Thomaster írta: ↑2019.08.18. 09:32
Sőt, mivel a gáztöltényt tizesével árulják, ezért a 9+1-re töltés még praktikusabb.
Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy illik kipróbálni az adott töltényekkel és vegyesen tárazni.
Így a kétszer tízes csomagból 5-5 db kipróbálása után pont 5-5 db marad tárazásra. Persze közben különböző riasztó-patronokkal is megjáratva.
Eddig mindegyik ALP+-om tökéletesen működött, igaz Én nem strapálom a hordásra szántat annyira mint Senki akit régen másként hívtak.
A hordása szántat időnként letesztelem és kap újabb lejáratú töltényeket, a közeli sorozatszámú, azonos szériából származót meg nyüstetem, hogy lássam, mire számíthatok a tesójánál, az évek múlásával.
Így volt ez nálam a revolvereknél a "csutka Chief-el" is, amikor sikerült kifognom egy példányt a kevésbé érzékenyebből. Amikor kiderült, hogy nem akar elakadni a fostalicska Wadie gáztöltényektől, azonnal vettem egy alig pár sorozatszámmal eltérő másik példányt is. Ebből a strapás már nagyon nagy mennyiségű lövés és puffer töltényekkel való csettegtetésen túl van, míg a hordásra szánt csak időnként van megjáratva.