Mikorra várható a nép ellátása ebből ?

Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
Üdvözletem!
Nagyon jól néz ki, a kép is fain, loptam is egyből.
Köszönöm!
Ha csak ennyi az összetevő akkor: AW-6060 vagy más szabvány szerint 3.3206
Üdvözlöm! Értem, sajnálom, utólag valamit? ( gitt, csiszolás, festés)roland7 írta: ↑2020.02.27. 00:22 Üdvözletem!
Köszönöm, bár az én érdemem csak annyi, hogy a terv műanyag testet öltött.
Ezzel a 3D nyomtatási technológiával sajnos nem lehet fröccsöntött minőségű felületet alkotni, csakis vízszintes részeken. A rétegek lépcsőit lehet csökkenteni a jelenlegi 0,2 mm rétegvastagság 0,1 - 0,12 mm-re változtatásával. Azonban ezzel a beállítással egy markolat (jobbos vagy balos) nyomtatási ideje a jelenlegi 2 és fél óráról nagyjából 4 és fél órára nő.
Sajnos most nem, kérdezhetem a gyártót, de nem biztos, hogy eltette a műbizonylatot.
Hát, igen, valóban ennyit számít a markolat színe. Az elefántcsont szín, azért sokat hozzátesz.
fuuujjj... gitt, festés... oszt pattogzik lefele.
Elég korán kezdte, Béla bá!
Írtam privity, legyél szíves olvasd el. Köszi.
Jól is meglehet csinálni, csak nagyon akarni kell, hinni kell benne és sikerülni fog!
Soha nem lehet elég korán kezdeni, hogy időben be tudjam fejezni!WildBear23 írta: ↑2020.02.27. 11:26 Elég korán kezdte, Béla bá!
Én 14 évesen csak a szexmagazin lapjaihoz nyúltam még hozzá.![]()
Az biztos, de ha Tamás Főmérnök úr, beszerez egy sima fehéret nekem, bizisten, hogy azzal fogom hordani. A divat mindenek előtt... Akkor Patton tábornok is bekaphatja ..
Ma volt, vihetett volna, de holnap, ha erre jön az is jó! Napi viseletre szvsz, csak tokban vagy táskába, hogy sokáig makulátlan maradjon. Igen, egy fehér markolattal, nagyon elit!
Nincs a kettő között összefüggés. Ma is hoztam Liszt Ferencről több mint 100 puskát. Minden megy tovább, csak nem találkozunk személyesen a partnereinkkel, de a mai világban ez virtuálisan megoldható.
Tamás, Te egy Úr vagy! Köszönöm!
Az igen, a keziágyú nagyon meggyőző, gratula.művek-1 írta: ↑2020.02.27. 19:35 Ma, Főmérnök Úrral teszteltünk, és azt tapasztaltuk, hogy a GECO .380 R .Blanc töltények elműködtetésekor nem keletkezik elegnedő mennyiségű lőporgáz a duplagumik felgyorsításához. ( 2 X 60 Joule ) Ellentétben a .45 Fiocchi töltények esetén, ez már 2 X 135 Joule minimum, egy lövedékkel 160-180 Joule, ami még vastagon elmegy. A revolverrel lőni élmény, olyan a "rúgása " mint egy .38 special revolveré, kimondottan élvezetes. 8 méterre a két lövedék , nagyjából 10-15 cm-en csapódik be, teljesen jó lakásvédelemre. A kemény, rétegelt lemezt mindkettő lövedék átüti. A jövő héten, ha a dizájnos csőköpeny és a módosított előagy elkészül, komplettírozzuk a revolverpuskát és a revolvert, felület kezeljük, és átgondoljuk, hogy indulhat vagy nem a sorozatgyártás. Röviden, tömören. Mielőtt bárki megkérdezné, hogy hol lehet .45-ös töltényeket vásárolni, a felelet: "csak nálunk" de adaptert is tudunk eladni, korlátalan mennyiségben és akár már holnap is, mert gyakorlásra a .380 is jó. Igen, nem lesz tömegfegyver, 500 S&W revolvere sincs mindenkinek, de akinek van, az tudja , ezt nagyon kár lett volna az életben kihagyni!![]()
![]()
20200227_161909.jpgNévtelen.pngNévtelenff.pngDSC00331.JPGvvvvvvvvvv.png
KELL.
Az már instant bordatörés. Én az Onesta RP-vel is 140 Joulokat mérek, nem tudom mennyire megbízható a chrony, de már az brutális, hogy milyen deszkákat átüt. 160-180J nem para már kissé 19,3mm-nél?
művek-1 írta: ↑2020.02.27. 19:35 Ma, Főmérnök Úrral teszteltünk, és azt tapasztaltuk, hogy a GECO .380 R .Blanc töltények elműködtetésekor nem keletkezik elegnedő mennyiségű lőporgáz a duplagumik felgyorsításához. ( 2 X 60 Joule ) Ellentétben a .45 Fiocchi töltények esetén, ez már 2 X 135 Joule minimum, egy lövedékkel 160-180 Joule, ami még vastagon elmegy. A revolverrel lőni élmény, olyan a "rúgása " mint egy .38 special revolveré, kimondottan élvezetes. 8 méterre a két lövedék , nagyjából 10-15 cm-en csapódik be, teljesen jó lakásvédelemre. A kemény, rétegelt lemezt mindkettő lövedék átüti. A jövő héten, ha a dizájnos csőköpeny és a módosított előagy elkészül, komplettírozzuk a revolverpuskát és a revolvert, felület kezeljük, és átgondoljuk, hogy indulhat vagy nem a sorozatgyártás. Röviden, tömören. Mielőtt bárki megkérdezné, hogy hol lehet .45-ös töltényeket vásárolni, a felelet: "csak nálunk" de adaptert is tudunk eladni, korlátalan mennyiségben és akár már holnap is, mert gyakorlásra a .380 is jó. Igen, nem lesz tömegfegyver, 500 S&W revolvere sincs mindenkinek, de akinek van, az tudja , ezt nagyon kár lett volna az életben kihagyni!![]()
![]()
Köszönjük Tamással, reményeim szerint azért a profiknak lesz ilyen lakásvédelemre, és akkor még csak most jelentem, hogy Főmérnök úr jóvoltából, gyárilag, használható, értelmes szereléksínek vannak a tok tején, alján és a csőköpeny alján, 3 helyre lehet eszközt felszerelni!
19.3 mm , és piros vagy kékWildBear23 írta: ↑2020.02.27. 20:13 KELL.
Azt nem találom, hogy milyen átméröjű gumigolyó kell bele?
Duplára kell tölteni és minden ok. Aki meg olyan, beleteszi a fémporos kemény gumit és az állatgyógyászati baromságot és megy a böribe, szvsz. Duplára töltve, pont az a lényege, hogy kettős találat esetén nem kell duplázni, nő az esélye az eredményes önvédelemnek, több támadóval szemben is.
Abból csak 1 darab tölthető be, Főmérnök úr sem gondolhatott mindenre!
Köszönjük Tamással, és lőni vele maga az élvezet!
Mikor csak 1re töltik gondoltam a nagyobb gumira. Így az nagyobb felületen adja le az energiát, mint a szintén 1re töltött kisebb gumi.
Szerintem az alap koncepciója az, hogy csak DAO legyen.
Elférni elfér, de minek? Amikor volt, akkor meg vagdostuk lefele a felhúzónyúlványt, hogy ne akadjon rántáskor.
Csak a kakas aljára kéne még egy kinyúlás. Plusz a felhúzónyúlvány.WildBear23 írta: ↑2020.02.28. 10:25 Illetve az egész elsütőszerkezetet át kellene tervezni a DA/SA működéshez.
+1
Szuperpitbull über alles. Remélem hamarosan megjön rá a viselési is.
Akkor csak egy cserekakas kellene?
és ki cserélné ki?WildBear23 írta: ↑2020.02.28. 11:12 Akkor csak egy cserekakas kellene?
Azt lehetne opcionálisan árulni hozzá, hátha valakit a DA/SA tesz boldoggá.
Majd az élet megmutatja, de mivel a mi fegyvereinkbe gyárilag, kizárólagosan, legfeljebb 55 Shore keménységű gumilövedéket forgalmazunk, baj nem nagyon lehet.security89 írta: ↑2020.02.28. 04:05 Mikor csak 1re töltik gondoltam a nagyobb gumira. Így az nagyobb felületen adja le az energiát, mint a szintén 1re töltött kisebb gumi.
Felűl fogom bírálni, kétféle kakast fogunk gyártani. Az alap az volt, hogy a nagyobb tömegű kakashoz elegendő az eddig használt 1.2 mm átmérőjű kakasrugó helyett az 1 mm-es. Jelentősen csökkent volna az elsütőséhez szükséges erő, de sajnos, mivel, nincs takarásban alaphelyzetben, így nem jó.
Beraknál egy linket, vagy fotót?
Nem halálosba ma raktam be!WildBear23 írta: ↑2020.02.28. 11:37 Beraknál egy linket, vagy fotót?
Én csak a régebbi Pitbullt láttam eddig.
Ezek szerint a sütése annyival nem lett jobb, mint amennyire a kakas rombolja az esztétikát?művek-1 írta: ↑2020.02.28. 11:34 Felűl fogom bírálni, kétféle kakast fogunk gyártani. Az alap az volt, hogy a nagyobb tömegű kakashoz elegendő az eddig használt 1.2 mm átmérőjű kakasrugó helyett az 1 mm-es. Jelentősen csökkent volna az elsütőséhez szükséges erő, de sajnos, mivel, nincs takarásban alaphelyzetben, így nem jó.
Értelmetlen, de HA már úgyis ilyen a kakas, amin úgy látom elférne a recézés, AKKOR már miért ne.
Köszi!gvass1 írta: ↑2020.02.28. 11:42 Nem halálosba ma raktam be!
de tessék:
https://www.onvedelmibolt.hu/termek/kes ... lovedekes/
Lever action puskák kakasára van fel-leszerelhető kakas szélesítő, hogy távcső alá került kakashoz is könnyen lehessen hozzáférni, felhúzni.
Pontosan erre gondoltam. Akkor a Fiocchi 0.45 a befutó, de lehet majd használni Lapua-val is /már akinek van/szűkítővel. A 0.45 elérhető az üzletben, mert a honlapon nem látom.művek-1 írta: ↑2020.02.27. 19:35 Ma, Főmérnök Úrral teszteltünk, és azt tapasztaltuk, hogy a GECO .380 R .Blanc töltények elműködtetésekor nem keletkezik elegnedő mennyiségű lőporgáz a duplagumik felgyorsításához. ( 2 X 60 Joule ) Ellentétben a .45 Fiocchi töltények esetén, ez már 2 X 135 Joule minimum, egy lövedékkel 160-180 Joule, ami még vastagon elmegy. A revolverrel lőni élmény, olyan a "rúgása " mint egy .38 special revolveré, kimondottan élvezetes. 8 méterre a két lövedék , nagyjából 10-15 cm-en csapódik be, teljesen jó lakásvédelemre. A kemény, rétegelt lemezt mindkettő lövedék átüti. A jövő héten, ha a dizájnos csőköpeny és a módosított előagy elkészül, komplettírozzuk a revolverpuskát és a revolvert, felület kezeljük, és átgondoljuk, hogy indulhat vagy nem a sorozatgyártás. Röviden, tömören. Mielőtt bárki megkérdezné, hogy hol lehet .45-ös töltényeket vásárolni, a felelet: "csak nálunk" de adaptert is tudunk eladni, korlátalan mennyiségben és akár már holnap is, mert gyakorlásra a .380 is jó. Igen, nem lesz tömegfegyver, 500 S&W revolvere sincs mindenkinek, de akinek van, az tudja , ezt nagyon kár lett volna az életben kihagyni!![]()
![]()
Nekünk van raktáron több mint egy kartonnal, de mire a boltokba kerül, rendelünk belőle bőven. Adapterrel, gyakorolni teljesen jó a .380 R Blanc.
Rubber Protector lesz mèg valaha? Nem tudom màsok hogy vannak vele, de az enyèm nagyon pontos, alig van szòràs 5 mèteren belül. Kène mèg egy belőle, (ha esetleg bàrmi törtènne vele, ùthenger/atombomba, stb.)
Elfogyott, vettem vagy 150 darabot még 2015-ben és most értünk a végéhez, ami még megvan, azt nem tudom, hogy lehet vagy sem, mert már nagyon a vége.
Az mit jelent hogy nagyon a vége?
Még jó, hogy a meglévők még sokáig bírni fogják a strapát. És brutális. 5 méterre a 2 cm-es bútorlapot átvitte. A mögötte kb. 20 cm-re levő kemény, tömör régi szekrényről visszapattanva a bútorlap széléből kiszakított egy kb. fél lövedék átmérőnyi falatot.
sosem volt "acél" revenge, maximum a DOB volt acél, a tok sosem.
Igen, csak vigyàzni kell, hogy ne tùl masszìv bùtorlapra lőjön az ember, mert hajlamos visszapattanni ès rendesen fejbevàgni!
Már nincs, alumínium öntvények, talán Cseh, vagy NDK?WildBear23 írta: ↑2020.02.29. 07:55 Az mit jelent hogy nagyon a vége?
Világháborús szovjet nincs közötte?
Na épp ezért egy nagy gép mögül durrantottam vele. Továbbá nem árt a védőszemüveg. Nem pont a 28 mm-es gumigolyó miatt elsősorban, hanem visszapattanhat egyéb dolog is, akár a padlóról, vagy aminek nekipattant a lövedék, az repül tovább. Senkinek nem hiányzik az SBO, úgy gondolom, (és persze a sérültek sem hiányoznak az SBO-nak, bruhaha). Félretéve a viccet, tényleg jobb az óvatosság!
Vèdőszemüveg nèlkülözhetetlen az összes gumishoz gyakorlàsnàl!pine írta: ↑2020.02.29. 14:03 Na épp ezért egy nagy gép mögül durrantottam vele. Továbbá nem árt a védőszemüveg. Nem pont a 28 mm-es gumigolyó miatt elsősorban, hanem visszapattanhat egyéb dolog is, akár a padlóról, vagy aminek nekipattant a lövedék, az repül tovább. Senkinek nem hiányzik az SBO, úgy gondolom, (és persze a sérültek sem hiányoznak az SBO-nak, bruhaha). Félretéve a viccet, tényleg jobb az óvatosság!
Ez a kihajtható válltámasz azért most elgondolkodtatott.
Huh de állat..!
Igen, sima Ebay-es cuccok, az alsó szereléksínhez mondjuk kicsit reszelni kellett.
Az első pár példánynál, amiken 1:1-ben az Onesta puska tusa lesz, azoknál esélyes. A kakasrugó ház mögötti menetes szárat nem kéne beragasztani. Ha az kicsavarható, akkor utána felrakható a markolat.
Amint lesz olyan amit lehet büszkén vállalni , felületkezelt, dizájnos csőköpennyel, famarkolattal, polírozva, azonnal feltesszük.