OFF: mikortól került * és # gomb a telefonokra?
OFF topik
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
- qqriq
- Peacemaker
- Kapcsolat:
Re: OFF topik
Webkamerát kellene vennem. - Valahogy eddig ezt megúsztam.
Mire kell? Kapcsolattartás itthonról az otthoniakkal - úgyhogy igazából rögtön 2 db kell -, videóhívásos állásinterjún, később értekezleten valami elviselhető képminőséget tudjon.
Lehessen monitoron rögzíteni (laptop és LCD). Gondolom ha nem USB-s a csatlakozója, akkor átvertek. Nem bánom, ha zárható az optika, és nem kell leszigszalagozni ebben a meghackelt világban. Beépített mikrofon is jól jöhet.
Mire figyeljek? Tudtok konkrét típust javasolni?
Mire kell? Kapcsolattartás itthonról az otthoniakkal - úgyhogy igazából rögtön 2 db kell -, videóhívásos állásinterjún, később értekezleten valami elviselhető képminőséget tudjon.
Lehessen monitoron rögzíteni (laptop és LCD). Gondolom ha nem USB-s a csatlakozója, akkor átvertek. Nem bánom, ha zárható az optika, és nem kell leszigszalagozni ebben a meghackelt világban. Beépített mikrofon is jól jöhet.
- Morcosrobot
- Fórumtag
Szia!Poresz írta: ↑2025.01.27. 19:34 Webkamerát kellene vennem. - Valahogy eddig ezt megúsztam.
Én tavaly vettem egy ilyet : HAMA C-400 https://hama.hu/termekek/44-pc-notebook ... -fix-focus, eddig elégedett vagyok vele. (skype, whatsapp)
Jó a felbontás, rögzíthető, takarható az optika, és annyira nem is volt drága. (12 körül)
Put your trust in God, my boys, and keep your powder dry!
-
- Fórumtag
Éppen ideje lesz újra megnéznem!
- montecarlo
- Fórumtag
Távcső javítása
Sziasztok, távcső lencséje mozdult ki vidéki ismerősnek, kérdezi, hogy van-e Bp-en hely, ahol vissza tudnák rögziteni. Érdemes ilyennek nekiállni? Régi távcső, nem nayg értékű
- montecarlo
- Fórumtag
Re: Távcső javítása
montecarlo írta: ↑2025.02.01. 12:58 Sziasztok, távcső lencséje mozdult ki vidéki ismerősnek, kérdezi, hogy van-e Bp-en hely, ahol vissza tudnák rögziteni. Érdemes ilyennek nekiállni? Régi távcső, nem nayg értékű