OFF topik
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Re: OFF topik
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
Valamint kedvelem, ha GENERALFELDMARSCHALL-nak szólítanak.
Én vagyok a legnagyobb SEGGFEJ ezen a fórumon!
-
- Fórumtag
-
- Fórumtag
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
A nagy színész igazán az, aki vígjátékban és drámában is tud maradandót alkotni.
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
-
- Fórumtag
- qqriq
- Peacemaker
- Kapcsolat:
Altalanos iskola, masnal is elofordul hogy a masnapi lecket este/ejszaka irjak be a kretaba?
ingyom bingyom tálib-e?
- qqriq
- Peacemaker
- Kapcsolat:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára qqriq 2025.04.03. 08:18-kor.
ingyom bingyom tálib-e?
Ja. Sőt az is előfordult, hogy a másnap reggel 8-kor kezdődő online órát bőven este 8 után írták ki, hogy egyáltalán milyen tantárgy lesz.
MINDEN előfordul. Mert balf.sz tanárok is léteznek, illetve a jó tanárok is emberek, néha nagyritkán benézik. Attól meg nem kell elfogadni, és eszkalálni kell az igazgatónak hogy tegyen rendet az emberei között mert ez így gáz.
Si vis pacem - CCCLVII magnum… 不战而胜 … μολὼν λαβέ
Középiskola saját tapasztalat, előtte nap be van írva, hogy elmarad az óra. (az első így a lányom mondta majd később megy be).
Reggel 7:30-kor indulás előtt írták be hogy lesz helyettesítés, mégis meg lesz tartva.
Reggel 7:30-kor indulás előtt írták be hogy lesz helyettesítés, mégis meg lesz tartva.
Petya357 írta: ↑2025.04.03. 08:18 Ja. Sőt az is előfordult, hogy a másnap reggel 8-kor kezdődő online órát bőven este 8 után írták ki, hogy egyáltalán milyen tantárgy lesz.
MINDEN előfordul. Mert balf.sz tanárok is léteznek, illetve a jó tanárok is emberek, néha nagyritkán benézik. Attól meg nem kell elfogadni, és eszkalálni kell az igazgatónak hogy tegyen rendet az emberei között mert ez így gáz.
"..."
- WildBear23
- Veterán
Gondolom a törvényhozóinkról veszik a példát.
Nálunk szerencsére ilyen nem volt, csak esti értesítés, hogy a másnapi első óra elmarad.
*** Rationaliorem legem de armis scribere necesse est!***
- swordmanus
- Veterán
- Kapcsolat:
Volt hogy be se írták, mert csak fel volt írva a táblára, és csak onnan tudtuk meg, hogy egyest kapott a gyerek, mert mondjuk pont hiányzott. van itt minden, amíg tanárhiány van...
A névtelenségbe burkolózó fórumtársat ( nem írhatom le, hogy bandlygy, mert akkor a többiek is megtalálják a hülyeségeikkel..
) aki megjavította a szétlőtt kronómat ezúton szeretném előterjeszteni Korunk Hőse díjra !
Kijelző Kínából. Plexi kézzel vágva. Keret 3D nyomtatva. Ingyen figyelmeztető felirat
menő.
Köszi szépen bandlygy! Szerintem másoknak is érdekes lehet a “hogyan”

Kijelző Kínából. Plexi kézzel vágva. Keret 3D nyomtatva. Ingyen figyelmeztető felirat

Köszi szépen bandlygy! Szerintem másoknak is érdekes lehet a “hogyan”

Szerintem egy erősebb (plexi helyett inkább polikarbonát) "üveget" érdemes lehet más kronóra is felszerelni.Petya357 írta: ↑2025.04.03. 23:43 A névtelenségbe burkolózó fórumtársat ( nem írhatom le, hogy bandlygy, mert akkor a többiek is megtalálják a hülyeségeikkel..) aki megjavította a szétlőtt kronómat ezúton szeretném előterjeszteni Korunk Hőse díjra !
![]()
IMG_3241.jpeg
Kijelző Kínából. Plexi kézzel vágva. Keret 3D nyomtatva. Ingyen figyelmeztető feliratmenő.
Köszi szépen bandlygy! Szerintem másoknak is érdekes lehet a “hogyan”![]()

Szerintem pedig nem.
Úgysem elég erős hozzá, hogy kibírjon egy találatot,ÉS ne törjön meg a kronó mögötte.
Éles lőszert úgysem fog meg. Wadot, gumit pedig igen, és jobb ha elnyeli az energiát (törik a kijelző és a plexi), mintha az energiát átadja a kronó testének.
A legfontosabb érv pedig - bandlygy már megcsinálta, örök hála érte, és nem javítjuk meg azt ami most is tök jól működik - inkább örülünk, nem okoskodunk, és főleg nem lövünk bele még 1x
Hiszen ODA VAN ÍRVA!
Remélem, hogy legalább belül van a felirat, hogy le se tudd szedni egykönnyen ne kopjon.Petya357 írta: ↑2025.04.04. 12:34 Szerintem pedig nem.
Úgysem elég erős hozzá, hogy kibírjon egy találatot,ÉS ne törjön meg a kronó mögötte.
Éles lőszert úgysem fog meg. Wadot, gumit pedig igen, és jobb ha elnyeli az energiát (törik a kijelző és a plexi), mintha az energiát átadja a kronó testének.
A legfontosabb érv pedig - bandlygy már megcsinálta, örök hála érte, és nem javítjuk meg azt ami most is tök jól működik - inkább örülünk, nem okoskodunk, és főleg nem lövünk bele még 1x
IMG_3243.jpeg
Hiszen ODA VAN ÍRVA!
![]()
Rajtad viszont… nincs is ilyen felirat.. nemde?

Megint a wadászokat cseszteti valaki?

"Ha lőni akarsz, akkor lőj! Ne a szádat járasd!" Tuco Benedicto Pacífico Juan María Ramírez
- WildBear23
- Veterán
Azért ez elég tág tartomány

Ha nem töltenék, tuti lecsapnék rá, mert jó az ár.
Még számolom majd a hétvégén mert van amit egybe öntöttem ammo bag-be
“ It Pays To Be A Winner “ by US NAVY SEAL
Vili, thx. A mérleg a leggyorsabb megoldás IMHO.
Szép munka! Öröm ránézni.Petya357 írta: ↑2025.04.03. 23:43 A névtelenségbe burkolózó fórumtársat ( nem írhatom le, hogy bandlygy, mert akkor a többiek is megtalálják a hülyeségeikkel..) aki megjavította a szétlőtt kronómat ezúton szeretném előterjeszteni Korunk Hőse díjra !
![]()
IMG_3241.jpeg
Kijelző Kínából. Plexi kézzel vágva. Keret 3D nyomtatva. Ingyen figyelmeztető feliratmenő.
Köszi szépen bandlygy! Szerintem másoknak is érdekes lehet a “hogyan”![]()
- WildBear23
- Veterán
Egy második világháborús katona felszerelésének költsége.