Igen. Petya, nincs többes számChronicus Magnumitis írta: ↑2025.03.26. 11:28 Igen, a birtokviszony múlt idő, ezek szerint szerencsére a Chrony még a jelenben van
Ha jól értem, egy eltévedt sörétes fojtással végeztétek ki?

Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
Igen. Petya, nincs többes számChronicus Magnumitis írta: ↑2025.03.26. 11:28 Igen, a birtokviszony múlt idő, ezek szerint szerencsére a Chrony még a jelenben van
Ha jól értem, egy eltévedt sörétes fojtással végeztétek ki?
Több jó megfejtés is lehet!
DE ezek önmagukban helyesek, nem? Csak nem erre gondoltál.
Van valami hasonló terek gáz-riasztó is, de az meg nem EU-konform, azért nem lehet g-r.-ként forgalomba hozni, de (engedélyköteles) színházi fegyverként igen.
Játékboltok, dohányboltok, csemege üzletek...
Egy mongól gyartó miert ne nevezze így?
Hát, a képet árnyalja, hogy ugyan valóban én voltam a lövő, de Fortutu volt a szpotter
Ezt a poént sztem tavaly elsütöttem nekik én is...szerethetik a kötözködő madaristániakat
Tökéletesen kiküszöbölted, hogy a mérőkapun áthaladó wad belezavarjon a mérésbe.Petya357 írta: ↑2025.03.26. 18:24 Hát, a képet árnyalja, hogy ugyan valóban én voltam a lövő, de Fortutu volt a szpotterhiszen mellettem állt és bátorított . Márpedig a spotter mondja hová kell lőni. Kís csúsztatással - “én csak parancsot teljesítettem!”
Igen, teljesen igaza van kukurikunak, sörétes wad. Egy buckshotot kronóztam, kimatekoltam hogy jó lesz még úgy, de a wadra… hát a wadra nem gondoltam.
PKMmontecarlo írta: ↑2025.03.29. 18:04 Kongói életkép. Milyen fegyver van a jobb oldali kollégánál?
m23-kongo-742693.jpg
montecarlo írta: ↑2025.03.29. 18:04 Kongói életkép. Milyen fegyver van a jobb oldali kollégánál?
m23-kongo-742693.jpg
De lehet nálad egy nyíltan viselt ÖKM, vagy CKM!
Ezt azért csúnya nem felismerni.montecarlo írta: ↑2025.03.29. 18:04 Kongói életkép. Milyen fegyver van a jobb oldali kollégánál?
m23-kongo-742693.jpg
Ne arcoskodj má’…
Az álló úriember gránátvetőt tesztel, de nem tudom, hogy hívják, nem is látszik jól az arca!
Vietnámban a katonák, egyénileg, sufnituningban.
Pontosan! A képen John Stryker Meyer van, sajat sufnituninggal. Az érdekesség, még számomra, hogy könnygáz gránátokat is használtak a vietkong ellen, gondolom, hogy zavarja a célzást.
Szia,
Peremgyújtású hüvelyfenék badabummm?
Azt ugye tudod, hogy vigyázni kell? Nehéz olyan baromságot mondanod, amit minimum nem fontolnék meg.,
1. sokféle 7,62x39 mm-es AR egyike. Izrael, USA, Szlovákia stb. gyártanak ilyet.jó ha van írta: ↑2025.04.06. 12:09 https://qph.cf2.quoracdn.net/main-qimg- ... e78985a-lq
Ez milyen állat?
Kapcsolódó kérdés: hát ez?
https://qph.cf2.quoracdn.net/main-qimg- ... f05e53e-lq
1. "SR-47, an M4 rifle that is chambered in 7.62x39mm and accepts AK-series magazines."
Tehát: amit írtam
Vitatta ezt valaki?
Külhonban kapni gyúelegyes hüvelyt hozzá, meg matricát is (bár 200 euro, vagy mi...
Nem.
Cseh luxuspisztolymárka szponzor-molinója?
Az eddigi mintáim alapján nem is annyira ritka :p
Nem beugratós kérdés, szigorúan szakmai - és ismerni kell hozzá az IPSC szabálykönyvet.
Ja! Igen, esővédő, de nem mondanám ritkának. Jobb helyeken alap - és a BTK jobb helynek számít.
Nem zöld. Es nem izé. Szabályos, szabálykönyv által definiált feladat/pálya részlet.
Az emelőkosár?Petya357 írta: ↑2025.04.07. 09:04 Nem zöld. Es nem izé. Szabályos, szabálykönyv által definiált feladat/pálya részlet.
Direkt úgy fotóztam, hogy ne legyen egyértelmű, de aki letette az IPSC licenc vizsgát, az azért ki tudja következtetni.
Ezen a pályán is van ilyen - mifelénk viszonylag ritkának mondható - pályaépítési elem. Itt sokkal jobban látszik, remélhetőleg könnyen kitalálható.
IMG_3283.jpeg
(Fortitu innét már nem játszik.)
Ami alatt át kell bújni?
Meleg. Határozottan nagyon meleg! Csak néven kellene nevezni, hogyan hívják aztatat.
Hm. Most bohóckocc, vagy tényleg nem tudod ezt hogy hívják rendesen?
Cooper-alagút?
Igen! Gratula!!!
az odébb lökött vagy levert ért járta bunti?Petya357 írta: ↑2025.04.07. 19:51 Igen! Gratula!!!
Ret. Lt. Colonel Jeff Cooper, magyarul Kádár alezredes (igazi, USMC - nem holmi ál-ezredes) nevét viselő akadály fajta. Az alagút tetejet könnyen leeső lécek képezik. Minden egyes levert lecért büntetes jár.
Az IPSC hőskorából megmaradt, gyakran méltatlanul mellőzött akadály fajta. Hosszú évekig soha nem láttam ilyet, csak képen. Kicsit olyan, mint a vadászoknál a cseh pászta - azt hittem, hogy csak a tankönyvben maradt meg.
Most úgy alakult, hogy két egymást követő hétvégén Level 3 (= komoly, nagy) IPSC versenyen is reszt vettem, és mindkettőn volt Cooper alagút -woah - alagút orgia - mintha Buzsák és Fót között épülne az ötös metró
![]()
Kb így kell elképzelni:
Csak a “mienk” végrehajtható volt úgy is, hogy nem kellett az alagútból lőni - úgy azért egyszerűbb.
Remélem, hogy nem volt túl uncsi ez a biciklinadragos futkosós sport világából hozott feladvány
Tök kár, hogy gvass lelőtte a poént! Pedig lett volna még metrós tippem: beléptető kapu?Petya357 írta: ↑2025.04.07. 19:51 Igen! Gratula!!!
Ret. Lt. Colonel Jeff Cooper, magyarul Kádár alezredes (igazi, USMC - nem holmi ál-ezredes) nevét viselő akadály fajta. Az alagút tetejet könnyen leeső lécek képezik. Minden egyes levert lecért büntetes jár.
Az IPSC hőskorából megmaradt, gyakran méltatlanul mellőzött akadály fajta. Hosszú évekig soha nem láttam ilyet, csak képen. Kicsit olyan, mint a vadászoknál a cseh pászta - azt hittem, hogy csak a tankönyvben maradt meg.
Most úgy alakult, hogy két egymást követő hétvégén Level 3 (= komoly, nagy) IPSC versenyen is reszt vettem, és mindkettőn volt Cooper alagút -woah - alagút orgia - mintha Buzsák és Fót között épülne az ötös metró
![]()
Kb így kell elképzelni:
Csak a “mienk” végrehajtható volt úgy is, hogy nem kellett az alagútból lőni - úgy azért egyszerűbb.
Remélem, hogy nem volt túl uncsi ez a biciklinadragos futkosós sport világából hozott feladvány
Nem, nem, csak a levertért. Ezert van “izzadós” szmájli a videón - mert ippen” hogy’ megúszta a versenyző, szó szerint “rezgett a léc”
Szia,