Pont ezeket akartam elkerülni, ezek szerint jól döntöttem.Dönci62 írta: ↑2020.01.27. 17:59 Megint elengedtél egy jó bevételi forrást!
Lehetett volna árulni VIP jegyeket az üzlet fölötti emeleti ablakoknál lévő "páholyba", magas áron, pattogatott kukoricával és cukormentes Colával, a reggeli nyitást megelőző gladiátor-harc megtekintéséhez.
Esetleg fogadásokat is lehetett volna kötni jó pénzért a nyitás előtt 10 perccel való lezárásig.
Áááhhhhhh, semmi üzleti érzék nincs benned!
Ezt nem lehetett kihagyni, így remélem sértődés nélkül helyén kezeled a poént!
Hazai gyártású traumatikus fegyverek
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
Re: Hazai gyártású nem-halálos fegyverek
Elvileg csak vizsga kell rá és van 5 darab, de mint írtam 169.000.- és másnak is fáj a foga rá. Sniper 19M Single és Bock februárra van tervezve.
Remélem respektálod a fórum közönségét annyira (hiszen rengeteg ötlet származik innen, nagyon sok stabil törzsvásárló, gyűjtő van itt), hogy minden termék megjelenése előtt feldobsz egy értesítést ide, ebbe a topikba is.
A magam részéről elfogadható az IZS lapát ára, szeretnék is egyet a gyűjteményembe (a másik 2 új gumis már megvan más forrásból, ezúton köszönet nekik is), de nincs időm és kedvem vidéken lakó kamionosként, aki nincs mindig itthon, a megfelelő időben részt venni a gladiátor-harcokban olyanokkal szemben, akik nem komoly gyűjtők, vagy felhasználók, hanem üzleti céllal startolnak rá minden újdonságra.
A 6 mm-es startpatronos céllövőnek előre láthatólag mi lesz az ára?Dönci62 írta: ↑2020.01.27. 18:51 Remélem respektálod a fórum közönségét annyira (hiszen rengeteg ötlet származik innen, nagyon sok stabil törzsvásárló, gyűjtő van itt), hogy minden termék megjelenése előtt feldobsz egy értesítést ide, ebbe a topikba is.
A magam részéről elfogadható az IZS lapát ára, szeretnék is egyet a gyűjteményembe (a másik 2 új gumis már megvan más forrásból, ezúton köszönet nekik is), de nincs időm és kedvem vidéken lakó kamionosként, aki nincs mindig itthon, a megfelelő időben részt venni a gladiátor-harcokban olyanokkal szemben, akik nem komoly gyűjtők, vagy felhasználók, hanem üzleti céllal startolnak rá minden újdonságra.
Dupla gumi előre bekészítve;) (nem is kell hosszabb betetcső)
Dumbbell traumatic
Zsugorcső !
Dumbbell traumatic
Zsugorcső !
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára vato 2020.01.27. 19:04-kor.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣠⣴⣶⣶⣤⣤⣤⣤⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣦⣤⣤⡀⠀⠀⣶⠀
⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⢿⣿⡿⠟⢻⣿⣿⡟⠛⠛⠛⠉⠙⠛⠋⠀⠈⠉⠀⠈⠉⠁
⢸⣿⠿⠟⠋⠉⠀⢀⣾⡿⠉⠀⠈⠸⣿⣧⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⠁⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣷⣤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
Főmérnök Úrral beszéld le, legfeljebb kiszúrják a kocsim gumiját! Ami az ötleteket illeti 100% igazságod van, amit ezúton is hálásan köszönök! Még ha köztudottan is jól bírom a kritikát!Dönci62 írta: ↑2020.01.27. 18:51 Remélem respektálod a fórum közönségét annyira (hiszen rengeteg ötlet származik innen, nagyon sok stabil törzsvásárló, gyűjtő van itt), hogy minden termék megjelenése előtt feldobsz egy értesítést ide, ebbe a topikba is.
Ki kell próbálni (szétszakadásra tippelek) De biztos hogy nem veszélyesebb mint a sörétkosár vagy az aluminium galacsin amit sokan hasznaltunk a tömködős gumisoknál átégés ellen. Vagy a szereltlőszeres gumis sörétes is kosárból indul ha jól tudom.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
Köszönöm, ki kell próbálni. Igen a szerelt lőszeres is kosárból indul, de ott nem gond ha az megsebesít valakit, jobban jár mintha ólommal lőtték volna, itt meg óvni kell a kedves bűnelkövetőt!
-
- Fórumtag
Béla bá forradalmár. Ne adja fel, kövesse az álmait, elképzeléseit. Ha nem így tett volna eddig, nem lenne a tömködős vonal, a betétcsöves gumisok és még sorolhatnám... Másrészt, ha a "kihalt" kaliber csak a Művekbe elérhető, az egy monopol helyzetű termék a kínálatban. Hajrá.
Piréz poéta.
Köszönöm, de nagyon túl lettem értékelve! És akkor hol van,hogy az az egy aranyozva lesz? Magnumba is lehet rendelni, hoznak bármennyit. Lehet, hogy csak rendelésre gyártunk hozzá .45 dobot, azután akinek eleve azzal kellett volna majd nem az én néhai szüleimet fogja szidalmazni! Az én kezembe jó lesz, és nekem kell a 2X 150 Joule, szilveszterkor az Onesta bizonyúlt a legmegbízhatóbb és leghatékonyabb fegyvernek, én azt szeretem!security89 írta: ↑2020.01.27. 20:17 Béla bá forradalmár. Ne adja fel, kövesse az álmait, elképzeléseit. Ha nem így tett volna eddig, nem lenne a tömködős vonal, a betétcsöves gumisok és még sorolhatnám... Másrészt, ha a "kihalt" kaliber csak a Művekbe elérhető, az egy monopol helyzetű termék a kínálatban. Hajrá.
Nálam a Gyöngysorban 169, ez kőbe van vésve, drága volt az alapanyag, mert ez már rendes csőhosszal van. A kéken még fiatalabb voltam, most már nyugdíj előtt, azt mondom, inkább irigyeljenek, mint sajnáljanak!Dönci62 írta: ↑2020.01.27. 20:44 Olvasok, olvasok, de azért az alapárral kapcsolatosan leginkább a Te által időben legközelebbi értéket venném mérvadónak!
Én még hiszek neked ilyen téren, bízom az ígérteidben, beárazásaidban!
Örülök, hogy újra itt vagy a fórumon, remélem nem leszel olyan sértődékeny és hisztis, mint a régi "Kéken".
OK!
Ezt értem is.
Kevéssel nyugdíj előtt állunk mindketten (ha jól emlékszem egy évjárat vagyunk), ha nem módosítják 72 évre, de ez független a témától.
Nekem eddig megvan szinte minden Keserű fejlesztésű fegyverem és ugyanúgy gyűjtöm, mint más gáz-riasztó, vagy muzeális besorolású márkákat.
Ez az új vonal az új "betétcsővel" kifejezetten felkeltette az érdeklődésem és ebből már csak a lapát és a céllövő 5,5 mm-es hiányzik.
Ezért is voltak a kérdéseim. Ha éppen távol leszek és nem jutok hozzá, vagy a többi újabb fejlesztéshez sem (majdcsak összeszedem apránként), nem nagy tragédia.
De roppantul bosszantana, ha olyanok, akik csak üzletet látnak benne, vagy csak kereskedni, nepperkedni szeretnének vele busás haszonnal, könnyebben jutnának hozzá, mint azok, akik ténylegesen megbecsülnék a márkát, a típus, vagy a szizsztéma szerinti besorolást, mint gyűjtők, régi és megbecsülendő vásárlóként!
Én csak annyit kérnék az itteni becsületes és segítőkész fórumozók nevében is, hogy légy szíves időben (pl. egy kicsivel előbb) jelezd itt, hogy mikor és mi lehet kapható és mennyiért a boltodban.
A viszonteladók majd úgy is jelzik, hogy mit és mennyiért tudnak forgalmazni!
" Én csak annyit kérnék az itteni becsületes és segítőkész fórumozók nevében is, hogy légy szíves időben (pl. egy kicsivel előbb) jelezd itt, hogy mikor és mi lehet kapható és mennyiért a boltodban. "
A nepperek is olvassák és figyelik a fórumot. ( igaz hogy egy éves a bizonyítékom de szerintem most is így van)
A nepperek is olvassák és figyelik a fórumot. ( igaz hogy egy éves a bizonyítékom de szerintem most is így van)
A művek1-től kérdezném... Lehet, bankkártyával fizetni a mintaboltban?
Mindenki vár valamit...
A Gyöngysor utcában mostantól vihető, 50 darab 2000.- bruttó, főként a keresztapákba javasolt, nehezebben ég át a színezéktől, de bármelyik 18 mm Keserű fegyverbe használható.
Béla bátyánk alkot, fejleszt, ötletel és lubickol benne. Nagyon tetszik! Nem vagyok egy hÍzelgő típus, de ezt le kellett írnom. 10X többre becsülöm a "fogd meg a sörömet" típust, aki nekifut hatodszor, ha előtte 5x nem sikerült, de megoldja, mint a "mit hogyan és miért nem lehet" típusú embereket. Aztán ha hatodszor már lett valahogy, de lehetne sokkal jobban is, akkor majd "reszelünk rajta" egy kicsit, végül csak jó lesz. De a lényeg: akartuk, hát lett valahogy!
"Ha lőni akarsz, akkor lőj! Ne a szádat járasd!" Tuco Benedicto Pacífico Juan María Ramírez
Köszönöm az elismerő szavakat, de engem is mint minden esendő embert a pénz motivált régebben, ma már viszont nem. Belegondolok hány ötletemből nem lett semmi rosszul vagyok, de ez a világ már csak ilyen, gyorsan forog és ha nem figyelünk, elbukunk. korai Keserű sorozatlövő CO2 légfegyver valamikor 1990 MHSZ ( az a valami az oldalán a tűzváltó a tetején meg az első,a Műegyetemen gyártott pirospont irányzékok egyike )jó ha van írta: ↑2020.01.28. 17:46 Béla bátyánk alkot, fejleszt, ötletel és lubickol benne. Nagyon tetszik! Nem vagyok egy hÍzelgő típus, de ezt le kellett írnom. 10X többre becsülöm a "fogd meg a sörömet" típust, aki nekifut hatodszor, ha előtte 5x nem sikerült, de megoldja, mint a "mit hogyan és miért nem lehet" típusú embereket. Aztán ha hatodszor már lett valahogy, de lehetne sokkal jobban is, akkor majd "reszelünk rajta" egy kicsit, végül csak jó lesz. De a lényeg: akartuk, hát lett valahogy!
Egy menő design-nal szerintem szinte mind életképes lehetett volna. Az embereknek első a külcsín, ahogy ezt a Pitbull M19-nél is láttuk. A műértő közönség a dejónézkibaszki elalélásból alig felocsúdva, mellékesen észrevette, hogy még a sütése is sokkal jobb. Így van ez a gvass1-féle "nagyberetta" elmélettel, a kocsikkal, a nőkkel... Ha bumfordi a külseje, halott ügy, hogy igazi siker legyen.művek-1 írta: ↑2020.01.28. 18:19 Köszönöm az elismerő szavakat, de engem is mint minden esendő embert a pénz motivált régebben, ma már viszont nem. Belegondolok hány ötletemből nem lett semmi rosszul vagyok, de ez a világ már csak ilyen, gyorsan forog és ha nem figyelünk, elbukunk. t_soroz.jpg korai Keserű sorozatlövő CO2 légfegyver valamikor 1990 MHSZ ( az a valami az oldalán a tűzváltó a tetején meg az első,a Műegyetemen gyártott pirospont irányzékok egyike )
"Ha lőni akarsz, akkor lőj! Ne a szádat járasd!" Tuco Benedicto Pacífico Juan María Ramírez
Ezen a téren viszont látványos a fejlődés, pl. az Onesta RP is kimondottan szép már az újabb, karcsúbb előaggyal + már súlyban is teljesen balanszoltnak tűnik!jó ha van írta: ↑2020.01.28. 19:53 Egy menő design-nal szerintem szinte mind életképes lehetett volna. Az embereknek első a külcsín, ahogy ezt a Pitbull M19-nél is láttuk. A műértő közönség a dejónézkibaszki elalélásból alig felocsúdva, mellékesen észrevette, hogy még a sütése is sokkal jobb. Így van ez a gvass1-féle "nagyberetta" elmélettel, a kocsikkal, a nőkkel... Ha bumfordi a külseje, halott ügy, hogy igazi siker legyen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⠃⠀
Elkelt, 74 ezerért.TotoHU írta: ↑2020.01.09. 08:12 Nade... https://www.vatera.hu/pitbull-19-m-gumi ... 65853.html
Sok valódi gyűjtő még egymás sarkát taposva várakozik rá, valaki meg már nepperkedik vele? Ennyi idő alatt megunni sem lehet egy fegyvert, főleg ami ilyen bitang jól néz ki!!
Ráadásul ha jól nézem ez a legalacsonyabb sorozatszámú szuperpitbull a 0002-es, ami majdnem Thomasteré lett de aztán mégsem, mert az övé James Bond-os.
- WildBear23
- Veterán
74000, abból lejön a vatera díja, az kb. 3500,-Ft; 65000 volt a fegyver, tehát keresett vele kb. egy 5-öst.
Én ezt még nem nevezném neppernek.
Jó lenne tudni, hogy miért adta el valójában.
*** Rationaliorem legem de armis scribere necesse est!***
Ez szerintem se nepperség, a minimálár korrekt volt, onnantól a licitálók tolták feljebb (nem is sokkal). Bár lehet hogy az eladó többre számított.WildBear23 írta: ↑2020.01.29. 10:13 74000, abból lejön a vatera díja, az kb. 3500,-Ft; 65000 volt a fegyver, tehát keresett vele kb. egy 5-öst.
Miért adta el: hát, egy életszerű tippem van. Olvasta itt hogy a teszten dobforgatási probléma volt, és úgy gondolta hogy akkor ettől megszabadul, majd vesz másikat ha kinőtte a gyerekbetegségeit.
Nem nyerészkedésből az biztos, az élet hozhat olyan helyzeteket mikor meg kell válni attól amit szeretünk, de enni, orvoshoz menni, összetört kocsit javíttatni, stb muszáj.WildBear23 írta: ↑2020.01.29. 10:13 74000, abból lejön a vatera díja, az kb. 3500,-Ft; 65000 volt a fegyver, tehát keresett vele kb. egy 5-öst.
Már várom az elkészült alumínium dobokat rozsdamentes dobrózsával, annál jobb nem lesz.Thomaster írta: ↑2020.01.29. 10:26 Ez szerintem se nepperség, a minimálár korrekt volt, onnantól a licitálók tolták feljebb (nem is sokkal). Bár lehet hogy az eladó többre számított.
Miért adta el: hát, egy életszerű tippem van. Olvasta itt hogy a teszten dobforgatási probléma volt, és úgy gondolta hogy akkor ettől megszabadul, majd vesz másikat ha kinőtte a gyerekbetegségeit.
Egyenlőre csak ide rakom fel, 5 darab, (169 bruttó ) Gyöngysor utcából vihetőek. Este rakom tovább.
Ezzel a tussal hogyan csapsz oda, ha még kell egy kis meggyőzés?
Én rövidíteném a csövet az előágy végéig kb. A tusát én is tömörré tenném, hogy jobban bírja az esetleges fizikai terhelést.
Malo periculosam, libertatem quam quietam servitutem.
A tusához annyit megjegyeznék, hogy nekem az onesta puska tusája is kicsit hosszú volt, pedig nem vagyok kis darab. A tusa hátsó részénél több anyagot hagynék a testre szabhatóság érdekében, hogy legyen lehetőség rövidíteni rajta. Főleg, ha valaki red dotot aplikálna rá, és úgy használná.
Így ránézésre az előagy túl vaskos, és a pisztoly markolat rész is nagyon nagy, messze lesz az elsütőbillentyű.
Fizetett bér-Troll.
Beépített falazóelem, a legtitkosabb titkosügynök.
Beépített falazóelem, a legtitkosabb titkosügynök.
Telefon alapján már most nincs
De jó.. akkor miért mondták telefonon,hogy mindjárt viszik az utolsót? Pedig indultam volna érte
Ez azt jelenti, hogy eladó? Ott van a boltban? Szentendrén voltam 3 óráig. Nem láttam ezt a bejegyzést. Ez a méreg, nem rég értem haza Pestre. Ez a méreg! Lesz még lapát?
13.30-kor kinyitottam a Kéket, mert Szentendrén voltam, hogy esetleg megjön a hír az IZS-43-asról. Mivel nem láttam, elindultam haza Pestre. Most pedig azt olvasom, hogy elfogyott. Ez a méreg. Úgy látom, hogy itt tátong egy piaci rés, még ilyen magas ár ellenére is.
Lehet tömör a tusa, csak igényfelmérésnek vágtam üregesre, de úgy látszik, a klasszikus tömör a népszerűbb. A valóságban úgyis a régi tusa marad (meg a régi markolat, ha valaki marokfegyver formában venné). De verekedni akkor se ajánlott vele, a gyenge pontja a kakasrugóháznál van.
- WildBear23
- Veterán
Sajnálom a dolgot, de remélem, hogy nem nepperekhez került.Route.66 írta: ↑2020.01.29. 17:10 13.30-kor kinyitottam a Kéket, mert Szentendrén voltam, hogy esetleg megjön a hír az IZS-43-asról. Mivel nem láttam, elindultam haza Pestre. Most pedig azt olvasom, hogy elfogyott. Ez a méreg. Úgy látom, hogy itt tátong egy piaci rés, még ilyen magas ár ellenére is.
Viszont biztos vagyok benne, hogy Béla bá látva a nagy érdeklődést, hamarosan átalakít egy nagyobb szériát.. Ez csak igényfelmérés volt.
OFF
Meg erre a jó nagy előagyra jobban lehet bajonettnek szereléket csinálni!
Off azért, mert akkor már kiléptünk a nem halálosból.
Azzal kellene megbeszélni, aki mondta, de az nem én vagyok. Rákérdeztem, nekem másként mondták, leírtam, hogy ma kereskedőnek nem szeretném, hogy legyen esélye a magánvásárlóknak. Négyen éltek ezzel a lehetőséggel, holnap nyitáskor kiskereskedelmi áron ott az utolsó, nagyon drágán vettem, nem tudom nagykereskedelmi áron adni. A Bockok Török fegyverek, ott van helye nagykereskedelmi árnak. Akik megvették köszönjük, használják egészséggel!
Még egy darab vihető van, direkt csak itt tettem fel, és azt az egy darabot már meg sem említem a facen mert értelmetlen, az itt jelenlévőket hoztam helyzetbe.
Nagyon drága, az IWA-n nézek Török lapátot amivel lehet nagykerezni is, ez nem az, a megtérülés határán van a mostani árakkal és mint olvasom a fizetőeszközünk is gyengélkedik.WildBear23 írta: ↑2020.01.29. 18:27 Sajnálom a dolgot, de remélem, hogy nem nepperekhez került.
Viszont biztos vagyok benne, hogy Béla bá látva a nagy érdeklődést, hamarosan átalakít egy nagyobb szériát.. Ez csak igényfelmérés volt.
Ma pechem volt, de nem látom tragikusnak a dolgot. Szerintem inkább a jó oldalát kell nézni az IZS-43 felkapottságának, biztosan lesz még hasonló lehetőség. Az egész ügy azt bizonyítja, hogy a Művekben nem ülnek a babérokon, és jók a fejlesztések. Ez a kis cég erőn felül teljesít.művek-1 írta: ↑2020.01.29. 19:05 Azzal kellene megbeszélni, aki mondta, de az nem én vagyok. Rákérdeztem, nekem másként mondták, leírtam, hogy ma kereskedőnek nem szeretném, hogy legyen esélye a magánvásárlóknak. Négyen éltek ezzel a lehetőséggel, holnap nyitáskor kiskereskedelmi áron ott az utolsó, nagyon drágán vettem, nem tudom nagykereskedelmi áron adni. A Bockok Török fegyverek, ott van helye nagykereskedelmi árnak. Akik megvették köszönjük, használják egészséggel!
Jut eszembe. Mikor várható a rozsdamentes acél Pitbull?
- montecarlo
- Fórumtag
Köszönöm a lehetőséget. Fél4-re értem oda, nem sok esélyt láttam, hogy marad még, de mégis!
Annak idején - több mint 10 éve - egy használt IZS43 (vagy 58?) keresztapával kezdtem a gumis pályafutásom. Azóta is a lapát a kedvencem.
Ez az átalakítási mód pedig nagyon menő.
p.s. boltos kolléga a "sajnos éppen most fogyott el" mondattal köszöntött, komoly arccal. Annál nagyobb volt utána az öröm :DD
Annak idején - több mint 10 éve - egy használt IZS43 (vagy 58?) keresztapával kezdtem a gumis pályafutásom. Azóta is a lapát a kedvencem.
p.s. boltos kolléga a "sajnos éppen most fogyott el" mondattal köszöntött, komoly arccal. Annál nagyobb volt utána az öröm :DD
ezt most hogy?
ezt most hogy?
-
- Veterán
Gratula, szép fegyó!montecarlo írta: ↑2020.01.29. 20:11 Köszönöm a lehetőséget. Fél4-re értem oda, nem sok esélyt láttam, hogy marad még, de mégis!
- David.xxi.
- Fórumtag
Legújabb Kaliberből
Valaki hallott már valamit róla?
Valaki hallott már valamit róla?
- montecarlo
- Fórumtag
ebben a feszult nemzetkozi helyzetben viccelt?
Hát se felkészülni,se vigyázz egyből rajt?A vidék itt nem rúgott labdába,de komolyra azért remélem hogy lesz még ebből a lapátból eresztés mert szépek a török sörényesek de azért egy IZS lapát sokaknak a vágya,a rubel forint árfolyam meg hátha nem romlik annyira.A normál csőhosszú bockból várható esetleg a közeljövőben?
Ha tippelnem kell, szerintem ismerősnek lett félrarakva x ideig, de fizikailag ott volt a boltban még. És akkor így senki nem hazudott senkinek, mert végülis miért tette volna.
Mondanám, hogy nyitáskor 1 darab, de nem akarok csalódott arcokat, csak az jöjjön, aki bevállalja, hogy feleslegesen jött, én nem jönnék, de! Lapát csak ha lesz olcsóbb Török, vagy ha ennyiért is lesz rá igény.Route.66 írta: ↑2020.01.29. 19:24 Ma pechem volt, de nem látom tragikusnak a dolgot. Szerintem inkább a jó oldalát kell nézni az IZS-43 felkapottságának, biztosan lesz még hasonló lehetőség. Az egész ügy azt bizonyítja, hogy a Művekben nem ülnek a babérokon, és jók a fejlesztések. Ez a kis cég erőn felül teljesít.
Jut eszembe. Mikor várható a rozsdamentes acél Pitbull?
Dolgozunk rajta, szeretném, ha februárban az első 10 kimenne!
Gratulálok, kívánom, legyen benne sok öröm, és használat egészséggel! Kiadás előtt megnézegettem őket, minőségi darabok!montecarlo írta: ↑2020.01.29. 20:11 Köszönöm a lehetőséget. Fél4-re értem oda, nem sok esélyt láttam, hogy marad még, de mégis!
2020-01-29 20.00.52.jpg
Sajnálom, de a vidéki életnek is megvannak az előnyei és a hátrányai. Igen, február közepén lesz néhány darab, azután márciusban százas nagyságrendben fogjuk ontani, ha Isten is úgy akarja!Timot írta: ↑2020.01.29. 21:15 Hát se felkészülni,se vigyázz egyből rajt?A vidék itt nem rúgott labdába,de komolyra azért remélem hogy lesz még ebből a lapátból eresztés mert szépek a török sörényesek de azért egy IZS lapát sokaknak a vágya,a rubel forint árfolyam meg hátha nem romlik annyira.A normál csőhosszú bockból várható esetleg a közeljövőben?
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Ha a legfelsőre gondolsz, akkor az egy dummy, modell, és nem kapható. Tavalyi IWA-n is kint volt.
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
Valamint kedvelem, ha GENERALFELDMARSCHALL-nak szólítanak.
- TotoHU
- Veterán
- Kapcsolat:
Tényleg, az AGM derringer azóta teljesen elsüllyedt? Pár darab megjelent a boltokban mutatóba de azóta nincs hír.
Mondjuk érdektelen a népnek, szinte senkit nem hozott lázba, lehet felismerték azóta a zsákutcát?
A Gyöngysor utcában még egy darab vihető, legközelebb nem tudom. Csak az induljon, akinek belefér, ha második lesz.
Nem az zavar ha elfogy, örülök neki, hogy megy az üzlet, hanem a félre informálás.. Direkt odatelefonáltam tegnap az 5 darab kihirdetése után kb 1 órával, hogy van-e még, mert mennék érte (magánszemélyként). Azt a választ kaptam, hogy 10 perc múlva jönnek az utolsóért.. Erre ki lett írva kicsit később, hogy még van 3 darab, most meg hogy még egy.. Sajnos mostmár nem tudok úgy elindulni, hogy lehet potyára megyek.. Engem ez zavart, főleg, hogy arról volt szó, hogy nincs félrerakás.
- montecarlo
- Fórumtag
Én telefonáltam egyszer fél3-kor, mondták van még.
Már a villamoson voltam, amikor láttam a bejegyzésed, megint telefonáltam, ismét megerősítették, hogy van még pár darab.
Szóval elég furcsa, hogy neked azt mondták, elfogyott. Nem vagyok semmilyen bennfentes. Ja, és vettem végül, azt nem mondtam.
Már a villamoson voltam, amikor láttam a bejegyzésed, megint telefonáltam, ismét megerősítették, hogy van még pár darab.
Szóval elég furcsa, hogy neked azt mondták, elfogyott. Nem vagyok semmilyen bennfentes. Ja, és vettem végül, azt nem mondtam.
smith15 írta: ↑2020.01.30. 10:04 Nem az zavar ha elfogy, örülök neki, hogy megy az üzlet, hanem a félre informálás.. Direkt odatelefonáltam tegnap az 5 darab kihirdetése után kb 1 órával, hogy van-e még, mert mennék érte (magánszemélyként). Azt a választ kaptam, hogy 10 perc múlva jönnek az utolsóért.. Erre ki lett írva kicsit később, hogy még van 3 darab, most meg hogy még egy.. Sajnos mostmár nem tudok úgy elindulni, hogy lehet potyára megyek.. Engem ez zavart, főleg, hogy arról volt szó, hogy nincs félrerakás.
Az a baj, hogy akivel beszélt, nekem nem ezt mondta, nem szeretnék ovo bácsit játszani. Nincs félre rakás, mert korábban számtalanszor megégtünk vele, ez meg tapasztalat minden személyeskedés nélkül. Elsősorban magánszemélyeknek szándékoztam kedvezni, de ha már bolt, akkor meg oda ahol a mi termékeinket preferálják. Részemről zártam, és lehet, hogy ez volt az utolsó, hogy kedveskedtem, mert mi érdekem fűződne a jövőben hozzá, hogy a jó szándékomért kellemetlenségem legyen?smith15 írta: ↑2020.01.30. 10:04 Nem az zavar ha elfogy, örülök neki, hogy megy az üzlet, hanem a félre informálás.. Direkt odatelefonáltam tegnap az 5 darab kihirdetése után kb 1 órával, hogy van-e még, mert mennék érte (magánszemélyként). Azt a választ kaptam, hogy 10 perc múlva jönnek az utolsóért.. Erre ki lett írva kicsit később, hogy még van 3 darab, most meg hogy még egy.. Sajnos mostmár nem tudok úgy elindulni, hogy lehet potyára megyek.. Engem ez zavart, főleg, hogy arról volt szó, hogy nincs félrerakás.
Gratulálok a vételhez!montecarlo írta: ↑2020.01.30. 10:28 Én telefonáltam egyszer fél3-kor, mondták van még.
Nem tudom miért volt ez
Semmi gond nincs, nem tudom mit mondott Önnek. Felhívtam, bemutatkoztam, mondtam a cégnevet is, rákérdeztem hogy van-e még, érdemes-e elindulni (rákérdeztem más Keserű termékekre is), majd mondta, hogy lapát Godfather nincs több, azaz már csak 1 van, de azért 10 perc és itt vannak, meg viszonteladóknak amúgy sem adják. Azt is hozzátette, hogy többet nem is lesz lapát, de inkább nem mondd semmit. Mondtam rendben,Köszönöm, akkor nem indulok el, ennyi volt.művek-1 írta: ↑2020.01.30. 10:40 Az a baj, hogy akivel beszélt, nekem nem ezt mondta, nem szeretnék ovo bácsit játszani. Nincs félre rakás, mert korábban számtalanszor megégtünk vele, ez meg tapasztalat minden személyeskedés nélkül. Elsősorban magánszemélyeknek szándékoztam kedvezni, de ha már bolt, akkor meg oda ahol a mi termékeinket preferálják. Részemről zártam, és lehet, hogy ez volt az utolsó, hogy kedveskedtem, mert mi érdekem fűződne a jövőben hozzá, hogy a jó szándékomért kellemetlenségem legyen?
Részemről is lezárom, nem haragszok, semmi gond nincs, csak most értetlenkedtem.
Hoppá, ezek szerint kereskedőként vitted volna?
Nem,csak mivel bemondtam a cégnevet, jogosan gondolhatta ezt. Magánszemélyként hoztam volna magamnak.
Azért ez elég fontos részlet, tudva, hogy ezt kifejezetten a magánszemély fórumosoknak adta Bélabá. Ezért téged mint kereskedőt lepattintottak.
De úgy emlékszem, hogy mondtam, hogy magánszemélyként venném, de mindegy, a lényegen nem változtat. Nem azt mondta, hogy kereskedőnek nem adunk, de magánszemélyeknek még van, hanem azt, hogy nincs.
[quote=Fortitu post_id=28427 time=1580378730 user_id=54]
Azért ez elég fontos részlet, tudva, hogy ezt kifejezetten a magánszemély fórumosoknak adta Bélabá. Ezért téged mint kereskedőt lepattintottak.
Ebben a pillanatban elvitte egy magánszemély az utolsót, köszönjük a vásárlást!
Ebben a pillanatban elvitte egy magánszemély az utolsót, köszönjük a vásárlást!
Akkor gratulálok az eladáshoz és várjuk szeretettel a további termékeket! : ) Mind magánként mind kereskedőként!
Én annyit tudtam meg, hogy minden engedélyük és eszközük elkészült ahhoz hogy gyártsák. Lehet, hogy a FEHOVA kiállitáson már kint lesz a lövésre alkalmas puska. Szerintem február végén lesz pár darab a boltokban. Márciusban lesz nagyobb számban. Várható ár: 100-120 ezer Ft.
Mondjuk, ha előbb lenne az IZS-43 rövidebb változatból /mert az olcsóbb lehetne/ a Gyöngysor utcában, akkor abból vennék, de ha nem lesz már IZS, akkor marad az Atlas Pump Action. Nem állíthatjuk, hogy igénytelen lenne ez az új puska, sokan fogják keresni ezt is. Szóval 1 év után elkészült.
1. A rövidebb csövű IZS se olcsóbb. Meg más gyártmányoknál se árképző tényező az a plusz-mínusz arasznyi cső.
2. Lesz még IZS, miért ne lenne? Legfeljebb nem holnap. Amúgy, ha én IZS lapátot akarnék otthon simogatni, akkor nem vennék helyette pump-action formájú, "vízvezetékcsőből hegesztett" (anno a Keserűkre mondták) puskát. Nagyon más a feelingje.
-
- Fórumtag
Thomaster írta: ↑2020.01.30. 13:43 1. A rövidebb csövű IZS se olcsóbb. Meg más gyártmányoknál se árképző tényező az a plusz-mínusz arasznyi cső.
2. Lesz még IZS, miért ne lenne? Legfeljebb nem holnap. Amúgy, ha én IZS lapátot akarnék otthon simogatni, akkor nem vennék helyette pump-action formájú, "vízvezetékcsőből hegesztett" (anno a Keserűkre mondták) puskát. Nagyon más a feelingje.
+1
Valamint egy éleskonverzió örökélet, míg egy "nem élesből" gyártott gumis puska sokkal kevesebbet bír. Én ezért veszek csak éleskonverzió gumisokat.
Piréz poéta.
Szuper, köszönöm az infót és tanácsokat. Egyértelmű, hogy az IZS a cél. Mikor lesz? Az a vicc, hogy ma meg tudtam volna venni az utolsót, de az volt a tegnap esti utolsó infó, hogy ma nem érdemes elmenni érte.Thomaster írta: ↑2020.01.30. 13:43 1. A rövidebb csövű IZS se olcsóbb. Meg más gyártmányoknál se árképző tényező az a plusz-mínusz arasznyi cső.
- WildBear23
- Veterán
Az a baj hogy nekem is kezd egyre jobban tetszeni a lapátcsövű IZS.
Nyilván ég és föld egy vadi új, élesből átalakított duplacsövű, és egy eleve gumisnak gyártott cucc között.
A törökök nem gyártanak lapátcsövűt?
A leg-alapabb kivitelben,vésett baszkür nélkül.
Mikor lesz... én nem tudom, majd Bélabá beírja.
Igen, amíg ilyen 5 darabok tudnak csak készülni olyan termékből, amiből ötvenet is villámgyorsan elvinnének, addig sajnos szerencsejáték. Pláne ha a telefon végén levő eladó se biztos benne, hogy amit lát, az tényleg ott van-e
De gyártanak, Bélabá írta is (itt, vagy a facen?) hogy az IWA-n keres valami szépet és olcsót.WildBear23 írta: ↑2020.01.30. 14:24 A törökök nem gyártanak lapátcsövűt?
A leg-alapabb kivitelben,vésett baszkür nélkül.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
jó, ez erősen szubjektív acélfetisiszta faroksag, bocs.security89 írta: ↑2020.01.30. 14:02 +1
Valamint egy éleskonverzió örökélet, míg egy "nem élesből" gyártott gumis puska sokkal kevesebbet bír. Én ezért veszek csak éleskonverzió gumisokat.
Egy Onesta-RP például belevalóval lövéstől ugyan mitől menne tönkre fekvőnyólcas lövésszám mellett is akár?
A lenyitható csövű mobil töltényűrköteges éleskonverziók tényleg k.rvajok, mert minőségeiek, esztétikusak, remek élespótlékok. De GYAKORLATI előnyük NULLA, akár egy Omerta-T-vel szemben is.
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Szoval NEM KÉSZÜLT EL. Igéret van rá.Route.66 írta: ↑2020.01.30. 13:25 Én annyit tudtam meg, hogy minden engedélyük és eszközük elkészült ahhoz hogy gyártsák. Lehet, hogy a FEHOVA kiállitáson már kint lesz a lövésre alkalmas puska. Szerintem február végén lesz pár darab a boltokban. Márciusban lesz nagyobb számban. Várható ár: 100-120 ezer Ft.
Mondjuk, ha előbb lenne az IZS-43 rövidebb változatból /mert az olcsóbb lehetne/ a Gyöngysor utcában, akkor abból vennék, de ha nem lesz már IZS, akkor marad az Atlas Pump Action. Nem állíthatjuk, hogy igénytelen lenne ez az új puska, sokan fogják keresni ezt is. Szóval 1 év után elkészült.
Ugyanúgy, mint stainless sorozatgyártott szuperpitbullra is csak az van, hogy semmiképpen ne legyünk részrehajlóak.
Az van készen, amit sorozatgyártanak és kapni a boltokban. És esetleg működik is:-)))
Jön 12 darab február közepére, ha kell 120 darab, de egyenlőre ennyit kértem. Amennyiben jól gondolom ez a termék már bizonyított mind élesben, mind gumisban, forgalomban van és nem volt rá panasz, éles IZS-43-ból gyártva, ismert, neves gyártó terméke, kiemelkedő minőség, hibátlan anyagokból minőségi fatusával és barnított fényes fekete felület, két billentyű.