Illetve azért sem, mas targynak álcázott tűzfegyver…

Még szerencse, hogy a többi része full legális
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
Illetve azért sem, mas targynak álcázott tűzfegyver…
Nem.
Sokkal inkább egy 1907-es Dreyse pisztoly koncepciójának újragondolása. Amint a német modellnél nem használtak ki (csőtengely vonalába eső megtámasztás), itt annál inkább éltek vele. Gyanús az a reteszelésnek látszó kis fém betét a szán alján. Ezek szerint akár 9x19 mm-es is lehet, egy P38-as Walther jellegű billenő reteszeléssel.
Jó az irány! Reteszelt záras.hegyespenge írta: ↑2025.04.26. 08:49 Sokkal inkább egy 1907-es Dreyse pisztoly koncepciójának újragondolása. Amint a német modellnél nem használtak ki (csőtengely vonalába eső megtámasztás), itt annál inkább éltek vele. Gyanús az a reteszelésnek látszó kis fém betét a szán alján. Ezek szerint akár 9x19 mm-es is lehet.
Nagyon közel vagy, tkp. körülírtad, de a kontinens az ááámerika, tehát .45 ACP "bullseye pistol".hegyespenge írta: ↑2025.04.26. 09:05 Akkor az erősen sportpisztolyos felépítés miatt valami nagyobb kaliberű lőlaplyukasztó lőszerre tippelnék. Mondjuk .38 Spec. Wadcutter.
A francba, gondolhattam volna, hogy Ian erről is készített videót!gvass1 írta: ↑2025.04.26. 13:37 Nagyon közel vagy, tkp. körülírtad, de a kontinens az ááámerika, tehát .45 ACP "bullseye pistol".
Walther P38 billenő retesztestet felismerted, ehhez van még mögötte 2 vékony helyretoló rugó. A lényeg az volt, hogy a csőtengelyvonal minél alacsonyabbra kerüljön.
George Wilson/Hi-Standard pisztolya, csak 3 db készült. De mivel volt a Forgotten Weaponson, aszittem vki már látta.
https://www.forgottenweapons.com/other- ... -match-45/
Sajnos nem, nagyon hideg!
Ez egy fémes sínnek tűnik, műanyag héjba ágyazva.
Sajnos az irány sem jó.
Gratulálok! A Humán kategóriát Te nyerted.
Kár, hogy csak most néztem be. Lőttem vele, írtam róla.
Ez a fegyver elérhető még valahol idehaza kipróbálás céljából?hegyespenge írta: ↑2025.04.27. 21:47 Kár, hogy csak most néztem be. Lőttem vele, írtam róla.
Ez a furcsa első irányzék a gyakorlatban (lőtéren) egyáltalán nem volt rossz. A két fényes oldalsó lejtő úgy adott kontrasztos irányzékképet, hogy mindegy volt, milyen színű a cél. (Ha próbáltál már tiszta fekete irányzékot fekete célon rendezni, akkor érteni fogod a koncepciót.)
Arról nem is szólva, hogy ha leesett a fegyver, és sérült az első irányzék valamelyik sarka, az sem befolyásolta az irányzást.
Thx! Az jó hely. Azt mondják…
hegyespenge írta: ↑2025.04.27. 21:47 Kár, hogy csak most néztem be. Lőttem vele, írtam róla.
Ez a furcsa első irányzék a gyakorlatban (lőtéren) egyáltalán nem volt rossz. A két fényes oldalsó lejtő úgy adott kontrasztos irányzékképet, hogy mindegy volt, milyen színű a cél. (Ha próbáltál már tiszta fekete irányzékot fekete célon rendezni, akkor érteni fogod a koncepciót.)
Arról nem is szólva, hogy ha leesett a fegyver, és sérült az első irányzék valamelyik sarka, az sem befolyásolta az irányzást.
Nem. Tartó, ez tény - de a többi hideg.
A biztosító fordítva van rajta.
ez enyhébb, van egy ordító muhahaha rajta.
Bizony, a narancsszín lóf@sz nem a csövön van, hanem felette a szánon.
Valami sportelsütőszerkezet dobozolva? (Ezért baj, h megint semmi nincs a méretarány végett mellette...)
Igen, jó az irány!!
de, ÉN lőttem ilyennel...?:-) Ismerős, csak nem AK-ba való?
Nem AK,
Nem AK,
Ez szerintem egy egyenes billentyűs sport AR sütés lesz, de hogy pontosan milyen márka az passz.
Grat, nyert!
Önmuhahahaha, ezt túlgondoltam.
Kvintilió glokk-klón egyike, egy számmal kisebb Fobusban?
Nem
… nekem pedig a közbeszerzések gyanúsak. Mindegyik. És? Ezzel nem vagyunk beljebb
Itt a nyertes, grat!
A cápába, te...Chronicus Magnumitis írta: ↑2025.05.09. 23:08 357-es? És mit kell vele csinálni? Ha meglátsz egy nagy fehéret, belebököd a melletted úszó búvárba, hogy el tudj úszni?
Nincs hüvely, az maga a cellulóznitrát. Amúgy helyes megfejtés.
Itthon semmi. Nincs gyúelegy.
Riasztótöltényed nincsen?
Daisy Heddon .22 VL "légpuska"
félOFF
Derya sörétes.
Az ervelés itt-ott sántít, de elfogadom.
Nagyon hasonlít a Mauser HSc-re, de azon nem ott lenne a biztosító… valami korai Mauser?
Nem Mauser.
Már nagyon sok mindenről tudom, hogy mi nem: nem Tomiška (az elsőnek tartott DA/SA öntöltő pisztoly), nyilván nem Walther PP (habár letagadhatatlan az ihlet), nem Mauser HSc (előtte pedig nem volt más), nem Sauer 38H, nem HK4, nem SIG P230, nem Bersa, még távolról sem valamelyik Beretta, CZ vz. 50 (ami nem első) vagy P-64.
Ebben itt van TÉVEDÉS.Poresz írta: ↑2025.05.18. 09:28 Már nagyon sok mindenről tudom, hogy mi nem: nem Tomiška (az elsőnek tartott DA/SA öntöltő pisztoly), nyilván nem Walther PP (habár letagadhatatlan az ihlet), nem Mauser HSc (előtte pedig nem volt más), nem Sauer 38H, nem HK4, nem SIG P230, nem Bersa, még távolról sem valamelyik Beretta, CZ vz. 50 (ami nem első) vagy P-64.
Most elgondolkozom az ismert gyártók listáján, addig passz.