Hazai gyártású traumatikus fegyverek
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Sy$@dm1n, Harry Callahan
Re: Hazai gyártású nem-halálos fegyverek
Tiszteletem!
Mivel még új vagyok ezen a fórumon, nem egészen értem az itteni virágnyelvet.
Mikor is lehet menni egy ilyen "single sniper-ért"?
Köszönöm.
Mivel még új vagyok ezen a fórumon, nem egészen értem az itteni virágnyelvet.
Mikor is lehet menni egy ilyen "single sniper-ért"?
Köszönöm.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
A bock rovid csovu Sniper lesz viszonteladoknak is?
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
Valamint kedvelem, ha GENERALFELDMARSCHALL-nak szólítanak.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
- HandaBandy
- Veterán
Gratulálok! Gyönyörűséges!
Magyarhonba is
Fizetett bér-Troll.
Beépített falazóelem, a legtitkosabb titkosügynök.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Legyen így! köszönöm.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Kolléga, töményet ne igyon gyógyszerre! Itt soha nem lesz legális a szerelt lőszeres gumis! Hacsak nem tart Románia a Tiszáig minimum.
Viselni akkor se lehetne. Amúgy rapidra akár most is alkalmas lehet egy ilyen pisztoly például.
Ha valaki ilyet akar, be kell adni egy önvédelmi kérvényt azzal a kikötéssel, hogy csak gumist vehet. Az is lehet megadnák, mert miért ne. Még senki nem tette meg tudtommal. De se a municio se a fegyver nem hozzáférhető nálunk akkor se, a boltosok meg valszeg elhajtanak ilyen egyedi megrendelésekkel.
Malo periculosam, libertatem quam quietam servitutem.
De már megtette, és ugyanolyan elbírálás alá esett, mint az éles, szóval esélytelen, csak sportra mehetne ha lenne rá egyesület, verseny, stb.Fortitu írta: ↑2020.02.08. 12:49 Viselni akkor se lehetne. Amúgy rapidra akár most is alkalmas lehet egy ilyen pisztoly például.
Ha valaki ilyet akar, be kell adni egy önvédelmi kérvényt azzal a kikötéssel, hogy csak gumist vehet. Az is lehet megadnák, mert miért ne. Még senki nem tette meg tudtommal. De se a municio se a fegyver nem hozzáférhető nálunk akkor se, a boltosok meg valszeg elhajtanak ilyen egyedi megrendelésekkel.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
ugyanez a gyogyszerre töményet effektus.Fortitu írta: ↑2020.02.08. 12:49 Viselni akkor se lehetne. Amúgy rapidra akár most is alkalmas lehet egy ilyen pisztoly például.
Csak hirtelen beugrott!művek-1 írta: ↑2020.02.05. 10:11 Az új széria Pitbullok már módosított elsütő szerkezettel lesznek szerelve, ennek megjeleése márciusban várható. Jelentősen megnövelt tömegű kakassal és módosított revolver kilinccsel. Csodát ne várjunk, az 1.2 mm-es kakasrugó helyett 1.1 mm-es lesz, nagyjából 30%-al csökken az elsütő erő, ennél jobbat csak a Cnc alkatrészekből összerakott Pitbullnál lehet elérni.
Ilyen fajta mòdosìtàsok vàrhatòak a Revenge tìpusnàl is?
Részemről is megvolt a Pitbull 19-M teszt. Sok képet nem csináltam, mert a pince lőteremben nem túl jók a fényviszonyok.
A teszt során a gumis (12 mm) lövéseket acél dobbal adtam le, a gázt pedig alu dobból. A későbbiekben így akarom hordani.
A lövéseket kb. 4 méterről adtam le.
Az első tár Ruag (Geco felirat) + gumival ment ki. Ennek a sorozatnak a szórását fotóztam le. Jelenleg Alfa G030-at hordok. Azzal gyakorlatilag alsó széle közepét célzok. A Pitbull képen lévő szórásában még bőven benne van, hogy össze kell szoknunk. A második tár kísérletezés képpen vegyes tárazás volt. Béla bá sokszor felhívta rá a figyelmet, hogy Geco fenékjelzésű töltényhez lett beállítva a fegyver. Kíváncsi voltam, hogy mennyire kényes. A tárban 3 Lapua, 2 MFS és 1 Pobjeda jelzésű töltény került + gumi. Egyáltalán nem kényeskedett, gyönyörűen kiment. Kutyakajás konzervdobozra lőttem. Szerintem elég meggyőző. A 3. tárnál visszatérttem a Ruaghoz gumival. A tapasztalatok alapján már sikerült a szórást a célzott pont körül tenyérnyi területen tartani.
A 4. adagot az alu dobból löttem. 5 Walther PV + utolsónak tesztelés gyanánt 1 Wadie CS. Mind kiment, de a Wadie nálam megszorult.
Az elkészítés minőségét már sokan leírták előttem. Én is csak elismerően tudok írni róla. Köszönet Keserű Művek és Thomaster!
A teszt során a gumis (12 mm) lövéseket acél dobbal adtam le, a gázt pedig alu dobból. A későbbiekben így akarom hordani.
Az első tár Ruag (Geco felirat) + gumival ment ki. Ennek a sorozatnak a szórását fotóztam le. Jelenleg Alfa G030-at hordok. Azzal gyakorlatilag alsó széle közepét célzok. A Pitbull képen lévő szórásában még bőven benne van, hogy össze kell szoknunk. A második tár kísérletezés képpen vegyes tárazás volt. Béla bá sokszor felhívta rá a figyelmet, hogy Geco fenékjelzésű töltényhez lett beállítva a fegyver. Kíváncsi voltam, hogy mennyire kényes. A tárban 3 Lapua, 2 MFS és 1 Pobjeda jelzésű töltény került + gumi. Egyáltalán nem kényeskedett, gyönyörűen kiment. Kutyakajás konzervdobozra lőttem. Szerintem elég meggyőző. A 3. tárnál visszatérttem a Ruaghoz gumival. A tapasztalatok alapján már sikerült a szórást a célzott pont körül tenyérnyi területen tartani.
A 4. adagot az alu dobból löttem. 5 Walther PV + utolsónak tesztelés gyanánt 1 Wadie CS. Mind kiment, de a Wadie nálam megszorult.
Az elkészítés minőségét már sokan leírták előttem. Én is csak elismerően tudok írni róla. Köszönet Keserű Művek és Thomaster!
Gratulálok, jó választás volt a revolver! ( Walther gáztölténnyel örök élet+1nap! ) wadiban, még dobozonként is lehet eltérés, a kicsúszáskor az erőltetés a dobváltót és a dobrózsát hazavágja!Hortan írta: ↑2020.02.08. 15:17 Részemről is megvolt a Pitbull 19-M teszt. Sok képet nem csináltam, mert a pince lőteremben nem túl jók a fényviszonyok.
Az első tár Ruag (Geco felirat) + gumival ment ki. Ennek a sorozatnak a szórását fotóztam le. Jelenleg Alfa G030-at hordok. Azzal gyakorlatilag alsó széle közepét célzok. A Pitbull képen lévő szórásában még bőven benne van, hogy össze kell szoknunk. 20200208_134018.jpg
A második tár kísérletezés képpen vegyes tárazás volt. Béla bá sokszor felhívta rá a figyelmet, hogy Geco fenékjelzésű töltényhez lett beállítva a fegyver. Kíváncsi voltam, hogy mennyire kényes. A tárban 3 Lapua, 2 MFS és 1 Pobjeda jelzésű töltény került + gumi. Egyáltalán nem kényeskedett, gyönyörűen kiment. Kutyakajás konzervdobozra lőttem. Szerintem elég meggyőző.20200208_134829.jpg
A 3. tárnál visszatérttem a Ruaghoz gumival. A tapasztalatok alapján már sikerült a szórást a célzott pont körül tenyérnyi területen tartani.
OFF
Forint árfolyamok 2020.02.08 16:40
DEVIZA EGYSÉG KÖZÉP VALUTA VÉTELI VALUTA ELADÁSI CSEKK VÉTELI CSEKK ELADÁSI DEVIZA VÉTELI DEVIZA ELADÁSI
EUR
Euro 1 338,66 329,18 348,14 332,33 344,99 335,27 342,05
USD
Amerikai dollár 1 308,94 300,29 317,59 303,16 314,72 305,85 312,03
Emiatt, sajnos minden termékünk drágább lesz amihez külföldről veszünk alapanyagot, vagy fegyvert. És később a hazai alapanyagból gyártotak is.
ON
DEVIZA EGYSÉG KÖZÉP VALUTA VÉTELI VALUTA ELADÁSI CSEKK VÉTELI CSEKK ELADÁSI DEVIZA VÉTELI DEVIZA ELADÁSI
EUR
USD
Emiatt, sajnos minden termékünk drágább lesz amihez külföldről veszünk alapanyagot, vagy fegyvert. És később a hazai alapanyagból gyártotak is.
ON
És az első képen szereplő szépségek jövő héten várhatóak?
Esetleg tudni pontosabbat a Gumis Bock elkészültéről?
Esetleg tudni pontosabbat a Gumis Bock elkészültéről?
- nemtokregelni
- Veterán
Megérti ezt mindenki itt szerintem. A jelenlegi sláger termékeket kicsit drágábban is szét fogják kapkodni.
Sapienti sat.
Igen sajnos ez így van, ezzel minden vásárlónak számolnia kell. Az euró egy év alatt közel 8%-ot "drágult", negyedéves időszakot tekintve 1,5-2 %-ot.művek-1 írta: ↑2020.02.08. 22:41 OFF
EUR
USD
ON
20191106_153528.jpg20191113_105306.jpg20200129_131903.jpg20200109_164937.jpg
Így legyen,de ha ez így marad az sajnos a mindent visz magával, töltények, bérmunka stb.nemtokregelni írta: ↑2020.02.08. 23:56 Megérti ezt mindenki itt szerintem. A jelenlegi sláger termékeket kicsit drágábban is szét fogják kapkodni.
Remélem nem fog feljebb menni, mert sok mindent bedönthet. Gyárthatunk majd műanyagból gagyit, aminek olcsó az előállítása.
Megáll, csak elemzők szerint valahol 350-en.
Keddtől elvileg, ha nem jön közbe semmi, lesz Sniper-19-M Single. Már van hozzá távcsőszerelék, alumíniumból mart, feketére eloxált, mi szereljük, ha kell, vagy odaadjuk és saját felelősségre mindenki, akivel akarja, csak panaszra nem hozzánk, ha mégsem sikerült.
Minden jól megy a jövő héten bemutatkozik a Megamax-20-M! Hála Tamás munkájának! 6X12X130!
380 r blank vagy 45-ös lesz az üzemanyag?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣠⣴⣶⣶⣤⣤⣤⣤⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣦⣤⣤⡀⠀⠀⣶⠀
⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⢿⣿⡿⠟⢻⣿⣿⡟⠛⠛⠛⠉⠙⠛⠋⠀⠈⠉⠀⠈⠉⠁
⢸⣿⠿⠟⠋⠉⠀⢀⣾⡿⠉⠀⠈⠸⣿⣧⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⠁⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣷⣤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⢿⣿⡿⠟⢻⣿⣿⡟⠛⠛⠛⠉⠙⠛⠋⠀⠈⠉⠀⠈⠉⠁
⢸⣿⠿⠟⠋⠉⠀⢀⣾⡿⠉⠀⠈⠸⣿⣧⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⠁⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣷⣤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
Hello Művek-1 !
Lesz a Sniper-19-M Single-ből most vagy a jövőben rövidebb csövű változat?
Lesz a Sniper-19-M Single-ből most vagy a jövőben rövidebb csövű változat?
művek-1 írta: ↑2020.02.09. 17:02 Megáll, csak elemzők szerint valahol 350-en.
Keddtől elvileg, ha nem jön közbe semmi, lesz Sniper-19-M Single. Már van hozzá távcsőszerelék, alumíniumból mart, feketére eloxált, mi szereljük, ha kell, vagy odaadjuk és saját felelősségre mindenki, akivel akarja, csak panaszra nem hozzánk, ha mégsem sikerült.
20191106_151247.jpg
Amennyiben a boltban megveszi és kéri, helyben levágjuk a csövet méretre, és távcsőbakkal, max 4x20 céltávcsövet már 3000.- bruttóért adunk hozzá, ennél jobb felesleges a gömblövedékre és maximum 4x20 távcső arra a 10méterre garantált szórásképre, jó választás! Állatra SOHA!!!
- montecarlo
- Fórumtag
-
- Fórumtag
Azonosítód Köszönöm szépen
Köszönöm szépen. Bíró Ferenc.művek-1 írta: ↑2020.02.09. 22:52 Amennyiben a boltban megveszi és kéri, helyben levágjuk a csövet méretre, és távcsőbakkal, max 4x20 céltávcsövet már 3000.- bruttóért adunk hozzá, ennél jobb felesleges a gömblövedékre és maximum 4x20 távcső arra a 10méterre garantált szórásképre, jó választás! Állatra SOHA!!!
20191106_151247.jpg
-
- Fórumtag
Sajnos a fórumon nem igazán tudok még eligazodni mert egy kicsit idős vagyok, ezért kérem ne töröljönek.
Üdv csak kíváncsiságból eredetiben lehetne vennem egy ilyen egycsövü kis sörétest?
Mai dizájncenter (nem kell megijedni, nem ilyen lesz):
SNIPER-19-M SINGLE mostantól a Gyöngysor utcában elérhető! Távcsőszerelék opció! 55.000.- fegyverenként 2 darab betéttöltény jár. Lehet külön is!
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Onesta MegaMax Mankó Edition - Day of the Jackal Commemorial
Szívesen vesszük az ötleteket, főleg ha jó helyről jönnek!
"Véletlenül a jövő havi Magyar Közlönyt adta oda az újságos, csak az átnevezéseket néztem meg:
Keserű Művek Fegyvergyár - Édes Jövőnk Fegyvergyár N.V.
Gunbox Fegyverbolt - Goldman Vegyescikkbolt
FégArmy Kft - Krasznaja Armija N.V.
Magnum Bt- - Moszkva N.V.
Aláíró: Wild Bear (дикий медведь) "
-
- Veterán
SNIPER-19-M / SINGLE MÉG UTOLSÓ 6 DARAB A GYÖNGYSOR UTCÁBAN!!!
Újjáéled, illetve gyártásba kerül az egykori Megamax. Legalábbis reméljük, ha a protó működni fog. CNC tok és dob, Onestából egy az egyben átvett elsütőszerkezet, duplagumizható hatos dob. Elvetemülteknek lesz belőle marokfegyver is, de azért ez a méret inkább puskának való.
Onesta revpuskàt akarok venni, amint kijön. Ez az infò most elbizonytalanìtott. Kedves Művek, a Megamax revpuska terv szerinti àra 5 vagy 6 szàmjegyből àll majd?Thomaster írta: ↑2020.02.10. 16:42 Újjáéled, illetve gyártásba kerül az egykori Megamax. Legalábbis reméljük, ha a protó működni fog. CNC tok és dob, Onestából egy az egyben átvett elsütőszerkezet, duplagumizható hatos dob. Elvetemülteknek lesz belőle marokfegyver is, de azért ez a méret inkább puskának való.
...és mindjárt jön gvass, hogy ezért nem szabadna a még csak álmokban létező fegyvereket hirdetni, mert akkor a nép vár, vár, és nem veszi azt, ami ott van a boltban.
-
- Veterán
Ígéretes!Thomaster írta: ↑2020.02.10. 16:42 Újjáéled, illetve gyártásba kerül az egykori Megamax. Legalábbis reméljük, ha a protó működni fog. CNC tok és dob, Onestából egy az egyben átvett elsütőszerkezet, duplagumizható hatos dob. Elvetemülteknek lesz belőle marokfegyver is, de azért ez a méret inkább puskának való.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Onesta-RP sincs honapok ota, igy a 2 nem letezo fegyver kozul tokmindegy melyiket nem veszi meg a kedvesNEMvevo. Muhahahahaaa
Mondjuk, hogy egy letezo, kifejlesztett, tokeletesen mukodo, borzasztoan keresett fegyverbol (Onesta-RP) sincs gyartasi kapacitas, ÉS akkor egy tok uj modell kifejlesztesebe, felszerszamozasaba penzt olni...hat majd elmegyek kazanfutonek a Muvekbe, hiszen ezt biztos 20 ezeresek égetésével csinaljak, hatha leesik valami:-))))
Felszerszámozni pont semmit se kell, erre jó az egyre megfizethetőbb CNC technika. Meg ezért tartottuk meg az Onesta teljes elsütőszerkezetét és a markolatát.gvass1 írta: ↑2020.02.10. 17:14 Onesta-RP sincs honapok ota, igy a 2 nem letezo fegyver kozul tokmindegy melyiket nem veszi meg a kedvesNEMvevo. Muhahahahaaa
Mondjuk, hogy egy letezo, kifejlesztett, tokeletesen mukodo, borzasztoan keresett fegyverbol (Onesta-RP) sincs gyartasi kapacitas, ÉS akkor egy tok uj modell kifejlesztesebe, felszerszamozasaba penzt olni...hat majd elmegyek kazanfutonek a Muvekbe, hiszen ezt biztos 20 ezeresek égetésével csinaljak, hatha leesik valami:-))))
Igen, egyelőre ígéretes, nem valóságos
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
ne a szavakon lovagoljunk:-)
Pontosan erezheto menniy ido, energia megy el mire uzemkepes lesz egy uj termek. Es egy oylan termek, amir totalisan semmi, de semmi szukseg nincsen, mert a meglevo, konnyen, olcson gyarthato Onesta-RP boven tokeletes lenne a piacnak.
Es az a szep, hogy mivel ezt racionalis, piacgazdasagi modon levezettem, 100000000000%, hogy lesz MegaMax, sot, csak az lesz, kb. egyszamjegyu mennyiseg, sorbanallassal:-) Mikozben a kereskedok most azonnal elvinnenek vagy 50 Onesta-RP-t. De nincs.
Én nagyon szeretem az Onesta RP-t, tökéletes fegyver. De a Megamax revolverpuska is vonzó lehet a vevőknek felárért a 6 lövés + duplagumi brutálkodás miatt.gvass1 írta: ↑2020.02.10. 17:24 ne a szavakon lovagoljunk:-)
Pontosan erezheto menniy ido, energia megy el mire uzemkepes lesz egy uj termek. Es egy oylan termek, amir totalisan semmi, de semmi szukseg nincsen, mert a meglevo, konnyen, olcson gyarthato Onesta-RP boven tokeletes lenne a piacnak.
Es az a szep, hogy mivel ezt racionalis, piacgazdasagi modon levezettem, 100000000000%, hogy lesz MegaMax, sot, csak az lesz, kb. egyszamjegyu mennyiseg, sorbanallassal:-) Mikozben a kereskedok most azonnal elvinnenek vagy 50 Onesta-RP-t. De nincs.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
A VEVŐ CSAK A LÉTEZŐ TERMÉKET TUDJA MEGVENNI.
Az igények meg addig tartanak...ameddig az ígéretek.
Ebben most téved! Amikor összeáll az 50 darab Onesta revolverpuska, három telefon és volt, nincs! Single Sniper is csak azért volt, mert nem adtam mindet a boltoknak! Fehova előtt bármennyit el tudsz adni belőle. Megamax puska? Még proto sincs, talán a héten.
Mit kell hozzá szerszámozni???gvass1 írta: ↑2020.02.10. 17:14 Onesta-RP sincs honapok ota, igy a 2 nem letezo fegyver kozul tokmindegy melyiket nem veszi meg a kedvesNEMvevo. Muhahahahaaa
Adja be a kérelmét, és a vállalti tanács elbírálja, szoc.hazáért,önkényes rendőr, munkásőr, III/III múlt előnyt jelent!
Beraknám, hogy mindenkinek világos legyen! Továbbá a single puskák nyílt irányzékát be kell állítani egy csavarhúzó segítségével!
SNIPER-19-M SINGLE, ÉS BOCK 5.5mm/6 mm start MÚZEÁLIS PUSKÁKHOZ KEZELÉSI ÚTMUTATÓ
Az Ön által vásárolt fegyver kizárólag lőtéren, vagy teljesen zárt magánterületen ( pincében, garázsban, szobában ) használható, kizárólag saját felelősségre! Nagyon fontos, hogy a fegyver használatakor a lövedék semmiképpen nem juthat ki a magánterületről, ezzel mások életét, testi épségét vagy vagyontárgyait nem veszélyeztetheti! A töltött puska csőtorkolata mindig a céltárgy vagy a föld felé nézzen!!!
A puskához adott betéttölténybe töltsön 1 darab 5.5 mm GAMO vagy NORICA rezezett gömb lövedéket, kizárólag gömblövedék betöltését teszik lehetővé a méretei, alakos lövedékkel nem használható! A segédeszközként adott töltővel ütközésig nyomja le a lövedéket a golyójáratban!
A betéttöltény talprészébe egy darab kizárólag GECO gyártmányú, 6 mm start ( 5.6 mm Flobert Blanc ) töltényt töltsünk be. Minden más töltény használata esetén az beragadhat, csökkenhet a csőtorkolati energia és romolhat a szóráskép!
A megtöltött betéttöltényeket a puskacsövek lenyitása után ( az egylövetű puska sátorvasát húzzuk hátra, majd lebillen a cső, vagy a Bock puska tokja tetején a kulcsot balra forgassuk el, majd hajtsuk le a puskacsöveket ) a megtöltött betéttöltényeket töltsük be a puskacsőbe ( csőfar felöl ), majd hajtsuk fel a puskacsövet ütközésig. A Bock puska tűzkész, az elsütőbillentyű meghúzásával a lövések leadhatóak, az egylövetű puska tokján elhelyezkedő, ütőkakast hátra kell húzni ütközésig, majd az elsütöbillentyű lehúzásával a lövés leadható a puskával.
Lövés után a fegyverből a korábban ismertetett módon a puskacső lehajtásakor a hüvelykitoló által a puskacsőből kitolt betéttöltényeket ki kell venni, helyettük töltöttet kell behelyezni, és folytatható a lövészet, ameddig van töltött betéttöltényünk.
A betéttöltényből a kilőtt starttöltényeket a puskához adott kiszúróval távolítsuk el, majd elsőnek a gömblövedéket és utána a starttöltényt töltsük be a betéttölténybe. Időnként a betéttöltényt tisztítsuk WD-40 folyadék, kefe, tisztító szövet segítségével.
A fegyverre céltávcső szerelhető, ehhez a szereléket cégünk teszi fel a puskára rendelés esetén!
Lövések célzott távolsága 10 méter, ezen a maximális szórás 3-5 cm, vagy jobb. Csőtorkolati energia maximum 30 Joule! Lövedék veszélyes távolsága 150 méter!
FIGYELEM A FEGYVERREL EMBERRE ÉS ÁLLATRA CÉLOZNI, LŐNI TILOS, A TÖRVÉNY SZIGORÚAN BŰNTETI A BŰNCSELEKMÉNYEKET! LÖVÉS LEADÁS CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE! A GYÁRT5Ó AZ ESETLEGES ELKÖVETETT JOGSÉRTÉSÉKERT SEMMILYEN ERKÖLCSI VAGY ANYAGI FELELŐŐSÉGET NEM VÁLLAL! A GYÁRTÓ FENNTARTJA A JOGOT, HOGY ELŐZETES ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL A FEGYVER MŰSZAKI PARAMÉTEREIN, A GYÁRTÁSTECHNOLÓGIÁN VÁLTOZTASSON! A FEGYVER A JELENLEG HATÁLYOS JOGSZABÁLYOK SZERINT ENGEDÉLY NÉLKÜL TARTHATÓ AZ ESETLEGES VÁLTOZÁSOKAT MINDENKI SAJÁT MAGA KÖTELES SORON KÖVETNI, EZÉRT A GYÁRTÓT SEMMILYEN FELELŐŐSÉG NEM TERHELI!
SNIPER-19-M SINGLE, ÉS BOCK 5.5mm/6 mm start MÚZEÁLIS PUSKÁKHOZ KEZELÉSI ÚTMUTATÓ
Az Ön által vásárolt fegyver kizárólag lőtéren, vagy teljesen zárt magánterületen ( pincében, garázsban, szobában ) használható, kizárólag saját felelősségre! Nagyon fontos, hogy a fegyver használatakor a lövedék semmiképpen nem juthat ki a magánterületről, ezzel mások életét, testi épségét vagy vagyontárgyait nem veszélyeztetheti! A töltött puska csőtorkolata mindig a céltárgy vagy a föld felé nézzen!!!
A puskához adott betéttölténybe töltsön 1 darab 5.5 mm GAMO vagy NORICA rezezett gömb lövedéket, kizárólag gömblövedék betöltését teszik lehetővé a méretei, alakos lövedékkel nem használható! A segédeszközként adott töltővel ütközésig nyomja le a lövedéket a golyójáratban!
A betéttöltény talprészébe egy darab kizárólag GECO gyártmányú, 6 mm start ( 5.6 mm Flobert Blanc ) töltényt töltsünk be. Minden más töltény használata esetén az beragadhat, csökkenhet a csőtorkolati energia és romolhat a szóráskép!
A megtöltött betéttöltényeket a puskacsövek lenyitása után ( az egylövetű puska sátorvasát húzzuk hátra, majd lebillen a cső, vagy a Bock puska tokja tetején a kulcsot balra forgassuk el, majd hajtsuk le a puskacsöveket ) a megtöltött betéttöltényeket töltsük be a puskacsőbe ( csőfar felöl ), majd hajtsuk fel a puskacsövet ütközésig. A Bock puska tűzkész, az elsütőbillentyű meghúzásával a lövések leadhatóak, az egylövetű puska tokján elhelyezkedő, ütőkakast hátra kell húzni ütközésig, majd az elsütöbillentyű lehúzásával a lövés leadható a puskával.
Lövés után a fegyverből a korábban ismertetett módon a puskacső lehajtásakor a hüvelykitoló által a puskacsőből kitolt betéttöltényeket ki kell venni, helyettük töltöttet kell behelyezni, és folytatható a lövészet, ameddig van töltött betéttöltényünk.
A betéttöltényből a kilőtt starttöltényeket a puskához adott kiszúróval távolítsuk el, majd elsőnek a gömblövedéket és utána a starttöltényt töltsük be a betéttölténybe. Időnként a betéttöltényt tisztítsuk WD-40 folyadék, kefe, tisztító szövet segítségével.
A fegyverre céltávcső szerelhető, ehhez a szereléket cégünk teszi fel a puskára rendelés esetén!
Lövések célzott távolsága 10 méter, ezen a maximális szórás 3-5 cm, vagy jobb. Csőtorkolati energia maximum 30 Joule! Lövedék veszélyes távolsága 150 méter!
FIGYELEM A FEGYVERREL EMBERRE ÉS ÁLLATRA CÉLOZNI, LŐNI TILOS, A TÖRVÉNY SZIGORÚAN BŰNTETI A BŰNCSELEKMÉNYEKET! LÖVÉS LEADÁS CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE! A GYÁRT5Ó AZ ESETLEGES ELKÖVETETT JOGSÉRTÉSÉKERT SEMMILYEN ERKÖLCSI VAGY ANYAGI FELELŐŐSÉGET NEM VÁLLAL! A GYÁRTÓ FENNTARTJA A JOGOT, HOGY ELŐZETES ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL A FEGYVER MŰSZAKI PARAMÉTEREIN, A GYÁRTÁSTECHNOLÓGIÁN VÁLTOZTASSON! A FEGYVER A JELENLEG HATÁLYOS JOGSZABÁLYOK SZERINT ENGEDÉLY NÉLKÜL TARTHATÓ AZ ESETLEGES VÁLTOZÁSOKAT MINDENKI SAJÁT MAGA KÖTELES SORON KÖVETNI, EZÉRT A GYÁRTÓT SEMMILYEN FELELŐŐSÉG NEM TERHELI!
Köszi, ez jól jött.
Mennyire lenne elveteműlt ötlet, ha a Megamax-puska és/vagy revolver két kaliberes lenne, mint az Ekol Viper?
Mindenki vár valamit...
Értem már mi ezzel a probléma... Gázriasztónál van értelme, de gumisnál változhatnak a teljesítményviszonyok. Mert a PAK töltény hosszabb, és ezáltal a peremes töltény használatakor a gumi “távolabb” lesz a dobban. Vagy ez, vagy az....
Mindenki vár valamit...
Nyitás után 15 perccel már nem volt Sniper, ne induljon neki senki!
Előttem pont 3 darabot vettek meg. :/
Előttem pont 3 darabot vettek meg. :/
- WildBear23
- Veterán
Ki vett 3 darabot? Kereskedő?
Remélem nem valami nepper.
*** Rationaliorem legem de armis scribere necesse est!***
Szvsz partner kereskedő nem a pultnál szokott vásárolni.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Nálunk még lesz, de nyilván nem nagyker áron fogom adni:-)) Lásd faszbuk:
https://www.facebook.com/onvedelmiboltok/
Budapesten 3 helyen is - HÉTVÉGÉN IS NYITVA!
Asia Center, KÖKI Terminál, Oktogon
*** www.onvedelmibolt.hu ***
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Hanem hol máshol?
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Kereskedőt is a kisker boltban szolgálják ki, nincs rá külön helyiség.
Nem találkozunk Kojakkel - nem engem látott nyilván, mi nyomorult kupecek hajnalban járunk arra, hogy a Laminálóban ne kerüljön elénk 132 zöldruhás hosszúpuskás.
Minecraft
Fizetett bér-Troll.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a Gyöngysor utcában az összes Sniper-19-M/Single elfogyott, ha lett volna még 40, úgy tűnik , az is kevés lett volna, de sajnos kevesen vagyunk, nem tudjuk feltölteni a létszámot, egyenlőre. Távcsőszerelést 3 napra tudunk vállalni!
Nem hogy a hangjából, de már abból is ahogyan valakit lefúj gázsprayvel.
Nem, nem Gáborral találkoztam. Ismerősömnek vittem volna a fegyvert ha már pont arra volt dolgom ma reggel, de akkor most várni fog még pár hetet.
- WildBear23
- Veterán
Mondjuk én biztos bepipultam volna, ha az orrom előtt vesznek meg három darabot..
Azt simán el tudom képzelni, hogy valaki összegyűjtött + 2db igényt, és eljött Budapestre jó korán, és kifizette a 3 db puskát. Ennél az árkategóriánál ez elképzelhető.
- WildBear23
- Veterán
Én is a rozsdamentes Pitbullból vennék +1 darabot, itteni fórumtársnak; azért kérdeztem rá, hogy hány db várható.
És milyen választ kaptál? 10 igénylői választ számoltál, de mennyi az annyi és mikor?WildBear23 írta: ↑2020.02.11. 12:54 Én is a rozsdamentes Pitbullból vennék +1 darabot, itteni fórumtársnak; azért kérdeztem rá, hogy hány db várható.
Megkérdeztem az eladót, azt válaszolta, hogy jött egy Vevő, kért 3 darabot és mondta, hogy a barátainak és magának viszi, kvázi nem volt ok a kiszolgálás megtagadására, nyilván 10 darabot nem adott volna. Mi ha valaki nagykorú, és ki tudja fizetni, legfeljebb 3 darab fegyvert kiszolgálunk, nem tehetünk mást.
Onesta RP érkezésnél is lesz itt infó, hogy a fórum tagoknak (pl. nekem ) legyen esély lecsípni párat a viszonteladók előtt/mellett?művek-1 írta: ↑2020.02.11. 13:53 Megkérdeztem az eladót, azt válaszolta, hogy jött egy Vevő, kért 3 darabot és mondta, hogy a barátainak és magának viszi, kvázi nem volt ok a kiszolgálás megtagadására, nyilván 10 darabot nem adott volna. Mi ha valaki nagykorú, és ki tudja fizetni, legfeljebb 3 darab fegyvert kiszolgálunk, nem tehetünk mást.
- WildBear23
- Veterán
Az acél Pitbulloknál is számíthatunk ilyen értesítésre?
Vagy ha tényleg csak 10db lesz az első eresztés, akkor itt már meg is van a névsor.
A névsorok nagyon veszélyes dolgok, kivétel,ha nem a fizetési listáról beszélünk!WildBear23 írta: ↑2020.02.11. 15:02 Az acél Pitbulloknál is számíthatunk ilyen értesítésre?
Vagy ha tényleg csak 10db lesz az első eresztés, akkor itt már meg is van a névsor.