Sorozatgyártott acélpitbull 10 darab februárban és utánna amennyi idő lesz rá. A naptárra nézve még csak január van!:-)
Hazai gyártású traumatikus fegyverek
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
Re: Hazai gyártású nem-halálos fegyverek
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
Valamint kedvelem, ha GENERALFELDMARSCHALL-nak szólítanak.
Köszönjük szépem! Erről már nem szeretnék lemaradni.művek-1 írta: ↑2020.01.30. 14:47 Jön 12 darab február közepére, ha kell 120 darab, de egyenlőre ennyit kértem. Amennyiben jól gondolom ez a termék már bizonyított mind élesben, mind gumisban, forgalomban van és nem volt rá panasz, éles IZS-43-ból gyártva, ismert, neves gyártó terméke, kiemelkedő minőség, hibátlan anyagokból minőségi fatusával és barnított fényes fekete felület, két billentyű. 20200129_131903.jpg
Ha lehet kérni, itt legyen először meghirdetve
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣠⣴⣶⣶⣤⣤⣤⣤⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣦⣤⣤⡀⠀⠀⣶⠀
⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⢿⣿⡿⠟⢻⣿⣿⡟⠛⠛⠛⠉⠙⠛⠋⠀⠈⠉⠀⠈⠉⠁
⢸⣿⠿⠟⠋⠉⠀⢀⣾⡿⠉⠀⠈⠸⣿⣧⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⠁⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣷⣤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
Üdv.
Aki tegnap megvette a 1702516 szériaszámú Godfather 19M-et, megnézhetné a dobozán, és a gyári (orosz) tájékoztatóján (26. oldal) milyen szériaszám szerepel.
Előre is köszönöm.
PRTVIII
Aki tegnap megvette a 1702516 szériaszámú Godfather 19M-et, megnézhetné a dobozán, és a gyári (orosz) tájékoztatóján (26. oldal) milyen szériaszám szerepel.
Előre is köszönöm.
PRTVIII
- WildBear23
- Veterán
Oh, ezek szerint Neked sikerült venni egyet! Gratula!
Írhatnál többet róla, milyen élőben, stb.
*** Rationaliorem legem de armis scribere necesse est!***
Szép darab, de csak gyűjteményi célra lesz (32nm-es minigarzonban jobban lehet mozogni egy Pitbullal).
Nem mostanában lesz lehetőségem kipróbálni (a Godfather 19M Bock-ot sem tudtam még, pedig az már egy ideje megvan).
A cserélhető csövű Bock-ot akartam megvenni, de az nem volt (annak is örülni kell ami van).
Nem mostanában lesz lehetőségem kipróbálni (a Godfather 19M Bock-ot sem tudtam még, pedig az már egy ideje megvan).
A cserélhető csövű Bock-ot akartam megvenni, de az nem volt (annak is örülni kell ami van).
WildBear23 írta: ↑2020.01.30. 17:28 Oh, ezek szerint Neked sikerült venni egyet! Gratula!
-
- Fórumtag
gvass1 írta: ↑2020.01.30. 14:34 jó, ez erősen szubjektív acélfetisiszta faroksag, bocs.
Egy Onesta-RP például belevalóval lövéstől ugyan mitől menne tönkre fekvőnyólcas lövésszám mellett is akár?
A lenyitható csövű mobil töltényűrköteges éleskonverziók tényleg k.rvajok, mert minőségeiek, esztétikusak, remek élespótlékok. De GYAKORLATI előnyük NULLA, akár egy Omerta-T-vel szemben is.
Abból indulok ki, hogy a normál, belevaló R Knall kevésbé veszi igénybe a fegyvert, mint a jóval erősebb sörétes lőszer amire eleve tervezve van. A direkt gumisnak gyártottak pedig az R Knall-ra vannak tervezve anyagminőség szempontjából. Úgy gondolom a fegyveracélnál, kevésbé jó minőségű fémekkel dolgoznak gumisnak gyártott fegyvereknél. Tudom van ellenpélda is, ami erősíti a szabályt. (Alfa G030 ami nem konverzió, mégis 2500 lövést kibírt.)
Piréz poéta.
Tapasztalat és példa hiányában ugyan, de van egy olyan érzésem, hogy az említett Onesta RP és Omerta-T is kibírna 2500 lövést.security89 írta: ↑2020.01.30. 18:41 Abból indulok ki, hogy a normál, belevaló R Knall kevésbé veszi igénybe a fegyvert, mint a jóval erősebb sörétes lőszer amire eleve tervezve van. A direkt gumisnak gyártottak pedig az R Knall-ra vannak tervezve anyagminőség szempontjából. Úgy gondolom a fegyveracélnál, kevésbé jó minőségű fémekkel dolgoznak gumisnak gyártott fegyvereknél. Tudom van ellenpélda is, ami erősíti a szabályt. (Alfa G030 ami nem konverzió, mégis 2500 lövést kibírt.)
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
security89 írta: ↑2020.01.30. 18:41 Abból indulok ki, hogy a normál, belevaló R Knall kevésbé veszi igénybe a fegyvert, mint a jóval erősebb sörétes lőszer amire eleve tervezve van. A direkt gumisnak gyártottak pedig az R Knall-ra vannak tervezve anyagminőség szempontjából. Úgy gondolom a fegyveracélnál, kevésbé jó minőségű fémekkel dolgoznak gumisnak gyártott fegyvereknél. Tudom van ellenpélda is, ami erősíti a szabályt. (Alfa G030 ami nem konverzió, mégis 2500 lövést kibírt.)
Ja, ez butasag. Az egyik vegtelent, a masik 2 vegtelent bir ki
(onesta-rp vs. gf19m viszonylatban. mindketto rettenetesen túlméretezett.)
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
+1.
sokkal tobbet is.
- montecarlo
- Fórumtag
Hétvégén teszek fel majd képeket, ha van rá igény.
WildBear23 írta: ↑2020.01.30. 17:28 Oh, ezek szerint Neked sikerült venni egyet! Gratula!
Ajaj, betriggerelted a PTSD-met. Megszámlálható végtelen. Számosság. Alef null. Jönnek elő az elnyomott emlékek
Malo periculosam, libertatem quam quietam servitutem.
-
- Fórumtag
-
- Fórumtag
Mi nem tudunk kiállítani a Fehován, de a Gyöngysor utcában igen! Elvileg cső, tűzfal illeszt, és mehet polírozni. A rozsdamentes kakas, billentyű a jövő héten. Semmi akadálya nincs, hogy az első február közepére összeálljon és a maradék 9 darab is! Vannak még bőven CNC-darabok! Alapból Alfa markolat, Cnc mart markolatok külön vásárolhatóak. Elvileg a jövő héten megkapom a spéci dobot, alumínium dob, rozsdamentes koszorú, ha megfelel, egy hét alatt gyártanak 100 darabot!
-
- Veterán
- Kapcsolat:
Yeah! Tűkön ülök!
Na a polírozástól félek. Remélem jó szakember fogja csinálni, mert az alu példányokon is vannak elnyalt élek, hullámos síkok... Legalább egyet meg kéne próbálni homokfújni és elektropolírozni.
- WildBear23
- Veterán
+1
Akkor kettőt?
Még ha jól sikerül is a polír, nekünk jobban tetszik a selyemfényű, mint a csilivili. Egyébként a nagyvilágban is a stainless revolverek többsége selyemfényű.
+1
Igen a "selyemfényű" a menő és praktikusabb.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
- WildBear23
- Veterán
Pontosan!
Szerintem ilyen precíz, minőségi anyagból készített fegyver megérdemel egy olyan felületkezelest amit beraktál.
+2WildBear23 írta: ↑2020.01.31. 08:03 Pontosan!
Szerintem ilyen precíz, minőségi anyagból készített fegyver megérdemel egy olyan felületkezelest amit beraktál.
+2WildBear23 írta: ↑2020.01.31. 08:03 Pontosan!
Homokfúvás (inkább szemcseszórás) előtt:
- tokra rácsavarozva a tokfedél, markolat csavarok helyére ideiglenes csavarok betekerve,
- dobkidöntő kar mindkét tengelye ragasztószalaggal betekerve
- dobnyitó gomb: jelezni hogy CSAK a külső oldalát szórják.
A szemcseszórás célja meg az, hogy a marónyomokat eltüntessék. Amit én láttam, azon a jobb oldalon a dob mögött vannak a legmélyebb nyomok. Arra külön oda kell figyelni, mert az még egy lájtos szórás után is látszik.
Kinyomtatom és átadom a végrehajtónak!Thomaster írta: ↑2020.01.31. 09:50 Homokfúvás (inkább szemcseszórás) előtt:
- tokra rácsavarozva a tokfedél, markolat csavarok helyére ideiglenes csavarok betekerve,
A szemcseszórás célja meg az, hogy a marónyomokat eltüntessék. Amit én láttam, azon a jobb oldalon a dob mögött vannak a legmélyebb nyomok. Arra külön oda kell figyelni, mert az még egy lájtos szórás után is látszik.
stainlesspitbull.jpg
Sztem szétszedve érdemes küldeni, esetleg rajzon jelölni a szórni kivánt felületeket. A védendő felületek kimaszkolása az Ő feladatuk. Annak idején küldtünk mi is gyöngyszórni cuccokat, hát... a csavarokat úgy megszórták, hogy alig lehetett kivenni. Horony elnyalódva,+ annyi por és egyém ment alá, hogy megszorult a menet.Thomaster írta: ↑2020.01.31. 09:50 Homokfúvás (inkább szemcseszórás) előtt:
stainlesspitbull.jpg
Fizetett bér-Troll.
Beépített falazóelem, a legtitkosabb titkosügynök.
Beépített falazóelem, a legtitkosabb titkosügynök.
RatRace írta: ↑2020.01.31. 10:13 Sztem szétszedve érdemes küldeni, esetleg rajzon jelölni a szórni kivánt felületeket. A védendő felületek kimaszkolása az Ő feladatuk. Annak idején küldtünk mi is gyöngyszórni cuccokat, hát... a csavarokat úgy megszórták, hogy alig lehetett kivenni. Horony elnyalódva,+ annyi por és egyém ment alá, hogy megszorult a menet.
Itt a zsákfuratban levő csavarok alá nem tud bemenni semmi, úgyhogy nem fog megszorulni. Ha a csavarokat utána ki is kell dobni, az pár forint. A tokfedelet én mindenképp felcsavaroznám, mert védi a belső illeszkedő és súrlódó felületeket. Meg akkor biztos egyforma felülete lesz a tokfedélnek és a környezetének.
- montecarlo
- Fórumtag
Ha valaki tud fegyvermestert Budapest környékén, és volt már vele jó tapasztalata, elérhetőséget küldhetne privátban, köszönöm!
Üzemben megemlítettem a témabeli felületkezelést, nem aratott osztatlan sikert. Mondtam, hogy nem nekünk kell, hogy tetsszen, hanem a Vevőknek, még ha én a fényes aranyat is szeretem a legjobban!Thomaster írta: ↑2020.01.31. 11:02 Itt a zsákfuratban levő csavarok alá nem tud bemenni semmi, úgyhogy nem fog megszorulni. Ha a csavarokat utána ki is kell dobni, az pár forint. A tokfedelet én mindenképp felcsavaroznám, mert védi a belső illeszkedő és súrlódó felületeket. Meg akkor biztos egyforma felülete lesz a tokfedélnek és a környezetének.
Egyik előző munkahelyemen volt egy olyan szaki, aki ha előre megmondta a mérnökurak rajzáról hogy nemleszazúgyjó, akkor nem is lett jó. Aztán lehívta a mérnökurakat, hogy látják, nem jó, megmondtam előre. Egyszer meguntuk, és amíg ő elment ebédszünetre, addig megcsináltuk jól. Rettenetesen megsértődött, hogy mit képzelünk mi hogy megcsináljuk, amikor ő megmondta hogy nem lehet.
Úgyhogy csak remélni tudom, hogy aki viszi a darabokat szemcseszórni meg elektropolírozni, az nem akarja bizonyítani, hogy nemleszazúgyjó. De ha kell, akkor én is elvihetem a cuccot a megfelelő szakcégekhez, ahol ha nem kapnak más utasítást, akkor jól csinálják.
Ezt lőném ha lehetne, "tudod vannak akik jobban tudják ezt "Thomaster írta: ↑2020.01.31. 13:22 Egyik előző munkahelyemen volt egy olyan szaki, aki ha előre megmondta a mérnökurak rajzáról hogy nemleszazúgyjó, akkor nem is lett jó. Aztán lehívta a mérnökurakat, hogy látják, nem jó, megmondtam előre. Egyszer meguntuk, és amíg ő elment ebédszünetre, addig megcsináltuk jól. Rettenetesen megsértődött, hogy mit képzelünk mi hogy megcsináljuk, amikor ő megmondta hogy nem lehet.
Úgyhogy csak remélni tudom, hogy aki viszi a darabokat szemcseszórni meg elektropolírozni, az nem akarja bizonyítani, hogy nemleszazúgyjó. De ha kell, akkor én is elvihetem a cuccot a megfelelő szakcégekhez, ahol ha nem kapnak más utasítást, akkor jól csinálják.
Meg ez az EGR66X is milyen snasszul nézett ki így mattban...
Juteszembe, azóta se gyártott senki eleve gáz-riasztónak készült rozsdamentes fegyvert. Ezt nemzetközi szinten is keresni fogják... ahol ez eléggé gáz-riasztó a helyi jogszabályok szerint.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
- WildBear23
- Veterán
Sztalin
Hruscsov
Kádár János
Feri bácsi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára WildBear23 2020.01.31. 14:13-kor.
- WildBear23
- Veterán
Ha Te elvállalod ezt az utat, akkor ez lenne a legjobb megoldás!
A hazai gázgumist legfeljebb illegál viszik ki.Thomaster írta: ↑2020.01.31. 13:42 Meg ez az EGR66X is milyen snasszul nézett ki így mattban...
EGR66X_by_Scharm.jpg
Juteszembe, azóta se gyártott senki eleve gáz-riasztónak készült rozsdamentes fegyvert. Ezt nemzetközi szinten is keresni fogják... ahol ez eléggé gáz-riasztó a helyi jogszabályok szerint.
- montecarlo
- Fórumtag
Közkívánatra képek a lapát keresztapáról, nagy felbontásban itt:
http://mammutmail.com/hu/download/da78b ... 9529b91151
Első benyomások, lőni még nem tudtam, de arról már úgyis volt beszámoló:
- átalakítás módja: akasztókat a csőben látjátok a képen; kívülről semmi nem árulja el, hogy át van alakítva; elég menő, ahogy működik az hüvelykiemelő
- agyazás: az egyik képen látjátok, hogy a BAIKAL gyári útmutatójában háromféle opciót hoz, bükk, nyár vagy dió - ez dió, gyönyörű a mintája szerintem
- Nagyon szorosan működik még, mert új gondolom
- átalakítás módja: akasztókat a csőben látjátok a képen; kívülről semmi nem árulja el, hogy át van alakítva; elég menő, ahogy működik az hüvelykiemelő
- agyazás: az egyik képen látjátok, hogy a BAIKAL gyári útmutatójában háromféle opciót hoz, bükk, nyár vagy dió - ez dió, gyönyörű a mintája szerintem
- montecarlo
- Fórumtag
[quote=montecarlo post_id=28560 time=1580482605 user_id=645]
- WildBear23
- Veterán
Gratulálok a fegyverhez!montecarlo írta: ↑2020.01.31. 15:56 Közkívánatra képek a lapát keresztapáról, nagy felbontásban itt:
Ez így tényleg gyűjteményi darab.
Gyakorlatilag (ha itt lenne Bokros doki: de facto szerelt gumis duplacsövű.
Pedig lakásvédelemre lett gyártva. A csvarhúzót is mellékeljük a fogót meg a villáskulcsot, hogy lehessen szerelni a lőszereket!WildBear23 írta: ↑2020.01.31. 16:05 Gratulálok a fegyverhez!
Ez így tényleg gyűjteményi darab.
Gyakorlatilag (ha itt lenne Bokros doki: de facto szerelt gumis duplacsövű.
- Pattantyús
- Fórumtag
Nagyon szép! Gratulálok hozzá!montecarlo írta: ↑2020.01.31. 15:56 Közkívánatra képek a lapát keresztapáról, nagy felbontásban itt:
2020-01-31 15.23.12.jpg2020-01-31 15.23.51.jpg2020-01-31 15.26.53.jpg2020-01-31 15.28.03.jpg2020-01-31 15.28.23.jpg2020-01-31 15.28.28.jpg2020-01-31 15.28.37.jpg2020-01-31 15.30.37.jpg2020-01-31 15.30.57.jpg2020-01-31 15.32.20.jpg
- WildBear23
- Veterán
Volt a dolgozóknak valamilyen objektív kifogásuk, vagy csak simán nem tetszett?
Én örömmel kifizetnek egyet előre, amit Thomaster lemattítana (ha ő is vállalja persze).
+1WildBear23 írta: ↑2020.01.31. 21:10 Volt a dolgozóknak valamilyen objektív kifogásuk, vagy csak simán nem tetszett?
Én örömmel kifizetnek egyet előre, amit Thomaster lemattítana (ha ő is vállalja persze).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
Az én éles fegyverimet látva nem csodálkozom, Volt olyan vélemény, hogy egy precíz rozsdamentes revolvert nem szabad elcsúfítani. Azt sem szeretnénk, ha a méregdrága revolverek a nyakunkon maradnának, vagy utólag kellene szétszedni és polírozni. Röviden, dióhéjban. Előre sosem, mert mi lesz ha megáll a föld közben?WildBear23 írta: ↑2020.01.31. 21:10 Volt a dolgozóknak valamilyen objektív kifogásuk, vagy csak simán nem tetszett?
- WildBear23
- Veterán
Sok mindentől félek, de attól nem, hogy ebből egy darab is a nyakán maradna..!művek-1 írta: ↑2020.01.31. 21:52 Az én éles fegyverimet látva nem csodálkozom, Volt olyan vélemény, hogy egy precíz rozsdamentes revolvert nem szabad elcsúfítani. Azt sem szeretnénk, ha a méregdrága revolverek a nyakunkon maradnának, vagy utólag kellene szétszedni és polírozni. Röviden, dióhéjban. Előre sosem, mert mi lesz ha megáll a föld közben?
Akkor legyen igazsagos kompromisszum, 5db ilyen, 5db olyan?
És meglátjuk, melyik fogy el előbb?
(Aki helyesen tippelt, kap egy rekesz sört.)
Nekem ez nem tűnik elcsúfítottnak.művek-1 írta: ↑2020.01.31. 21:52 Az én éles fegyverimet látva nem csodálkozom, Volt olyan vélemény, hogy egy precíz rozsdamentes revolvert nem szabad elcsúfítani. Azt sem szeretnénk, ha a méregdrága revolverek a nyakunkon maradnának, vagy utólag kellene szétszedni és polírozni. Röviden, dióhéjban. Előre sosem, mert mi lesz ha megáll a föld közben?
De, a kompenzátorral
Ne már! Február 1-el elvonóra megyek, reporvosi! Kiderűl!WildBear23 írta: ↑2020.01.31. 21:56 Sok mindentől félek, de attól nem, hogy ebből egy darab is a nyakán maradna..!
Akkor legyen igazsagos kompromisszum, 5db ilyen, 5db olyan?
És meglátjuk, melyik fogy el előbb?
(Aki helyesen tippelt, kap egy rekesz sört.)
- WildBear23
- Veterán
Egyébként nem lehetne ezt egy az egyben lemásolni nagygumisnak?
Nem tűnik fel a hasonlóság?
-
- Veterán
- Kapcsolat:
Azért látványos a különbség!
Ugye a pump action betétcsöves megoldást nem engedik. Mi a helyzet a revolverdobos megoldással? Akár puska akár revolver? A Megamaxot nem lehet ilyen megoldással tervezni például?
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Mondjuk ha mar csak single action:
Korábban már leírtuk, hogy csak egylövetű fegyverbe lehet betétcsövet gyártani, ismétlőbe már nem, sem öntöltőbe, sem önműködőbe. Már 1994-ben kész volt a sorozatlövő Flóbert AKF-94 néven.
- nemtokregelni
- Veterán
Mintha Steel Cop (Alfa) lenne stainlessben gyárilag.
Sapienti sat.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
+1
700 euro korul, ptb-vel.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Még.
- WildBear23
- Veterán
Béla bátyám, ha nem haragszik meg; Magának annál a rongyos pár eurónál fontosabb a büszkeség, hogy milyen minőségű
fegyvert gyártott az itthoni önvédelkezők és gyűjtők számára!
Komolyra fordítva; nem tervezi, hogy nagyobb piacokon (Nyugat-EU) is forgalmazza az új Pitbullokat?
Ezen nem gondolkoztam még el.WildBear23 írta: ↑2020.02.01. 17:11 Béla bátyám, ha nem haragszik meg; Magának annál a rongyos pár eurónál fontosabb a büszkeség, hogy milyen minőségű
fegyvert gyártott az itthoni önvédelkezők és gyűjtők számára!
Komolyra fordítva; nem tervezi, hogy nagyobb piacokon (Nyugat-EU) is forgalmazza az új Pitbullokat?
Nem hiszem, hogy nyugatabbra lenne helye, szerelt gumisban gondolkodom keletebbre, de csak ha majd nem 4 ember munkáját látja el egy , mint ez most van nálunk jelenleg, és nem csak alkalmatlanok jelentkeznek. Sajnos ez most pedig így marad egy darabig.
- WildBear23
- Veterán
Ha lehet PTB-ztetni, akkor a németeknél jó pénz lenne benne.művek-1 írta: ↑2020.02.01. 17:26 Ezen nem gondolkoztam még el.
Nem hiszem, hogy nyugatabbra lenne helye, szerelt gumisban gondolkodom keletebbre, de csak ha majd nem 4 ember munkáját látja el egy , mint ez most van nálunk jelenleg, és nem csak alkalmatlanok jelentkeznek. Sajnos ez most pedig így marad egy darabig.
Az egunon egy darab EGR66X van, 950 EUR-on áll a licit, a Stainless Alfa 630 EUR.
Miért van olyan érzésem, hogy nem pestisrácként, és kapcsolatok nélkül kb annyi esélyem lesz hozzá jutni, mint egy viselésihez élesre. Khm, leszámítva majd a nepperes minimum 2x-es árat.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Nem lehet, soha nem felelne meg a PTB eloirasoknak, gyakorlatilag full uj fegyver kene.WildBear23 írta: ↑2020.02.01. 17:50 Ha lehet PTB-ztetni, akkor a németeknél jó pénz lenne benne.
Az egunon egy darab EGR66X van, 950 EUR-on áll a licit, a Stainless Alfa 630 EUR.
Olyan erőket és pénzt kötne, és teljesen bizonytalan a végeredmény, hogy inkább nem!WildBear23 írta: ↑2020.02.01. 17:50 Ha lehet PTB-ztetni, akkor a németeknél jó pénz lenne benne.
Az összesen 13 hozzászólásából 2 vel minket savaz, nem rossz arány, de innen ignorálva!
Fentebb írtam érdektelen. Össze kellene bútorozni egy ehte német céggel és úgy lenne rá esély, erre már korábban kértek minket a Micromax esetében, csak nem kötünk mindent, mindenkinek az orrára!:-)
Hogy-hogy-hogy micsoda? Hát sajnálom, hogy ez jött le, talán túlzóan érdeklődöm a termékük iránt? Ha ez savazás, akkor bűnös vagyok.
Ugyanitt...van egy eladó Keserű Rubber Meteorite-om, és egy Revenge 14-M-em, érdeklődni priviben...csak viccelek! Bocsánat!
Kedves Művek! Lesz holnap Sniper M19S?
Kedves Művek!
Esetleg itt a fórumon lévők kaphatnának egy kis előnyt a vásárlás kapcsán? Mondjuk legalább előzö este egy jelzést?
Nem aggódnék, hogy megmarad
Kedves HW88SA!
Igen, ha mindenki elfogadja, hogy ez kizárólag itt jelenlévő magánszemélyekre vonatkozik és nem lesz műsor, mint legutóbb! Mint írta mind elmegy azonnal, de ha ezért a gesztusért itt kellemetlenségem lesz, akkor az egész felejtős, a múltkori még él bennem nagyon!
Kedves Művek!művek-1 írta: ↑2020.02.02. 21:19 Kedves HW88SA!
Igen, ha mindenki elfogadja, hogy ez kizárólag itt jelenlévő magánszemélyekre vonatkozik és nem lesz műsor, mint legutóbb! Mint írta mind elmegy azonnal, de ha ezért a gesztusért itt kellemetlenségem lesz, akkor az egész felejtős, a múltkori még él bennem nagyon!
Részemről értem és elfogadom, köszönöm a választ!
Én a múltkori esetről nem tudok és nem akarok senkiben fájó sebeket feltépni. Csak megkérdeztem, mert kedves és nagylelkű gesztus lenne egy szakfórum tagjai felé!
Kellemetlenséget végképp nem akarok senkinek!
Kedves HW88SA!HW88SA írta: ↑2020.02.02. 21:29 Kedves Művek!
Részemről értem és elfogadom, köszönöm a választ!
Én a múltkori esetről nem tudok és nem akarok senkiben fájó sebeket feltépni. Csak megkérdeztem, mert kedves és nagylelkű gesztus lenne egy szakfórum tagjai felé!
Kellemetlenséget végképp nem akarok senkinek!
Előző este felteszem, csak magánfórumozókat várunk, maradni fog, 50 darabot nem visznek el.
Sajnos nincsenek nagyon jó híreim! Ahhoz, hogy nagykereskedelemi árakon is tudjuk a Pitbull-19-et, sajnos árat kellett emelni. A későbbiekben ez az ár sem lesz tartható, nem drasztikusan, de emelkedni fog mint minden más. Szóval Pitbull-19-M alumínium dobbal, bruttó 69.000.-, Pitbull-19-M +1 rozsdamentes dobbal 76.000.- Akit érint a Gyöngysor utcai Mintaboltunkból mostantól vihetőek! A revolverek a Geco töltényekhez lettek beállítva, keményebb csappantyúhoz a kakasrugót elő kell feszíteni, amit díjmentesen elvégzünk, ha egy ilyen drága,minőségi revolverhez akciós töltényeket akar valaki használni.
van hozzá a boltban keserű cnc-s markolat is? vagy lehet azzal kérni?művek-1 írta: ↑2020.02.03. 13:48 Sajnos nincsenek nagyon jó híreim! Ahhoz, hogy nagykereskedelemi árakon is tudjuk a Pitbull-19-et, sajnos árat kellett emelni. A későbbiekben ez az ár sem lesz tartható, nem drasztikusan, de emelkedni fog mint minden más. Szóval Pitbull-19-M alumínium dobbal, bruttó 69.000.-, Pitbull-19-M +1 rozsdamentes dobbal 76.000.- Akit érint a Gyöngysor utcai Mintaboltunkból mostantól vihetőek! A revolverek a Geco töltényekhez lettek beállítva, keményebb csappantyúhoz a kakasrugót elő kell feszíteni, amit díjmentesen elvégzünk, ha egy ilyen drága,minőségi revolverhez akciós töltényeket akar valaki használni.20200203_133540[1].jpg20200203_133557[1].jpg
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
jááájjj... gyárilag Alfa logo egy Keserű fegyveren... Szerintem leesztergált 9mmR Blanc hüvelytalpakra kéne kicserélni.művek-1 írta: ↑2020.02.03. 13:48 Sajnos nincsenek nagyon jó híreim! Ahhoz, hogy nagykereskedelemi árakon is tudjuk a Pitbull-19-et, sajnos árat kellett emelni. A későbbiekben ez az ár sem lesz tartható, nem drasztikusan, de emelkedni fog mint minden más. Szóval Pitbull-19-M alumínium dobbal, bruttó 69.000.-, Pitbull-19-M +1 rozsdamentes dobbal 76.000.- Akit érint a Gyöngysor utcai Mintaboltunkból mostantól vihetőek! A revolverek a Geco töltényekhez lettek beállítva, keményebb csappantyúhoz a kakasrugót elő kell feszíteni, amit díjmentesen elvégzünk, ha egy ilyen drága,minőségi revolverhez akciós töltényeket akar valaki használni.20200203_133540[1].jpg20200203_133557[1].jpg
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
és az hány munkaóra lenne/fegyver 1/3? Ami hány ezer Ft plusz a bruttó kisker árban?
FÉG-eken is volt Walther feliratú markolat, mégsem Ulm am Donauban készültek, és senki nem is gondolta azt.
Szerintem éppen, hogy tök jó ez a csereszabatosság!
Én erre inkább büszke lennék, hogy a gyártó nem fél kompatibilisnek lenni az Alfa markolatokkal. Ezzel nem pici szabadságot ad a vevőinek.
Mondjuk az az érdekes helyzet állt elő, hogy nekem is szimpibb az új dizájnú Keserű markolat, amivel még próbáltam a te revolveredet.
- WildBear23
- Veterán
Az nem vészes, főleg hogy így csak +7000,-Ft a plusz rozsdamentes dob.
Úgyhogy a pisztoly 4000,-Ft-tal drágább, de a rozsdamentes dob 8000,-Ft-tal olcsóbb, tehát összességében olcsóbb lett.
- WildBear23
- Veterán
Milyen lenne egy sima, rozsdamentes acél korongra lecserélni?
Vagy lefújni fekete Neolux sprével?
"Ha lőni akarsz, akkor lőj! Ne a szádat járasd!" Tuco Benedicto Pacífico Juan María Ramírez
jól emléxem h az egycsövű 46e volt? vagy esetleg változik az ára? köszi
- nemtokregelni
- Veterán