Túlélés
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
Re: Túlélés
meglepődtem, hogy 1806 és így egyben írattatott, hogy BUDAPEST
Hát nem tudom, ilyenkor szó nélkül elveszem, aztán leszarom kinek nem tetszik...
Nem adták oda a defit életmentéshez.
https://444.hu/2025/12/05/nem-adtak-oda ... -hasznalni
Malo periculosam, libertatem quam quietam servitutem.
- gvass1
- Kereskedő

- Kapcsolat:
Erőszakkal is elveheted a defibrillátort, teljesen jogszerű, kétség nem férhet hozzá.Fortitu írta: ↑2025.12.05. 16:05 Hát nem tudom, ilyenkor szó nélkül elveszem, aztán leszarom kinek nem tetszik...
BTK
A végszükség
23. § (1) Nem büntetendő annak a cselekménye, aki saját, illetve más személyét vagy javait közvetlen és másként el nem hárítható veszélyből menti, vagy a közérdek védelme érdekében így jár el, feltéve, hogy a cselekmény nem okoz nagyobb sérelmet, mint amelynek elhárítására törekedett.
(2) Nem büntethető, aki azért okoz nagyobb sérelmet, mint amelynek elhárítására törekedett, mert ijedtségből vagy menthető felindulásból nem ismeri fel a sérelem nagyságát.
(3) Nem állapítható meg végszükség annak javára, akinek a veszély előidézése felróható, vagy akinek a veszély vállalása foglalkozásánál fogva kötelessége.
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
Lőkészség Nélküli Balfasz.
Valamint kedvelem, ha GENERALFELDMARSCHALL-nak szólítanak.
Én vagyok a legnagyobb SEGGFEJ ezen a fórumon!
...de mire az kiderül és a bíróság is kimondja, szakállad nő ám.gvass1 írta: ↑2025.12.05. 16:10 Erőszakkal is elveheted a defibrillátort, teljesen jogszerű, kétség nem férhet hozzá.
BTK
A végszükség
23. § (1) Nem büntetendő annak a cselekménye, aki saját, illetve más személyét vagy javait közvetlen és másként el nem hárítható veszélyből menti, vagy a közérdek védelme érdekében így jár el, feltéve, hogy a cselekmény nem okoz nagyobb sérelmet, mint amelynek elhárítására törekedett.
(2) Nem büntethető, aki azért okoz nagyobb sérelmet, mint amelynek elhárítására törekedett, mert ijedtségből vagy menthető felindulásból nem ismeri fel a sérelem nagyságát.
(3) Nem állapítható meg végszükség annak javára, akinek a veszély előidézése felróható, vagy akinek a veszély vállalása foglalkozásánál fogva kötelessége.
- gvass1
- Kereskedő

- Kapcsolat:
Ha hagyod meghalni, az is bcs.
22-es csapdája.
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
+1
És nem fér kétség hozzá, hogy a két forgatókönyv közül mikor alszol jobban. Pont lesz.arom hogy odaadják-e, vagy sem. Emberéletről van szó.
Egyszer kellett csak újraélesztenem, mindent megtettem (defi nem volt), de a delikvens sajnos nem élte túl. És még így is sz.rul ereztem magamat, hogy igazából minden tőlem telhetőt megtettem.
Si vis pacem - CCCLVII magnum… 不战而胜 … μολὼν λαβέ