Bármikor vásárolható a Gyöngysor utcában az Alfa revolverekre Cnc mart markolat, ha valakinek a kisebb tetszik, ott a boltban.Fortitu írta: ↑2020.02.03. 14:38 Én erre inkább büszke lennék, hogy a gyártó nem fél kompatibilisnek lenni az Alfa markolatokkal. Ezzel nem pici szabadságot ad a vevőinek.
Mondjuk az az érdekes helyzet állt elő, hogy nekem is szimpibb az új dizájnú Keserű markolat, amivel még próbáltam a te revolveredet.
Hazai gyártású traumatikus fegyverek
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
Re: Hazai gyártású nem-halálos fegyverek
Nem lesz tartható, megy el a forint, visz magával mindent, mondanom sem kell, hogy ez a revolver inkább presztízs, mind üzleti vállalkozás.WildBear23 írta: ↑2020.02.03. 14:47 Az nem vészes, főleg hogy így csak +7000,-Ft a plusz rozsdamentes dob.
Úgyhogy a pisztoly 4000,-Ft-tal drágább, de a rozsdamentes dob 8000,-Ft-tal olcsóbb, tehát összességében olcsóbb lett.
Az van tervbe véve, kivágatjuk csak egy kis idő.
Ez jó hír azoknak, akik 76 000 Ft-os csomagot vesznek, mert így még 1000 Forinttal olcsóbb, mint 3 hete volt.művek-1 írta: ↑2020.02.03. 13:48 Sajnos nincsenek nagyon jó híreim! Ahhoz, hogy nagykereskedelemi árakon is tudjuk a Pitbull-19-et, sajnos árat kellett emelni. A későbbiekben ez az ár sem lesz tartható, nem drasztikusan, de emelkedni fog mint minden más. Szóval Pitbull-19-M alumínium dobbal, bruttó 69.000.-, Pitbull-19-M +1 rozsdamentes dobbal 76.000.- Akit érint a Gyöngysor utcai Mintaboltunkból mostantól vihetőek! A revolverek a Geco töltényekhez lettek beállítva, keményebb csappantyúhoz a kakasrugót elő kell feszíteni, amit díjmentesen elvégzünk, ha egy ilyen drága,minőségi revolverhez akciós töltényeket akar valaki használni.20200203_133540[1].jpg20200203_133557[1].jpg
Nagyon rendben van ez így is.művek-1 írta: ↑2020.02.03. 13:48 Sajnos nincsenek nagyon jó híreim! Ahhoz, hogy nagykereskedelemi árakon is tudjuk a Pitbull-19-et, sajnos árat kellett emelni. A későbbiekben ez az ár sem lesz tartható, nem drasztikusan, de emelkedni fog mint minden más. Szóval Pitbull-19-M alumínium dobbal, bruttó 69.000.-, Pitbull-19-M +1 rozsdamentes dobbal 76.000.- Akit érint a Gyöngysor utcai Mintaboltunkból mostantól vihetőek! A revolverek a Geco töltényekhez lettek beállítva, keményebb csappantyúhoz a kakasrugót elő kell feszíteni, amit díjmentesen elvégzünk, ha egy ilyen drága,minőségi revolverhez akciós töltényeket akar valaki használni.20200203_133540[1].jpg20200203_133557[1].jpg
Korábban volt szó, alu dob rozsdamentes koszorúval, várható ez is?
Ma mind az 5 darab így kelt el, holnaptól belépnek a kereskedők és csak emlék lesz ez a 20 darab, ennyit tudtam segíteni. Acéldobbal bátran, bármennyit, aludobbal önvédekezni, vagy ha még van akit érint rajtam kívül, utcára gázzal töltött dob, otthonra gumival, vagy akrá a kesztyűtartóba is, ha eldurvulna a helyzet, 5 másodperc alatt cserélhető, és inkább a "kísérjenek ketten, mind vigyenek a vállukon négyen" lép életbe.
- HandaBandy
- Veterán
Öröm-boldogság és hogy személyesen a Főmérnök úr arany kezeiből kaptam meg... Maxi respect és ezer hála!
Az acél dob milyen szép! A full acél verzió ilyen nyers, szálra húzott felülettel mesés lenne, de tudom, hogy a marógép nem eszterga...
Így tovább művek! Várom a full acélt!
(Köszönettel véve, ha megjelenést megelőző napon itt kaphatnánk egy szolid jelzést!)
Az acél dob milyen szép! A full acél verzió ilyen nyers, szálra húzott felülettel mesés lenne, de tudom, hogy a marógép nem eszterga...
(Köszönettel véve, ha megjelenést megelőző napon itt kaphatnánk egy szolid jelzést!)
Mi köszönjük a bizalmat és a vásárlást és a Tamásnak az önzetlen segítséget! A felületeke illetően megoszlanak a vélemények, várjuk a különféle kikészítési technológiák végeredményét. Súgni fogok előtte egy nappal!HandaBandy írta: ↑2020.02.03. 18:56 Öröm-boldogság és hogy személyesen a Főmérnök úr arany kezeiből kaptam meg... Maxi respect és ezer hála!

- WildBear23
- Veterán
Gratulálok a fegyverhez, és jók a fotók!HandaBandy írta: ↑2020.02.03. 18:56 Öröm-boldogság és hogy személyesen a Főmérnök úr arany kezeiből kaptam meg... Maxi respect és ezer hála!
Most már akkor arccal előre a full rozsdamentes verzió felé!
*** Rationaliorem legem de armis scribere necesse est!***
- montecarlo
- Fórumtag
Van egy aceldobos aluverziod es veszel melle egy full acelt is? Miert?
HandaBandy írta: ↑2020.02.03. 18:56 Öröm-boldogság
- WildBear23
- Veterán
Én javasoltam, mert én is ezt tervezem tenni.montecarlo írta: ↑2020.02.03. 19:39 Van egy aceldobos aluverziod es veszel melle egy full acelt is? Miert?
Élőben tudom eldönteni, hogy melyik menjen mindennapi viselésre, és melyik gyűjteménybe.
Pitbull 19-M fejlődés
Csak hogy meséljek egy kicsit. Ma vettem 2 Pitbull szettet, az egyiket félórán belül passzoltam HandaBandy kollégának, a másik még nálam van amíg holnap postázom, úgyhogy azt összehasonlítottam az enyémmel. Szóval, javul a minőség! A polírozás láthatóan szebb, már csak minimálisan vannak elnyalt élek, hullámos síkok meg egyáltalán nincsenek! A működése az már nincs hova javuljon
az eddig is jó volt, most is ugyanolyan.

Mert a full stainless az KELLmontecarlo írta: ↑2020.02.03. 19:39 Van egy aceldobos aluverziod es veszel melle egy full acelt is? Miert?

- HandaBandy
- Veterán
Re: Pitbull 19-M fejlődés
Hálásan köszönjük a tervezést, a segítséget és a felületkezelés megtalálását!Thomaster írta: ↑2020.02.03. 20:29 Csak hogy meséljek egy kicsit. Ma vettem 2 Pitbull szettet, az egyiket félórán belül passzoltam HandaBandy kollégának, a másik még nálam van amíg holnap postázom, úgyhogy azt összehasonlítottam az enyémmel. Szóval, javul a minőség! A polírozás láthatóan szebb, már csak minimálisan vannak elnyalt élek, hullámos síkok meg egyáltalán nincsenek! A működése az már nincs hova javuljonaz eddig is jó volt, most is ugyanolyan.
"cserébe nem piálok, cigizem, barátnőzök stb-stb."HandaBandy írta: ↑2020.02.03. 21:57 +1 Pontosan!
A tucat késem, lámpám, órám se megmagyarázható, cserébe nem piálok, cigizem, barátnőzök stb-stb.
Közel azért ne gyere hozzám, ha ez fertöző!

- HandaBandy
- Veterán
Engem épp te fertőztél meg a múltkori repülős gondolatoddal...
Élményeket kellene gyűjteni, nem vasakat...
El is kezdtem átnyálazni mit is tud a közeli repülőklub...
De ez már erőst OFF topic!
Akkorra igazolták vissza, lemondtam, mire megvalósulna, március vége, addigra lesz Török olcsóbban. Amennyiben az élete múli ezen valakinek 1 darab lesz a Fehován a Combat Zone standján, igaz nem feltétlen ezen az áron.
Azt kihagytam, az élet, csajok, pia, pénz, és műrepülés ezerrel! OFF!HandaBandy írta: ↑2020.02.03. 22:18 Engem épp te fertőztél meg a múltkori repülős gondolatoddal...
Élményeket kellene gyűjteni, nem vasakat...
El is kezdtem átnyálazni mit is tud a közeli repülőklub...
De ez már erőst OFF topic!
- montecarlo
- Fórumtag
Érdekelne, hogy kb. hány darab lett átalakítva tavaly október vagy november körül az IS-43-akból, amelyek kiskereskedőkhöz kerültek.
Én a mostani 5 darabból vásároltam egyet Önöknél, kíváncsi vagyok, hogy összesen mennyi darab van. Ha jól értem, több már nem lesz.
Köszönöm!
p.s. nem vagyok nepper, tulajdonosként-műkedvelőként érdekel. Ez a fegyver hosszú-hosszú ideig nálam marad.
Én a mostani 5 darabból vásároltam egyet Önöknél, kíváncsi vagyok, hogy összesen mennyi darab van. Ha jól értem, több már nem lesz.
Köszönöm!
p.s. nem vagyok nepper, tulajdonosként-műkedvelőként érdekel. Ez a fegyver hosszú-hosszú ideig nálam marad.
montecarlo írta: ↑2020.02.04. 00:23 Érdekelne, hogy kb. hány darab lett átalakítva tavaly október vagy november körül az IS-43-akból, amelyek kiskereskedőkhöz kerültek.
Köszönöm!
2020-01-31 15.41.03.jpg
Szerintem a Combat Zone pár hét alatt eladhatott 10 db rövid Izs-43-ast, 180 ezer Ft/db áron. Ezért nem értem a lemondást. Az 5 db hosszú verziót szinte azonnal megvették, elvitték a Gyöngysor utcából. A dollár lesz még 320 meg 350 Ft is, sajnos. De ettöl még fogunk tankolni.
20 darab alatti mennyiség, azonnal elvitték őket, akár csak ezt az 5 darabot.montecarlo írta: ↑2020.02.04. 00:23 Érdekelne, hogy kb. hány darab lett átalakítva tavaly október vagy november körül az IS-43-akból, amelyek kiskereskedőkhöz kerültek.
Köszönöm!
2020-01-31 15.41.03.jpg
Ezért jön most 4 darab, meglátjuk meddig lesz rá igény. Egyszerűbb lenne mint anno a Merkúrnál előfizetni és max. 90 napon belül leszállítanánk, de nem nosztalgiázok, mert megénekelnek, jogosan!Route.66 írta: ↑2020.02.04. 09:07 Szerintem a Combat Zone pár hét alatt eladhatott 10 db rövid Izs-43-ast, 180 ezer Ft/db áron. Ezért nem értem a lemondást. Az 5 db hosszú verziót szinte azonnal megvették, elvitték a Gyöngysor utcából. A dollár lesz még 320 meg 350 Ft is, sajnos. De ettöl még fogunk tankolni.
Pibull-19-M már fogyóban a Gyöngysor utcában!
- WildBear23
- Veterán
Csak kíváncsiságból: lehet tudni, hogy hány Pitbull volt most eredetileg? Amiből 4db maradt.
részemről még plusz 1 a kollégámnak így már 7 a 10 ből:)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣠⣴⣶⣶⣤⣤⣤⣤⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣦⣤⣤⡀⠀⠀⣶⠀
⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⢿⣿⡿⠟⢻⣿⣿⡟⠛⠛⠛⠉⠙⠛⠋⠀⠈⠉⠀⠈⠉⠁
⢸⣿⠿⠟⠋⠉⠀⢀⣾⡿⠉⠀⠈⠸⣿⣧⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⠁⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣷⣤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⢿⣿⡿⠟⢻⣿⣿⡟⠛⠛⠛⠉⠙⠛⠋⠀⠈⠉⠀⠈⠉⠁
⢸⣿⠿⠟⠋⠉⠀⢀⣾⡿⠉⠀⠈⠸⣿⣧⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⠁⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣷⣤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
20 db.WildBear23 írta: ↑2020.02.04. 13:48 Csak kíváncsiságból: lehet tudni, hogy hány Pitbull volt most eredetileg? Amiből 4db maradt.
Most az utolsó, és úgy, hogy visszafogtuk a viszonteladókat. Szóval, Gyöngysor utcában utolsó darab Pitbull-19-M.
- nemtokregelni
- Veterán
Engem is felírhattok, a tervezés óta a full stainless verziót várom. Akármikor, azonnal venném.
Sapienti sat.
Meg sem merem kérdezni, hányat kell még aludni

Érdeklődtem csak, az acél dobos szett amúgy is vonzóbb, csak már legközelebb beteget kell jelentenem vagy hasonlót kitalálni, hogy el is tudjak menni egyért.

- montecarlo
- Fórumtag
Ismerősnek kell majd hétvégén fegyvert ajánlanom, úgy sejtem otthonra, tehát puskát inkább.
Valaki tudja, hogy folyik-e a most HDM gyártása, számolhatok vele egyik opcióként?
p.s. NEM az érdekel, hogy szerintetek ezt ajánljam-e neki, mielőtt jönnének az ilyen jellegű kommentek.
Valaki tudja, hogy folyik-e a most HDM gyártása, számolhatok vele egyik opcióként?
p.s. NEM az érdekel, hogy szerintetek ezt ajánljam-e neki, mielőtt jönnének az ilyen jellegű kommentek.
Az aludob+rozsdamentes koszorú a menetes rögzítés miatt többe kerül. Értem, holnap nyitáskor még egy darab szett, és a spéci dob elviekben, ha elfogadom, jó, egy hét alatt akár száz vagy több is.
Most nem, márciusban. Közeli jövőben Omerta-T és Onesta Revolverpuska.montecarlo írta: ↑2020.02.04. 17:35 Ismerősnek kell majd hétvégén fegyvert ajánlanom, úgy sejtem otthonra, tehát puskát inkább.
download.jpg
- montecarlo
- Fórumtag
Szívesen!
-
- Veterán
- Kapcsolat:
Ezek szerint már volt aludob acél dobforgató koszorúval? Vazze! Lemaradtam?
- montecarlo
- Fórumtag
Most kapjuk a mintákat, ha működik, azonnal rendelek és egy hét alatt legyártják.
-
- Veterán
- Kapcsolat:
Biztos lesz, aki örül neki! Nekem nem hiányzik a rm dob. 

-
- Veterán
- Kapcsolat:
Beszéljünk inkább az acél dobforgató-koszorús alu dobról!
Ha még le nem késtem, szeretném a 76-os sorszámú Pitbull 2019-et ilyen dobbal! Lehet?

Remélem hogy nem csak "mellé" lesz vásárolható, hanem választható lesz hogy milyen dobbal kérem. Egy full alu dob mellé teljesen fölösleges lenne egy acélkoszorús alu. Az akkor helyette kell.
Korábban talán Thomaster posztjában szerepelt, hogy ötletként felmerült az új Pitbull könnyebb sütéséhez alkalmazott technikai megoldás átültetése a régi típusú pitbullokba! Ennek a megvalósításának van akadálya? Szerintem zseniális lenne, mert az olcsó régi Pitbull megvásárlásától engem is mindig a keményebb sütése tartott vissza (nekem is kicsit akadály, illetve barátném a Rubber Protector kakast két kézzel sem tudja felhúzni

Ennyire azért még nem nagy a demokrácia, a 76-os sorszámú egy full acél kivitel lesz, rozsdamentes. Lehet egyedi gyártási számot az ésszerűség és a törvényesség, valamint a jóizlés határain belül, de annak költségei vannak.
Az majd egyszer, most még nem, had tisztuljon le, hogy mire van igény. Az acélkoszorú gáztöltényhez teljesen felesleges, csak a 14-es gumi okozta erőhatásokhoz célszerű.
Tisztelt művek-1!
Más ügyben írtam privát üzenetet, kérem nézze meg!
Köszönettel:
jhv
Más ügyben írtam privát üzenetet, kérem nézze meg!
Köszönettel:
jhv
"Ha lőni akarsz, akkor lőj! Ne a szádat járasd!" Tuco Benedicto Pacífico Juan María Ramírez
Az új széria Pitbullok már módosított elsütő szerkezettel lesznek szerelve, ennek megjeleése márciusban várható. Jelentősen megnövelt tömegű kakassal és módosított revolver kilinccsel. Csodát ne várjunk, az 1.2 mm-es kakasrugó helyett 1.1 mm-es lesz, nagyjából 30%-al csökken az elsütő erő, ennél jobbat csak a Cnc alkatrészekből összerakott Pitbullnál lehet elérni.Pentastar írta: ↑2020.02.05. 07:22 Korábban talán Thomaster posztjában szerepelt, hogy ötletként felmerült az új Pitbull könnyebb sütéséhez alkalmazott technikai megoldás átültetése a régi típusú pitbullokba! Ennek a megvalósításának van akadálya? Szerintem zseniális lenne, mert az olcsó régi Pitbull megvásárlásától engem is mindig a keményebb sütése tartott vissza (nekem is kicsit akadály, illetve barátném a Rubber Protector kakast két kézzel sem tudja felhúzni, egy Pitbullt is nehezen sütne, pláne amikor kéne ). Ha megvalósulna a fejlesztés, sansz, hogy jobban vinnék!
Drága Főmérnök Úr! Amennyiben a gumi a dobból áthaladva a csőfarba nincs 100% egy tengelyben, óhatatlan, hogy a dobot forgatni akarja , aminek a dobrekesztő és ha a forgatás irányába történik a "helyezkedés" a dobváltón keresztül a dobrózsa tart ellen. Amennyiben tévedek, javaslok magamnak egy fegyelmit!

Köszönöm a választ! Az is elég jelentős javulás! Eddig is határon, "majdnem jó" volt szerintem, így pedig fix, hogy az lesz!művek-1 írta: ↑2020.02.05. 10:11 Az új széria Pitbullok már módosított elsütő szerkezettel lesznek szerelve, ennek megjeleése márciusban várható. Jelentősen megnövelt tömegű kakassal és módosított revolver kilinccsel. Csodát ne várjunk, az 1.2 mm-es kakasrugó helyett 1.1 mm-es lesz, nagyjából 30%-al csökken az elsütő erő, ennél jobbat csak a Cnc alkatrészekből összerakott Pitbullnál lehet elérni.

Elmagyaráztad, megértettem. És egyúttal azt is megértettem, hogy miért van az, hogy pl. az én aludobomon csak az első száz (se) lövésig kopott a forgatókoszorú, utána már nem.művek-1 írta: ↑2020.02.05. 10:14 Drága Főmérnök Úr! Amennyiben a gumi a dobból áthaladva a csőfarba nincs 100% egy tengelyben, óhatatlan, hogy a dobot forgatni akarja , aminek a dobrekesztő és ha a forgatás irányába történik a "helyezkedés" a dobváltón keresztül a dobrózsa tart ellen. Amennyiben tévedek, javaslok magamnak egy fegyelmit!![]()
![]()
- WildBear23
- Veterán
Aha! Ez nekem is új dolog, de logikus!
A Stainless Pitbullnál elvesztettem a fonalat.
Akkor egy darab lesz mattítva, egy tükrösítve, és az alapján lehet majd választani?
Vagy az egy mattosított kivételével mind tükrösítve lesz?
Közszemlére tesszük ha Tamás visszahozza, és a beérkezett vélemények alapján felület kezeltetjük.WildBear23 írta: ↑2020.02.05. 10:38 Aha! Ez nekem is új dolog, de logikus!
A Stainless Pitbullnál elvesztettem a fonalat.
Akkor egy darab lesz mattítva, egy tükrösítve, és az alapján lehet majd választani?
Vagy az egy mattosított kivételével mind tükrösítve lesz?
- WildBear23
- Veterán
Ez a legjobb megoldás, köszönjük!

Tiszteletem! Ezek a rm dobok akkor kompatibilisek lehetnek a régi csutka pitbullommal? Aludobos polír verzió.
Ha igen, akkor milyen áron, mikorra várhatóak a Mintaboltba?
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!
Akkor az alábbi pontosan mire vonatkozik?
"A régi Pitbullhoz gyártattam"
Vagy a csutka pitbull már túl régi?

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!
Kedves Művek! Felhívtam a számukat, hogy van-e lehetőség az Onesta revolverem dobmélyítésére (tágulási tér megszüntetésére), hogy visszanyerje a "régi erejét". Azonban elmondták, hogy ilyet nem csináltak még, és hogy ez nem lehetséges, megvan rá a tanúsítvány és már nem lehet változtatni rajta. Önre hivatkoztam, de nem tudtak róla. Lehetséges az eljárás?