Nem tudom, hogy ez minek számít, de találtam egy egész jó cikket, a ÖTT rendszer hibáiról.
https://kiadvany.magyarhonvedseg.hu/ind ... 9/699/1499
Tudom itt nem nagyon érint senkit a téma, de ha valakinek egyszer is megfordul a fejében, hogy tartalékos vagy szerződéses szeretne lenni, ez a két állomány viszonyát remekül leírja.
Csak egy rövid idézet:
" Az ÖTT-szolgálat során kapott rendfokozatok a hivatásos és a szerződéses állománnyal való együttműködésre is nagyon súlyos negatív hatással vannak. Hiszen azokat a csillagokat, amelyekért egy szerződéses vagy hivatásos katona évekig szolgált és tanult, azt egy minden katonai tudást nélkülöző, frissen érkező ÖTT-s sok esetben szinte a „semmiért” kapja.
Az ÖTT-ben adott rendfokozatok „kiosztása” így igen kedvezőtlenül befolyásolja a szerződéses és a hivatásos állomány hangulatát, s hosszú távon, ha nem is döntően, de egyeseknél hozzájárulhat a pálya elhagyásához is.
Tapasztalatom szerint az ÖTT-s tisztek, altisztek egy része sem szakmailag, sem emberileg nem alkalmas a mai követelményeknek megfelelően vezetni, irányítani az alá beosztott állományt. Sajnos ez még azokra is vonatkozik, akik korábban katonai pályán voltak, hiszen tudásuk zömét sokan még egy teljesen más rendszerben, más követelményeknek megfelelően szerezték. Akik pedig nem is katonai pályáról érkeztek, azok, mondhatni, önhibájukon kívül, de nincsenek a szükséges tudás birtokában.
A frissen kinevezett ÖTT-s tisztek, altisztek közül némelyek a szükséges tudást, továbbá a harcászati, területvédelmi ismeretek hiányát arroganciával pótolják vagy leplezik."
Csak kérdem - én naivan - ha már évek óta tudják, hogy ez ekkora problémákat okoz, miért nem alakítják át a rendszert?
Én szeretem tudni, hogy mi miért nem úgy működik ahogy kéne, és ha látjuk hogy nem jó, miért lapátoljuk bele így a pénzt?
(Tudom-tudom költői kérdések.)