Mr. Senki írta: ↑2019.10.10. 13:49
Semmi gond az ilyen önvédelem free emberekkel. Hagyni kell Őket a saját kis virágos, pillangós világukban, ahol sosem jön a farkas. Aztán ha mégis jönme, akkor fel lesznek zabálva szőröstül, bőröstül... A természet már csak ilyen...
A probléma akkor merül fel, ha a saját pszichózisukat megpróbálják másra is ráerőltetni.
Részemről soha nem gondoltam azt, hogy mindenkinek meg kell védeine magát. Csak azt, hogy erre mindenkinek meg KELL!!! adni a lehetőséget.
Nekem is mondtak már mindenféléket, mert viselem a gázpisztolyt. A kedvencem a "nem jó, mert élessel lőnek vissza" téveszme. Persze Csehországban, vagy az USA egy államaiban, pl: Vermontban, vagy Texasban ez lehet igaz. Magyarországon ellenben majdnem kizárt!
Az ember meg nem szokott lőfegyverrel felszerelt rendőrökre gázologni. Másnak meg lassan itthon nem lesz maroklőfegyvere az utcán. Már a balhék is többnyie gázzal történnek. Viszont ez így is van jól. Inkább gázologjanak a retkek, mint bicskázzanak...
Bajom az nekem sem... csak akkor nem kell a rinya, hogy már megint mi történt "juj-fúj".
Más szitu, az egyik hölgyismerősöm remegve félig sírva hívott fel valamelyik nap, hogy mi történt vele.
Az egyik buszmegállóban három "svéd cserediák " éppen egy idősebb nőt interjúztatott, hogy "mikor megyen a busz, meg van-e aprója jegyre" stb, és már a táskáját rángatták. Az ismerősöm elmondta, hogy mindenki , a meglett felnőtt férfiak a telefonjukba bújva mentek el mellette fejüket elfordítva...
Ő ment oda, szintén kiabálva , hogy hagyják békén a nénit, persze a három "svéd" azonnal körbevette, hogy mivamianmivan.
Azt mondja, hogy őt csak az mentette meg, hogy éppen jött a busz és a nénivel együtt fel tudtak szállni gyorsan.
Azt kérdezte, ő hol tudna szerezni valamit amivel megvédheti magát. Azt mondta, hogy -idézem- " nem hittem volna, hogy velem ilyesmi megtörténik".
Szóval ez az általános alapelv.....