán 50 gyártási számig, - DÍJMENTESEN KICSERÉLJÜK- egy ilyen alumíniumdobra, melyben a dobrózsa rozsdamentes acélból van. A cseréket, hétfőtől, csütörtökig, 9-16 óra között tudjuk úgy elvégezni, hogy a revolvert meg lehessen várni. Úgy gondoljuk, hogy ezzel a Pitbull-19-M, egyetlen hibáját kijavítottuk, a rozsdamentes anyagból készült dobváltó a későbbiekben nem tudja a szintén rozsdamentes dobrózsát elkoptatni. A dob cseréjért mindenkitől itt és most elnézést kérek, sajnos ez a nyúzópróbán nem jött elő. Amint a dobok a műhelybe lesznek, azonnal jelentem, és lehet jönni, szerintem kedd, vagy szerda magassága a jövő héten. Remélem ezzel a dobbal tovább növeltük a revolver használhatóságát az eredeti áron! A későbbiekben , minden Pitbull-19- csak ilyen dobbal jön ki alapból.
KORREKT, nem kicsit, nagyon!
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
Tisztelt Uram!
tehát akkor van raktáron, 76e ft-ért két dobbal adják a pitbullt? ha igen, mennyibe fájna csak acél dobbal, illetve - ha nincs - acél koszorús alu dobbal?
tehát akkor van raktáron, 76e ft-ért két dobbal adják a pitbullt? ha igen, mennyibe fájna csak acél dobbal, illetve - ha nincs - acél koszorús alu dobbal?
művek-1 írta: ↑2020.03.11. 19:10 20200311_161821.jpg20200311_161844.jpg20200311_161929.jpg
Elkészültek az alumínium dobok,rozsdamentes dobrózsával. A polírozás után vizsgáztatjuk, majd vihetőek. A készleten maradt 7 Pitbull-19-M már ilyen dobbal van szerelve, csak a polírozás lemaradt, de akinek így is megfelel, egy alumíniumdobbal, rozsdamentes dobrózsával, és egy rozsdamentes dobbal, 76.000.- vihető.
-
- Fórumtag
Első körben köszönetet kell mondjak a cseréért!
Örülnék neki, ha keddre összejönne, mert pont keddre terveztem egy fegyver vizsgáztatását a szomszédban.
Várom az információt, hogy mikorra lesznek kész.
Köszönjük előre is!
Örülnék neki, ha keddre összejönne, mert pont keddre terveztem egy fegyver vizsgáztatását a szomszédban.
Várom az információt, hogy mikorra lesznek kész.
Köszönjük előre is!
Tisztelt Uram!
Most olyan van, 7 darab amiben, 2 darab dob van, de ha nem kell bármelyik, kiveszik és eltesszük a raktárba. A dobozban most 1 darab alumíniumdob, rozsdamentes fogaskoszorúval, és 1 darab teljesen rozsdamentes dobbal van. 1 dobbal 65.000.-, 2 dobbal, 76.000.-
Urak! Amink még van, Pitbull-19-M, 7 darab, Omerta-T, 14 darab, Onesta Revolverpuska 13 darab. Áprilisban semmi! Kifogytunk, minden elkelt, hála Istennek! Zoraki, Blow elérhetőek még, olcsón, a Gyöngysor utcában!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára művek-1 2020.03.11. 22:54-kor.
+1TotoHU írta: ↑2020.03.11. 18:29 GR-ként kellene, most azonnal mennék is érte. Muzeálisként számomra nem érdekes, itthonra már van revolverem. A szabs bevállalása nem opció, nem csak a barna könyv miatt hanem egyébként is, és sztm az nem eladási érv hogy annyit ér a közterületi viselése mint egy gyorshajtást, sokan szeretnek jogkövető életmódot élni.
Persze tudjuk, ha az áldozat bármiféle eszközt mer használni azonnal begyanúsítják valamivel, de ettől még mindig nem csábultam el erre az eszközre.
Az egyik vitában leírtam egy hasonlatot is hogy miért - számomra olyan ez a fegyver mint egy tisztán elektromos hajtású Ferrari, amivel 450 km/órával is lehet menni akár - ám 20 km-enként meg kell állni tölteni ami 4 óráig tart - tehát így nem sok értelme van.
Nagyon nagy korrektség, én is megyek így 50 alatt.művek-1 írta: ↑2020.03.11. 19:10 20200311_161821.jpg20200311_161844.jpg20200311_161929.jpg
- WildBear23
- Veterán
Nagy respekt a Műveknek !!
Köszönjük!
Kétszer olvastam el a fenti hírt. Nagyon elegáns ez az ajánlat. Köszönöm szépen!művek-1 írta: ↑2020.03.11. 19:10 20200311_161821.jpg20200311_161844.jpg20200311_161929.jpg
- montecarlo
- Fórumtag
Mi köszönjük a bizalmat!
Igen, lesz a jövő héten 70 darab egylövetű, amiből 30 rövidcsövű, 40 hosszú csövű. Továbbá, ha lesz idő 30 darab Sniper-19-M, Single, amiből 10 darab rövidcsövű, 20 darab hosszú csövű. Van bőven pisztolymarkolatunk, akinek úgy tetszik.montecarlo írta: ↑2020.03.12. 09:26 Nem olyan régen szó volt róla hogy 100 kötőjel 120 sörétes puska érkezett átalakításra, ezekről lehet tudni valamit?
A Bockok elvileg április második hete és mire boltba, május első hete.
Van még 4 darab lapát és egy Bock, senkinek nem tesszük félre, így az igazságos, szvsz. Még nincs kész, majd lesz, akkor feltesszük!!!!!
Mivel minden, így az árfolyamok is bizonytalanok, lehet tudni, hogy az (egy) rövid csövű Sniper 19-M mennyibe kerül majd?
Valamint mennyi hozzá plusz betétcső, távcső, gomblövedék jelenleg?
Előre is köszönöm!
Valamint mennyi hozzá plusz betétcső, távcső, gomblövedék jelenleg?
Előre is köszönöm!
- montecarlo
- Fórumtag
Üdvözlöm! Sniper-19-M Single, bruttó 60.000.- bevizsgálva. Betétcső, 4000/ 2 darab piros, fémszínű 3000/ 2 darab, bak, 3000.- távcső 3000.-
Pitbull dobcsere
Vidéki fórumtárs érdeklődik (de miért nálam?), hogy nekik ez a dobcsere dolog megoldható-e futárral. Mert csak az értékesítés tilos így, de ez nem az. Ő beküldi a javítandó fegyvert, aztán a Művek vagy visszaküldi, vagy jelzi hogy lehet értejönni és akkor a tulaj futárt küld érte.
Re: Pitbull dobcsere
Nem, kezelhetetelen a dolog, csak az anyázás lesz belőle. A dobot 2020. július hónap 01-ig cseréljük, ebben a 3.5 hónapban mindenkinek nyitott a lehetőség.Thomaster írta: ↑2020.03.12. 11:47 Vidéki fórumtárs érdeklődik (de miért nálam?), hogy nekik ez a dobcsere dolog megoldható-e futárral. Mert csak az értékesítés tilos így, de ez nem az. Ő beküldi a javítandó fegyvert, aztán a Művek vagy visszaküldi, vagy jelzi hogy lehet értejönni és akkor a tulaj futárt küld érte.
Mert úgy tudják, hogy Te vagy a cég főmérnöke!
A 4db lapátcsövűre kb. mikor kerülhet sor?művek-1 írta: ↑2020.03.12. 10:01 Igen, lesz a jövő héten 70 darab egylövetű, amiből 30 rövidcsövű, 40 hosszú csövű. Továbbá, ha lesz idő 30 darab Sniper-19-M, Single, amiből 10 darab rövidcsövű, 20 darab hosszú csövű. Van bőven pisztolymarkolatunk, akinek úgy tetszik.
A Bockok elvileg április második hete és mire boltba, május első hete.
Van még 4 darab lapát és egy Bock, senkinek nem tesszük félre, így az igazságos, szvsz. Még nincs kész, majd lesz, akkor feltesszük!!!!!
20200109_164937.jpg20191223_160811.jpg20200129_131903.jpg20191106_151247.jpgSS12-Left.jpg20190905_113928.jpg
Egy dobbal a Pitbull-19-M 69.000.- helyesen!!!művek-1 írta: ↑2020.03.11. 22:14 Tisztelt Uram!
Most olyan van, 7 darab amiben, 2 darab dob van, de ha nem kell bármelyik, kiveszik és eltesszük a raktárba. A dobozban most 1 darab alumíniumdob, rozsdamentes fogaskoszorúval, és 1 darab teljesen rozsdamentes dobbal van. 1 dobbal 65.000.-, 2 dobbal, 76.000.-
- montecarlo
- Fórumtag
Viszont aki még most szeretne Pitbull-19-M-et, annak jelezném, hogy még 4 revolver van a Gyöngysor utcai Mintaboltunkban, és legközelebb alumínium verzió, 2020. májusban lesz ismét elérhető. Két dobbal 76.000.-, és az aludobban a rózsa, rozsdamentes acél!
A rozsdamentes verzióra még várni kell sajnos, de rajta vagyunk!
Pitbull 3" acéldobbal, most még elérhető, 40.920.- bruttó, bevizsgálva a Gyöngysor utcai Mintaboltunkban! Onesta Revolverpuska, még 3 darab és legközelebb 2020. június. Omerta-T is fogyóban, szintén két hónap szünet.
- montecarlo
- Fórumtag
Tartósság szempontjából ha jól értem, akkor az alumínium tokos változat az acél dobbal nem kevésbé tartós mint a full acél.
Gondolkodom rajta, hogy lőtéri játékszernek veszek egyet, nem viselném.
Egy kis hátrarúgás is szeretem ha van, az is érezhetően erősebb gondolom a könnyebb fegyvernél - nekem ez előny lenne
Egy kis hátrarúgás is szeretem ha van, az is érezhetően erősebb gondolom a könnyebb fegyvernél - nekem ez előny lenne
művek-1 írta: ↑2020.03.12. 21:58 Viszont aki még most szeretne Pitbull-19-M-et, annak jelezném, hogy még 4 revolver van a Gyöngysor utcai Mintaboltunkban, és legközelebb alumínium verzió, 2020. májusban lesz ismét elérhető. Két dobbal 76.000.-, és az aludobban a rózsa, rozsdamentes acél!
20200203_133557.jpg
Gumival, semmiképpen, full rozsdamentes más kategória.montecarlo írta: ↑2020.03.12. 22:41 Tartósság szempontjából ha jól értem, akkor az alumínium tokos változat az acél dobbal nem kevésbé tartós mint a full acél.
- montecarlo
- Fórumtag
Tehát, a Pitbull 19-M-be a Geco nitro lőporos riasztó az ideális patron, de melyik gumibogyót vegyem? milyen méretben és keménységben? Köszi a választ előre is!
Méret 12 mm. Ami országosan kapható, az a tömítésgyári, és ebben a méretben csak a szokásos 55 Shore keménységben készül. Jó hozzá a Kaucsuk-Profi 12-es is, arra hivatalosan nem adnak meg keménységet, de kb. ugyanannyi.
Az Orczy úti puhábbik 14-es is jó hozzá, de annak a betöltéséhez töltő kell. Van 12-es is az Orczy úton, de az könnyebb és drágább mint a tömítésgyári, tehát nem javaslom.
A kaucsuk azért jóval keményebb, a gyártó 70 - 80 Shore keménységben szokta gyártani.Thomaster írta: ↑2020.03.13. 09:59 Méret 12 mm. Ami országosan kapható, az a tömítésgyári, és ebben a méretben csak a szokásos 55 Shore keménységben készül. Jó hozzá a Kaucsuk-Profi 12-es is, arra hivatalosan nem adnak meg keménységet, de kb. ugyanannyi.
Az Orczy úti puhábbik 14-es is jó hozzá, de annak a betöltéséhez töltő kell. Van 12-es is az Orczy úton, de az könnyebb és drágább mint a tömítésgyári, tehát nem javaslom.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣠⣴⣶⣶⣤⣤⣤⣤⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣦⣤⣤⡀⠀⠀⣶⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
értem, köszönöm, szóval 12-es gumi kell bele.
Napi gyakorlásra, évi több ezer gumis lövéshez, egyértelműen a rozsdamentes verziót ajánlom, ha nem így tennék, éhes lennék.
Urak! Jelentem, hogy a soha nem látott kereslet következményeként, az összes Keserű gyártmányú fegyverünk elfogyott a Gyöngysor utcában! A jövő héten munkatársaim reményeim szerint valamit enyhíteni tudnak a hiányon, de erre a keresletre nem lehet céget fejleszteni, mert vélelmezhetően minden visszaáll az eredeti mennyiségekre, és akkor a kapacitás csökkentése leépítéssel járna, amit én már nem szeretnék. Köszönjük a vásárlásokat!
T. Keserű Úr! Oroszoktól nem kíván mostanában CR revolver töltényt importálni? Néhány éve hozatott egy adagot, de azzal valami baj volt, lefújták az egészet. Megkérdezhetem milyen hibát produkált az a töltény?művek-1 írta: ↑2020.03.13. 14:16 Urak! Jelentem, hogy a soha nem látott kereslet következményeként, az összes Keserű gyártmányú fegyverünk elfogyott a Gyöngysor utcában! A jövő héten munkatársaim reményeim szerint valamit enyhíteni tudnak a hiányon, de erre a keresletre nem lehet céget fejleszteni, mert vélelmezhetően minden visszaáll az eredeti mennyiségekre, és akkor a kapacitás csökkentése leépítéssel járna, amit én már nem szeretnék. Köszönjük a vásárlásokat!
Ha nincs ló a szamár is jó!
T.FC1 Úr!
Van belőle raktáron 100.000. darab, mind betiltották, kilövi a műanyagkupakot. Oroszoktól többet személy szerint semmit, mert gondolom, nem kell fejtegetnem, hogy nem vették vissza, és nem adták vissza a pénzemet, Kilencmilliót buktam, még a gyárnak állt feljebb és a végén sértésnek vette, hogy szeretném ha kártalanítanának. Még a nagykövetségüket is megkértem, hogy segítsenek, pattintottak. Szóval, én egészen biztosan semmit onnan!
ONESTA famarkolat, MEGAMAX-ra is ez lesz. Annyira jó a fogása, mint a gyári 500 S&W revolveremen. Rövidesen sorozatgyártva, akinek van Onestája érdemes megfogni, ha majd lesz, én cseréltem a sajátomon!
T Keserű úr! Köszönöm a válaszát és elnézést ha kérdésemmel felzaklattam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FC1 2020.03.13. 16:12-kor.
Ha nincs ló a szamár is jó!
Urak! A jövő héten lesz 5 darab, dupladobos Pitbull ( régi ), egy szénacél, és egy rozsdamentes dobbal. Igen, rozsdamentes dobbal gyártott Pitbull! Igazán a polírozott modellekbe lesz mutatós, de ez elnyűhetetlen anyagból van a kategóriájában!
- WildBear23
- Veterán
Gratulálok!művek-1 írta: ↑2020.03.13. 14:16 Urak! Jelentem, hogy a soha nem látott kereslet következményeként, az összes Keserű gyártmányú fegyverünk elfogyott a Gyöngysor utcában! A jövő héten munkatársaim reményeim szerint valamit enyhíteni tudnak a hiányon, de erre a keresletre nem lehet céget fejleszteni, mert vélelmezhetően minden visszaáll az eredeti mennyiségekre, és akkor a kapacitás csökkentése leépítéssel járna, amit én már nem szeretnék. Köszönjük a vásárlásokat!
A Pitbull dobcsere (alu dob --> acél koszorús alu), illetve a Stainless Pitbull kb. mikorra várható?
Köszönjük!WildBear23 írta: ↑2020.03.13. 16:19 Gratulálok!
A Pitbull dobcsere (alu dob --> acél koszorús alu), illetve a Stainless Pitbull kb. mikorra várható?
Dobcsere a jövő héten, mikor mehet, azonnal "súgok" !
Rozsdamentes Pitbll-19-M még várat magára. Most, 2020. áprilist, mondanék.
- WildBear23
- Veterán
Köszönöm!
Jó hétvégét kívánok!
Kérem!
Önnek is! ( remélem, a leszállások lesznek a kívánságnak megfelelőek )