Petya357 írta: ↑2026.04.13. 16:05
Ott a helyes megfejtés! Legslábbis szerintem az. Grat!
A hüvelytalp (a fenti)
NP ligatúra, és RS van ráírva
IMG_8433.jpeg
Amire senki sem ugrott rá:
Mitől fekete a Geco? Abból is sok volt, minden pályán. Tettek vakamit a hüvelymosóba amitől megfeketedett?
Attól, hogy ilyenre gyártották:
kép.png (51.29 KiB) Megtekintve 983 alkalommal
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
Lőkészség Nélküli Balfasz. Valamint kedvelem, ha GENERALFELDMARSCHALL-nak szólítanak.
Én vagyok a legnagyobb SEGGFEJ ezen a fórumon!
Petya357 írta: ↑2026.04.13. 16:01
Nem, sok ilyen volt. A földröl szedtük az IPSC handgun EB warmup több pályaján, mind ilyen. Két részből áll a hüvely . Ez gyárilag ilyen
Ha hiszed, ha nem, de ezt a hüvelyt is lehet újratölteni, de nagyon különleges , rugózott matrica kell hozzá. A sima matricába kiszedhetetlenül beragad, és leszakad a hüvelytalp.
Mégis miért akarna valaki szívni a töltésével? Mert sokkal nagyobb nyomásra lehet tölteni. Vannak töltetek amik hagyományos hüvellyel megcsinálhatatlanok. Gyanítom hogy ez is 9mm Majorra volt töltve vadállat nyomásra
Petya357 írta: ↑2026.04.13. 16:47
Ha hiszed, ha nem, de ezt a hüvelyt is lehet újratölteni, de nagyon különleges , rugózott matrica kell hozzá. A sima matricába kiszedhetetlenül beragad, és leszakad a hüvelytalp.
Mégis miért akarna valaki szívni a töltésével? Mert sokkal nagyobb nyomásra lehet tölteni. Vannak töltetek amik hagyományos hüvellyel megcsinálhatatlanok. Gyanítom hogy ez is 9mm Majorra volt töltve vadállat nyomásra
A +P-t bírja, azt mondják, és negyvenszer újratölthető.
Mi - a nép egyszerű gyermekei - legfeljebb egy-egy Nagantot vagy TTt veszünk, nekünk az az “értelmetlen szerelemfegyver”. Egyik-másik lőter tulajdonos, halálkereskedő más pályán játszik, és TARACKOT szerez be a gyűjtibe (vagy PSzHt, BTRt, Miget -ha már ott tartunk.. ilyet is látunk máshol)
Alkalomadtán kifaggatom Norbit, mi a sztori. De nagyon menő!
Petya357 írta: ↑2026.04.15. 17:58
Egyik-másik lőter tulajdonos, halálkereskedő más pályán játszik, és TARACKOT szerez be a gyűjtibe (vagy PSzHt, BTRt, Miget -ha már ott tartunk.. ilyet is látunk máshol)
Sziasztok,
Kovetkezo 2 feladvany: hol van a kepen a 45-os?
Na jo annyi segitseg, hogy az egyik valasz a kepen beluli poziciot tartalmazza, a masik a telepules nevet, ahol a kep keszult.
Mi - a nép egyszerű gyermekei - legfeljebb egy-egy Nagantot vagy TTt veszünk, nekünk az az “értelmetlen szerelemfegyver”. Egyik-másik lőter tulajdonos, halálkereskedő más pályán játszik, és TARACKOT szerez be a gyűjtibe (vagy PSzHt, BTRt, Miget -ha már ott tartunk.. ilyet is látunk máshol)
Alkalomadtán kifaggatom Norbit, mi a sztori. De nagyon menő!
Sok éve a Budaörsi Ipari Parkban (BITEP) dolgoztam és ott volt vmi mániákus, aki gyűjtötte és szervizelte a harcjárműveket. Na ő volt hogy PSZH-val jött ebédelni
Roberto68 írta: ↑2026.04.15. 20:15
Sok éve a Budaörsi Ipari Parkban (BITEP) dolgoztam és ott volt vmi mániákus, aki gyűjtötte és szervizelte a harcjárműveket. Na ő volt hogy PSZH-val jött ebédelni
Egyik fórumtársunk udvarán áll egy BTRt. Nagy flex lenne, ha azzal jönne fórumtálira..
Petya357 írta: ↑2026.04.15. 14:13
A kettő ugyanaz. Mivel én sem tudom pontosan, mi a helyes megfejtés, csak azt tudom megerősíteni, hogy jónak tűnik!
Bocsánat félreérthető voltam! Az első alatt azt értettem, hogy az első kérdésre a "hol készültre" nem tudhatom a választ, de nincs igazából jelentősége!:-)
Kojak írta: ↑2026.04.15. 23:41
BRDM lesz az. Vagy több ilyen elvetemült fórumtárs is van.
BRDM-2-je van a fórumtársnak, bár az is csak Pietta a Skoda mellett:-))
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
Lőkészség Nélküli Balfasz. Valamint kedvelem, ha GENERALFELDMARSCHALL-nak szólítanak.
Nem az a kérdés, mi van a képen, hanem, hogy MENNYI?
feladvany carl gustaf kezben.jpg (21.8 KiB) Megtekintve 544 alkalommal
(Hétvégi pillekönnyű)
Petya357 írta: ↑2026.04.18. 17:01
Hany revolver van a dobozokban?
IMG_8545.jpeg
Fortitu nem játszik mert túl sokat tud
Lehet bennük 473 db NAA minirevolver, de CZ-s doboz sztem nem revolvert tartalmazott gyárilag.
gvass1 írta: ↑2026.04.18. 11:15
Nem az a kérdés, mi van a képen, hanem, hogy MENNYI?
feladvany carl gustaf kezben.jpg
(Hétvégi pillekönnyű)
Na, senki sem?