Azért, mert ha szeretnék egy pár szelet igazán jó minőségű húst venni a hétvégi steak-hoz és tucatnyi hentesnél sem kapom meg, nem fogok hentesboltot nyitni, még akkor sem, ha tudom, hogy hogyan lehetne ilyet beszerezni, forgalmazni!TotoHU írta: ↑2019.03.10. 11:43 Onnan vettem le, hogy a 10 millió szövetségi kapitány, 10 millió miniszterelnök, 10millió mesterlövész-kommandós és 10 millió fegyvermester országában mindenki mindig kurvára jobban tudja, hogy mi lenne a másik dolga!
Ha ilyen óriási kihagyott ziccert, ennyi elmulasztott lehetőséget, le nem fedett óriási igényeket és piaci rést látunk, akkor miért nem csináljuk mi magunk jobban?
Vagy talán még sincs ott olyan nagy lehetőség, annyi kihagyott ziccer, akkora le nem fedett piaci rés, csak mindig szuperkönnyű megoldás fikázni és a másik f@rkára verni a csalánt? Vagy talán csak az emberi rosszindulat vagy irigység munkálkodik a háttérben?
Én nem tudom.
De azt igen, hogy kritizálni azt kurvára könnyű, bullshitelni bárki tud, köpködni nem nagy kunszt, az nem tesz hozzá semmihez semmit és nem marad utána semmi csak egy rakás dzsuva amit el kell takarítani.
Nekem nem pálya, Én csak hobbi szinten, havi egy-két alkalommal szeretnék ilyet!
Viszont elvárásom, ha már valaki ebből él, ilyen boltot üzemel, akkor a szolgáltatásában szerepeljen az Én igényeimnek a teljesítése is a rinyálás helyett, hogy miért nem megy igazán jól a bóóóóót!