gvass1 írta: ↑2019.05.14. 06:43
ööö,
ha betekert szűkítéssel hibátlanul működik, akkor be kell tekerni egy szűkítést, és abba lehet hagyni az agyalgást, nem?:-)
Azért elgondolkodtató, hogy az atomstabil minőségűnek gondolt Zoraki 906 is tud ilyet. Szűkítést a legtöbb juzer nem tud beszerezni ehhez. M9*1-es menetű csavart nem egyszerű dolog szerezni. Az vagy speckó csavarboltos, vagy esztergálós történet.
Szerintem ez a probléma nem annyira bagatel mint amilyennek látszik. Ezzel együtt lehet egyedi is. Azért ne felejtsük el, hogy a Zoraki a gázpisztolyok Toyotája.
Remélhetőleg csak a topictárs extra peches, és csak kifogott egy rossz darabot.
Mondjuk a török fegyverek nálam is kihúzták a gyufát mostanában. Elég sok stabilnak gondolt típusnál látok mostanában csodákat. Kb zsákbamacskát gyártanak. Ok, hogy olcsó, de mintha semmiféle minőségellenőrzés nem volna. Az MKH kártya meg konkrétan annyit jelent, hogy kifizetted az árát. Mást nem.
Részemről egy ideje már nagyítózok a boltban, aztán tesztelek mint állat. Ha minden teszten átment a fegyver, akkor kapja a viselésit. Addig marad a tárolóhelyen. Ha kicsit is problémás a darab, akkor így jártam. Így viszont baromi drága a török fegyver, mert átlagosan 2-3darabból 1 megy át a teszteken.
Tesztelés:
30-50 lövéses riasztós terheléses próba, gázpatronos teszt. Ami 1 soros tárnál 2 tárnyit, 2 soros tárnál egy tárnyit jelent. Ha riasztós tesztnél van egy max két akadály, illetve gázos tesztnél van egy akadály az még ok. Ha ennél több, akkor javítási kísérlet max két esetben. Ha az sem jár sikerrel, akkor kuka.
Ugyanez igaz revolverre is. Hiába revolver, töröknél azzal is lőni kell ennyit, hogy kiderüljön nincs e benne disznóság. Pláne Ekoléknál. Náluk nagyüzemben megy a disznóság. Az "acél" konkrétan szögvas szerű anyag. Kenődik mint a spiáter. Néha még jobban is.
Igen, 28 900Ft-ért ez fér bele, ezt értem. Viszont 60 000-ért sem jár jobb az Umasuxtól. Nekem ez olyan, mintha nagyra gyártott kínai elemes autókat akarnánk közlekedésre használni, mert mást nem gyártanak.
Valaha Martin Riggs voltam, de már csak egy Senki vagyok. Annyira senki, hogy még a fegyverem is "ISMERETLEN".