Pl. egy 30-06-ot 180gr S&B SPCE-vel kihozok alig több, mint 1 Euróból.
Jah de egyike vagy az egy kézen megszámolható keveseknek akiknek két országban is van engedélye. Ez a konkrét lőszer 980 Ft/db itthon (Harmónia) Ez meg 2,38 euró.
Chronicus Magnumitis írta: ↑2024.11.25. 16:52
Köszönöm mindenkinek! Egy elszomorító van csak abban, ha tartani akarom a számokat: lassan át kell állnom elöltöltősre (.54, .58, .72).
Meg kell érni a tüzérségi, meg a hk kalibereket...
"Ha lőni akarsz, akkor lőj! Ne a szádat járasd!" Tuco Benedicto Pacífico Juan María Ramírez
Az a baj, hogy nem szeretnék se 505, se 577, se 700 évig élni, nem vagyok én bonsai.
Az 56-56 Spencer peremgyújtású, kiesik. Marad a 70-150 Winchester, de nem sok esélyt látok, hogy egyhamar CIP-esítve lesz... De már kezdünk offtopicosodni, megyek is az újratöltőbe.
TotoHU írta: ↑2024.11.26. 08:58
Jah de egyike vagy az egy kézen megszámolható keveseknek akiknek két országban is van engedélye. Ez a konkrét lőszer 980 Ft/db itthon (Harmónia) Ez meg 2,38 euró.
AndyA írta: ↑2024.11.26. 13:06
Tölteni lehet otthon is. Boltban itt sem 1 Euró.
Lehet.
Én pl nem töltök,de ahogy itt olvasom a topiktársaktól, a töltésnek sem az a kimenetele hogy egy lőszerre vetítve olcsóbban jössz ki (főleg ha hozzáadod a tanfolyam+vizsga árát, a kieső munkaidődet, és az eszközöket) hanem ugyan annyit költesz a nap végén lőszerre, csak többet tudsz lőni.
TotoHU írta: ↑2024.11.26. 14:45
Lehet.
Én pl nem töltök,de ahogy itt olvasom a topiktársaktól, a töltésnek sem az a kimenetele hogy egy lőszerre vetítve olcsóbban jössz ki (főleg ha hozzáadod a tanfolyam+vizsga árát, a kieső munkaidődet, és az eszközöket) hanem ugyan annyit költesz a nap végén lőszerre, csak többet tudsz lőni.
Lehet.
Ez pontosan így van. Aki nem szeret lőni, az ne is töltsön!
Lehet.
Mint ahogy a német mondja: Sparen, egal was es kostet.
Ha már .50-es...így lapul a fémcélon palacsintává!
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla. Valamint kedvelem, ha GENERALFELDMARSCHALL-nak szólítanak.
Sziasztok!
A háttér, a környezet nem lett túltólva, a fegyver a lényeg.
Nemrég hoztam be valakinek egy ilyen puskát, és beleszerettem. Kell egy ilyen nekem is.
Na a fegyvert már hazahoztam vagy három hete, a távcső ma jött meg hozzá.
Sajna még nem lőttem vele, de ami késik, az sokára lesz.
Mex írta: ↑2024.12.09. 21:22
Sziasztok!
A háttér, a környezet nem lett túltólva, a fegyver a lényeg.
Nemrég hoztam be valakinek egy ilyen puskát, és beleszerettem. Kell egy ilyen nekem is.
Na a fegyvert már hazahoztam vagy három hete, a távcső ma jött meg hozzá.
Sajna még nem lőttem vele, de ami késik, az sokára lesz.
Ruger 10-22.jpg
brh562 írta: ↑2024.12.09. 21:52
és mi van a savage al ? arrol nics kep?
Melyik, vagy milyen Savage-ra gondolsz? Vettem egy 308-as Savage vadászpuskát, de arról még nem csináltam képet, nincs benne semmi szép.
Az igazából egy igásló, műanyag ágyazással.
Mex írta: ↑2024.12.09. 21:57
Melyik, vagy milyen Savage-ra gondolsz? Vettem egy 308-as Savage vadászpuskát, de arról még nem csináltam képet, nincs benne semmi szép.
Az igazából egy igásló, műanyag ágyazással.
na ezt gondold át mer többet nem kapol arról jöhet kép nekem pl kifejezetten teccett abban a 2 percben amig az enyém vót
brh562 írta: ↑2024.12.10. 11:07
na ezt gondold át mer többet nem kapol arról jöhet kép nekem pl kifejezetten teccett abban a 2 percben amig az enyém vót
Nem arról van szó, hogy nekem nem tetszik, mert ha nem tetszene, nem vettem volna át tőled. Csak nincs benne olyan szépség, mint ebben a kis 22-esben.
Mex írta: ↑2024.12.17. 19:38
Csak azért, hogy jobban érezhesd magad...
A háttér nem túl szép, sajna nem fér el ugyanott a qrvanagy kukker miatt.
Ez lett az éjszakai pukkám.
Savage.jpg
WildBear23 írta: ↑2024.12.17. 21:30
Nem saját fotó, de nem tudtam neki jobb topikot - Sztálin 70. születésnapjára küldött Makarov, a Tulai fegyvergyár ajándéka.
(Mekkora trollkodás lett volna, ha csak egy lőszert mellékelnek neki hozzá..
Makarov.jpg
Egy monogramosat? И.В.Д.
"Ha lőni akarsz, akkor lőj! Ne a szádat járasd!" Tuco Benedicto Pacífico Juan María Ramírez