Thomaster írta: ↑2019.11.17. 08:08
Összesen se sok készült belőle, abból ők tudtak venni lehet hogy csak 1-2 darabot, a többiekhez képest jó áron is adták, nem csoda hogy gyorsan elfogyott.
Hát peeeersze!
Volt náluk honlapon olyan GP, amire ráizgultam és máshol nem nagyon találtam.
Miután (bár közel lakom a fővároshoz) egy fél nap ha beutazom a fővárosba így igyekszem egyszerre több mindent is elintézni, hogy ne fussak lukra felhívtam a budai üzletüket, hogy van-e készleten az a bizonyos fegyver, cikkszám, szín, stb. szerint alaposan leegyeztetve.
A válasz az volt, hogy van, több darab is jöjjek bátran.
Hát mentem, de hiába. Nem volt!!!!
Általában jámbor és béketűrő jószág vagyok egy bizonyos szintig, de ez már nekem is sok volt.
Kértem az eladót, telefonáljon körbe a többi üzletbe, mert aznap már úgyis reszeltek minden másnak, hajlandó vagyok elugrani 40-50 km-es körzetben más üzletekbe is ha ott van a kiszemelt példányból legalább egy darab.
Kénytelen volt segítőkész lenni, telefonálgatott is, de a hallottakból csak azt tudtam leszűrni, hogy senki semmit nem tud biztosan egyik készletről sem. Érdekes volt hallani a beszélgetést!
Voltam kereskedő, üzletkötő, többezres termékpalettával, de el nem tudom képzelni, hogy ilyen zűrzavar legyen egy nyilvántartásban, raktárkészletben.
Hát ennyit erről!